فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دو نفر شدهاند مالک ۲۴ هزار هکتار از بهترین زمینهای ایران!
💬 روحالله ایزدخواه نماینده مردم تهران در برنامه «جهان آرا:
🔹 در سیاستهای کلی اصل ۴۴ بحث تامین مالی دولت مطرح نیست، مردمیسازی هدف است ولی اکثر خصوصیسازیها برعکس بوده و به رکود انجامیده است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 عاقبت تقلید غربزدهها
🔹 نگاه به خارج و تقلید بیچون و چرای اقتصاددانان نئولیبرال از نسخههای غربی، عامل این افتضاح در خصوصی سازی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 دولت بعد از خصوی سازی هیچ کاره نیست، باید در سیاست گذاری و نظارت نقش داشته باشد
🔹 نئولیبرالها و تکنوکراتها میگویند خصوصی سازی یعنی رها کردن؛ بگذار بازار آزاد خودش خودش را اداره میکند؛ خود استیگلیتز میگوید دست نامرئی بازار اصلا وجود ندارد
🔹 یک بازار متعادل آنچنان که در مکتب آدام اسمیت هست پیدا نمیشود
🔹 وزارت خارجه اصلا و ابدا دیپلماسی اقتصادی نمیفهمد
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 حکمرانی سایبرنتیک و بازتعریف پروتکلهای ارتباطی بر اساس قرآن
✍ هیربد قضایی از اندیشهجویان کلبه کرامت و عضو هیات علمی اندیشکده یقین
🔹 در عصر ما هر زمان صحبت از «سایبر» میشود، ذهنها به سمت فضایی از کامپیوترها و سیستمهای دیجیتال، اینترنت و شبکههای اجتماعی و هرآنچه در ارتباط با این فضای صفر و یکی است معطوف میشود. حال آنکه «سایبر» و «فضای سایبر» کاملاً از این فضا جدا بوده و با وجود اینکه تمام این موارد را شامل میشود، اما هیچ یک از آنها نیست. «فضای سایبر» حتی با «فضای مجازی» هم متفاوت است به این معنا که «فضای مجازی» ترجمه «ویرچوال اسپِیس» است نه «سایبر اسپِیس» و این دو واژه هر یک در زبان انگلیسی دارای مفهوم مرتبط به خود هستند.
🔹 حال این سؤال پیش میآید که اساساً چه اهمیتی دارد که ما این کلمات را درست به کار ببریم؟ وقتی میگوییم فضای مجازی اغلب فارسی زبانان همان برداشت فضای سایبر را خواهند داشت. همچنین جای گذاری کلمات انگلیسی با کلمات معادل فارسی آنها نیز یک اصل کاملاً درست و غیر قابل چشمپوشی است. پس دیگر نیازی به پافشاری بر روی استفاده از کلمات نیست یا به قولی، دعوای ما در این نوشته بر سر لغت نیست بلکه میخواهیم کارکرد را مورد تأکید قرار دهیم.
🔹 باید عنوان نمود که اتفاقاً در این مورد، به کار بردن واژه دقیق و درست بسیار مورد اهمیت است. زیرا مفهوم «سایبر» یک مفهوم انتزاعی است و به صورت دقیق معادلی در فضای واقعی ندارد. به همین دلیل مفهومی که از آن در ذهن ما شکل میگیرد دقیقاً ارتباط با واژهای دارد که ما به آن اطلاق میکنیم. در مرحله بعد نیز نوع مواجهه ما با این فضا به همان گونهای میشود که مفهوم آن در ذهن ما شکل گرفته است و این دقیقاً همان نقطهای است که ما امروز در حال ضربه خوردن از آن هستیم.
متن کامل را بخوانید:
iqna.ir/00GWYa
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 جلیلی: نباید اصلاح ساختاری بودجه هر سال به سال بعد موکول شود
🔹 نشست مشترک دبیران کارگروههای اقتصادی دولت سایه با ۱۹ نماینده مجلس جهت ارائه راهکارهای پیشنهادی درباره لایحه بودجه، در دفتر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.
🔹 تاکید بر لزوم اصلاح ساختار بودجه بر اساس مطالبه رهبر انقلاب از نمایندگان مجلس از جمله محورهای مهم مطرح شده در این نشست بود.
💬 دکتر جلیلی در این نشست گفت:
بودجه صرفا چند عدد و رقم نیست، بلکه به منزله برنامه یک سال نظام و کشور است.
اصلاح ساختار بودجه و حتی ارتقاء آن یکی از مهمترین انتظارات موجود از مجلس یازدهم است.
نباید اصلاح ساختاری بودجه هر سال به سال بعد موکول شود. انتظار از دوره جدید مجلس این است که با رویکردی متفاوت وارد بررسی بودجه شود تا حداقل در سال های آینده، شاهد اصلاح حقیقی ساختار بودجه باشیم.
دستگاه های اجرایی نباید صرفا هزینه کننده بودجه باشد؛ باید سهم هر دستگاه در تامین بودجه نیز تعریف شود.
اگر قرار است بودجه وابسته به نفت نباشد باید سهم کشاورزی، معدن، صنعت، دانشگاه و ... در تامین بودجه و ارزآوری برای جایگزینی درآمدهای نفتی تعریف شود.
یکی از اقدامات کارگروه های تخصصی دولت سایه در چند سال گذشته برنامه ریزی برای تحقق این نگاه بوده است.
🔹 همچنین کارشناسان دولت سایه،موضوعات مربوط به اصلاحات مورد نیاز نظام بودجهریزی کشور را ابتدا با ارائه پیشنهاد در سه محور اصلاح ساختار بودجهای و فرابودجهای، اصلاح منابع و اصلاح مصارف بیان کرده و در نهایت پیشنهادهای خود را درباره نحوه مواجهه با لایحه بودجه ۱۴۰۰ ارائه دادند.(مشروح پیشنهادها در پایگاه اطلاع رسانی دکتر جلیلی)
💬 از جمله مواردی که کارشناسان درباره بودجه ۱۴۰۰ گفتند:
🔸 فروش این حجم از اوراق مالی نه ممکن است و نه صحیح.
🔸 بدهی های دولت باید به صورت یکپارچه و روشن مدیریت شود و افزایش هر بدهی مشروط به تعریف محل دقیق مصرف و زمان و نحوه بازگشت، آن باشد.
🔸 باید عمده درآمد حاصل از فروش نفت صرف کارکرد های توسعه ای شود و درصد کمی از آن برای کارکرد های تثبیتی در شرایط بحران ذخیره شود.
🔸 اداره شفاف و صحیح اموال و شرکت ها و موسسات متعدد دولتی نیازمند تمرکز و مدیریت جدی تری است تا از محل مولدسازی آنها، درآمد پایدار کسب شود.
🔸 طبق قانون برنامه ششم توسعه باید بودجه مربوط به توسعه روستاها در قالب یکی از پیوست های بودجه تصریح شود.
🔸 برای برنامه ریزی حقیقی بودجه بر مبنای عملکرد، باید قالب مناسبی در نظر گرفته شود تا دقیقا مشخص باشد چه میزان از بودجه برای چه کاری هزینه شده و چه دستاوردی داشته است؟!
متن کامل را بخوانید:
drjalily.com/posts/1580
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 ۱۵۰۰ تحریم جدید: رکورد بی نظیر برجام
✍ محمد ایمانی
🔹 نماینده ایران در سازمان ملل (و عضو تیم مذاکرات برجام) می گوید "آمریکا در چهار سال گذشته، بیش از ۱۵۰۰ تحریم علیه ایران اعمال کرده است".
🔹 رقم ۱۵۰۰ تحریمی که آقای تختروانچی اعلام کرده، رکوردی بی سابقه است و قبل از برجام، سابقه نداشته است.
🔹 نوع رویکرد دولت روحانی به مذاکرات و رفتار پسا برجامی آن، اوباما و ترامپ و حتی دولت های اروپایی را به فشار بیشتر برای امتیاز گیری جدید تشویق کرد. تحریم های اوبامایی "ویزا، آیسا، سیسادا (و ریل گذاری کاتسا در کنگره)" محصول همین دوره است.
🔹 یادآور می شود آقای روحانی ۱۹ بهمن ۱۳۹۴، نشان های "لیاقت و مدیریت" و "شجاعت" را به تیم ظریف، صالحی، عراقچی، تخت روانچی، بعیدی نژاد، کمالوندی، دری اصفهانی و... اهدا کرد. همچنین ظریف وصالحی هر یک ۱۰۰ سکه بهار آزادی، و عراقچی و تختروانچی هر کدام ۷۵ سکه دریافت کردند.
🔹 آن روز اعلام شد علاوه بر هدایای مادی، این افراد مشمول مزایا غیرمادی نیز خواهند شد که از جمله آنها، نصب تصویر و لوح یادبودشان است که احتمالا بسته به خواست ایشان، در شهرداری زادگاه یا مؤسسه و محل خدمت صورت خواهد گرفت.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 روایت استاد رحیمپور ازغدی از باورهای عجیب خاتمی
🔹 رئیس جمهور معمم دیگری را می شناسم که در دوران حاکمیت خود در سالهای پایانی دهه هفتاد در همین شورا، عدالتخواهی را سوسیالیسم خواند و به صراحت گفت این آیات و روایات "عدالتخواهی" که در حوزه و دانشگاه می خوانی تنها به درد "انقلاب کردن" می خورد و به درد "حکومت کردن" نمی خورد!
🔹 و در چشمان من نگریست و گفت باید بپذیریم که شاید سکولاریسم، تقدیر عصر ما و مشیت الهی باشد و پایان تاریخ شاید همین نظام لیبرال دموکراسی و سرمایه داری است و مقاومت، بی فایده است...
🔹 منتها ما بکوشیم کمی از فسادش بکاهیم و دوز "معنویت" آن را در حریم شخصی کمی بالاتر بریم، از امام تجلیل کرد و سپس تبصره زد که ریشه استبداد دینی در دیدگاه خود امام است و وقتی مراد امام از ولایت مطلقه را برای او توضیح دادم با لبخند گفت با این تقریر روشنفکرانه که تو کردی، قبول!!
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بهشت پولشویی در دنیا کجاست؟
➖رونوشت به روحانی و آنهایی که ادعا میکنند برای مبارزه با فساد باید حتما به #FATF بپیوندیم
🔹 سوئیس فاسدترین کشور و مرکز پولشویی دنیاست اما هیچگاه برای پذیرش استانداردهای FATF تحت فشار قرار نگرفته است! میدانید چرا؟
🔹 چون سوئیس در ساختار نظام سلطه، بهشتی امن برای سرمایهداران و سوداگران غربی است و اساسا مکانی است برای پولشویی و فرار مالیاتی!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 یک از هزار راه نرفته - ۱ ✍ محمد وارسته 🔹 در اقتصاد هم مانند جامعه شناسی توماس هابز و جنگل داروین
🔰 یک از هزار راه نرفته - ۲
✍ محمد وارسته
🔹 چون مولفه های این الگوی معیشت باید بر اساس اسلام باشد لذا نباید با چهارچوب مفهومی( فرضیات اولیه) خود، معیشت را تعریف کرده و خروجی استخراج نماییم مانند اینکه قریب به سه کلمه در قرآن با فرضیات اولیه خودمان معادل فارسی " خرید و فروش" اطلاق کرده ایم حال آنکه اگر به یک معنا بودند چرا خدا از سه کلمه "بیع" ، "تجارت" و "شراء " استفاده کرده است. پس به کاربردن کلمه رفاه دنیایی به جای معیشت در کلام امام علی التقاط است و مانند "خرید و فروش" کلمات قرانی ، فروکاست می شوند. لذا باید دید معصومین علیهم السلام معیشت را چگونه تعریف کرده اند
🔹 در اسلام توجه به برادر مومن ، برطرف کردن نیازهای او بسیار توصیه شده است بلکه حتی در اسلام ،برعکس الگوی اقتصاد غربی که سرمایه گذاری از طریق خرید و فروش در بطن مالکیت خصوصی می داند یعنی افزایش دارایی های سرمایه ای میزان اعتبار هر فرد، هر کنشگر در حوزه معیشت باید از دارایی های خود کم کند و در راه خدا هزینه کند تا سرمایه گذاری کند. در اسلام انفاق ، صدقه، زکات طرق سرمایه گذاری اند.( اینجا ، اینجا ، اینجا و اینجا ، اینجا و اینجا مطالعه شود)
🔹 طبق حدیث شریف امام حسین که نیازهای مردم را نعمت می داند ، یک انسان مومن در دنیا( دنیا محل تجارت اولیا الله است) با رفع نیاز مردم که نعمت خداست، تجارت(عمل صالح) می کند پس بر عکس فرهنگ غربی که باید از سایرین برای تجارت بکند ، مومن در معیشت اسلامی با رفع نیاز مردم تجارت می کند. در اصل معیشت هر کس در گرو رفع نیاز برادر خود است.
📡 @I_M_Doctrine
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 تحریم جامعةالمصطفی توسط آمریکا موجب محبوبیت بیشتر آن در جهان خواهد شد
💬 رئیس انجمن شرعی شیعیان کشمیر:
🔹 جامعةالمصطفی تنها نهاد آموزشیمذهبی جهان اسلام است که نیروهای استکباری علی رغم تمامی تلاش خود، نتوانستند نفوذ خود را در آن ایجاد کنند و این سازمان، سخنگوی اندیشه و پیام واقعی اسلام و خواستههای احیای عظمت امت اسلامی است.
🔹 به همین دلیل دانشگاه بین المللی المصطفی همچنان سردرد ایالات متحده، اسرائیل و متحدان آنها است.
🔹 اهمیت و اعتبار معتبرترین دانشگاه علمی دینی جهان اسلام نمیتواند تحت تأثیر تحریم و تبلیغات آمریکا قرار گیرد، اما ممنوعیت خودساخته توسط ایالات متحده، محبوبیت و اعتبار این موسسه علمی و مذهبی را در سراسر جهان بیشتر خواهد کرد.
hawzahnews.com/x9XfY
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
وضعیت اقتصادی کشور خوب نیست، ولی اگر ملاک رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) و برآورد صندوق بینالمللی پول باشد وضع جمهوری اسلامی ایران بهتر از کشورهای زیر است:
عربستان
رژیم صهیونیستی
امارات
کویت
عمان
عراق
(حساب جدید) فواد ایزدی Foad Izadi
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔹 احتمالا تا حالا مسابقه رخداد @rokhdadtvofogh را دیدید یا حداقل بخش هایی از آن در فضای مجازی به چشمتان خورده.
🔹 در دفاع از این مسابقه میشود دلایل مختلفی را گفت اما مهمترین دلیل این است که برخلاف سایر مسابقه های تلوزیونی، رخداد دقیقا خلاف جهت آب شنا میکند! یعنی برای دیده شدن نه سراغ مجری سلبریتی رفته و نه هدیه های نجومی به شرکت کنندگانش میدهد، حتی دکور خاص و ویژه ای هم ندارد اما در دوره ای که خیلی از برنامه ها برای "بیشتر دیده شدن" تن به هر کاری می دهند، رخداد به لحاظ محتوایی محکم بر سر موضع خود ایستاده و ثابت کرده که میشود هم هویت خود را حفظ کرد، هم حرف انقلاب را زد و هم دیده شد.
🔹 جدای از این، درخواستهای زیاد نوجوانان دهه هشتادی برای حضور در مسابقه هم جالب توجه است. در حالی که شاید خیلی ها تصور میکنند تاریخ و سیاست هیچ جذابیتی برای نوجوانان ندارد اما رخداد این گزاره کلیشه ای را ابطال کرده و دارد نشان میدهد که میتوان با اندکی خلاقیت و جسارت، محتوای گفتمانی و انقلابی را برای نسل جدید به قدری جذاب جلوه داد که برای حضور در این مسابقه، تعداد زیادی از بچه های دهه هشتادی داوطلب حضور شوند. آن هم در شرایطی که فضا برای حضور آنها در بسیاری دیگر از مسابقات تلوزیونی فراهم است اما برای حضور در خیلی از آن مسابقه ها، تنها پیش شرط لازم "توانایی در لودگی و ابتذال" است اما این بار صداوسیما خرق عادت کرده و دارد اعلام میکند برای حضور در برابر دوربین نیاز به تبحر در لودگی و ابتذال و تقلید صدا و... نیست، باید اهل "فکر و محتوا و مطالعه" باشید.
🔹 این دقیقا یک مثال از جایگاه «دانشگاه بودن صدا و سیما» برای افکار عمومی است. یعنی می توان با کمترین امکانات، مسابقه ای ساخت که در آن هیچ نشانه ای از لمپنیسم نباشد و در عین حال برای جوانان و نوجوانان نیز جذاب باشد، محتوایش به درد مخاطب بخورد و از همه مهم تر «ذائقه» مخاطب را نیز بسازد و جهت دهی کند نه آنکه مثل بسیاری از برنامه های پرخرج و بی فایده، اسیر ذائقه های ساخته شده و غلط قبلی باشد. رخداد یک مثال بزرگ است که نشان میدهد میشود هم برای مخاطب برنامه ی سرگرم کننده ساخت و هم مفید. میشود به مخاطب گفت برای حضور در برابر دوربین نیاز به انواع جلف بازی نیست، اگر مطالعه داشته باشید و به لحاظ فکری و تاریخی زحمت کشیده باشید هم می توانید در برابر دوربین ظاهر شوید. رخداد یک مثال بزرگ برای ذائقه سازی صحیح رسانه ای به جای تسلیم شدن در برابر ذائقه های ساخته شده غلط است.
شنبه ها و یکشنبه ها ساعت ۲۱/ شبکه افق
instagram.com/tv/CJOrLb1gdA-/?igshid=12klonajnnzlg
@Sabetitelegram
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
📢 #اطلاع_رسانی
➖ برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: عصر فتنهها
🔸 بهمناسبت گرامیداشت ۹ دی
🗓 دوشنبه ۸ دی ۹۹
⏰ ساعت ۱۸:۳۰
#پخش_زنده از:
🔹 اینستاگرام:
▫️ instagram.com/hasanabbasi.live
▫️ instagram.com/Hasanabbasi_quote
▫️ instagram.com/Hasanabbasi_students3
🔹 یوتیوب:
▫️ youtube.com/hasanabbasi/live
🔹 روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
🔹 آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
🔹 پخش مستقیم صوتی:
▫️ ydac.ir/alive
🔹 پخش مستقیم ویدیویی:
▫️ ydac.ir/vlive
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ امامحسن و امامحسین(ع) ، ثمره فؤاد فاطمه (س)
💬 استاد حسن عباسی:
❤️ قلب انسان دارای چهار لایه میباشد:
#صدر: محل فرح و حزن،
#شغاف: محل حب و بغض،
#قلب: محل انقلاب و محل شک و یقین،
#فؤاد: محل حق و باطل
💚 مهمترین کارکرد فؤاد ثبت است. انسانی که به تثبیت فؤاد میرسد بالاترین آرامش را پیدا میکند و اینکه گفته میشود امام حسن و امام حسین ثمره فؤاد حضرت فاطمه هستند به همین معناست.
📒 در مطالعات انسانشناسی قرآنی، اغلب انسان ها در صدر و شغاف میمانند و کمتر کسی می تواند فؤاد خویش را شکوفا کند و بسیاری فؤاد وجودی خود را در دوران جوانی کور میکنند.
💫 حضرت فاطمه همچون انبیاء، به لایهی چهارم وجود خویش رسیدند و آن را روشن کردند، طبیعی است بانویی که به این آرامش وجودی رسیده باشد فرزندانی چون امام حسن و امام حسین و حضرت زینب کبری را تربیت میکند.
🌹 الگوی تربیت نسل بعدی ما به این باز می گردد که در چه سطحی هستیم، فردی که به مرحله فؤاد برسد قطعا فرزندانش از یاران امام حسین در کربلا چیزی کم نخواهند داشت. ۹۴/۱۲/۰۲
🏴 شهادت حضرت صدیقهی کبری فاطمه زهرا (س) تسلیتباد
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | حاج قاسم سلیمانی: وقتی شما مادرها نبودید و بچههایتان در خون دست و پا میزدند، حضرت زهرا (س) را دیدم...
#مرد_میدان
#سردار_دلها
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
📣📣 #هم_اکنون
▫️سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: عصر فتنهها
#پخش_زنده از:
🔹 اینستاگرام:
▫️ instagram.com/hasanabbasi.live
🔹 یوتیوب:
▫️ youtube.com/hasanabbasi/live
🔹 روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
🔹 آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
🔹 پخش مستقیم صوتی:
▫️ ydac.ir/alive
🔹 پخش مستقیم ویدیویی:
▫️ ydac.ir/vlive
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🔹 مذاکره بلدها در #برجام فقط تنش زدایی کردند،اصلا در مورد رفع تحریم مذاکره نکردند
۱.اصلا در مورد یوترن مذاکره نکردند
۲.اصلا برای رفع قانون داماتو مذاکره نکردند
در پیوستن به FATF هم به دنبال رفع تحریم نیستند بلکه دنبال تنش زدایی هستند
اصولا رفع تحریم امکان پذیر نیست باید بی اثر شود
✍ محمد وارسته
- - - - -
🔹 تحقیق و تفحص دیوان محاسبات از شرکت #هفت_تپه یک سند دقیق و جامع از تخلفات متعدد در روند واگذاری این شرکت و بعد از آن است.
احضار عوامل دولتی مرتبط با این پرونده یعنی دستگاههای نظارتی کشور بر فسخ قراراداد و خلع ید مالک فاقد اهلیت هفت تپه تاکید و اصرار دارند.
✍ سیدنظام الدین موسوی
- - - - -
🔹 مجلس به گزارشی رسیده که بعد از استقرار cdn تلگرام، بجای ترافیک داخلی، ترافیک بین الملل برای مردم حساب شده و با اینکار دهها هزار میلیارد تومان از کاربران تلگرام قبل از فیلترینگِ این پیام رسان کسر شده
- تا این لحظه وزیر ارتباطات هیچ پاسخی در این باره به مجلس نداده است
✍ سيده زهرا عبداللهی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 وطن تنها خشکی نیست
✍ ابوالفضل کُهزادی
🔹 پیشگفتار:
سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در صفحه رسمی توییترش: پس از پیگیریها و برگزاری جلسات متعدد و کارشناسی در فراکسیون همچنین رئیس مجلس و فرمانده نیروی دریایی سپاه، توافقنامهای در کارگروه ساماندهی صید ترال در فراکسیون امضا و قرار شد که صید ترال از ابتدای آذر امسال به مدت ۲ سال متوقف شود.
🔹 مقدمه :
بلافاصله پس از اعلام این خبر سازمان شیلات اعلام کرد که فقط قرار است صیدترال فانوس ماهیان آن هم به دلیل تحقیقات و بهروزرسانی مطالعات در این زمینه، حداکثر به مدت دو سال متوقف شود.
🔹 صیدترال :
جولان کشتیهای ترال در خلیج فارس ، دریای عمان ، سواحل مکران و ...پایان ندارد ، صید ترال را هر طور که بخوانی غمگین است. نه تنها جای جای طبیعت از این عمل ساخته دست بشر بدرد می آید ، بلکه پای درد صیادان هم که بنشینی ، تازه معنای شرمندگی از دست دادن منبع درآمد را خواهیم فهمید.
🔹 گسترش صید ترال :
در آبهای جنوبی این سرزمین از خوزستان که آغاز کنی کشتیها بادبان هایشان را به سوی هرمزگان و بوشهر هم پهنه کشیدند
البته با ورود مردم و فعالین رسانه، ترال در این منطقه نتیجهای نگرفت؛ اما ردپایشان در سواحل خلیج فارس کمرنگ شد.حالا که نوبت سواحل بلوچستان و دریای مکران رسیده است ، مدت هاست که از جولان چراغ خاموش کشتیهای به واقع چینی و هندی و ... ، نه تنها محیط زیست، که معیشت مردم جنوب استان سیستان و بلوچستان را تحت تاثیر خود قرار داده است. بیش از ۳۰هزار صیاد در سواحل جنوبی ایران به صورت مستقیم از صید سنتی ارتزاق میکنند؛ اما متاسفانه حدود ۱۰ سال است که پدیده شومی به نام صید ترال با جارو کردن تمامی ماهیان دریای جنوب کشور، صیادان را با مشکلات عدیدهای روبرو کرده است به نحوی که حدود ۸۰ درصد صیادان چابهار به واسطه ورود کشتیهای صید ترال به این آبها بیکار شدند.
فراکسیون محیط زیست مجلس اشاره به تبعات بیکاری صیادان جنوب کشور اشاره می کند که صید ترال شغل و احساس هویت شغلی صیادان را از بین برده و موجب افزایش چشمگیر معضلات اجتماعی، چون اعتیاد، قاچاق و مشکلات خانوادگی شده است.
🔹 مرجان ها و در اعماق دریا :
اینگونه تور ترال میکشند که مرجان دریایی و انواع ماهی های کوچک و بزرگ رو از کف دریا جمع میکنند.
در سال فقط هر مرجانی یک سانتی متر رشد میکند و یک مرجان ۵۰ سانتی ، ۵۰ سال عمر دارد و با صید ترال چه از داخل ایران و چه صیاد چینی این مرجانها که حیات دریا هستند را نابود میکنند.
آیا میدانید مرجان ها به چه دردی میخورند؟
یکی از اهمیت های مرجانها این است که ماهیان برای تخم ریزی به آنها پناه می آورند و دوم اینکه بزرگترین زنجیره غذایی را برای ماهی ها فراهم میکنند.اگر سری به همسایه تولید کروناویروس و همه چیز خوار چین بزنیم یعنی ژاپن برای یک نمونه دفاع از ذخایر خدادادی یکی از پل های دریایی کشورش را مارپیچ درست کرد
از آنها پرسیدند دلیلش چه بود؟
گفتند ما تحقیق کردیم و دیدیم که ذخایر مرجانی خوبی در زیر آب داریم که حیف بود با روش پل مستقیم نابودشان کنیم ، سپس هزینه پل را بیشتر و آنرا مارپیچ درست کردیم تا مرجانها سالم بمانند .
🔹 ممنوعیت :
این نوع صید کە در جهان ممنوع و صدماتش غیر قانونیست کشتی ها توری بە شکل قیف را بالا می کشند و هر آنچە در آب باشد جمع و با این کار نسل آبزیان را منقرض خواهند کرد و جبران خسارت آن بسیار سنگین تمام می شود البته ؛
برای کشور ما سنگینتر تمام می شود حتی صیادان بالاخص جنوب بیکار خواهند شد و بار سنگینتری از لحاظ اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی به شدت متاثر در کشور و منطقه خواهد شد فراموش نکنیم که ذخایر فقط نفت و گاز نیست اگر صیادان صید ترال ذخایر آبهای جنوب را قلع و قمع نکنند.
🔹 سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس : وزیر جهاد همه نوع صید ترال در همه انواع ، اقسام ، ارتفاع دریایی و همه انواع آبزیان را ممنوع کردند.
🔹 ارزش محمولهای : که در یک شب شکار میشود به اندازه خود کشتی است.
مشکل دیگر اینجاست ، که چینی ها ، هندی ها و ... شبانه گلههای ماهی را شناسایی و آنها را شکار میکنند.
چینیها ، هندی ها و ... با خاموش کردن رادارهای کشتی های صنعتی با روش صید ترال ، هست و نیست کف دریا را جارو می کنند.
🔹 پیش نویس دستورالعمل :
سازمان محیط زیست ، قانون اجازه نظارت بر مجوزهای صیادی و یا بررسی ذخایر آبزیان در آبهای خلیج فارس و عمان را نمیدهد ، امیدوارم با توجه به دیدگاه رهبری درباره توسعه دریا محور ، اکنون جامعه ، حکومت ، نیروهای نظامی ، فعالان محیط زیست و بوم ، اجتماعی و رسانه و ... عزیز کشور با این اقدمات مجرمانە برخورد کنند و احیای حیات دوباره این نعمت خدادادی را برای اعتلای انسانیت و آیندگان با نجات محیط زیست و شیلات گامی هرچند کوچک اما مصمم با شعاروطن تنها خشکی نیست به منصه ظهور در عمل.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 عبدالرحمن الشرقاوى شاعر و محقق نامدار مصرى ست و يكي از نويسندگان فيلمنامه ى الرسالة با كارگرداني مصطفى عقاد.
🔹 الشرقاوى، نمايشنامه اى دارد به نام "ثأرالله" كه دو قسمت دارد: الحسين ثائراً - الحسين شهيداً
اين نمايشنامه در سال ١٩٦٩ نوشته شد اما تا به حال مجوز قانوني اجرا پيدا نكرده است. انور سادات بخاطر مضمون انقلابى اش با آن مخالفت كرد، الأزهر به بهانه توهين به يزيد در متن اثر، با آن در افتاد، اخوان المسلمين با ادعاى ترويج رافضى گرى، تهديد به آتش زدن سالن اوپرا كرد، حسنى مبارك هم كه در سال٢٠٠٢ زمزمه ي خليفه كردن پسرش جمال را مطرح كرده بود اين نمايشنامه را تعريضى به پروژه معاويه گونه ي خود پنداشت.
🔹 ويدئوى بالا، برشى از متن نمايشنامه است كه آن را احمد العوضى ميخواند. آنجا كه وليد، بيعت كردن را فقط يك كلمه ساده مي داند.
كلمه اما در نگاه امام، بسيار بزرگ و با اهميت است.
🔹 من برآنم هيچكس شبيه حضرت زينب، از ظرفيت كلمه براى پيروزى استفاده نكرد. او قهرمان به كارگيرى كلمه بود. چه كسي با كلمه، اين اندازه بت شكسته است؟
حواس مان به كلمه و ظرفيت هاى آن باشد.
✍ محسن رضوانى
@Hasanabbasi_students
💢 آغاز پخش سریال «روزهای ابدی» از ۸ دیماه
🔻 سریال تلویزیونی «روزهای ابدی» به کارگردانی «جواد شمقدری» و تهیهکنندگی «محسن علیاکبری» از ۸ دیماه روی آنتن شبکه یک سیما میرود.
🔻 این سریال بر اساس روزهای پرالتهاب اوایل انقلاب اسلامی ساخته شده و در روایت بخشی از تاریخ آن روزگاران به شخصیتهای واقعی که در اتفاقات و جریانات آن برهه موثر بودند، توجه دارد.
🔻 این مجموعه تلویزیونی ۴۴ قسمتی با اتفاقات اواخر دیماه ۱۳۵۷ شروع میشود و در نقطه ۱۳ آبانماه ۱۳۵۸ به پایان میرسد. "روزهای ابدی" در سه فصل پیشبینی شده، فصل یک از پیش از انقلاب شروع میشود و تا تسخیر لانه جاسوسی را روایت میکند. فصلهای بعدی هم به حوادث حین گروگانگیری تا کودتای نوژه و آغاز جنگ تحمیلی که با حمایت آمریکا صورت گرفت، میپردازد.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 یک از هزار راه نرفته - ۲ ✍ محمد وارسته 🔹 چون مولفه های این الگوی معیشت باید بر اساس اسلام باشد ل
🔰 یک از هزار راه نرفته - ۳
✍ محمد وارسته
🔹 دنیایی را تصور کنید که مردم به جای سود کردن و حرص و طمع برای سرمایه گذاری، در اینکه نیاز بیشتری از آحاد جامعه برآورره کنند حرص داشته باشند. هر فرد در هر تخصصی که دارد برای اینکه نیاز بنده خدایی را برطرف کند از منزل روانه شود بدون آنکه چشمداشتی به مزد دنیایی آن داشته باشد. در این حالت هر کس نیازی داشته باشد ، چون دیگران برای تقرب به خدای متعال نیاز او را بر طرف می کنند لذا خود او نیز نیازهای سایرین را بر طرف خواهد کرد ، بدین صورت است هر کس معاش دیگران را تامین کند ، معاش خودش نیز تامین خواهد شد.
🔹 در دکترین اقتصاد بیع محور، خدا مشتری جان و مال مومن است که در مسیر او تلاش کرده است و در دکترین بازار اسلامی،امام معصوم ما بین مومن فروشنده و خدای خریدار،دلال قرار می شود.
🔹 اربعین فقط معطوف به نیازهای اولیه است ، منتها در دامنه وسیع اگر معاش دیگران را رقم بزنیم تا معاش ما رقم بخورد ، رابطه هر فرد مسلمان در برابر خانواده ، همسایه ، شهر و کل کشور را می توان در نظر گرفت.
🔹 معیشت باید به گونه ای باشد که اگر کسی از منزل بیرون آمد ، دغدغه ای تا شامگاه که باز می گردد، در خصوص قوت روزانه ، مسکن و ... نگرانی نداشته بلکه آخرت خود را نیز آباد ببیند نه تنها دنیای خود را آباد می بیند. معیشت در اسلام به شیوه ای رقم می خورد که خلّت و مودت میان آحاد جامعه رسوخ می کند، سرمایه اجتماعی خلق می شود ، معیارهای تمدنی بر پاشنه درب سرمایه داری نمی چرخد.
🔸 پ.ن : در پیاده روی تمدن ساز اربعین حداقل نیازهای زائرین تامین می شود بدون آنکه پولی مطرح باشد یا کسی بخواهد سود کند، موکب داران جان و مال خود را به امام حسین می فروشند و کسی نگران حداقل نیازهای اولیه خود نیست. این نوع نگاه اگر بسط پیدا کند، تمدن نوین اسلامی دور از ذهن نخواهد بود.
🔸 پ.ن : برای تمدن سازی نباید از قواعد هر عصر تبعیت کرد
پایان
@I_M_Doctrine
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
📢 #اطلاع_رسانی
➖ برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: فتنهها و فتانههای ۸۸
🔸 بررسی نسبت تربیت و فتنه
🗓 سهشنبه ۹ دی ۹۹
⏰ ساعت ۱۶:۰۰
#پخش_زنده از:
🔹 اینستاگرام:
▫️ instagram.com/hasanabbasi.live
▫️ instagram.com/Hasanabbasi_quote
▫️ instagram.com/Hasanabbasi_students3
🔹 یوتیوب:
▫️ youtube.com/hasanabbasi/live
🔹 روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
🔹 آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
🔹 پخش مستقیم صوتی:
▫️ ydac.ir/alive
🔹 پخش مستقیم ویدیویی:
▫️ ydac.ir/vlive
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
📢 #اطلاع_رسانی
➖ برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: فتنههای عصری
🔸 بهمناسبت گرامیداشت ۹ دی
🗓 سهشنبه ۹ دی ۹۹
⏰ ساعت ۱۸:۳۰
#پخش_زنده از:
🔹 اینستاگرام:
▫️ instagram.com/hasanabbasi.live
▫️ instagram.com/Hasanabbasi_quote
▫️ instagram.com/Hasanabbasi_students3
🔹 یوتیوب:
▫️ youtube.com/hasanabbasi/live
🔹 روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
🔹 آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
🔹 پخش مستقیم صوتی:
▫️ ydac.ir/alive
🔹 پخش مستقیم ویدیویی:
▫️ ydac.ir/vlive
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir