🔺عصائب اهل الحق: حمله اخیرداعش، بهانه آمریکا برای ماندن در عراق است
🔹شیخ «قیس الخزعلی» دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق عراق حمله شب گذشته عناصر گروه تروریستی را تلاشی از سوی دولت آمریکا برای بازگردادن تروریستها به عراق دانست.
▫️ fna.ir/ex3sry
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
08_طرح_کلی_اندیشۀ_اسلامی_در_قرآن_توحید_در_جهان_بینی_اسلام_1.mp3
17.17M
💚 #رؤیای_امام_خامنهای
❇️ #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
🎙 باهم بشنویم:
۸- جلسه هشتم - توحید
💬《توحید در کلیه مقررات اسلام، خود را به ما مینمایاند.
در هر یک از احکام که دیدید، توحید در آن لنگ میزند و یا ضدتوحید است، بدانید این حکم از اسلام نیست. چون توحید مثل روحی در کالبد اسلام، دمیده شده و همچون خون پاکیزه و سالمی در سراسر مویرگهای کالبد دین جاریست.》
🔸امام خامنهای
✍ در نگاه امام خامنهای، توحید یک دستگاه معرفتی، و منطق بنیادین در تفکر و عمل است. از همین رو بود که ایشان سالهای بعد بیان داشت: هدف، آرمان و منطق جمهوری اسلامی #توحید است. و بیراه نیست اگر بگوییم، رویای امام خامنهای، رویای یک جامعهی توحیدیست.
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
💠 «اللَّهُمَّ أَعِنِّی فِیهِ عَلَی صِیَامِهِ وَ قِیَامِهِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَ آث
💠 «اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِی فِیهِ نَصِیباً مِنْ رَحْمَتِکَ الْوَاسِعَةِ وَ اهْدِنِی فِیهِ لِبَرَاهِینِکَ السَّاطِعَةِ وَ خُذْ بِنَاصِیَتِی إِلَی مَرْضَاتِکَ الْجَامِعَةِ بِمَحَبَّتِکَ یَا أَمَلَ الْمُشْتَاقِین»
💠 «خدایا برایم در آن بهرهاى از رحمت فراوانت #جعل کن؛ و در این روز به #برهان و راههاى درخشانت هدایتم فرما؛ پیشانی مرا بگیر و به طرف رضایت همه جانبهی خودت ببر؛ به حق دوستى خود اى آرزوى مشتاقان.»
🔺و اگر #یوسف(ص) برهان پروردگارش را ندیده بود...
🔺زمانی که زلیخا قصد یوسف کرد، یوسف نیز به او متمایل بود اما او در فؤاد خود #برهان_رب خود را رؤیت کرد و همین سبب شد تا رهایی یابد: «وَلَقَدْ هَمَّتْ بِهِ ۖ وَهَمَّ بِهَا لَوْلَا أَنْ رَأَىٰ بُرْهَانَ رَبِّهِ»
❓آن برهان و نشانی که یوسف(ص) از پروردگار خود دید، چه بود؟
🔸هر چیزی در عالم نشانیست. در قرآن کریم به دفعات واقعه یا حقیقتی بیان شده و در ادامهی آن آمده که: «إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَةً» در این برای مؤمنین و قومی که اهل فکر، اهل بصیرت و اهل یقین هستند، نشانیست. هر یک از آیات الهی، نشانی از نشانیهای الهی را در خود حبس کردهاند.
✳️ آیات الهی، معجزهی خدا هستند چراکه از عجز انسان حکایت میکنند. کشف این علامتهایی که در پدیدههای خلقت و در حوادث و وقایع حبس شده است، سرِ تسلیم فرود آوردن انسان به پیشگاه خداست. و از همین روست که شناخت آیتها، به ایمان و یقین انسان میافزاید: «وَ فِي الْأَرْضِ آياتٌ لِلْمُوقِنِينَ * وَ فِي أَنْفُسِكُمْ أَ فَلا تُبْصِرُونَ» در زمین و در درون جان شما برای اهل یقین، آیاتیست. افلا تبصرون؟
🔸نور و تاریکی، آیتی برای بینایی و کوری دل است. اسب چموش و وحشی، آیت فکر و خیال انسان است که بیمهابا به هرکجا سرک میکشد؛ ولی این اسب چموش با دهانه یا لگام یا عِقال، مهار شده و رام میشود. دهانهی اسب، آیت عقل انسان است که بر فکر و تخیل او حد میزند.
✳️ ایمان به آیههای الهی، یکی از هفت متعلَّق ایمان است؛ یعنی یکی از هفت گیرهای که ایمان ما به آن بند است.
📕 داستانک:
⬅️ «بار اول که سایت رو باز کرد، صفحه قفل شد. بار دوم هم صفحه قفل شد! گفت اگه بار سوم هم قفل بشه، دیگه تو این سایت نمیرم. برای بار سوم هم قفل شد! به خودش گفت: بابا اینترنت اکسپلورر مشکل داره، ربطی به خدا نداره که پیش خودت فکر کردی خدا نمیخواد تو به گناه بیفتی!
دیگه هیچ صفحهای قفل نشد...» #برهان_رب
✅ نشانیهای الهی را دریابیم.
▫️شرحی بر دعای روز نهم ماه رمضان - برگرفته از رویکرد "آیت مدار" اتاق کودک کلبه کرامت
💻 strategistkids.ir/?page_id=2&id=1
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
♨️ محمود در کاخ سفید
✍️ مصاحبه سریع القلم با دونالد ترامپ
⬅️ بخش اول
محمود سریع القلم که بیش از آن که ایرانی باشد یک چهرهی آنگلوفیل و آمریکوفیل است در کاخ سفید به پیر مراد خود دونالد مو طلایی سی پرسش را عرضه کرد، اما خشم ارباب را موجب شد و ناکام ماند. مصاحبه را بخوانید:
🖊 سی سوال پیش روی آینده
۱-آیا از جهان خواهیم آموخت؟
ترامپ: جهان باید از ما بیاموزد.
۲-آیا با جهان همکاری خواهیم کرد؟
ترامپ: جهان باید با ما همکاری کند، تا ما آنها را مانند گاو شیرده بدوشیم. همکاری ما با جهان همکاری دوشنده با گاو است، فهمیدی؟!
۳-آیا رتبۀ حقیقی خود را در نظام بین الملل متوجه خواهیم شد؟
ترامپ: نظام بین الملل یعنی ما. به توانایی ما در کنترل کرونا نگاه کنید؛ همه باید رتبه حقیقی خود را در نسبت با ما متوجه شوند. ما نامبر وانیم، می فهمی؟
۴-آیا با کشورهای دیگر رقابت خواهیم کرد؟
ترامپ: هیچ کس نمیتونه با ما رقابت کنه. فقط این ایرانیهای مغرور ما رو تحویل نمیگیرن. شماره گذاشتم، اما آنقدر مغرورن که زنگ نزدن. نه رقابت سرشون میشه نه رفاقت. میفهمی؟
۵-آیا با استدلال تغییر پیدا خواهیم کرد یا بحران؟
ترامپ: ببین مودی فاست (محمود سریع القلم را در کاخ سفید به این نام میخوانند) چنج و تغییر شعار اوباما بود. من اهل تغییر نیستم؛ چنج بیچنج. پس چه با استدلال چه با بحران، من نمیگذارم تغییر اتفاق بیفته. من که دموکرات نیستم.
۶-آیا ادبیاتِ خود را نسبت به جهان تغییر خواهیم داد؟
ترامپ: ما امپریالیستیم، ادبیات امپریالیستی که تغییر نمیکنه مودی فاست پن! ما زور میگیم و دیگران باید بپذیرن، همین. فهمیدی؟
۷-آیا تصویرِ جهان از کشور، برای ما اهمیت خواهد داشت؟
ترامپ: هه هه هه، تصویری که جهان از ما داره عالیه؛ کشوری شاد با پونصد میلیون پیج پورن که مردم رو هپی میکنه. این که چیزی نیست، چهل و دو درصد مردم ما حرامزاده هستند و مردم دنیا به این آمار زنازادگی ما غبطه میخورن. ما بزرگترین نظام بانکی ربوی جهان رو داریم و دنیا فدرال رزرو ما رو مرکز جهانی پول و ربا میدونه. وال استریت هم که مرکز قمار جهانیه. ما همونیم که بمب اتم زدیم به ژاپن. ما خیلی باحالیم. این تصویر ماست. تصویر ما چشه مودی فاست پن؟!
۸-آیا اهتمام خواهیم کرد که همسایگان در کشور سرمایهگذاری کنند؟
ترامپ: همسایگان؟! دیوونه شدی مودی فاست پن؟! کانادا که یکی از ایالتهای خودمونه. مکزیک هم که معلومه، شر میرسونه. بوش و اوباما نتونستن بین ما و مکزیک دیوار رو تموم کنن. من تشر زدم به مکزیک که هزینه ساخت دیوار رو بده زودتر این دیوار لعنتی سه هزار و هفت صد کیلومتری رو بکشیم که هیسپنیکها نیان کالیفرنیا رو اشغال کنن. حالا تو اومدی از سرمایهگذاری اینا میپرسی، نفهم!
۹-آیا مزیتِ نسبی خود را در اقتصاد بین الملل مشخص خواهیم کرد؟
ترامپ: اون که مشخصه. ما دلار بدون پشتوانه چاپ میکنیم میریزیم تو بازار دنیا. چاپ دلار بدون پشتوانه موجب بدهی میشه. ما بیست و چهار تریلیون دلار بدهی داریم. ما بدهکارترینیم، این مزیت نسبی ماست. مودی! احمق! کتاب امپراتوری بدهی رو بخون، تا مزیت نسبی ما به عنوان امپراتوری بدهی رو بفهمی نفهم!
۱۰-آیا تخصص در مدیریت را خواهیم پذیرفت؟
ترامپ: برو بابا دلت خوشه. موفقترین رئیس جمهور توی آمریکا ریگان بود که هم حزبی ما بود. فکر میکنی در مدیریت کاخ سفید تخصص رو ملاک قرار میداد؟ نه احمق! اون یه مطرب بود که دوتا فیلم هم توی هالیوود بازی کرده بود. نانسی زنش صبح تا شب با رمالها سر و کله میزد تا برا کاخ سفید تصمیمسازی کنه. نکنه شهرو ورهای توی کتابهای علوم سیاسی رو باور کردی. تو فکر کردی من تخصص دارم که شدم رئیس جمهور! من با پول دهن هنرپیشههای پورن رو که باهاشون رابطه داشتم رو بستم تا انتخاب شدم مودی.
۱۱-آیا خودخواهی را به ده درصد خواهیم رساند؟
ترامپ: عمرا. ما آمریکاییها صد در صد خودخواه باقی میمونیم. تو چقدر نفهمی؟ شعار من این بود توی انتخابات؛ اول آمریکا. احمق! این یعنی خودخواهی دیگه.
۱۲-آیا خوش قول خواهیم شد؟
ترامپ: نه بابا. قول دادیم دموکراسی رو صادر کنیم به دنیا، الان همه کشورهای دوستمون دیکتاتورین؛ سعودی و بحرین و قطر و امارات و عمان و اردن و مراکش رو ببین! اینا با قول و قرار ما به دموکراسی میرسن البته هزار سال دیگه.
۱۳-آیا برای اندیشه های مختلف جا باز خواهیم کرد؟
ترامپ: این چه سوالیه؟ نکنه انتظار داری دوره بصیرت توی کاخ سفید برگزار کنیم و کتابهای مصباح یزدی رو بخونیم؟ نکنه تو مامور بسیج دانشجویی توی آمریکا هستی؟
۱۴-آیا شفافیت را از آزادی رسانهها شروع خواهیم کرد؟
ترامپ: چی میگی مودی فاست پن؟! من همین دیروز با خبرنگار سی ان ان دعوا کردم. اینا همش دروغ تحویل میدن. شفافیت کدومه!
👇 ادامه دارد..
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
♨️ محمود در کاخ سفید ✍️ مصاحبه سریع القلم با دونالد ترامپ ⬅️ بخش اول محمود سریع القلم که بیش از آ
♨️ محمود در کاخ سفید
✍️ مصاحبه سریع القلم با دونالد ترامپ
⬅️ بخش دوم (پایانی)
بخش اول
۱۵- آیا آداب انتقاد کردن از یکدیگر را خواهیم آموخت؟
ترامپ: انتقاد که آداب نداره. مناظرههای انتخاباتی منو با جوبایدن ببین! تکون بخوره بهش فحش میدم. چی فکر کردی!
۱۶-آیا اهمیتِ همکاری با یکدیگر را تشخیص خواهیم داد؟
ترامپ: بعله بعله، چه جورم. ببین مودی؛ توی این مقابله جهانی با ویروس کرونا، ما خیلی خوب اهمیت همکاری رو تشخیص دادیم. ما تشخیص دادیم هرچی ماسک و دستکش توی دنیا خریده شده و داره میره به کشورهای مختلف، ما باید اونا رو بدزدیم و بیاریم توی آمریکا. این بود اهمیت همکاری.
۱۷-آیا جایگاهِ راستگویی در تداومِ دوستی ها را کشف خواهیم کرد؟
ترامپ: منو معاف کن از راستگویی مودی. من روزی دهها دروغ میگم. میدونی که در دورهی ریاست جمهوریم چند هزار دروغ گفتم؟ یه نگاهی به توئیتهام بنداز. ببین مودی فاست پن! دروغ جوهر سبک زندگی آمریکاییه، بفهم.
۱۸-آیا زندگی را جدی خواهیم گرفت؟
ترامپ: برای من که جدیه؛ یه قمارخونه راه انداختم، یه دانشگاه شخصی، یه هتل شخصی، سه چهارتا زن رسمی که آخریش این ملانیاست، هشتاد نودتا هم زن پورن استاری، و سایر قضایای جدی زندگی. باور کن. تازه الان یک کاخ سفید شخصی شده هم دارم، چی فکر کردی!
۱۹-آیا کمتر حرف زدن ولی دقیق سخن گفتن برای ما مهم خواهد شد؟
ترامپ: شوخی میکنی؟ در جهان معروفه که من بسیار کم حرف میزنم و بسیار دقیق سخن میگم، باور نمیکنی؟ رسانهها رو ببین. من چهار روز پیش یه سخن دقیق گفتم؛ من از مردم خواستم که مواد ضدعفونیکننده بخورن.
۲۰-آیا سیستمِ رقابت کردنِ منطقی را ایجاد خواهیم کرد؟
ترامپ: هی مودی فاست پن! خیلی زر میزنی. این سوالا چیه میپرسی؟ روت زیاد شده؛ هی میپرسه. بس کن این جفنگیات رو ....
سریع القلم: قربان بیستتا دیگه مونده ....
ترامپ: ایناف! ایناف! ابسولوت لی!! گم شو مودی فاست پن. گم شو ....
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺 آخرین آمار مبتلایان به بیماری کرونای جدید در کشورمان:
▫️وزارت بهداشت-۱۴ اردیبهشت:
🔹مبتلایان در ۲۴ساعت اخیر: ۹۷۶
🔹مجموع مبتلایان این بیماری:۹۷۴۲۴
🔸شمار بهبود یافتگان: ۷۸۴۲۲
🔹وفاتیافتگان در ۲۴ساعت اخیر: ۴۷
🔹مجموع جانباختگان: ۶۲۰۳
🔹 ۲۶۹۰ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰شهرهایی که در وضعیت «سفید» شیوع کرونا قرار دارند
🔹استان آذربایجان شرقی: آذرشهر/ اسکو/ بستان آباد/ جلفا/ خداآفرین/ عجب شیر/ ملکان/ هریس/ هوراند
🔸استان آذربایجان غربی: پلدشت/ پیرانشهر/ سردشت/ شوط/ ماکو/ نقده
🔹استان اردبیل: اصلاندوز/ خلخال/ گرمی/ نیر
🔸استان اصفهان: بوئین و میاندشت/ تیران و کرون
🔹استان البرز: طالقان
🔸استان ایلام: بدره/ دهلران/ ملکشاهی/ هلیلان
🔹استان بوشهر: تنگستان/ دشتی/ دیر/ عسلویه/ کنگان
🔸استان چهارمحال و بختیاري: خانمیرزا/ کیار
🔹استان خراسان رضوي: زیرکوه/ جغتاي/ جوین/ درگز/ کوهسرخ
🔸استان خوزستان: آغاجاري/ امیدیه/ اندیکا/ ایذه/ رامهرمز/ گتوند/ مسجد سلیمان/ هفتکل/ هندیجان/ هویزه
🔸استان سمنان: میامی
🔹استان سیستان و بلوچستان: تفتان/ چابهار/ خاش/ دشتیاري/ دلگان/ زابل/ زهک/ سیب و سوران/ فنوج/ قصرقند/ کنارك/ مهرستان/ میرجاوه/ نیک شهر/ نیمروز/ هامون/ هیرمند
🔸استان فارس: آباده/ ارسنجان/ اقلید/ اوز/ بختگان/ بوانات/ بیضا/ پاسارگاد/ خرامه/ خرم بید/ خفر/ خنج/ داراب/ رستم/ زرقان/ زرین دشت/ سپیدان/ سروستان/ فراشبند/ فیروزآباد/ قیر و کارزین/ کوار/ کوهچنار/ لامرد/ ممسنی/ مهر/ نی ریز
🔹استان قزوین: آبیک
🔸استان کردستان: بانه/ دهگلان
🔹استان کرمان: بافت/ رودبار جنوب/ ریگان/ فاریاب/ فهرج/ کهنوج/ کوهبنان / منوجان
🔸استان کرمانشاه: قصر شیرین/ گیلانغرب
🔹استان کهگیلویه و بویر احمد: باشت/ بهمئی/ چرام/ دنا/ لنده/ مارگون
🔸استان گلستان: رامیان/ گمیشان
🔹استان گیلان: رضوانشهر/ سیاهکل
🔸استان لرستان: چگنی
🔹استان مازندران: سوادکوه شمالی/ کلاردشت/ محمودآباد/ میاندورود
🔸استان مرکزي: خنداب
🔹استان هرمزگان: ابوموسی/ بستک/ بشاگرد/ بندر لنگه/ پارسیان/ جاسک/ خمیر/ سیریک/ کیش/ هرمز
▫️ fna.ir/ex407j
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
بسم الله الرحمن الرحیم
✍️ بیانیه آغاز به کار پویش مبارزه با قمار سازمان یافته
🔹 انقلاب اسلامی در سال 1357 نتیجه باور به «عدم جدایی سیاست از دین» بود؛ و اولین ثمرهی این انقلاب پدید آمدن نهادی به نام ولایت فقیه و قرارگرفتن آن در راس ساختار سیاسی کشور بود. اکنون که بیش از 40 سال از عمر این نهاد میگذرد شاهد بالاترین ثبات سیاسی نسبت به الگوهای دیگر به عنوان نتیجه این نهاد هستیم.
▪️ انقلاب یک حقیقت ماندگار و حقیقت دائمی است. انقلاب یعنی دگرگونی؛ یعنی تحول و تحول حد یقف ندارد؛ هیچ وقت تمام نمیشود، پس باید پرسید که انقلاب در عصر حاضر چیست؟ عصر ما عصر به باور رساندن جامعه برای این گزاره است:
‼️ «اقتصاد از دین جدا نیست»‼️
▫️ باید آنقدر این گزاره را تکرار کرد و شرحوبسط داد تا به یک انقلاب اسلامی در عرصه اقتصاد برسیم. یک نهاد مبتنی بر اسلام متولی ساختار اقتصادی کشور بشود تا در نتیجه آن بتوانیم از این تلاطمهای گسترده و آشوبهای اقتصادی که دنیا را فرا گرفته و فراز و فرودهای معیشت مردم خارج بشویم و آرامش و عدالت اقتصادی در جامعه ظهور کند.
🔸برای شروع باید طاغوت اقتصادی را شناخت و آن را به دیگران شناساند. همانطور که امام خامنهای فرموده: «همین اقتصاد آدام اسمیتی و رسیدن به این وضع دیکتاتوری اقتصادی موجود در دنیا، دارد انحلال و فروریختگی خودش را به تدریج نشان میدهد.» علم اقتصاد موجود در دنیا تبدیل به دیکتاتوری بلامنازعی شده و محلی برای عرض اندام به الگوی جدید نمیدهد. این دیکتاتوری اقتصادی در طول چند سده گذشته نهادهایی را شکل داده که عموم آنها را میشناسید: بانک، بورس،بیمه، اوراق بهادار،اوراق قرضه، هجفاندها و ....
🔴 تجربه تلخ بانکداری در ایران پس از انقلاب و خاماندیشی «امکان ایجاد بانکداری اسلامی» در طول دهسال گذشته با نظریات پرقدرت علمی رد شده و اکنون همگان میدانند که نهاد بانک اساسا قابلیت تحمل اسلام را ندارد و نهاد اسلامی نگهداری و نقل پول را نمیتوان بانک نام نهاد.
♦️ امروزه سوال بر سر دومین نهاد ساخته و پرداخته تمدن منحط غربی یعنی بورس است. آیا بورس میتواند اسلام را تحمل کند یا اگر نهاد اسلامی برای تامین مالی تولید در دل اسلام شکل بگیرد میتوان آن را با الگوی فعلی بورس در دنیا یکسان دانست و به آن بورس اطلاق کرد؟
⚫️ بورسی که در دنیا باعث مشکلات عظیمی بوده و بحرانهای مالی و سبکزندگی پولی وحشتناکی را برای دنیا فراهم کرده، اگر امروز جلوی آن گرفته نشود، به زودی این بحرانها را در جمهوری اسلامی نیز پدیدار خواهد کرد و الگوی معیشت مقاوم را به غرب وابسته خواهد کرد.باید با الگوهای پیشرفته و سازمان یافتهی قمار مبارزه کرد و فراموش نکرد قرآن معجزهایست برای همه اعصار و این معجزه قمار را مایه تباهی و حرام میداند.
▫️بهار 1399
________
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
💢 ادعای جدید آزار جنسی علیه جو بایدن بعد از تکذیب ادعای اول!!
🔻درحالی که اخیراً جو بایدن، تنها رقیب انتخاباتیِ ترامپ، در اولین اظهارنظرش پس از سکوتی طولانی سعی در تکذیب ادعای سوء رفتار جنسی که هفته گذشته علیهش مطرح شده بود، داشت، حالا «اوا ماری» علیه او شهادت داده که درحالی که فقط ۱۴ سال داشته، بایدن، باعث آزار جنسی او شده است!!
💢 نکته قابل توجه آن است که این زن آمریکایی، خواهرزادهی رقیب جوبایدن از حزب جمهوریخواه است که در سال ۲۰۰۸ مشغول رقابت بر سر کرسی مجلس سنا با او بوده است!
👤 پیشتر «تارا رید» از کارمندان دفتر جو بایدن در سنای آمریکا اولین زنی بود که اعلام کرد که در سال ۱۹۹۳ وقتی برای تحویل یک کیف ورزشی به جو بایدن به اتاق او رفته، بایدن بدون اینکه حرفی به او بزند، در اقدامی ناگهانی به سمتش هجوم برده و او را مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده است!!
💢 چه این ادعاها درست باشد و چه سیاسی باشد، یک چیز عیان است و آن اینکه دولت مردان آمریکایی همه فاسدند، ترامپ و بایدن ندارد!!
#آمریکا_ام_الفساد_قرن
#تمدن_زنا
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡@Halalzadeha
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
⭕️ پارادایم میدانی جنگ جهانی چهارم
📸 b2n.ir/101677
💠 از نظر دمارانش، رئیس اسبق اطلاعات و امنیت فرانسه هر فردی که تفکر مذهبی و بخصوص جهانبینی شیعی را دارا باشد، یک تروریست محسوب میشود که باید از هر طریق ممکن وی را نابود کرد.
☑️ وی در کتاب جنگ جهانی چهارم معتقد است که نشان دهد این جنگ فقط یک جنگ ایدئولوژیکی غیر مذهبی نیست بلکه جنگی تمام عیار و حول محور مذهب است که بین کشورهای جنوب به محوریت ایران با تفکر منجیگرایانه و کشورهای شمال به رهبریت آمریکا و با آرمان نظم نوین جهانی، در حال وقوع است و بدین ترتیب باید کشورهای دشمن- از دید وی- را تا جای ممکن به سمت نابودی در عرصههای فرهنگی- اقتصادی و سیاسی کشاند تا بدین ترتیب از اقدامات آنها علیه کشورهای شمال، با اجرای پروژهی عقیمسازی تفکر انقلابی شیعیان و ایرانیان، جلوگیری به عمل آید. در واقع به صورت ساده میگوید که باید آنها را به خودشان سرگرم کرد، تا از صدور ایدئولوژی دست بردارند.
🔘 جنگ بین کشورهای شمال با کشورهای جنوب در حقیقتِ کلام همان جنگ بین ایران به عنوان ابرقدرت کشورهای جنوب و آمریکا و جریان حاکم بر آن به عنوان ابرقدرت کشورهای شمال میباشد که ایران با استعانت از تفکر شیعی در پی تشکیل حکومت جهانی و مدینهی فاضلهی وعده داده شده در قرآن و احادیث میباشد و آمریکا در پی تشکیل نظم نوین جهانی و ایجاد یک حکومت معمولی در دنیا است که هیچگاه عدالت واقعی و حقیقی در آن محقق نمیشود و هرگز پیشنهادی برای بهتر شدن زندگی دنیوی و آمادگی برای زندگی اخروی نخواهد داشت بلکه دراینبین تنها عدهی کثیری را برای رسیدن معدود افرادی به قدرت و ثروت، فریب خواهند داد و به تعبیر زیبای قرآن مردم را در سطحی پست و نازل در تمام زمینههای فرهنگی- اقتصادی و اجتماعی نگه خواهند داشت.
🔰 جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir
هدایت شده از پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
✅ در #قرن_ایران کشور هایی می توانند #مثل_ایران به عنوان ابرقدرت مطرح شوند که اولا رهبری کاریزماتیک و بابصیرت داشته باشند دوم، ایدئولوژی جامع و کامل مثل اسلام داشته باشند و در نهایت سربازان و مردمانی داشته باشند که مثل شهدای عزیز مطیع امر رهبر خود، آن ایدئولوژی را پیاده سازی کنند.
✍️ مجتبی روحی زاده
💚 #مثل_ایران
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
❌ بورس دچار ایرادات فراوانی است. که مهمترین آن جذب سرمایه از بخش تولید به بخش «صنعت مالی» است.
⁉️ آیا میدانید موسس بورس یک قمارباز حرفهای بود که تجربیات قمار را وارد اقتصاد کرد؟
‼️ آیا چیزی از تحلیل استراتژیکال بورس شنیدهاید؟ تحلیل تاکتیکال بورس هم در جایی آموزش داده نمیشود! تحلیل استراتژیکال بورس همواره ناگفته و محرمانه بوده است!
🖐 برای نجات ایران به پویش مبارزه با قمار سازمانیافته بپیوندید!
________
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
در قرن ۲۱ ثبت شد:
آزادترین ابرقدرت دنیا که ادعا داشت از اعماق اقیانوسها تا عمق فضا در سیطره علم و تکنولوژی اوست (آمریکا)،برای مقابله با کرونا دستگاههای تنفسی جزیره باربادوس را دزدید
و اما تحریمترین کشور قرن (ایران) هر ۴۵ دقیقه یک وندیلاتور تولید و به کشورهای متقاضی صادر کرد
پوریا فاضل
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
مجاهدان فداکار #حشدالشعبی در خط مقدم دفاع از تمامیت ارضی #کشور عراق هستند در حالیکه داعشیهای تروریست با اتهام شیعه صفوی، بعثیهای کینهتوز با اتهام دست نشانده و دیگر گروههای دغلباز با #ایرانی خواندن این رزمندگان جبهه مقاومت از پشت به آنان خنجر می زنند !
seyed mohammad hosseini
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
🔰 «#مواسات یعنی هیچ خانوادهای از خانوادههای مسلمان و هممیهن و محروم را با دردها و محرومیتها و مشکلات خود تنها نگذاشتن؛ به سراغ آنها رفتن و دست کمکرسانی به سوی آنها دراز کردن.»
🔸امام خامنهای رهبر انقلاب
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔻همانطور که داعش و جنگهای مذهبی برای فریب ما و فراموش شدن فلسطین و آرمانها و... بود و نتیجه معکوس نیز در پی داشت، تکهای این روزهای داعش هم علمیات فریب و کمک به جریان انگلوفیلهای عراقی، علاّویها، دلیمیها و نفوذیهای آمریکایی در دولت برهم صالح برای به استیصال رساندن و به تصمیم رساندن فتح و دولت القانون است؛ که از ترس تکرار تجربه مالکی و داعش، سریعتر به کاندیدای فلان وزارتخانه که شخصیت ضعیفی است تن در دهد. تا همچون همیشه قدرت در دست نفوذیها و دولت فشل و بیرمق و ناکارآمد بیفتد و معیشت مردم در تنگنا قرار گیرد تا بستر انقلاب سزارینی مهیا شود.
✍️ امیر ایوب - تحلیلگر مسائل عراق
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
💠 «اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِی فِیهِ نَصِیباً مِنْ رَحْمَتِکَ الْوَاسِعَةِ وَ اهْدِنِی فِیهِ لِبَرَاهِینِ
💠 «اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلِینَ عَلَیْکَ وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْفَائِزِینَ لَدَیْکَ وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُقَرَّبِینَ إِلَیْکَ بِإِحْسَانِکَ یَا غَایَةَ الطَّالِبِین»
💠«خدایا در این روز مرا از #متوكلان بدرگاهت #جعل کن (قرار بده) و از كامروایان حضرتت قرار بده؛ و از مقربان درگاهت #جعل کن؛ به احسانت اى نهایتِ خواست و همت جویندگان»
❓جایگاه #توکل یا وکالت دادن به خدا در زندگی اجتماعی و در سیاست و چارهاندیشی ما کجاست؟
🔺 نقیصهی مهم دانش مدیریت غربی (علم سیاست) در این است که بعد از چارهاندیشی، جایی برای #توکل، #مشیت الهی و #تقدیر نمیبیند.
🔸سیّاس کسی است که تصمیم و تدبیر خوبی زده باشد و آن را به نحو احسن اجرا نماید.
🔸زمانی میتوانیم بگوییم تصمیم خوبی اندیشیده شده که در ماهیت آن به ایمان و یقین رسیده باشیم. اما حتی در همین حین، باید نگاهمان به مشیت الهی باشد؛ آنچه خدا بخواهد، همان میشود:
💠«اللَّهِ يَهْدِي بِهِ مَنْ يَشاءُ»، «تُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ» و...
گرچه خواست و مشیت الهی، هرگز تفننی و بیحساب نیست، اما در هر شرایطی، به جایی خواهیم رسید که هرچه تدبیر و تصمیم کنیم، کاری از ما ساخته نیست؛ چطور مشیت و خواست الهی در دانش مدیریت، نادیده انگاشته میشود؟
🔸اما هر تصمیم خوب، که به ایمان و یقین رسیده و بر مشیت الهی نیز چشم دوخته باشد، در حد تصمیم نباید بماند؛ جایی که دیگر مصمم بر تصمیم خود شدهایم، نیاز به #تدبیر نیکو داریم. تمام تلاش خود را میکنیم و از حداکثر ظرفیت خود و تجربهی بشری نیز بهره میبریم تا بهترین تدبیر را زده باشیم؛ اما در همین حین، باید بدانیم #تدبیر_احسن زمانیست که تمام قد به خدا وکالت داده باشیم:
🔸تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست//
🔸راهرو گر صد هنر دارد، #توکل بایدش (حافظ)
🔸زمانی که با ایمان به تصمیم خود و منوط به مشیت الهی، مصمم شده و به بهترین کیفیت نیز تدبیر کردیم و به خدا هم وکالت دادیم، سپس موعد اجرای آن به نحو احسن است. اجرای احسن، عمل صالح ما است که در مقابل عمل مفسد قرار دارد؛ عمل صالحی که آن نیز محدود به تقدیر الهیست؛ تا چه مقدر ما باشد.«إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ»
✳️ شبهای #قدر که مقدرات امت اسلامی در آن تدبیر و ثبت میشود، در قلب ماه رمضان جای دارد. چطور میتوانیم از لحظات به این مهمی و مقدراتی که در آن ثبت و ضبط میشود در زندگی اجتماعی و در سیاستورزی برای جامعه بیتوجه بمانیم؟ ما حتی اگر بهترین سیاستمدار هم باشیم، برخلاف مقدرات و مشیت الهی و آنچه وکالت آن باخداست، نمیتوانیم عمل کنیم؛ دستمان کوتاه است...
🔴 در نظر گرفتن این معیارها در ساختار علم مدیریت و سیاست، سیاست دینی ما را ممکن میسازد؛ در غیر این صورت، به جای تکیه بر خدا، به سخن گفتن با کدخدا فخر میکنیم و سیاستی پیاده میکنیم که حل تمامی مشکلات یک جامعهی هشتاد میلیونی را منوط به مشیت کدخدا در رفع تحریمها میدانست، پس با توکل به تضمین بودن امضای کری پا به میدان مذاکره نهاد؛ نه تصمیم درستی بود و نه تدبیر خوبی بر آن زده شد و نه حتی اجرای آن کم عیب و نقص بود.
✅ بیاییم در ماه رمضان، افتخار تکیه بر مشیت الهی و توکل را برای خود رقم بزنیم تا در شبهای قدر، رقم خوردن بهترین تقدیرها برای خود و امت اسلامی را شاهد باشیم.
▫️شرحی بر دعای #روز_دهم ماه رمضان - برگرفته از جلسه ۳۲ کلبه کرامت
«جایگاه دکترین در سیاست و چاره» ( خرداد ۸۷):
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/680
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
09 - طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن - توحید در ایدئولوژی اسلام.mp3
18.3M
💚 #رؤیای_امام_خامنهای
❇️ #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
🎙 باهم بشنویم:
۹- جلسه نهم - توحید در ایدئولوژی اسلام
💬 «موحد بودن برای یک رهبر سیاسی و یا آحاد یک ملت و یک جامعه دینی زمانی دارای ارزش است و حیاتیست که #توحید را برای نظامی که توحید پیشنهاد میکند و برای شکلی از زندگی که توحید ارائه میکند، آن را درک کنند.
💬 تصورمان بر این است که توحید، صرفاً اعتقاد به وحدانیت خداست؛ بنابراین چنین نگاهی، اثری در زندگی شخصی و رفتار اجتماعی ما جاری نمیکند. این توحید، با شرک تفاوت چندانی ندارد. توحیدی که اسلام ما را به آن دعوت میکند، بسیار بالاتر از اعتقاد به وحدانیت خداست»
🔸 امام خامنهای - جلسه نهم
❓جای این پرسش است که پس توحید چیست؟
✅ پاسخ به دغدغهی #توحیدی امام خامنهای ۳۵ ساله در سال ۵۳، سالها بعد در مجموعه جلسات «دکترین اسلام» کلبه کرامت در قالب #معرفت_توحیدی که روح کلی #جامعه_مهدوی ست، اندیشیده و ارائه شد؛ اما تا تشکیل #جامعه_توحیدی ، راه دشواری باقیست.. بسمالله
kolbeh-keramat.ir/Sessions/Index/53
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
هدایت شده از جنبش مردمی احیای زکات
✍️اغنیا، فقرا و حق همگانی «زندگی خوب»| بخش اول:
#اختصاصی_جنبش
💠 فقیر کیست؟
🔹تصور اشتباه:
• به چه کسی «فقیر» گفته میشود؟ تصویر ذهنی ما از یک فقیر فردی است ژنده پوش، ژولیدهی استحام نرفته، گرسنه و احتمالاً کارتون خواب! یا حداقل با خود فکر میکنیم فقرا گروهی هستند که در خانههای کهنه زوار در رفته ساکنند و خانوادههایشان به نان شب محتاجند! و چنانچه از جایی به آنها کمک نشود، به گدایی روی میآورند. اگر از ما بپرسند فقیر را در یک جمله تعریف کنید: میگوییم فقیر به کسی اطلاق میشود که توان تأمین ضروریات اولیه زندگی را ندارد.
🔸تعریف فقیر:
• در حالی که برخلاف این تصور رایج، فقیر کسی است که توان برآوردهسازی حداقل یک نیاز معشیتی را ندارد. یعنی ممکن است یک فقیر، شاغل باشد، خانه و خودروی شخصی داشته باشد! خانوادهاش خوب لباس بپوشند؛ اما به فرض مثال فقط از عهده تأمین غذای برازنده خانوادهاش به طور کامل برنیاید. نه اینکه نتواند شکم اهل و عیالش را سیر کند و اینها گرسنه بخوابند! بلکه مصداقاً(مثال) تمکن مالی لازم را برای خریدن گوشت به اندازه کافی را ندارد. یا ممکن است یک فقیر، نتواند به جهت عدم توانایی مالی لازم(مهریه و نفقه همسر) ازدواج کند یا شاید نتواند از پس تمام هزینههای درمانی بربیاید. در هر حال، فقیر به کسی اطلاق میشود که قدرت تأمین حداقل یک نیاز معیشتی خود و اهل و عیالش را نداشته باشد.
🔹تفاوت فقیر و مسکین:
• اگر فقیری وضعیتش رو به وخاوت رود تا جایی که برای رفع احتیاجش، ناچاراً از دیگران گدایی(سؤال) کند؛ در این صورت به او مسکین میگویند. بسیاری از ما، اشتباهاً فقیر را با مفهوم مسکین میشناسیم در حالی که فقیر به معنای اخصش شامل مسکین نمیشود. فقیر چنانچه قدر آبرویش را بداند هیچگاه دستش را به سمت مردم دراز نخواهد کرد و سعی میکند زندگیش را هر چند سخت، بگذراند اما مسکین، از روی ناچاری مجبور میشود از آبرو و عزت نفسش چشمپوشی کند و از دیگران ممد بخواهد! ناگفته نماند، شناسایی فقرا به دلیل تعفّف در اظهار نیازمندی بسیار مشکل است و گاهاً جز با تحقیقهای جدّی، این امر میسر نیست برخلاف تشخیص مساکین که با تحقیق ساده به راحتی قابل انجام است.
📝یادداشت محمد گلیج از کارشناسان جنبش.
✍️ ادامه مطلب در پست بعدی
➖➖➖➖➖
✊جنبش مردمی احیاء زکات
📡 @e_zakat
هدایت شده از جنبش مردمی احیای زکات
✍ اغنیا، فقرا و حق همگانی «زندگی خوب»| بخش دوم:
💠 غنی کیست؟
🔹تصور اشتباه:
• تصویر ذهنی ما از اغنیا، گروهی هستند که تجملاتی زندگی می کنند، خَرپول و بالاشهرنشینند، دارای خانههای بزرگ و اعیانی و صاحبان خودروی لوکس میباشند. اغلب این طور تصور میشود که اغنیا یعنی همان طبقه متموّل و مرفّه که نسبت به اکثریت جامعه، شدیداً ثروتمند هستند. بنابراین چنین نتیجه میگیریم که افراد یک جامعه یا فقیرند، یا غنی و یا در دستهی قشر متوسط جا میگیرند.
🔸تعریف غنی:
• در حالی که برخلاف این تصور عمومی، غنی کسی است که توان برآوردهسازی تمام نیازهای معشیتی را دارد. یعنی ممکن است یک غنی، آنچنان تمکّن مالی نداشته باشد که خانه و ماشین لوکس تهیه کند و بهترین امکانات زندگی را برای خانوادهاش فراهم آورد اما قدرت داشتن یک «زندگی خوب» را دارد و از عهده تأمین احتیاجات معیشتی خود و اهل وعیالش به طور کامل برمیآید. توقع میرود اکثریت مردم یک جامعه، در زمرهی اغنیا باشند اما هستند عدهای که به دلایل مختلف، به مشکل فقر دچارند. بنابراین طبق تعاریف صحیح از غنی و فقیر، چنانچه در جامعهای فقیر وجود داشته باشد، این جامعه به دو دسته کاملاً مشخص اغنیا و فقرا قابل تقسیمبندی است و به همین ترتیب چیزی به نام قشر متوسط از این منظر معنا پیدا نمیکند. یادمان نرود، اگر فقیری نیاز یا نیازهایی که خود نمیتواند از عهده رفع آن بربیاید توسط سایرین برطرف شود به این معنا نیست که فقرش از میان رفته است بلکه میگوییم او دیگر فقیرِ محتاج نیست و فقر او زمانی از بین خواهد رفت که نسبت به حمایت مالی دیگران مستغنی شود یعنی در تأمین نیازهای زندگی روی پای خودش بایستد.
🔹نحن فقراء الی الله:
• در تلقی توحیدی، اغنیای یک جامعه در برابر خداوند متعال فقیر به حساب میآیند. «یَا أَیُّهَا النَّاسُ أَنْتُمُ الْفُقَرَاءُ إِلَى اللهِ وَاللهُ هُوَ الْغَنِىُّ الْحَمِیدُ»(فاطر؛ آیه ۱۵) چرا که اغنیای یک جامعه، هر چه مال دارند متعلق به خداست و از جانب خدا هم به آنها عطا شده. از آن جایی که مردم مستقلاً نمیتوانند احتیاجات معیتشتی خود و اهل و عیالشان را تأمین کنند، در واقع روزیشان را خدا میدهد همه آنها در پیشگاه او فقیر به شمار میروند. از طرفی بر اساس همین تلقی توحیدی، به رزاق بودن خدا در نسبت به همه مخلوقات معتقدیم و میدانیم خداوند آنهایی را که مستغنی ننموده بدون روزی به حال خود رها نکرده است نتیجتاً سهم آنان را در اموال اغنیا قرار داده است.(تا اغنیا در این دنیا امتحان شوند!) بنابراین اغنیا در قبال فقرا میزان مشخصی بدهی دارند و این بدهی به قدری است که فقرا به کمک آن میتوانند «زندگی خوب» را بدون هیچ کم و کاستی تجربه کنند. این بدهی همان زکات است. تأکید میشود که بر اساس این اعتقاد، داشتن یک زندگی خوب یک حق همگانی است و نباید احدی از این حق محروم بماند!
📝یادداشت محمد گلیج از کارشناسان جنبش.
➖➖➖➖➖
✊جنبش مردمی احیاء زکات
📡 @e_zakat
هدایت شده از نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| تماشا کنید
❓⚠️ چرا اسب رم کرده ربا در ایران مهار نمیشود؟
⬅️ این سوالی است که نادر طالبزاده در برنامه مثبت مکث مطرح میکند و عبدالکریم چرنینکو اسلام پژوه روس جواب جالبی برای آن ارائه میدهد.
⬅️ او میگوید مردم باید خودشان دست بکار شوند و #سیستمی_بدون_ربا ایجاد کنند.
#ربا_زدایی_همگانی
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
اطلاع دارم که نظارت و بررسی عملکرد خودروسازان کشور جزو دغدغه های جمع قابل توجهی از منتخبان مجلس یازدهم است.
اما با دیدن مستند "اختاپوس" به این نتیجه رسیدم که تحقیق و تفحص مجدد از صنعت خودروسازی باید جزو اولویتهای مجلس آینده باشد.
اختاپوس هایی آنجا خیمه زده اند. اختاپوس ها...
سیدنظام الدین موسوی - نماینده منتخب مجلس یازدهم
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
هدایت شده از نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
✅ ۲۵۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در پایان سال ۱۳۹۸/خلق ۸۰ درصد نقدینگی کشور در دولتهای یازدهم و دوازدهم
🌀 حجم نقدینگی از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان در ابتدای فعالیت دولت یازدهم به ۲۵۰۰ هزار میلیارد تومان در پایان سال ۱۳۹۸ بالغ گردید.
🔸 نظر به اعلام بانک مرکزی مبنی بر ۲۴۱۱ هزار میلیارد تومان سپرده بانکی، حجم نقدینگی حدود ۲۴۸۵ هزار میلیارد تومان محاسبه می شود.
🔸 ۸۰ درصد نقدینگی کشور در دولتهای یازدهم و دوازدهم (تا پایان سال ۱۳۹۸) خلق گردید.
🔸 استقراض بانکهای خصولتی و دولت از بانک مرکزی و افزایش قدرت خلق نقدینگی توسط بانکها عامل مسلط در خلق نقدینگی از سال ۱۳۹۲ تا کنون بوده است. دولت دچار کسر بودجه می شود چون منابع اقتصاد به شرکتهای خصولتی-رانتی تزریق می شود و اینها با وجود سودهای کلان مالیات اندکی می پردازند.
💡در دو سال اخیر درباره نقدینگی خیلی مانور داده می شود و هر گونه تخریب اقتصاد با آن توجیه می گردد، اما شرایط خاص اقتصاد سیاسی، نسبت های اقتصادی، ترکیب نقدینگی،تمرکز نقدینگی در دست اقلیت خاص و ..نشان می دهد که روی این موضوع هدفمندانه اغراق ابزاری می شود.
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✴️ #همسرداری_طراز حضرت خدیجه
-سلاماللهعلیها- را در بیان امام خامنهای #ببینید
🏴 دهم ماه مبارک رمضان، سال #روز وفات الگوی طراز زنان جهان اسلام، حضرت خدیجه (س)، مادر دوازده امام بر همه حلالزادهها تسلیت باد.
⁉️ #تأمل: #ظرفیت_انعقاد_نطفه حضرت خدیجه (س) چقدر بود و چگونه این ظرفیت، ایجاد شده بود که خداوند متعال او را به عنوان مادر سیزده معصوم (ع) از چهارده معصوم قرار داد؟؟!
#همسر_طراز
#نسل_سازی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
🏴
🌹 خدیجه از زیباترین زنان، و کاملترین آنان از جهت عقل بود. و در رأی و نظر کامل، و از نظر عفت و دیانت و حیا و مروّت و مال، در اوج قرار داشت.
📚ریاحین الشریعة، ج۲، ص۲۰۴☘
🗓 دهم رمضان وفات #حضرت_خدیجه (س) تسلیت 💔
#حفظ_فرج
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡@Halalzadeha
🔺 آخرین آمار مبتلایان بیماری کرونای جدید در کشورمان
▫️وزارت بهداشت - ۱۵ اردیبهشت:
🔹مبتلایان در ۲۴ ساعت اخیر: ۱۲۲۳
🔹مجموع مبتلایان: ۹۸۶۴۷
🔸بهبود یافتگان: ۷۹۳۹۷
🔹جانباختگان از دیروز تا امروز: ۷۴
🔹مجموع درگذشتگان این بیماری: ۶۲۷۷
🔹۲۶۷۶ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| یک اختاپوس در اعماق دریا
💠 «وَ فِي الْأَرْضِ آياتٌ لِلْمُوقِنِينَ * وَ فِي أَنْفُسِكُمْ أَ فَلا تُبْصِرُونَ»
و در زمين براى اهل يقين، نشانههايى است. و در (آفرينش) خودتان (نيز نشانههايى از قدرت، عظمت و حكمت الهى است.) پس چرا (به چشم بصيرت) نمىنگريد؟
🔸سوره ذاریات - آیه ۲۰
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
💬 «ما آدم های «حسرت نداشتههایمان» هستیم.
عادت کردهایم غصهی کم و کسریها را بخوریم و یادمان میرود داشتههایمان حتی گاهی بیشتر و باارزشتر از نداشتههاست. اینجا حیاط خانهی ماست. خانهای قدیمی که حالا یک سال است اجاره کردهایم، بدون کابینتهای امدیاف و کف سرامیک و پارکینگ ریموتدار و بدون خیلی چیزهای دیگر که شاید خیلیها به فکرشان هم خطور نکند بتوانند یک هفته اینجا دوام بیاورند، اما در عوضِ نداشتههایش، همچین حیاطی دارد. خیلی از داشتههایمان اینجوریست. یک نداشتههایی کنارش چسبیده که باعث میشود آنها را پررنگتر ببینیم و غصهشان را بخوریم. یا بگردیم در زندگی بقیه و یک چیزهایی برای حسرت خوردن پیدا کنیم..»
✍️ خانم سارا عرفانی
💚 #ده_سازی_طراز
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir