eitaa logo
حـࢪیمـ اݪھُـدۍ💚
68 دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
68 فایل
ۅقتےمحڪمـۅاستـۅاࢪبـہ‌هـࢪگنـاهت‌بـگے‌نـھ، ڪمـ ڪمـ میـشےآیـت‌الـلـھ‌بـھجت☺😌 گۅش بہ جـانیم(: https://harfeto.timefriend.net/791396459 حـࢪفاتـــونシ︎ @nashenasemoonn [تبادل🌱]️ @Myazd8 خـــدام ڪاناݪ🍃 @Myazd8
مشاهده در ایتا
دانلود
••• لطفا تسلیم نشو،لطفا ادامه بده
🔺هنری کیسینجر، دیپلمات مشهور و وزیر خارجۀ پیشین آمریکا در ۱۰۰ سالگی مُرد و رهسپار جهنم شد🔥 این یهودی هم خوراک مار و مور شد و جمهوری اسلامی به یاری خدا، خواهدماند
شهیـد بیدارت میکند شهیـد دستت رامیگیرد شهیـد شهیـدت میکند اگرکه بخواهی فرقـی‌نمی‌کند " فکه " و " اروند" یا " دمشق " و "حلب" یا " صعده "و " صنعا " تـو این را بــدان: هر کسی‌بایک شهیدی‌خوگرفت• روزمحــشــرآبــــروازاوگرفت•
🔻 🔴 ونزوئلا به گویان حمله کرد 🔻رئیس جمهور ونزوئلا: گویان جزوی از تاریخ ماست و سلطه انگلیس بر این منطقه مورد قبول نیست
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨جذب حداکثری به چه قیمت؟ 🚫درست است که ما باید تا حد امکان کمترین دافعه و بیشترین جاذبه را داشته باشیم، اما عده ای هستند که فقط به قیمت گناه جذب می شوند ولاغیر! 🚫آیا باید هزینه جذب آنان را هم بپردازیم؟ 🚫آیا لازم است چنین افرادی را جذب کنیم؟ 🚫مگر هدف از جذب، جلوگیری از گناه و گسترش احکام و اخلاق اسلامی نیست؟ 🚫گویا جذب حداکثری بهانه ای شده برای فرار از انجام وظیفه در باب امر به معروف و نهی از منکر و بی اعتنایی به ترویج گناه و فساد در جامعه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی با مترو به پرند رفت ماشاءالله سید، ماشاءالله بچه‌های خاتم‌الانبیا سپاه ❤️ خدا قوت به همگی
حاج علی آقا عبداللهی در تاریخ ۶۹/۷/۱۰ در تهران به دنیا آمد و در سال ۷۶ در دبستان رسالت منطقه ۱۱ ثبت نام و کلاس اول رو سپری نمود و سال ۷۷ به دبستان امید امام منتقل و تا کلاس پنجم دبستان را در آنجا گذراند دوران راهنمایی را در مدرسه راهنمایی ابن سینا منطقه ۱۱ سپری نمود کلاس اول دبیرستان را در دبیرستان شهید مفتح گذراند و دوم و سوم دبیرستان را در هنرستان فنی شهدا در منطقه ۱۲ در رشته برق و الکترونیک گذراند. کاردانی رشته الکترونیک خود را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری سپری نمود. بلافاصله پس از اتمام درس در سال ۱۳۹۰ به استخدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و پس از گذراندن یک دوره یکساله در دانشگاه امام حسین(ع) در سپاه انصار مشغول خدمت شد. در سال ۹۱ ازدواج نمود و در سال ۹۳ صاحب فرزند پسری به نام امیرحسین شد. در تاریخ ۹۴/۹/۲۲ پس از دو سال پیگیری موفق به اعزام به سوریه گردید و در تاریخ ۹۴/۱۰/۲۳ درست ۳۱ روز پس از اعزام در منطقه خالدیه خان طومان به درجه رفیع شهادت نائل گردید .
♦️هنری کیسینجر مُرد... 🔹 هنری کیسینجر وزیرخارجه پیشین امریکا و فرد تاثیر گذار در سیاست خارجی آمریکا درجنگ و ویرانی کشورها از شیلی تا آرژانتین، فلسطین، سوریه، عراق، ایران، اندونزی، ویتنام، لائوس، کامبوج، بنگلادش، و از آفریقای جنوبی و آنگولا تا جامائیکا و مسئول مرگ میلیون ها انسان بی گناه در سن ١٠٠ سالگی مرد. 🔰تیتر امروز اینترسپت "هنری کیسینجر، دیپلمات ارشد آمریکایی که مسئول مرگ میلیون‌ها نفر بود، در ۱۰۰ سالگی درگذشت." 🔰براساس محاسبه دکتر گرندن، استاد تاریخ دانشگاه ییل و نویسنده کتاب بیوگرافی کسینجر، وی بانی کشتار حداقل ۳ میلیون نفر انسان در دوره مسئولیتش بوده. 🔰به گزارش نیویورک‌تایمز کیسینجر در سال ۱۹۲۳ در یک خانواده یهودی در آلمان به دنیا آمد و در سال ۱۹۳۸ به همراه خانواده‌اش به ایالات متحده گریخت. او در دانشگاه هاروارد تحصیل کرد و در زمینه روابط بین‌الملل به شهرت رسید. در سال ۱۹۶۹ کیسینجر به عنوان مشاور امنیت ملی در دولت ریچارد نیکسون منصوب شد.
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توماج در این ویدئو که بعد از آزادیش ضبط شده ببینید چطور داره رجزخوانی میکنه. ببینید چطور به وزارت اطلاعات می‌تازه و تهمت میزنه. چه خبره تو زندانهای ما که هرکی می‌ره و برمیگرده زبونش درازتر میشه ؟ به نظرتون دیگه ابهتی برای دستگاههای قضایی و امنیتی ما میمونه ؟ بچه های فداکار امنیتی و انتظامی کلی زحمت میکشن و این اراذل رو دستگیر میکنن و تحویل دستگاه قضایی میدن تا تأدیب بشن ولی متأسفانه جوری با اینا رفتار میشه که باعث بی انگیزه شدن بندگان خدا میشه. کسی نیست بزنه تو دهن گشاد این پسره ؟ با تحریک جوانانمون کم باعث ریخته شدن خون شده؟
حـࢪیمـ اݪھُـدۍ💚
توماج در این ویدئو که بعد از آزادیش ضبط شده ببینید چطور داره رجزخوانی میکنه. ببینید چطور به وزارت ا
«توماج صالحی» بازداشت شد 🔹مرکز رسانه‌ای قوه قضاییه: توماح صالحی که چندی پیش با رای دیوانعالی کشور مبنی بر بررسی مجدد پرونده‌اش در دادگستری آزاد شده بود پس از برخی اظهارنظرهای کذب و بدون سند که در فضای مجازی منتشر کرد به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی بازداشت شد
وقتی مجروح شده بود، احساس نمی‌کرد زخمیه‍! می‌خندید و مدام می‌گفت: فدای حضرت زینب..💚🕊 شهید احمد مشلب