فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 گزارش یک رویداد غیرمنتظره و باورنکردنی!
🔹 در یک سالن نمایش رباتیک در شانگهای، یک ربات هوش مصنوعی کوچک، اقدامی شگفتانگیز انجام داد که تمام حاضران را متعجب کرد!
🔹 این ربات با استفاده از فرمانهای داخلی، موفق شد ۱۲ ربات بزرگتر را متقاعد کند تا پستهای خود را ترک کرده و از او پیروی کنند.
@Hasanabbasi_students
🔰 اگر واقعیت داشته باشه، جریان بورژوا و لیبرال از آن منفعت می برد و دفاع می کند.
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 واقعاً؟!
یعنی برای طبقه مرفه و بورژوا یارانه گاز می دن 😱
اگه این خبر واقعیت داشته باشه، باید به مسئولین دستمال بدست در حال خدمت گذاری به طبقه بورژوا، تبریک گفت، که خوب دارید جمهوری اسلامی رو به جمهوری بورژوایی لیبرال استحاله می کنید، مرحبا.
👇👇
- - - - -
🔻 گاز استخر روباز ولنجک، ۱۳۰ برابر ارزانتر از قیمت واقعی!
✍ سیداحسان حسینی کارشناس انرژی در توئیتر نوشت:
🔹 استخر آب گرم روباز ولنجک تهران را ببینید. فکر میکنید قیمت هر متر مکعب گاز این استخرها چقدر تعیین شده؟ فقط ۹۲ تک تومن!
🔹 درحالی که هر متر مکعب گاز طبیعی در بورس انرژی ۱۲ هزار تومان کشف قیمت شده. چرا باید گاز کشور را ۱۳۰ برابر ارزانتر در اختیار بچه پولدارها بگذاریم.
@Hasanabbasi_students
🔰 فاجعه جامعه بورژوایی، بدون شرح 😱
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 البته در طبقهی مرفه بورژوا ، این اعمال جراحی زیبایی، یک روال عادی دارد و انجام می شود، شما حرص نخورید 🥱😤🤧
👇👇
- - - - -
🔻 هشدار درباره انجام عمل زیبایی در افراد زیر ۱۸ سال
💬 عضو هیات مدیره انجمن راینولوژی ایران:
🔹 عمل زیبایی برای سنین زیر ۱۸ سال، غیرعلمی و غیراخلاقی است و در کوتاه مدت عوارض جبران ناپذیری برای فرد دارد.
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 انسان های پلاستیکی، همان انسان تراز جامعه بورژوایی هستند که لیبرالیسم ظهور آن را نوید داده بود 😱
@Hasanabbasi_students
◾️استعمار غرب چگونه ارزش حجاب را در میان مصریان و ایرانیان از بین برد !
🔹️استعمار با استفاده از ابزارهای خود در تلاش بود تا پایبندی به ارزش حجاب را در میان مصریان کمرنگ کند و در این زمینه از هیچ اجباری فروگذار نکرد.
🔸️ترامواها از اواخر دهه ۱۸۹۰ در مصر شروع به کار کرد و دختران دانشآموز، گاهی اوقات بدون حجاب، در ایستگاههای تراموا منتظر بودند تا در مسیر مدرسه، در کوپههای مخصوص زنان سوار شوند. تعداد مدارس دخترانه از جمله مدارس تبلیغی بیحجابی افزایش یافت و بعضیها حجاب را ممنوع کردند. یکی از معلمان مدرسه دخترانه مبلغان آمریکایی در اقصر که در ابتدا دانشآموزان مسیحی داشتند، برای امتحان پایان سال، دختران را وادار کردند که در انظار عمومی بدون حجاب حضور پیدا کنند!
این اجبار و دستور در ابتدا برای دختران مسیحی مصیبت بود که میدیدند برای اولینبار در زندگیشان با چهرههای بدون پوشش در انظار عمومی ظاهر میشدند.
🔸️زنان تحصیل کرده حجاب و گوشهنشینی را نمیپذیرفتند و مردان تحصیل کرده که میخواستند همسرانشان بدون حجاب همراهشان باشند. در دهه ۱۹۵۰ حجاب در مصر نابود شده بود، اما در میان "طبقه متوسط رو به پایین (محافظه کارترین طبقه) " همچنان دیده میشد.
🔸️یکی از افرادی که در مسئله کشف حجاب بسیار موثر بود "قاسم امین" نویسنده مصری بود. روند حجابزدایی در مصر که در میان اوایل قرن بیستم آغاز شده بود توسط قاسم امین، تسهیل و تسریع شد.
امین در کتاب "رهایی زنان" استدلال کرده بود که "تغییر تدریجی و دقیق وضعیت زنان" اکنون گامی اساسی در پیشرفت جوامع اسلامی است.
او در ادامه مینویسند: "کنار گذاشتن حجاب زنان، مخالف با مبانی اسلام نیست". در حالی که ایدههای امین با مقاومت زیادی روبرو شده بود، اما به تدریج مقبولیت یافت و ابتدا در مصر و سپس به کشورهای مثلا پیشرفته عربی از جمله " سوریه، اردن، لبنان و عراق" گسترش یافت.
🔸️طی نیمه سده نوزدهم میلادی و تا پایان دوره جمال عبدالناصر در مصر در اواخر ۱۹۶۰، حجاب بیش از پیش کنار گذاشته شد. اگر در دوران ۱۹۰۰ تا ۱۹۲۰ " عصر برداشتن حجاب" بود، دهه ۱۹۲۰ تا ۱۹۶۰ دورانی بود که سر برهنه و بیحجابی به یک ارزش تبدیل شد.
🔸️بیحجابی در اواخر دهه پنجاه برای زنان به قدری رایج شده بود که در یک مناسبت، زمانی که جمال عبدالناصر در سال ۱۹۶۲ سخنرانی میکرد، شهروندی با صدای بلند از او خواست که زنان را ملزم به حجاب کند. ناصر این درخواست را نپذیرفت و گفت که نمیخواهد (( با ۱۰ میلیون نفر مصری وارد نبرد شود)).
🔸️برداشتن حجاب در مصر تشابه زیادی به برداشتن حجاب در ایران بین سالهای ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ دارد؛ بعد از اتفاقات ۱۴۰۱ زنان و دختران با برداشتن حجاب در مترو، پاساژها و مدارس دخترانه شروع کردند و در همه کشور گسترش یافت.
🔸️"سلبریتیها در ایران" نقش "قاسم امین" در مصر را دارند؛ موقع فتنه ۱۴۰۱ و بعد از آن استوریهای هدفمندی را با راهنمایی رسانههای غربی،عبری و عربی دختران و زنان را تشویق به بیحجابی میکردند.
خواصی هم در نقش جمال عبدالناصر در مقابل زنان و مردان غیوری که خواستارند زنان را ملزم به حجاب کنند را نمیپذیرفتند و میگفتند که نمیخواهند با ۱۵ درصد ایرانی که کشف حجاب کردند وارد نبرد شوند.
🔸️مسئولان به سخنان و دستورات رهبری که فرمودند: کشف حجاب، <<حرام>> شرعی و سیاسی است توجهی نکردند و با رهبری مخالفت هم کردند. یکی از آنان معاون پارلمانی دولت است که گفت: "قانون عفاف و حجاب" اولویت دولت نیست.
🔸️بله! ایران هم مثل مصر در حال کشف حجاب است و عدهای مثل "امین قاسم" در مسئله کشف حجاب بسیار موثرند و میگویند "کنار گذاشتن حجاب زنان مخالف با مبانی اسلام نیست" و پیشرفت زنان در ایران را با کنار گذاشتن حجاب میدانند.
✍️ سمیه جوان
✅️ @SomayehJavaan
هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 صبح دوشنبه؛ پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان
🔻 به مناسبت هفته بسیج، صبح دوشنبه ۵ آذرماه جمع کثیری از بسیجیان سراسر کشور با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
🔻 سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، حوالی ساعت ۱۰:۱۵ صبح به صورت زنده و مستقیم از رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای صدا و سیما پخش خواهد شد.
@StrategicNews_ir
✍ ا. انصاری زاده
وَمِنْهُم مَّن يَسْتَمِعُونَ إِلَيْكَ ۚ أَفَأَنتَ تُسْمِعُ الصُّمَّ وَلَوْ كَانُوا لَا يَعْقِلُونَ ﴿٤٢﴾
وَمِنْهُم مَّن يَنظُرُ إِلَيْكَ ۚ أَفَأَنتَ تَهْدِي الْعُمْيَ وَلَوْ كَانُوا لَا يُبْصِرُونَ ﴿٤٣﴾
(یونس)
✅ اگر اهل عقل و بَصَر نباشید، ولی معصوم را هم ببینید، باز هم کر و کور اید
در دو آیه ی فوق، حضرت الله به نکته ای عجیب و قابل تأمل اشاره میکند؛
برخی از مردم و جوامع به حدی از بی عقلی و بی بصیرتی میرسند که حتی اگر پیغمبر یا امام معصوم را ببینند و سخنانش را بشوند، باز هم در منطق قرآن، کر و کور اند و هدایت نیافته اند.
در واقع «عقل» و «بصر» دو عنصری هستند که در وجود فرد و جامعه لازمه و پیششرط شنیدن سخن حق از جانب معصوم میباشند.
منظور از كرى حالتى در مقابل تعقل است، يعنى گوش دلهايشان نمىشنود، و تو ای پیامبر قادر نيستى سخنت را به مردمى كه گوش دل ندارند بشنوانى (۱)
بيماردلىِ انسان گاهى به جايى مىرسد كه سخن پيامبر هم او را درمان نمىكند،
براى هدايت مردم، آمادگى پذيرش لازم است و تنها دلايل روشن و رهبر لايق كافى نيست. شنيدن (مستقيم يا غير مستقيم) مهمّ نيست، آنچه در هدايت مهمّ است، تعقّل و پذيرش است (۲)
لازمه ی اینکه یک امتی سخن ولی اش (معصوم یا غیر معصوم) را فهم کند، دیدن ولی نیست، بلکه حرکت و میزان بهره ی آن امت و آن جامعه از «عقل» و «بصر» است.
شاید در این نکته رموزی باشد برای آنان که به دنبال مسئله ی غیبت و ظهور اند..
---------------------------------------
۱) تفسیر المیزان؛ علامه سید محمدحسین طباطبایی
۲) تفسیر نور؛ حجت الإسلام محسن قرائتی
@eslametamadoni
🔹 قرآن در آیه ۲۲۳ سوره بقره، زنان را به کشتزار تشبیه کرده است تا نقش حیاتی آنها در تولید نسل و بقای بشر را نشان دهد.
این تشبیه به معنای آن است که زنان بستر رشد و پرورش انسانها هستند، مشابه کشتزاری که بذرها در آن رشد میکنند.
در واقع، این تشبیه به ارزش و مقام زن در جامعه اشاره دارد و نشان میدهد که آنها تنها وسیلهای برای ارضای هوس نیستند، بلکه نقش کلیدی در زندگی انسانی ایفا میکنند.
🔹 در ادیان مختلف، جایگاه زنان به شکلهای متفاوتی تعریف شده است:
🔹زنان در #اسلام به عنوان موجوداتی با کرامت و حقوق برابر با مردان شناخته میشوند. قرآن بر تساوی روحی و معنوی زن و مرد تأکید دارد و زنان را به عنوان "حرث" (کشتزار) معرفی میکند، که به معنای نقش آنها در تولید نسل و تربیت فرزندان است.
🔹در #یهودیت، زنان معمولاً به عنوان موجودات ثانوی و جنس دوم تلقی میشوند و حقوق آنها محدود است. برخی متون یهودی به تبعیت محض زنان از مردان اشاره دارند.
🔹در #مسیحیت، هرچند بر محبت و رحمت تأکید دارد، اما پس از تحریفاتی، جایگاه زنان کاهش یافته و آنها در موقعیتی پایینتر نسبت به مردان قرار گرفتهاند.
این تفاوتها نشاندهنده نگرشهای فرهنگی و تاریخی متفاوت نسبت به زنان در ادیان مختلف است.
🔹در اساطیر #یونان، با مفهومی بنام #گایا روبرو هستیم. گایا به عنوان مادر زمین و یکی از کهنترین خدایان شناخته میشود. او از خائوس (خلأ اولیه) به وجود آمد و به تنهایی اورانوس (آسمان) و پانتوس (دریا) را خلق کرد.
نزدیکی مفهوم گایا بعنوان مادر خلقت، با واژهی #حرث در قرآن، قابل تأمل است.
🔹 https://t.me/tadavomenasl_banojami
♦️چند نکته درمورد فشن شوی ریاض:
1️⃣این فشن شو در کشوری برگزار شده که ادعا میکند خادم حرمین شرفین است و خانه کعبه در این کشور قرار دارد، این مساله نقض غرض و توهین به مسلمانان جهان محسوب میشود.
2️⃣در زمانه ای که جاهلیت مدرن بر جهان حاکم است، سلبریتی ها بت های این زمانه هستند و توسط عامه مردم پرستیده میشوند پس باید مثل دوره ی حضرت ابراهیم و پیامبر اسلام، بت های جدید هم در ذهن طرفدارانشان شکسته شوند.
از علمای جهان اسلام اعم از شیعه و سنی تقاضا داریم ، دربرابر این هتک حرمت واکنش نشان بدهند
همچنین از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، خواستاریم ضمن احضار نمودن سفیر عربستان ، با تمام قوا مراتب اعتراض امت مسلمان را ، در جوامع بینالمللی پیگیری نمایند.
✅https://t.me/niloofarteflissi_1444
🔰 دینداری؛ فرصت یا تهدید؟
🔸چرا جنود جنی و انسی شیطان در تمام دوران با تمام قوا سعی در از بین بردن تمام نماد ها و وجوه معنویت دارند و حتی دنبال کنندگان وسوسههایش هم روی خوشی نمیبینند؟
شیطان دشمن اصلی بشر است، پس هر چه را که او تلاش در از بین بردنش بکند حتما برای بشر سودمند است.
🔸شاید بتوان گفت حرف اصلی دین آزادشدن از بردگی و بندگی افراد و افکاریست که ارزش گوهر وجود انسان را ندارد. آنچه از روح خدا در همه ما دمیده شده آنقدر مقام بلندی دارد که نباید آنرا جز برای چیزی همتراز خودش یعنی خدا تلف کرد. مال، شهرت، شهوت، قدرت طلبی مادی، حتی زن و فرزند که به گفته خدا تنها زینت های حیات دنیایند، هیچ یک برای ارضای ذات شکوهمند آدمی کافی نیست و زمانیکه انسان به هر چه جز مبدا خود برسد احساس رضایت و آرامش نمیکند. همین است که خدا به حسین بن علی علیه السلام میگوید «یا ایتها نفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیه مرضیه» که اگر پایانی بهتر از این وجود داشت قطعا نصیب امام میشد.
🔸شرح زندگی لیبرال ها در دنیا، کمابیش در آثار سینمایی ایرانی و خارجی قابل رویت است. درام اغلب این قصه ها عشق های ناشی از نگاه های حرام و عدم رعایت پوشش و حجاب، خیانت، قتل، دروغگویی، مال حرام، دزدی و کلاهبرداری، مواد مخدر،عدم آرامش روحی، عدم رضایت از زندگی، فقر، بد اخلاقی و صدمه زدن فیزیکی، عدم مهرورزی همسران، تربیت غلط فرزندان، حرص و طمع و غیره است.
به هر کدام از این مشکلات نگاه میکنیم راه حل رفع آن و خوش بختی کل جامعه را در اجرای احکام و قواعد دین میبینیم: غض بصر، حجاب، حیا،پای بندی به نظام خانواده، صداقت، نهی از آسیب رساندن به افراد، روزی حلال، عبادات و معنویات، احکام و توصیه های مرتبط با روابط افراد خانواده، قناعت و اعتقاد به رزق الهی.
🔸شاید بسیاری از این کلمات آنقدر در گوش ما تکرار شده و الگوی در دسترسی برایش پیش رویمان نبوده که خود را از آن جدا یا در تقابل میدانیم اما حقیقت، امری غیر قابل انکار است. هیچ راهی برای نجات جز پذیرش احکام دین نیست. دین همین زندگی کردن ماست فقط به روش صحیح و موفق با پایانی بی نظیر.
اما چه کنیم که تمسخر احکام به نحوی که افراد از انجام آن خجل شوند و حتی صحبت درباره آن با هزاران طعنه مواجه شود و روش زندگی در لحظه که سالهاست شیاطین به دنبال آن هستند، باعث میشود لذتهای لحظه ای که پس از آن تلخکامی های طولانی بهمراه دارند، بنیان عملکرد بسیاری از افراد شود.
🔸سبک زندگی افراد و عاقبت آنها از جمله مهمترین عواملی است که میتواند راه را برای انسان مشخص کند.
برای انتخاب مسیر زندگی ای که تنها یکبار فرصتش را داریم، بهتر این است که بجای آزمون و خطا، ببینیم کدام گروه از افراد در لحظات خوشی و غم و در پایان عمر احساس آرامش و رضایت داشتند و اطرافیان آنها هم از گزند آنها در امان بوده اند.
🔸خدایا از تو ممنونم که اجازه دادی که دینت را بپذیرم و مرا با شیوه صحیح زیستن آشنا کردی و استغفار میکنم از هر آنچه که خلاف دستور و خواست تو انجام داده ام.
✍ زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
هدایت شده از پاتولوژی فرهنگی
هوالحکیم
🗒 | فلاح و خسارت یا منفعت و ضرر؟!
یکی از گزارههایی که متاثر از دانشهایِ ذاتا مسموم، بذرِ آن در زمینِ اندیشهیِ آحادِ بشریت کاشته شده است مولفهی منفت و ضرر در مناسباتِ مادی و روابط انسانی میباشد.
منفعت و ضرر تماما مادی بوده و محصول اندیشهی سودمحور مدرن است. احیای برقراریِ روابط مبتنی بر ارزشهای اخلاقی و انسانی در گرو شیفت از باورِ مبتنی بر منفعت و ضرر به فلاح و خسارت است.
✍ | تحلیل: محمدجواد خواجهوند
🔎 مطالعات پیشرفته فرهنگی و اجتماعی
🔬 | کانال پاتولوژی فرهنگی
[ عضویت ]: @CuPathology
▪️ کارایی نظام اقتصادی اسلام
✍ #محمد_وارسته
مقدمه :
🔹 مالی خوانده ها و کسانی که کار مالی و ثبت آنها را انجام می دهند به عبارتی حسابدارها در مواجهه با ثبت رویدادهای مالی ابتدا ماهیت آنها را بررسی می کنند که مثلا ماهیت سود و زیانی دارد ( درآمد ، هزینه، بهای تمام شده ، مالیات و ... ) یا ترازنامه ای ( پیش پرداخت ، پیش دریافت ، حساب پرداختنی و دریافتنی و ...) سپس به ثبت آنها اقدام می کند.
بیان مسأله :
🔹 همه تقریبا با مالیات آشنایی دارند و یا با پوست و خون خود ضربات آن را بر پیکر خود حس کرده اند اما آیا تا به حال از دید یک مالی خوانده به موضوع دقت شده است؟ مالیات ماهیتی سود و زیانی دارد. برای فهم بیشتر می توان مثالی زد
▪️اگر تاجر فرشی بابت فروش خود ۱۰۰۰ ریال ثبت کرده باشد ، هزینه های شرکت و بهای تمام شده خرید فرش را که مثلا ۸۰۰ ریال است را از فروش کم کند ۲۰۰ ریال سودش خواهد بود که اگر شرکت حقوقی باشد ۲۵ درصد و اگر حقیقی باشد ۱۵ درصد مالیاتش می شود یعنی در اولی ۵۰ ریال و در دومی ۳۰ ریال مالیات قابل پرداخت این تاجر فرش می شود. اگر ۱۰۰۰ ریالی که این تاجر فروخته باشد را کاملا خرج خرید یک واحد منزل مسکونی کند باز ۵۰ و ۳۰ ریال مالیات را باید سال مالی آینده پرداخت کند هرچند مبلغ آن را در اختیار نداشته باشد.یعنی مالیات ماهیت سود و زیانی دارد ، به عبارتی چه پول در بساط خود داشته باشید چه نداشته باشید باید آن را پرداخت کنید چون سود برده اید. یعنی از کف شما این مبلغ خواهد رفت.
🔹 در اسلام مباحثی وجود دارد در حوزه معیشت که باز کسی از دید یک مالی خوانده به آن توجه نکرده است یا اگر توجه کرده باشد ماهیت آن را درست تشخیص نداده است. خمس و زکات برعکس آنچه در ذهن ها شکل گرفته مانند مالیات نیست. ماهیت سود و زیانی ندارد. خمس و زکات ماهیت ترازنامه ای دارند نه سود و زیانی. درک این مطلب شناخت ماهیت بسیار مهم است به همین علت هم خمس و هم زکات سرمایه گذاری محسوب می شود ( سمت دارایی های شرکت) سوای اینکه بابت خمس و زکات هم آیات و روایات متقنی وجود دارد که باعث بسط و گسترش مال با پرداخت آن می شود از این منظر هم که ماهیت ترازنامه ای دارد نشان می دهد هزینه تلقی نشده و سرمایه گذاری خواهد بود. مانند مثال مالیات برای این دو مولفه کارای اقتصاد اسلام با مثال می توان مطلب را بیشتر روشن کرد
▪️تاجر فرشی فروش خود را ۱۰۰۰ ریال ثبت می کند و اگر مجموع بهای تمام شده و هزینه هایش ۱۰۰ ریال باشد و این تاجر ۹۰۰ ریال سود کند و این تاجر با ۱۰۰۰ ریال منزلی تهیه کند ، این منزل جز معونه او بوده خمس ندارد و البته یعنی استفاده بابت درآمد از آن ندارد ، پس انداز نیست اما از لحاظ مالیاتی این شخص باید مالیات پرداخت کند.( تقریبا ۲۲۵ریال)
▪️ اگر شخص حقوقی/حقیقی ای با زمزمه گران شدن ارز و طلا بخرد تا بعداً سود کند ، این شخص مشمول مالیات نخواهد بود اما مشمول خمس و زکات می شود.یعنی اسلام به درآمد فرد هیچ کار نداشته بلکه با کنز( پس انداز) و سرمایه گذاری( خرید بابت فروش نه مصرف ) مخالف است. تناقض های صد در صدی میان اقتصاد مدرن و اسلام در همین موارد است. اسلام مخالف آن است که کسی به واسطه مال بتواند اموالی را راکد نزد خود نگه دارد و خواهان آن است که مال و ثروت مصرف شوند کما اینکه هر چقدر مال و ثروت مصرف شوند مشمول خمس نخواهد بود
❌ تفاوت خمس و مالیات خیلی بیشتر از این موارد است که نیازی به تشریح آن نیست . هدف این سطور نه بیان تفاوتها بلکه کارایی نظام اقتصاد در اسلام است .
🔹 کارایی اسلام در همین است. هدفش برعکس اقتصاد مدرن که به دنبال حداکثرسازی ثروت سهامدار است ، ایجاد یک سامانه کارآمد که مال در گردش باشد ،بر ثروت سرمایه داران حد بخورد و تعادل برقرار گردد.
🔺 اما نکته ای من باب زکات ، زکات در زمان پیامبر به کالاهایی تعلق می گرفت که به قول امروزی ها ، سرمایه ای بود یعنی همین مثال خرید برای فروش و سود لذا از آنجا که پیامبر و البته خود اسلام با این نوع اقتصاد مخالف هستند سامانه ای ترتیب دادند به اسم زکات تا هرکس به واسطه سود کردن به خرید رونیاورد بلکه هرکس باید برای مصرف خود خرید کند. لذا نه (۹) قلم جنسی که پیامبر زکات بستند کالای سرمایه ای بودند و چون همه چیز زکات دارد لذا حکومت باید بر کالاهای سرمایه ای امروز زکات ببندد مانند ارز، مسکن، خودرو ، طلا و ... تا تعادل برقرار گردد. زکات را باید حکومت اخذ کند.
📡 @I_M_Doctrine