eitaa logo
یاران حاج قاسم
329 دنبال‌کننده
4هزار عکس
5.7هزار ویدیو
1 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴موضع اشتباه عراقچی راجع به احتمال ترور رهبر انقلاب توسط آمریکا": ادبیات نازل و ضعیف که نادانسته پازل دشمن را تکمیل می کند! 🔹مجری خارجی از سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه سوال پرسیده: «برای رهبر معظم انقلاب برنامه جانشینی وجود دارد؟ و آیا روزی خواهد رسید که شاید جدایی‌ای میان روحانیت و ساختار اداره غیرروحانی کشور ایجاد شود؟» 🔹 عراقچی بدون اینکه به فرامتن سوال بپردازد و حرفه‌ای و سیاسی، حماسی و کوبنده پاسخ دهد، می‌گوید: «این موضوع در قانون اساسی ما پیش‌بینی شده است. مجلس خبرگان وجود دارد که هر زمان لازم باشد، رهبر جدیدی برای کشور انتخاب خواهد کرد؛ دقیقاً همان‌طور که پس از درگذشت آیت‌الله خمینی این اتفاق افتاد.در کمتر از ۲۴ ساعت، آن‌ها رهبر جدید را انتخاب کردند. هر زمان هم که لازم باشد، همین روند تکرار خواهد شد. بنابراین از این بابت هیچ مشکلی نداریم.» 🔹وی ادامه می‌دهد: «در رسانه‌های آمریکا و جاهای دیگر دیده‌ام که صحبت از ترور رهبر و مسائلی از این دست مطرح می‌شود. اما این یک نظام است که بر اساس سازوکاری کاملاً تثبیت‌شده که در خود سیستم وجود دارد، افراد در آن جایگزین می‌شوند. بنابراین هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. نظام ما وابسته به افراد نیست؛ این یک نظامی است که از سوی مردم حمایت می‌شود.» 🔸عراقچی با این توجیه که سیستم جمهوری اسلامی به راحتی جایگزین تعیین می‌کند، ادامه می‌دهد: « بنابراین من اصلاً نگران نیستم. همان‌طور که در میانه جنگ، فرماندهان ارشد فوراً جایگزین شدند و هیچ مشکلی پیش نیامد و ما توانستیم به دفاع از خود ادامه دهیم، مطمئن هستم اگر چنین چیزی دوباره تکرار شود، برای نظام هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.» 🔹این سطح از سخیفی و ناتوانی در برابر یک سؤال که در راستای پازل دشمنان ماست، واقعاً عجیب و ترسناک است. آیا جناب عراقچی نمی‌فهمد که ترور رهبر انقلاب یعنی ترور جمهوری اسلامی؟! یعنی همانطور که براحتی سرداران ما را زدند، رهبر ما را هم ترور کنند و بعد بگوئیم نگران نیستیم و جایگزین تعیین می کنیم! 🔸این توجیه که با این ادبیات می‌خواهیم پاسخ افکار عمومی جهان و داخلی آمریکا را را بدهیم توجیه بسیار سست و ضعیفی است. حتی در مقام سوال و جواب هم وزیر خارجه باید محکم جواب می‌داد که اگر آمریکایی ها بخواهند همچین غلطی کنند، چنین می کنیم و چنان و ...! البته مقصر ماییم که اینقدر خوشبینیم و برخی رفتارها را به سناریوهای دشمن ربط نمی‌دهیم!
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️ چین از باتری هسته‌ای به اندازه یک سکه رونمایی کرد که بدون نیاز به شارژ مجدد، 50 سال برق مداوم تامین می‌کند. فکر کن ی گوشی داشته باشی که هیچوقت نیاز به شارژ نداشته باشه!!!
همینک رفتیم به فینال مذاکرات ۳۰ ساله ایران و آمریکا ، یا جنگ یا توافق
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی معاون اجرایی پزشکیان عدد را از رو اشتباه می‌خواند. البته بار اولش نیستا
کل خاندان پهلوی رو خلاصه کردیم...😁
آخرین تصویر از ناو جرالد فورد😁 یبار تو شن های طبس فرورفتن اینبار تو خودشون😂
📸 تجدید میثاق با سردار دل‌ها؛درمسیرمقاومت ایستاده ایم؛ 🟢 سردار موسوی فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران صبح امروز پنج شنبه با حضور در جوار مطهر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، یاد و راه او را گرامی داشت و بر تداوم مسیر مقاومت و پاسداری از آرمان‌های شهیدان با عزم راسخ و اراده آهنین تأکید کرد. ــــــــــــــــــــــ
من اگر جای جمهوری اسلامی بودم، واسه سوختن اسرائیل و اینترنشنال و منوتو و طرفدارن احمق آنها، هرجوری شده امروز با ترامپ توافق میکردم درسته خیلی‌ها واسه ایدئولوژی درست و به حق خود جووون و شهید دادند و نگران توافق با دشمن هستند، ولی در شرایط کنونی توافق نمادین با شیطان بهتر از جنگ داخلی و خارجی است... چجوری ترامپ برجام رو پاره کرد، ایران هم میتونه برجام امروز رو ۲ سال بعد پاره کنه.
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دختر فوتبالیست ایرانی که توسط رونالدو تشویق شد! مایمی عسگری، دختر فوتبالیست ایرانی درربرنامه محفل: میخواهم نشان بدهم که ما زن ها هم می‌توانیم فوتبال بازی کنیم و این حجاب محدودیتی برای ما نیست.
تو هم مانند پدرت در سرزمین بیگانگان خواهی مرد و مانند پدرت، حتی جنازه‌ات هم به ایران نمیرسد، چون خاک پاک ایران از هر پلشتی و پلیدی دور است.
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌ پاسخ پوتین به تهدید ترور رهبری . اینو دست به دست کنید تا برسه بدست عراقچی