eitaa logo
🌸 دو کلمه حرف حساب 🌸
7.7هزار دنبال‌کننده
17.8هزار عکس
15.7هزار ویدیو
242 فایل
▪︎سخنران ویژه کشوری ▪︎مدرس دانشگاه ▪︎کارشناس سیاسی ▪︎دارای ۱۴ عنوان تالیف 📱👇ارتباط با مدیر و پاسخگویی به سوالات @Mahmoud_Ghasemi
مشاهده در ایتا
دانلود
💬 سلبریتی‌ها کانون اصلی انتشار اخبار جعلی و دروغ شده‌اند 🔹 پس چرا با این ها برخورد نمیشود؟! ___‌
محمد محمدی: 💬 معاون فنی صداوسیما تغییر کرد 🔹با حکم «پیمان جبلی»، رئیس سازمان صداوسیما «علیرضا شریفی» به‌عنوان سرپرست معاونت توسعه و فناوری رسانه منصوب شد. 🔹پیش‌تر «رضا علیدادی»، با حکم «علی‌عسکری»، رییس سابق صداوسیما از سال ۹۶ این مسوولیت را به عهده داشت.
🍎🍎🍎🍎 حتما مرور کنید. نامه ۶۰۰ زن پزشک به دختران نوجوان: قوی‌تر شدن ما دشمنان را عذاب می‌دهد 🔹جمعی از زنان پزشک، دندانپزشک و داروساز در نامه‌ای از دختران نوجوان سرزمین‌مان خواستند که برای آبادی ایران تلاش کنند. 🔹در نامه آمده: «ما در دانشگاه‌های همین کشور درس خواندیم، پزشک شدیم. جراح، چشم‌پزشک، دندان­پزشک و... کشیک‌های طولانی را از سر گذراندیم، دور از خانه و خانواده‌هایمان دردهای مردان و زنان را درمان کردیم. 🔹دارو و واکسن ساختیم، استاد دانشگاه شدیم، مقاله نوشتیم، در کنفرانس‌های بین‌المللی شرکت کردیم و البته هیچ‌کجا را برای بودن و بالیدن، امن‌تر و آزادتر از سایه‌ی پرچم میهنمان نیافتیم. 🔹می‌گفتند دختر ایرانی ناتوان مانده است. ما در دانشگاه درس می‌دادیم، آنها می‌گفتند دختر ایرانی محدود شده است. ما مقاله‌هایمان را در کنفرانس‌های جهانی ارائه می‌دادیم، می‌گفتند زن ایرانی حق پیشرفت ندارد. ما در کنار همه‌ی این‌ها مادر بودن را انتخاب می‌کردیم، می‌گفتند مادری را به زن ایرانی تحمیل می‌کنند. 🔹می‌خواهند نگذارند که تو، ما و هزاران زن قوی و بالنده‌ دیگر را ببینی. می‌دانی، آن‌‍‌ها هر روز از توان خودشان ناامیدتر می‌شوند. اما روی اراده‌‌ تو حساب باز کرده‌اند. می‌دانند که اراده‌ شگفت‌انگیز دختر ایرانی، ریشه در شجاعت و ظلم‌ستیزی‌ و آزادی‌خواهی‌اش دارد. 🔹فقط یک راه برایشان مانده که معنای آزادی و ظلم‌ستیزی را تحریف کنند. آنقدر که نیروی اراده‌ تو، چرخ اهداف پلید آن‌ها را بچرخاند. یقین دارم که تسلیمشان نمی‌شوی. تو مثل هزاران هزار دخترِ دیگرِ ایران، قوی و آزاداندیش می‌مانی. تو غوغا می‌کنی و ایران را همچنان قوی، مستقل، امن و آزاد نگه می‌داری». ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅ ┄ 🍏🍏🍏🍏حرف حساب.
هدایت شده از یا ابا صالح
مشرق، سید ابراهیم رئیسی ظهر دوشنبه در پاسخ به تماس تلفنی «هیثم بن‌طارق آل سعید» سلطان عمان : با اشاره به محاسبه غلط آمریکا در حمایت و تشدید آشوب‌ها، اظهار داشت: آمریکا به غلط تصور می‌کرد تحریم‌های آنها ملت ایران را متوقف خواهد کرد اما وقتی دیدند ملت ایران در برابر تحریم‌ها نه تنها متوقف نشد، بلکه به رشد و پیشرفت خود ادامه داد، به فتنه‌انگیزی علیه جمهوری اسلامی ایران روی آوردند.ملت ایران در مقابل اقدامات خصمانه آمریکا منفعل نخواهد بود و ابتکار عمل را در دست دارد.
هدایت شده از علی اسکندری
ستاره منچستریونایتد بازداشت شد پلیس شهر منچستر از بازداشت «مِسیون گرین‌وود» ستاره تیم فوتبال منچستریونایتد به‌دلیل نقض مقررات آزادی مشروط، بازداشت شد. 《در هیچ کشوری با هیچ‌کس، حتی سلبریتی‌ها بر سر نقض قوانین مماشات نمی‌کنند. خوشبختانه ایران هم در این مسیر قرار گرفته که به مصونیت سلبریتی‌ها پایان بدهد!》
هدایت شده از میثم
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا میخواهند حسن عباسی نباشد!
هدایت شده از م.م
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃محال است یه کسی با ولایت فقیه مشکل داشته باشه با امام زمان عجل‌الله دوست باشد
🔴🔴🔴شیطنت دیگر از صدا و سیما : خبر ۲۰ و ۳۰ در بیان خبر مربوط به یکی از شهدای امنیت گفت : «ایشان دچار سانحه شد» 👈 این درحالی بود که خبر ساعت ۲ خبر را کامل پخش کرده بود. 👈اغتشاشگران روی زمین روغن سوخته ریخته بودند به طوری که اگر ماشین روی آن قرار بگیرد سر بخورد و منحرف شود ، این شهید عزیز به این منطقه اعزام می شود و ماشینش منحرف می شود و اینچنین دچار سانحه می شود و شهید می گردد.
هدایت شده از دانشجوی مشروطی
وقتی آخرالزمان میشه...😐😂 واقعاً این جمعیت برانداز خیلی عجیب غریبن.برای سگ و گربه هاشون لباس میخرن تنشون میکنن بعد خودشون می خوان لخت بشن. آخر الزمان شده‼️😳😏 🆔حرف حساب.
هدایت شده از سید علی
‼️ انفعال و محافظه کاری و... قوه قضائیه منجر به اهانت به رهبر معظم انقلاب شد ⁉️ توهین بی‌شرمانه علنی مهرداد پولادی بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران به رهبر عزیز انقلاب ⁉️ چرا کسی با این ها که علنا به مرجع تقلید میلیون ها نفر در داخل و خارج کشور جسارت کرده، برخورد نمیکند؟ ‼️ متأسفانه عامل این اهانت ها محافظه کاری و انفعال قوه قضائیه در برخورد با هتاکان و دروغگویان از سلبریتی ها در سال های اخیر است 🌹 حوزه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا