31.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌ᤩيامُسَبِّبَالاَسْبابِ
❏رئیسجمهور هم نمیتواند!
❏کهنه و فرسودهشدن ماشین سیاسی.
❏سیاهچاله موج سوم تافلر
❏میثم آذربخش
https://youtu.be/uqX9iNYsw-8
به فصل بیست و هفتم از کتاب موج سوم آلوین تافلر رسیدیم.
در مورد کهنه و فرسوده شدن ماشین سیاسی موج دوم صحبت میکنم.
از نیاز به ابداع یک ماشین جدید سیاسی سازگار با تمدن موج سوم.
در این فصل به قسمت سیاهچاله میپردازم.
حامی و همراه من باشید...
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
⭕️ شیرخوارههای شیعی پاراچنار پاکستان، با شلیک مستقیم در دهانشان توسط سگان بیقلاده وهابیت، به شهادت رسیدند.
این خبری بود که منو بسیار اندوهگین کرد
وقتی آدم خودش نوزاد داره، این خبر خیلی سوزناکتر میشه
یه نگاه به اطراف بندازید! ببینید دوروبرمون چه خبره
امنیتی که جمهوری اسلامی برامون فراهم کرده، فوقالعاده و بینظیره!
چرا نمیبینیم این امنیت و آرامشو؟ چرا قدرشو نمیدونیم؟
#ایران_بهشت_زنان
💠 حرث و نسل
@parisa_goodarzi
🔰 رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران: وضعیت #حجاب در دانشگاه در این دولت به حال خود رها شده؛ بحث از روسری گذشته، این وضعیت عریانی است
💬 «غلامرضا جمشیدیها» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در گفتوگو با ایلنا:
🔹 به دانشجوها هم میگویم وضعیت پوشش به نحوی شده است که دیگر اصلا بحث روسری مطرح نیست، بلکه این وضعیت بیحجابی و عریانیست و این وضعیت خوب نیست.
🔹 من خودم به لحاظ شخصی و تجربهای که دارم با این پوششی که امروز خانمها دارند، خیلی موافق نیستم. بخشی از مسئله ممکن است فرهنگی باشد، اما دلایل عمدهای از مسئله هم ممکن است سیاسی باشد چون غربیها روی این پروژه سرمایهگذاری کردهاند.
🔹 وضعیت فعلی خوب نیست و در شان جمهوری اسلامی هم نیست. ما به دانشجوها چیزی نمیگویم، ولی خب ناراضی هستیم. چون اصلا نمیخواهیم نظم و آرامش به هم بخورد. دانشگاه هم به ما دستوری نداده که کاری کنیم.
🔹 در دولت شهید رئیسی در هر دانشکدهای، مثلا دانشکده ما که دانشکده علوم اجتماعی بود چندین خانم میآمدند و تذکر میدادند. ما هم چیزی نمیگفتیم. متاسفانه در این دوره این خانمها هم نمیآیند تذکر بدهند؛ یعنی قبل از این از حراست خانمها میآمدند و اوضاع خوب بود، اما الان همه چیز رهاست. خب اینها هم رویکرد دولت است و ما نمیتوانیم نادیده بگیریم.
🔹 همانطور که اشاره کردم، دیگر بحث از روسری گذشته و این وضعیت عریانی است. به هر حال هیچ جای دنیا رها نیست. من الان آشنایان بسیاری در خارج از کشور دارم. خودم هم برای تحصیل دوره دکترا به انگلستان رفتم، آنجا دانشجوها اینطور که در دانشگاه تهران با آرایش به دانشگاه میآیند وارد #دانشگاه نمیشوند.
🔹 باید از گروههای مختلف دعوت کرد که نظرشان را بگویند و به یک جمعبندی برسند و دولت این جمعبندی را اجرایی کند. اصلاح از بالا شروع میشود نه از پایین. از همین رو اصلاح جامعه از بالا شروع میشود.
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از جامعه بانوان استراتژیست
🔰 دانشگاه توسط دختران فتح شد! افتخار یا افتضاح؟!
سازمانهای بینالمللی چگونه از راه دانشگاه، پروژهی توانمندسازی(ناتوانسازی) زنان را پیگیری کردند؟!
🔸️در سال ۲۰۱۲ پایاننامهای در دانشگاه اسلو کار شد که عنوان آن women in higher education in Iran بود ، در این پایاننامه به نقش سازمانهای بینالمللی برای *توانمندسازی زنان و شما بخوانید تبدیل زنان از ملکه به نیروی کار (کارگر) با محوریت برابری جنسیتی gender equality تصریح شده است.
🔸️ پروژه توانمندسازی با محوریت برابری جنسیتی کار خود را در ایران به سرانجام رساند و موفق شد خانواده و فرزندآوری را تا حد زیادی محدود و زنان جامعه را به قهقرا ببرد.
⁉️به راستی چرا کسی متوجه این نفوذ سازمان یافته که حتی متون غربی به آن تصریح کردهاند، نشد؟!
🔸 تا چه زمانی قرار است این روند معیوب ادامه پیدا کند و زنان همچنان به جای نقشهای رفیع مادرانه و همسرانه و منبع بینظیر عواطف اجتماعی، نقشهای نیروی کار برای سازمانها و شرکتها و کمپانیهای مختلف را متحمل شوند و نگاه محقرانه به مادری و همسری داشته باشند؟!
🔸️ شیر آبی در نظام باز ماند و مسئلهی جمعیت به بحران رسید اما کسی متوجه شیر آب دیگری که باز مانده و بیست سال دیگر همه متوجه آن خواهند شد، نیست؟!
تا چه زمانی باید با اولویت دادن به دانشگاههای بی خاصیت زنان خود را از زمین دایر به زمین بایر تبدیل کنیم؟!
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 معاون وزیر بهداشت: ۱۰ میلیون نفر در سن ازدواج قرار دارند که اگر این افراد #ازدواج 💍 کنند و صاحب یک #فرزند 👶 شوند، شاخص نرخ باروری به ۲/۶ خواهد رسید.
@Hasanabbasi_students
آیت زعفران و دو قاعده قرآنی
در این نوشتار، با تحلیل آیت زعفران و موش، به دو قاعده قرآنی «احتراق» و «دار بَوار» در حیات سیاسی اجتماعی جامعه اشاره کردم. تا انتها با ما همراه باشید.
🔹خداوند در پاییز، خراسان جنوبی را با دو رنگ، نقاشی میکند: قرمز و بنفش. قرمز، رنگ باغهای زرشک است و بنفش، رنگ مزارع گلهای زعفران. زعفران طلای سرخ نام دارد و بیش از نود درصد زعفران و زرشک دنیا در خراسان تولید میشود. اما زعفران هم مثل هر گیاهی آفتی دارد و آن، موش است.
🔹پیاز زعفران شیرین است و موشها بهدنبال این پیازها، زیر زمین را با تونلهای متعدد و پیچیدهای حفر میکنند و سریعاً زعفرانها را نابود میکنند. غلبه بر موشها بسیار سخت است. راهکار مقابله با این موشها چیست؟ انداختن آتش و دود داخل تونلهای موشها؛ و البته تحمل بوی گند احتراق موشها.
🔹موش در سینما و فرهنگ، نماد و آیت نفوذ و نفاق است. اساساً کلمه نفاق از واژه نفق گرفته شده که به معنی تونلهای زیرزمینی است. زعفران، در این تحلیل ما، حکومت دینی است که علیرغم همه مشکلات، بعنوان طلای سرخ در بین حکومتهای موجود میدرخشد. نفوذ و نفاق علیه جمهوری اسلامی بسیار طبیعی است اما کوتاهی مسئولین درقبال این موشها امری نابخشودنی است. نفوذ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و علمی، بسیار خطرناکند و مقابله با آنها نیز بسیار سخت است. نفوذ یهودیها، بهاییان، سلطنتطلبان و... در علم، فرهنگ، اقتصاد و سیاست، بسیار زیاد است و عدم مقابله با آنها جامعه را به مرز نابودی میکشاند.
🔹 قاعده «احتراق»، در قرآن نیز به کار رفته است و آن در مورد نفوذ اجنّه است. وَأَنَّا لَمَسْنَا السَّمَاءَ فَوَجَدْنَاهَا مُلِئَتْ حَرَسًا شَدِيدًا وَشُهُبًا وَأَنَّا كُنَّا نَقْعُدُ مِنْهَا مَقَاعِدَ لِلسَّمْعِ فَمَن يَسْتَمِعِ الْآنَ يَجِدْ لَهُ شِهَابًا رَّصَدًا(۸و۹ جن). شیاطین میخواهند ازطریق استراق سمع به علوم وحیانی نفوذ کنند اما خداوند از طریق شهاب آنها را رجم و احتراق میکند. احتراق و نابودی نفوذیها لازمه احتراس و نگهبانی از دین خداست.
🔹اما اگر موشها را نابود نکنیم، چه خطری ما را تهدید میکند؟ قاعده «دار بوار»، مبیّن این نکته است که اگر مقابله جدی با نفوذ صورت نگیرد، حکومت دینی نابود میشود و وارد عصر بیحاصلی و بیثمری میگردد. الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ كُفْرًا وَأَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوَارِ(۲۸ ابراهیم). در طول تاریخ هرگاه قومی نعمت ولایت را به کفر تبدیل کردند، دچار قاعده «دار بوار» شدند یعنی به ذلت و خواری و بیثمری و بیخاصیتی افتادند. مثال آن در قوم بنیاسرائیل و درباره مسلمین صدر اسلام قابل پیگیری است.
🔹 توضیح مفصلتر این قواعد قرآنی باید در فرصت مناسبتر انجام شود اما اجمالا چند نکته: اولاً رسالت این کانال تبیین قواعد علمی قرآن است که هرکدام به اندازه چند واحد درسی مطلب دارد و قواعد قرآنی در حیات اجتماعی سیاسی ما بسی بهتر و کارآمدتر از قواعد علوم سیاسی مدرن است. ثانیاً جامعه ما در خطر قاعده «دار بوار» قرار دارد و انذار و هشدار نسبت به این پرتگاه وظیفه ماست. ثالثا تبیین قاعده «احتراق»، راهگشای مشکلات ما در مسأله نفوذ است انشاءالله.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444