⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 قَالُوا سُبْحَانَكَ مَا كَانَ يَنبَغِي لَنَا أَن نَّتَّخِذَ مِن دُونِكَ مِنْ أَوْلِيَاءَ وَلَٰكِن مَّتَّعْتَهُمْ وَآبَاءَهُمْ حَتَّىٰ نَسُوا الذِّكْرَ وَكَانُوا قَوْمًا بُورًا
🕊 (در پاسخ) مى گویند: «منزّهى تو! براى ما سزاوار نبود که غیر از تو اولیایى برگزینیم، ولى آنان و پدرانشان را از نعمتها برخوردار نمودى تا این که (به جاى شکر نعمت) یاد تو را فراموش کردند و همگى تباه و هلاک شدند».(فرقان/۱۸)
💠 نه تنها ما آنها را به سوى خود دعوت نکردیم، بلکه ما به ولایت و عبودیت تو معترف بودیم و غیر از تو را معبود براى خود و دیگران برنگزیدیم!.
💠 علت انحراف آنها این بود که: آنان و پدرانشان را از نعمت ها و مواهب دنیا برخوردار نمودى (آنان به جاى این که شکر نعمتت را به جا آورند در شهوات و کامجوئى ها فرو رفتند) تا یاد تو را فراموش کردند و به همین دلیل فاسد شدند و هلاک گشتند.
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
هرثمه بن سلیم یکی از یاران امیر مؤمنان (ع) بود که در جنگ صفین در رکاب آن حضرت می جنگید.
وی می گوید: وقتی از کوفه به جبهه صفین حرکت می کردیم به سرزمین «کربلا» رسیدیم هنگام نماز بود پس به امامت امیرمؤمنان( ع) نماز جماعت را اقامه نمودیم، پس از نماز، حضرت مقداری از خاک کربلا را برداشته و بوئید و فرمود:
🌹🌹«خوشا به حالت ای خاک، قطعاً از میان تو جماعتی بر می خیزند و بدون حساب وارد بهشت می شوند.»🌹🌹
پس از آن به جبهه صفین رفتیم و سپس به خانه ام باز گشتم و به همسرم گفتم:
از علی( ع) ماجرایی را برایت تعریف کنم آنگاه ماجرای فوق را برایش گفتم و اضافه کردم که علی (ع) ادعای علم غیب می کند.
🌼همسرم گفت: ای مرد! دست از این ایرادها بردار، آنچه امیرمؤمنان بگوید حق است.
هرثمه می گوید: من همچنان در شک و تردید بودم تا سرانجام ماجرای عاشورای سال ۶۱ هجری رخ داد و سپاه دشمن برای کشتن امام حسین( ع)بسوی کربلا لشکر کشید.
من ابتدا از سربازان لشکر عمر بن سعد بودم، یکباره به یاد سخن علی( ع) افتادم که براستی حق بود، از این رو از لشکر عمر سعد جدا شدم و در یک فرصت مناسب سوار بر اسب به سوی امام حسین (ع)گریختم.
همین که بر حضرت وارد شدم حدیث پدرش امیرمؤمنان (ع) را برایش باز گو کردم حضرت فرمود: اکنون که این خبر غیبی را محقق یافته دیدی تو از موافقین ما هستی یا از مخالفان؟
گفتم: هیچکدام فعلًا در فکر اهل و عیال خود هستم…
حضرت فرمود: بنابراین به سرعت از این سرزمین فرا کن، زیرا کسی که در اینجا باشد و صدای ما را بشنود و به یاری ما بر نخیزد جایگاهش آتش🔥 دوزخ است.
هرثمه، این انسان سیه بخت بیچاره در این نقطه حساس راه بی تفاوتی را پیش گرفت و در حالی که امام زمانش غریب و تنها بود، از آن سرزمین گریخت.
📚کرامات الحسینیه،ج ۱
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#داستان_کوتاه
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 فَقَدْ كَذَّبُوكُم بِمَا تَقُولُونَ فَمَا تَسْتَطِيعُونَ صَرْفًا وَلَا نَصْرًا ۚ وَمَن يَظْلِم مِّنكُمْ نُذِقْهُ عَذَابًا كَبِيرًا
🕊(خداوند به آنان مى گوید: ببینید معبودهایتان،) شما را در آنچه مى گویید تکذیب کردند. اکنون نمى توانید عذاب الهى را برطرف سازید، یا از کسى یارى بطلبید. و هر کس از شما ستم کند، عذاب شدیدى به او مى چشانیم!(فرقان/۱۹)
💠 بدون شک ظلم مفهوم وسیعى دارد، هر چند موضوع بحث در آیه شرک است که یکى از مصداق هاى روشن ظلم مى باشد، اما با این حال، کلى بودن مفهوم آیه را از بین نمى برد.
💠 مَنْ یَظْلِمْ به صورت فعل مضارع آمده است و این نشان مى دهد، قسمت اول بحث ـ اگر چه مربوط به گفتگوهاى رستاخیز است ـ اما جمله اخیر، خطابى است به آنها در دنیا، گوئى همین که دل هاى مشرکان بر اثر شنیدن گفتگوهاى عابدان و معبودان در قیامت آماده اثر پذیرى مى شود سخن را از قیامت به دنیا کشانده و به آنها مى گوید: هر کسى ظلم و ستمى انجام دهد او را شدیداً کیفر مى دهیم .
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
عوامل زیاد شدن
محبت در خانواده🔰
1⃣لحن زیبا و مؤدبانه در گفتار
⭕️از چیزهایی که #محبت را زیاد میکند، درست و با محبت صحبت کردن است. لحن کلام در طرف مقابل بسیار تأثیرگذار است. انسان یک مطلب را میتواند با لحنی #مؤدبانه، #لطیف و #زیبا بگوید و میتواند #تند، #خشن و #بی_ادبانه بگوید. هر کدام از این دو نوع لحن گفتار تأثیر متفاوت در مخاطب ما خواهد داشت.
◀️یکی موجب محبت و صمیمیت میشود و
◀️دیگری موجب کینه، دلخوری و دشمنی خواهد شد.
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند: «وَ اَحْسِنوا لَهُنَّ الْمَقالَ»؛
با همسرانتان زیبا و نیکو سخن بگویید.
📚منبرها(راهکارهای یک زندگی سالم) ص۳۹۱۳
➖➖➖➖➖💝🍃
👈لطفا با ارسال (فوروارد) مطالب ؛در معرفی کانال به دیگران ما را یاری کنید.🌺
#عکسنوشتهتولیدی
#خانواده
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 وَمَا أَرْسَلْنَا قَبْلَكَ مِنَ الْمُرْسَلِينَ إِلَّا إِنَّهُمْ لَيَأْكُلُونَ الطَّعَامَ وَيَمْشُونَ فِي الْأَسْوَاقِ ۗ وَجَعَلْنَا بَعْضَكُمْ لِبَعْضٍ فِتْنَةً أَتَصْبِرُونَ ۗ وَكَانَ رَبُّكَ بَصِيرًا
🕊 ما هیچ یک از پیامبران را پیش از تو نفرستادیم مگر این که آنها نیز غذا مى خوردند و در بازارها (براى تهیه نیازشان) راه مى رفتند.و بعضى از شما را وسیله امتحان بعضى دیگر قرار دادیم، آیا صبر و شکیبایى مى کنید (و از عهده امتحان بر مى آیید)؟! و پروردگار تو همواره بصیر و بینا بوده است.(فرقان/۲۰)
💠 مهمترین رکن پیروزى در تمام این آزمایش ها صبر، استقامت و پایمردى است، صبر و استقامت در برابر هوس هاى سرکشى که مانع از قبول حق مى شود، صبر و استقامت در برابر مشکلاتى که در آنجا وظائف و اداء رسالتها وجود دارد، و همچنین شکیبائى در برابر مصائب و حوادث دردناک که زندگى انسان به هر حال، خالى از آن نخواهد بود.
💠 تنها با نیروى پایدارى و صبر است که مى توان از عهده این امتحان بزرگ الهى برآمد.
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
⚜امر به معروف و نهی از منکر
☘کرونا درس خوبی به ما داد ،ماسک نزدن یک نفر در زندگی افراد دیگر ،تاثیر دارد.
🌾 در محيط آلوده، حتى افراد سالم هم بيمار مىشوند. نهى از منكر، اعتراض به كسانى است كه فضاى جامعه را به گناه آلوده میسازند.
🍃یادمان باشد ؛گناه در جامعه هر چند کوچک باشد در زندگی دیگر افراد جامعه تاثیر دارد.
🌺بیتفادت نباشیم.
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#واجب_فراموش_شده
#به_قلم_طلبه
#موسسه_آموزش_عالی_فاطمیه_دامغان
🌐https://eitaa.com/harimehayat
⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 وَقَالَ الَّذِينَ لَا يَرْجُونَ لِقَاءَنَا لَوْلَا أُنزِلَ عَلَيْنَا الْمَلَائِكَةُ أَوْ نَرَىٰ رَبَّنَا ۗ لَقَدِ اسْتَكْبَرُوا فِي أَنفُسِهِمْ وَعَتَوْا عُتُوًّا كَبِيرًا
🕊 و کسانى که ایمان به لقاى ما (و روز رستاخیز)، ندارند گفتند: «چرا فرشتگان بر ما نازل نشدند و یا پروردگارمان را با چشم نمى بینیم؟!»آنها تکبّر ورزیدند و طغیان بزرگى کردند!(فرقان/۲۱)
💠 به فرض که ما بپذیریم پیامبر هم مى تواند همچون ما زندگى عادى داشته باشد، اما این قابل قبول نیست که: پیک وحى تنها بر او نازل شود، و ما او را نبینیم! چه مانعى دارد، فرشته آشکار شود، و بر نبوت او صحه بگذارد، و یا قسمتى از وحى را در حضور ما بازگو کند؟!
💠 یا خدا را با چشم ببینیم که: جاى هیچ شک و شبهه اى براى ما باقى نماند؟ اینها است که براى ما سؤال انگیز است و اینها است که مانع از پذیرش دعوت محمّد(صلى الله علیه وآله) مى شود!
💠 مهم این است که: قرآن این بهانه جویان را به عنوان لایَرْجُونَ لِقائَنا توصیف مى کند، که نشان مى دهد: سرچشمه این گفتارهاى بى اساس، عدم ایمان به آخرت، و عدم قبول مسئولیت در برابر خدا است.
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
🌹 فرازی از وصیت نامه شهید مصطفی احمدی روشن
♦️ «چه گویم که در کوچه آقا امام حسن علیهالسلام چه دید؟! چه گویم که علی علیهالسلام ۲۵ سال چه کرد؟ چه گویم که نطفه حکمیت در چه روزی بسته شد؟
چه گویم که فرق علی را در دوشنبه منحوس شکافتند یا در ۲۱ رمضان ۴۰ (هـ. ق)؟ چه گویم که در چه روزی جگر پارهپاره بر تشت ریخت؟ چه گویم در چه روزی سری را به نیزه کردند؟ چه گویم که در چه روزی پایی را از زیر ناقه با زنجیر بستند؟ چه گویم که چه روزی بود که باقر علیهالسلام را به شهادت رساندند؟ چه گویم که چه روزی صادق علیهالسلام را به شهادت رساندند؟ چه گویم که چه روزی بود که مردی در زندان دعای موت را زمزمه میکرد؟ چه گویم که چه روزی بود آن روز که مردی به یاد جدش خود را بر روی خاکها غلتاند و میگفت «یا جداه»؟ چه گویم که چه روزی بود که مردی جگرش میسوخت و فریاد میزد ولی آکله الاکبادی حرف میزد که صدایش را نشنوند؟ چه گویم شمس دهم چگونه سرخفام غروب غریبانه کرد؟ چه گویم که مردی با ۱۸ [۲۹] سال سن مثل مادر قد خمیدهاش در خون غوطه خورد؟ و چه گویم درباره مردی که در سرداب مقدس از گناهان شیعه به خدا استغفار میکرد...
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#شهید
#شهید_هستهای
#شهید_مصطفی_احمدی_روشن
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
مداحی آنلاین - قرار دل بیقرارم - فصولی.mp3
3.58M
🌸 #میلاد_حضرت_زهرا(س)
💐قرار دل بیقرارم
💐کسی رو جز تو ندارم
🎤 محمد فصولی
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
✨﷽✨
✍ حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها فرمود: «مَنْ أَصْعَدَ إِلَى اللَّهِ خَالِصَ عِبَادَتِهِ، أَهْبَطَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ إِلَيْهِ أَفْضَلَ مَصْلَحَتِهِ».
کسی که عبادت خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، خداوند بلند مرتبه، برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.
📚 بحار الأنوار، ج۶٧، ص٢۴٩.
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
👈لطفا با ارسال مطالب؛ در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
شاید زیباترین جمله ای که در رابطه با ولایت پذیری و زندگی اجتماعی حضرت زهرا سلام الله علیها وجود دارد، کلام امام مهدی (ع) است که فرمودند: «فی إبنَةِ رسُولِ اللهِ (ص) لِی أسوَهٌ حَسَنَهٌ؛ دختر رسول خدا صل الله علیه وآله برای من اسوه ای حسنه است.» دقت کنید با این که حضرت مهدی(عج) خود حجت خدا هستند، به عنوان یک انسان کامل، در جایگاه الگو قرار دارند و خود به عنوان یک الگو شناخته می شوند، اما می فرمایند: اگر من نیز بخواهم الگویی داشته باشم و کسی را الگوی خود قرار دهم، دختر رسول خدا(ص) برای من الگوی خوبی است.
🌿🌿
سه احتمال در معنای الگو بودن حضرت زهرا(س) برای حضرت مهدی(عج) داده شده است: 1. امام زمان(عج) مانند مادرش حضرت زهرا(س) با هيچ حاكم ظالمى بيعت نمي كند. 2. امام مهدي(عج) مانند مادرش براى باز گرداندن خلافت از اسباب غير عادى استفاده نمي كند. 3. حضرت مهدي(عج) مانند مادرش از دلسوزى و دعا و راهنمايى براى شيعيان چيزى فرو گذار نمي كند.
منبع:
الغيبة / كتاب الغيبة للحجة، طوسى، محمد بن الحسن، محقق / مصحح: تهرانى، عباد الله و ناصح، على احمد، دار المعارف الإسلامية، ايران، قم، 1411 قمری، چاپ: اول، ص 286، (فصل بعض معجزات الإمام المهدي(علیه السلام) و ما ظهر من جهته(علیه السلام) من التوقيعات على يدي سفرائه).
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 يَوْمَ يَرَوْنَ الْمَلَائِكَةَ لَا بُشْرَىٰ يَوْمَئِذٍ لِّلْمُجْرِمِينَ وَيَقُولُونَ حِجْرًا مَّحْجُورًا
🕊 (آنها فرشتگان را خواهند دید، امّا) روزى که فرشتگان را مى بینند، (در آن) روز هیچ بشارتى براى مجرمان نخواهد بود (بلکه روز مجازات و کیفر آنان است).
و مى گویند: «ما را امان دهید، ما را معاف دارید.» (امّا سودى ندارد.)(فرقان۲۲)
💠 در آن روز، از دیدن فرشتگان خوشحال نخواهند شد، بلکه چون نشانه هاى عذاب را همراه مشاهده آنان مى بینند به قدرى در وحشت فرو مى روند که همان جمله اى را که در دنیا به هنگام احساس خطر در برابر دیگران مى گفتند بر زبان جارى مى کنند و مى گویند: ما را امان دهید، ما را معاف دارید (وَ یَقُولُونَ حِجْراً مَحْجُوراً).
💠 بدون شک، نه این جمله و نه غیر آن، اثرى در سرنوشت محتوم آنها ندارد; زیرا آتشى را که خود افروخته اند، خواه و ناخواه دامانشان را مى گیرد، اعمال زشتى را که انجام داده اند، در برابرشان مجسم مى گردد و خود کرده را تدبیر نیست!.
💠 واژه حجر (بر وزن قشر) در اصل، به منطقه اى گفته مى شود که آن را سنگچین (تحجیر) کرده، و ممنوع الورود ساخته باشند، و اگر مى بینیم حجر اسماعیل را حجر مى گویند، به خاطر دیوارى است که اطراف آن کشیده و جدا گردیده است.
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat