اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📿 عرفه در کلام رهبری معظم انقلاب 💠 انس با دعای عرفه از اوایل نوجوانی 💚 «آنچه که آن وقت برای من مطر
📿 عرفه در کلام رهبری معظم انقلاب
💠 از فرصت عرفه برای تطهیر روح و صفا دادن به نفس استفاده کنید
🌕 امیدواریم که خداوند متعال، دهه اوّل ذیحجّه و این ایام با برکت را برای همه مسلمین، بخصوص برای مردم عزیز و ملت بزرگ و مؤمن و وفادار ما، مبارک فرماید. بنده امیدوارم که خداوند به شما مردم مؤمن این توفیق را بدهد که از روز عرفه برای نزدیک شدن دلهایتان به خدای متعال هر چه بیشتر استفاده کنید و این روز را قدر بدانید. عرفه روز بزرگی است. تطهیر روح و صفا دادن به نفس، برای یکایک ما در هر جا که هستیم مسأله اساسی و مهمّی است. این فرصتها را کوچک نشمارید و این مسائل را ناچیز ندانید. در راه حرکتِ بزرگ ملت ایران و سازندگی و پیروزی بر دشمنان و ایستادگی در مقابل زورگویان و رسیدن به اهداف عالیه نظام اسلامی، ارتباط با خدا و توجّه و توسّل و تضرّع به پروردگار نقش دارد. فرصت و وقت آن نیز همین اوقاتی است که معیّن شده است و مهمترین آنها، یا از جمله مهمترین آنها، روز عرفه است.
▫️۱۳۷۳/۰۲/۲۸
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
📿 عرفه در کلام رهبری معظم انقلاب
🌕 روز عرفه فرصتی برای اعتراف به گناه نزد پروردگار است
🔰 روز عرفه را قدر بدانید. در روایتی دیدم که «عرفه و عرفات را بدین خاطر چنین اسمی دادهاند که در این روز و آن مکان، موقعیّتی برای اعتراف به گناه در نزد پروردگار پیش میآید.» اسلام، اعتراف به گناه را در پیش بندگان، مجاز نمیداند. کسی نباید گناهی را که انجام داده است بر زبان آورد و پیش کسی به آن اعتراف کند. اما پیش خدا، چرا. بین خودتان و خدا، بین خودمان و خدا، خلوت کنیم و به قصورهایمان، به تقصیرهایمان، به خطاهایمان و به گناهانمان که مایه روسیاهی ما، مایه بسته شدن پروبال ما و مانع پرواز ماست، اعتراف نماییم و از آنها توبه کنیم. اگر فردی بخواهد اصلاح شود، باید گناه و عیب خود را بپذیرد و در پیش خود و خدا، به آن عیب و گناه اعتراف کند. کسانی که برای خودشان هیچ عیب و خطایی قائل نیستند، هرگز اصلاح نخواهند شد. یک ملت هم، اگر بخواهد به راه راست برود، باید بفهمد که کجاها اشتباه کرده است و خطاهای او چیست و به گناه خود اعتراف کند. امروز هم اگر آحاد امّت عظیم اسلامی قبول کنند که در مقابل اسلام کوتاهی کردهاند؛ اگر مسلمانان عالم تصدیق و اعتراف کنند که در دنبالهرَوی از قدرتهای اسلامی، راه را اشتباه پیمودهاند و در پذیرش فرهنگ مفسدِ اغوا کننده غرب، بهخطا رفتهاند، راهشان باز خواهد شد و خواهند توانست خودشان را اصلاح کنند.
▫️ ۱۳۷۳/۰۲/۲۸
🌕 روز عرفه روز دعا و استغفار است
🔰روز عرفه، روز دعا و استغفار و توجه است. دعای سراسر عشق و شور و سوز در روز عرفه، که سیدالشهداء امام حسین (علیهالسّلام) در مراسم عرفات انشاء فرموده است، نشاندهندهی آن روحیهی شیدائی و عشق و شوری است که پیروان اهلبیت در یک چنین ایامی باید داشته باشند. این ایام را قدر بدانید. فرصت مال شماست. همچنان که امروز فرصت پیشرفت، فرصت شکوفائی، فرصت حرکتهای بزرگ سیاسی و انقلابی و اجتماعی مال شما جوانهاست، فرصت توجه به خدای متعال و ذکر الهی و مستحکم کردن رابطهی قلبی با خدا هم متعلق به شماست.
▫️ ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
📿 عرفه در کلام رهبری معظم انقلاب
🌕 بهترین خواستهها برای انسان در دعای عرفه مطرح شده است
💚 دعاهایی که از ائمه رسیده است، بهترین دعاهاست. اولا خواستههایی در این دعاها گنجانده شده است که به ذهن امثال ماها اصلا خطور نمیکند و انسان از زبان ائمه (علیهمالسلام) آنها را از خدا طلب میکند. در دعای ابوحمزه و دعای افتتاح و دعای عرفه بهترین مطالبات و خواستهها برای انسان مطرح میشود؛ که اگر انسان اینها را از خدا بخواهد و بگیرد، میتواند برای او سرمایه باشد. ثانیا در این دعاها مایههای خشوع و تضرع وجود دارد. مطلب، با زبان و لحن و بیانی ادا شده است که دل را خاشع و نرم میکند. با عبارات فصیح و بلیغ، عشق و شیفتگی و شوق در این دعاها موج میزند. انسان باید این دعاها را قدر بداند و از آنها استفاده کند.
▫️ ۱۳۸۴/۰۷/۲۹
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
📿 عرفه در کلام رهبری معظم انقلاب
🌕 دعای عرفه صحیفه سجادیه مانند شرحی بر دعای عرفه امام حسین علیه السلام است
❇️ دعای دیگری مربوط به روز عرفه در صحیفه سجادیه هست، که از فرزند این بزرگوار است. من یک وقت این دو دعا را با هم مقایسه میکردم؛ اوّل دعای امام حسین را میخواندم، بعد دعای صحیفه سجّادیه را. مکرّر به نظر من این طور رسیده است که دعای حضرت سجّاد، مثل شرح دعای عرفه است. آن، متن است؛ این، شرح است. آن، اصل است؛ این، فرع است. دعای عرفه، دعای عجیبی است. شما عین همین روحیه را در خطابی که حضرت در مجمع بزرگان زمان خود - بزرگان اسلام و بازماندگان تابعین و امثال اینها - در منی ایراد کردند، مشاهده میکنید. ظاهراً هم متعلّق به همان سال آخر یا سال دیگری است - من الان درست در ذهنم نیست - که آن هم در تاریخ و در کتب حدیث ثبت است.
💠 به قضیه عاشورا و کربلا برمیگردیم. میبینیم اینجا هم با اینکه میدان حماسه و جنگ است، اما از لحظه اوّل تا لحظه آخری که نقل شده است که حضرت صورت مبارکش را روی خاکهای گرم کربلا گذاشت و عرض کرد: «الهی رضاً بقضائک و تسلیماً لأمرک»، با ذکر و تضرع و یاد و توسّل همراه است. از وقت خروج از مکه که فرمود: «من کان فینا باذلاً مهجته موطناً علی لقاءاللَّه نفسه فلیرحل معنا»، با دعا و توسل و وعده لقای الهی و همان روحیه دعای عرفه شروع میشود، تا گودال قتلگاه و «رضاً بقضائکِ» لحظه آخر. یعنی خود ماجرای عاشورا هم یک ماجرای عرفانی است. جنگ است، کشتن و کشته شدن است، حماسه است - و حماسههای عاشورا، فصل فوقالعاده درخشانی است - اما وقتی شما به بافت اصلی این حادثه حماسی نگاه میکنید، میبینید که عرفان هست، معنویّت هست، تضرّع و روح دعای عرفه هست.
▫️ ۱۳۷۶/۰۹/۱۳
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
📿 عرفه در کلام رهبری معظم انقلاب
🌕 در دعای عرفه معارف فراوانی وجود دارد که فقط با زبان دعا قابل بیان است
💚 در دعاهاى معتبر خیلى معارف وجود دارد که انسان اینها را در هیچ جا پیدا نمىکند؛ جز در خود همین دعاها. از جملهى این دعاها، دعاهاى صحیفهى سجادیه است. در منابع معرفتى ما چیزهایى وجود دارد که جز در صحیفهى سجادیه یا در دعاهاى مأثور از ائمه (علیهمالسّلام) انسان اصلاً نمىتواند اینها را پیدا کند. این معارف با زبان دعا بیان شده. نه اینکه خواستند کتمان کنند؛ طبیعت آن معرفت، طبیعتى است که با این زبان مىتواند بیان شود؛ با زبان دیگرى نمىتواند بیان شود؛ بعضى از مفاهیم جز با زبان دعا و تضرع و گفتگو و نجواى با پروردگار عالم اصلاً قابل بیان نیست. لذا ما در روایات و حتّى در نهجالبلاغه از این گونه معارف کمتر مىبینیم؛ اما در صحیفهى سجادیه و در دعاى کمیل و در مناجات شعبانیه و در دعاى عرفهى امام حسین و در دعاى عرفهى حضرت سجاد و در دعاى ابوحمزهى ثمالى از اینگونه معارف، فراوان مىبینیم. از دعاها غفلت نکنید؛ به دعاها بپردازید. دعا هم بکنید.
▫️ ۱۳۸۴/۰۷/۱۷
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💠 #سلام_بر_ابراهیم
🔸چهار هزار سال است که تاریخ در طواف این واقعه است...
انتخابی تاریخی، توسط خانوادهای مقدس وقوع یافت و چهار هزار سال است که تاریخ به دور آن واقعه میچرخد. یک سوی ماجرا انتخاب مهم ابراهیم(ص) است که در اثر دیدن خوابی، فرزند خود را به قربانگاه میبرد؛ سوی دیگر آن، انتخاب اسماعیل(ص) است که خاضعانه به حکم خدا گردن مینهد و راضی میشود به خاطر دیدن یک خواب، ذبح شود.
✅ روح سیاست و حکومتداری،#ذبیحاللهی ست
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
▫️اگر «زن و دختر» نماد سرزمین و عقیده است، «پسر» نماد قدرت پدر است. در روایات معصومین(ع) پسر، عضد و بازوی پدر و نماد قدرت در تمدن است. به این ترتیب، پسرکشی نیز نماد محروم ساختن خود از قدرت است
🔸مشهورترین پسرکشیها در غرب، در ایران و اسلام
برای مطالعه:
👈 جلسه ۱۰۹ کلبه کرامت
فلسفهی سیاسی دکترین ذبیح الله - اردیبهشت ۸۷
👈 جلسه ۴۱۰ کلبه کرامت
دکترین ابراهیم(ع) و اسماعیل(ع) - بهمن ۹۱
✅ روح سیاست و حکومتداری،#ذبیحاللهی ست
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
▫️پسر، نماد عضد و بازو و قدرت پدر است.
🔸پسرکشی در افسانهها و در واقعیت، جایگاه ویژهای دارد. یکی از داستانهای مشهور، افسانهای دانمارکی با هزار و پانصد سال قدمت است. پادشاه، با عفریت قدرت آمیزش کرد و اژدهای پسر به دنیا آمد ولی آن پدر نتوانست فرزندش را بکشد؛ منتظر ماند تا منجی (بئوولف) از سوئد بیاد و او را بکشد. او هم وقتی پادشاه شد، با عفریت قدرت همراه شد. و موجب شد اژدهای بزرگتری پدید آید. در نهایت، بئوولف پسر خودش را کشت و خودش نیز در این مبارزه کشته شد. #پسرکشی
اما پادشاه بعدی، هم به عفریت قدرت متمایل شد که همیشه در قالب زن جوانی خودنمایی میکرد.
🔻این افسانهی قدیمی میگوید اگرحاکمان با قدرت درآمیزند، فرزندشان استبداد است که مردم را نابود میکند!
✅ روح سیاست و حکومتداری،#ذبیحاللهی ست
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
✍️ انباشت قدرت فساد میآورد. و استبداد حاصل از آن، به جان و مال مردم میافتد. اما برخلاف قصهی «بئوولف» قدرت مهارشدنیست؛ نیازی به نابودسازی آن نیست؛ فقط باید استکبار درون را ذبح کرد.
✨ شاهکار قرآن کریم در داستان حقیقی «ابراهیم و اسماعیل(ع)» اینجاست
⚡️ زمانی که فردی و یا گروهی مصادر قدرت را به دست میگیرند، آنچه که موجب میشود همچون «بئوولف» روحیهی استکباری درونشان شکل نگیرد، «ذبحت» است؛ یعنی مبارزهی درونی با انباشت قدرت و ثروت در خود.
🔻مال و دارایی مادی، گرچه از ما نیست اما از جان برای ما عزیزتر میشود. مال و نفس خود را با خدا معامله میکنیم و به خدا میفروشیم؛ قدرتمان را هم برای خدا ذبح میکنیم.
این، الگوییست که اسلام و قرآن به ما میآموزد
🔰 هاجر شدن و به روحیهی ذبیحاللهی رسیدن، دو رکن اصلی حج ابراهیمیست. به نظر شما چند سیاستمدار در چهل سالهی نخست جمهوری اسلامی حاضر به ذبح کردن فرزندان خود شدند؟ و چند سیاستمدار آتی، در چهل سالهی دوم جمهوری اسلامی حاضر خواهند بود فرزندان خود را ذبح کنند؟ فهم ما از ذبیحاللهی در سیاستورزی دینی کجاست؟
📚برای مطالعه بیشتر، عنوان جلسه را انتخاب کنید:
👈 جلسه ۱۰۹ کلبه کرامت
فلسفهی سیاسی دکترین ذبیح الله - اردیبهشت ۸۷
👈 جلسه ۴۱۰ کلبه کرامت
دکترین ابراهیم(ع) و اسماعیل(ع) - بهمن ۹۱
✅ روح سیاست و حکومتداری،#ذبیحاللهی ست
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
ذبیحاللهی.mp3
4.99M
🎙 بشنویم|
🔺یک لحظه تصور کن عزیزترین چیزی که داری چیه؟ خدا میگه همونو فدا کن
🔻 ذبیحاللهی فقط ذبح فرزند نیست؛ طمع به «قدرت» را در خودت ذبح کن
اگر به سه هزار مدیر فعلی در جمهوری اسلامی بگوییم طمع به قدرت را در خودتان ذبح کنید، چند نفر حاضر میشوند؟
🗓 ۱۸ مرداد ۹۸
▫️ dr-abbasi.ir/18127
✅ روح سیاست و حکومتداری،#ذبیحاللهی ست
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید|
اگر شرط به حج رفتن این باشد که هر حاجی، پسر خود را نیز همراه خود آورده و او را سر ببرد؛ قدرت، مدرک، جایگاه، پست و مقام خود، علمی که به آن شهره شده است را کنار بگذارد؛ حاضر میشویم از آن دل بِبُریم؟
🔸 عید قربان، عید مهیای #ذبیح_اللهی «شدن» است.
▫️برشی از جلسه ۴۱۰ کلبه کرامت
دکترین ابراهیم(ع) و اسماعیل(ع) - بهمن ۹۱
در: سایت کلبه کرامت| آپارات| تلگرام
✅ روح سیاست و حکومتداری،#ذبیحاللهی ست
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🔰 بالاتر از ایثار جان
💚امام خامنهای:
اگر به حکمت مندرج در عید قربان توجه شود، خیلی از راهها برای ما باز میشود. بالاتر از ایثار جان، در مواردی ایثار عزیزان است. حضرت ابراهیم علیهالسلام در راه پروردگار، به دست خود عزیزی را قربان میکرد؛ آن هم فرزند جوانی که خدای متعال بعد از عمری انتظار به او داده بود.
▫️ ۱۳۸۹/۰۸/۲۶
✅ روح سیاست و حکومتداری،#ذبیحاللهی ست
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
13990510_39462_1281k.mp3
10.13M
🎙 بشنویم |
🔸 صوت کامل بیانات امام خامنهای
🌷 به مناسبت عید قربان
▫️۱۰ مرداد ۱۳۹۹
✅ گوشسپاری و تعمق در مشروح بیانات امام جامعه، وظیفهی مهم و عادت نیکوی یک اندیشهجوست. به تلخیص سخنرانی اکتفاء نمیکنیم و صوت کامل را گوش کنیم.
👈 مطالعه متن کامل بیانات:
📝 farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46146
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
♨️ مأمور سابق پلیس آرژانتین:
🔻بمبگذاری آمیا کار نیروهای اطلاعاتی آرژانتین بود
🔴 خوزه آلبرتو پرز، که در سالهای پیش از بمب گذاری آمیا، مآمور نفوذ در مرکز همکاری آرژانتین و اسرائیل (آمیا) بوده، ادعا کرده این بمبگذاری توسط نیروهای یهودستیز در سازمانهای اطلاعاتی آرژانتین انجام شده است. او همچنین اعتراف کرد که نقشه ساختمان آمیا را خودش تهیه کرده و به این نیروها تحویل داده بود.
▫️ thegrayzone.com/2020/07/26/police-spys-testimony-official-us-israeli-amia-bombing
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از مشق استراتژی | حائری زاده
⭕️🕋 برجام، حجت حججی و حج ناتمام ملت
🕋 به ‹حجّ› فکر میکردم، به یاد ‹حججی› افتادم.
ریشه این دو کلمه یکی است.
🗓 تقویم را نگاه کردم، عید قربان امسال زیباتر به نظرم رسید؛
شهادت #محسن_حججی در مرداد ماه ۱۳۹۶ بود، اتفاقا امسال این ماه مصادف شده با ایام #حج و #عید_قربان. علاوه بر اشتراک مفهومی بین حج و حججی، حقیقتی مشترک هم در این دو نهاده شده که شاید این تلاقی تاریخی بهانه خوبی باشد برای شهود این حقیقت.
⚪️ حج در لغت یعنی ‹قصد›. کسی که حاجی میشود یعنی قصد خانه خدا را کرده است. خدا با یاد دادن مناسک حج به ما نشان داده که اگر قصد دیدن من را کردهاید چه کارهایی باید انجام بدهید؛ قربانی دادن آخرین مرحله این مناسک است که آیت و نشانی قربانی کردن هوای نفس در پیشگاه الهی است تا به نزدیکی و قرب به او برسیم. وقتی ابراهیم نبی اثبات کرد که واقعا حاضر است عزیزترین داشتهاش را که همان اسماعیل بود به پیشگاه الهی تقدیم کند، خدا این قربانی را از او پذیرفت و به جای آن گوسفندی فرستاد تا ذبح کند. چهار هزار سال است پیروان ابراهیم نبی همین کار را در عید قربان در ایام حج انجام میدهند تا بدانند که باید هوای نفس را قربانی کنند تا به قرب الهی برسند. اما ارتباط این حج با آن حججی چیست؟
🇮🇷 مردم مومن ایران در انقلاب اسلامی نشان دادند که علاوه بر سطح فردی، قصد تقرب و نزدیکی به خدا را در سطح جمعی و ملی دارند. در حقیقت با آن تعریف از حج، ملت ایران با انقلاب اسلامی وارد یک «حج ملی» شده تا ‹هوای نفس ملی› را قربانی کند. اگر این ملت در #حج_ملی خود، هوای نفس خویش را قربانی نکنند، مناسک حج تمام نشده است. در این بین محسن شهید میشود؛ درست زمانی که خیلیها داشتند شمع دو سالگی #برجام را فوت میکردند و در انتظار الطاف همایونی کدخدا بودند تا بلکه اقتصاد جانی بگیرد. دنیاپرستان در لباس روحانی تا وزیر و وکیل هوای نفس مردم را به غلیان درمیآوردند و وعدههای خوش آب و رنگ بر سفره برجام مینشاندند. چه سرمستانه از پایان انقلاب اسلامی سخن گفتند.
❌ وقتی این چنین #هوای_نفس_جمعی به غلیان در میآید و ذبح نمیشود، حسینها و حسینیها به قربانگاه میروند. هر جا در جامعه اسلامی، #هوای_نفس_ملی به غلیان درآید، آنان که شیعه حقیقی حسین(ع) هستند، به قربانگاه میافتند. این بار نوبت محسن حججی بود. خدا حجت خویش را در محسن حججی نشان داد. جوان ۲۶ سالهای که در اوج جوانی و لذتجویی و راحتطلبی، همه دنیا را وانهاد و چه محشری به پا کرد. یادتان هست تصاویر سر بریده او چگونه در شبکههای اجتماعی دست به دست میشد؟ وقتی پیکر سر جدایش به ایران رسید چه قیامتی بر پا کرد در تهران و اصفهان و ... ؟ یادتان هست چگونه دلها را لرزاند؟
🎥 https://b2n.ir/254454
همان ایام امام خامنهای تذکر داد که «حججی ‹حجت خداوند› در مقابل چشم همگان شد.» دو مفهوم حجت و حججی از همان ریشهای گرفته شدهاند که کلمه حجّ. حجّت یعنی دليل روشنى كه مقصود را آشکار ميكند. حججی، حجت الهی بود و یاد ما ملت ایران انداخت که قصدمان از انقلاب چه بوده است. مردم مومن ایران با انقلاب اسلامی به یک حج ملی وارد شده و آن را باید با قربانی کردن «هوای نفس ملی» به پایان ببرد. همان کاری که صدر اسلام نکردند و در عوض حسین(ع) قربانی شد.
♨️ هر چه دنیاپرستان در این سالها تلاش کردهاند مردم مومن ایران را از آن حج ملی وانهند و بر سفره پر رنگ و لعاب شیطان بزرگ بنشانند، ملت ایران قیام کرده و قربانیها داده است؛ از سرباز محسن حججی تا سردار قاسم سلیمانی قربانیهای این ملت به پای این حج ملی بودهاند.
⭕️ البته میشد این عزیزان را به زیر تیغ نبرد، همان طور که میشد حسین را در کربلا ذبح نکرد، همان طور که خدا اسماعیل را بر ابراهیم بخشید. چرا خدا گوسفند فرستاد و به ابراهیم گفت که تا همین جا بس است و لازم نیست اسماعیل را قربانی کنی؟ چون ابراهیم اثبات کرد که حقیقتا هوای نفس خود را در پیشگاه الهی ذبح کرده است و دیگر چه نیازی به قربانی کردن اسماعیل؟! اما مردم صدر اسلام نتوانستند ابراهیمگونه هوای نفس خود را ذبح کنند و حج خود را به پایان برسانند؛ حسین(ع) به پای هواهای نفسانی #ذبح شد.
🔴 مردم مومن ایران قصد کرده آن #حج_ناتمام را تمام کند. تمام کردن این حج با قربانی کردن هوای نفس ملی است. هر کس در جمهوری اسلامی مسئول میشود بیش از دیگران وظیفه دارد هوای نفس خود را قربانی کند. وقتی تعداد مسئولین و مدعیان #هواپرست زیاد میشود و برایند آن به غلیان هوای نفس ملی منجر و در پدیدههای منحوسی مانند برجام بروز پیدا میکند، خدا حجتهای خود را نشان میدهد. ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ روز شهادت محسن حججی روز #ذبیح_الله برای ملت ایران بوده است؛ بزنگاهی تاریخی که در تقویم انقلاب اسلامی میتوان آن را ‹روز ملی مبارزه با هوای نفس› تعیین کرد.
🖋✍مشق استراتژی | حسام الدین حائری زاده
@h_haerizadeh
روحانی با پخش این عکس نزدیک انتخابات،تلویحا با وعده آزادیهای جنسی،رای بخشی از جامعه رو جذب کرد.این استراتژی،با اتهام رقیب به دیوارکشی در خیابان کامل شد.
خیلی ساده:راه ازدواجو میبندن و بعد با گروگانگیری نیازهای جنسی و عاطفی افراد،رای جمع میکنن و زجرش برای #کارگران_هفت_تپه میمونه.
محمدرضا بورونی
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
🔸طیف انقلابی و معقول مذهبی حسابشان با صحبتهای امروز رهبری و پیشتر با دستورالعمل ستاد کرونا در مورد عزاداری محرم معلوم شد.
🔻ولی متاسفانه طیف تندروی شیعه _موسوم به شیعیان لندنی_ که اتاق فکرشان از لندن، شارژِ فکری میشود را چه کنیم؟! چقدر امسال آبرویِ شیعه را خواهند برد؟!
✍️ علی قلهکی | @ali_gholhaky
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students