مهمترین ویدیویی که مدعی شد ایرانیان از ترور شهید سلیمانی خوشحال هستند، توسط «ساغر (اریکا) کسرایی» تولید و بیش از 10میلیون بار دیده شد.
https://www.youtube.com/watch?v=1C888mSyD7s
او مزدور سیا و منبع تغذیه تیم تبلیغاتی ترامپ، برای محتواهای ضدایرانی است. در توییتر، فیلم اهانت به تصویر حاج قاسم، توسط او منتشر و توسط پسر ترامپ بازنشر داده شد و 2.5 میلیون بازدید پیدا کرد.
https://twitter.com/SagharKasraie
اریکا کسرایی در فتنه 88 هم، درکنار امیرعباس فخرآور، فعالیت جدی داشت. تصویر او را در حال بستن دستبند سبز به دست تسیپی لیونی، وزیرخارجه اسراییل و جیمز وولسی، رییس سازمان سیا، دربالا میبینید.
چگونه میخواهند ایران را لیبی کنند؟
ویدیو این خانم در آمریکا غوغا به پا کرده. به قول فرنگیها ویروسی شده و همه دارند آن را به هم میفرستند. با ده میلیون بازدید، پربینندهترین ویدیوی شبکههای اجتماعی آمریکا بوده و موثرترین محتوای فضای مجازی در شکلدهی افکار عمومی آمریکا درباره ترور سردار سلیمانی. این خانم در ویدیوی پنج دقیقهای که از اتاق نشیمن خانهاش ساخته به جامعه آمریکا میگوید گول حرف رسانههای چپ و لیبرال آمریکا در غیرقانونی خواندن ترور سلیمانی را نخورند. خودش را «یک ایرانی» که جامعه ایران را دقیق میشناسد معرفی میکند و به عنوان نماینده مردم ایران میگوید: مردم ایران سلیمانی را تروریست میدانند و از ترور او و از کار ترامپ عمیقا خوشحالند.
حالا سایت بازفید، یکی از مهمترین سایتهای خبری آمریکا ثابت کرده، این خانم، ساغر کسرایی، یک ایرانی-آمریکایی معمولی که از اتاق نشیمنش با موبایلی ساده برای آگاهی آشنایان فیلم گرفته نیست. او کارمند شرکت تگزاسی لیندن سلوشن، لابی رسمی ارتش آزاد لیبی بوده. و ارتش آزاد همان گرروه مسلحی است که لیبی را جهنم کرده و یکی از دلایل برپا شدن بازارهای برده فروشی در این کشور.
متن ویدیوی ساغر کسرایی بسیار روان و ساده نوشته شده. مثل حرف زدن یک ادم معمولی و دلسوز. ولی وقتی متن را تحلیل میکنی میفهمی حرفهای است و هر کلمهاش احساسات مخاطب را هدف میگیرد. ویدیو به صورت عامدانه آماتور ساخته شده تا اعتماد مخاطب را جلب کند. و در نهایت حنجرهای ایرانی اجاره شده تا به نمایندگی از کل ایرانیان حرف بزند. و البته بازیگری «زن» انتخاب شده تا ایجاد صمیمیت کند. جنگ رسانهای اینگونه از سد شکاکیت و نگاه انتقادی ما عبور میکند
مراقب باشید. به ویژه در شبکههای اجتماعی. طبیعیترین چیزهایی که میبینید احتمالا ساخته حرفهای ترین گروههای متخصص جنگ روانی و جنگ رسانهای هستند. مراقب باشید. پروژهشان همان پروژه لیبی کردن ایران است. لعنتی ها حتی بازیگران و کارمندان پروژهشان را عوض نکردهاند.
https://www.buzzfeednews.com/article/ryanhatesthis/the-iranian-woman-in-the-iraniansdetestsoleimani-viral
https://www.youtube.com/watch?v=1C888mSyD7s
🔵ارتباط جنگ در سوریه به آتشبس لیبی
🔹روز یکشنبه نشستی مهم در برلین برای بررسی وضعیت کشور جنگزده لیبی برگزار خواهد شد، نشستی که برای برگزاری آن مقدمات بسیاری طی شده و رایزنیهای فراوانی صورت گرفته است. انتظار میرود که در این کنفرانس در خصوص مسائل مربوط به حل بحران لیبی از جمله مسئله پایان اقدامات جنگی و برقراری آتش بس دائمی بین طرفهای متخاصم و آغاز گفتوگوهای سیاسی و وحدت ملی تحت نظارت سازمان ملل تبادل نظر شود.
🔹دبیرکل سازمان ملل متحد روز چهارشنبه گذشته اعلام کرد که نشست برلین قرار است به شش محور اساسی شامل پایان دادن به درگیریها و آتشبس دائمی، ممنوعیت استفاده از سلاح، اصلاح نظام امنیتی، بازگشت به روند سیاسی، اصلاحات اقتصادی و احترام به قوانین حقوق بشری در لیبی بپردازد. این نشست در حالی برگزار میشود که هفته گذشته تلاشهای صورت گرفته توسط روسیه و ترکیه برای امضای یک تفاهم آتشبس میان طرفهای درگیر به دلیل خودداری خلیفه حفتر ژنرال بازنشسته مورد حمایت مصر، عربستان و امارات عملا به نتیجه نرسید.
🔹در مورد اهمیت این نشست هر چند مبالغه صورت گرفته و طرفهای درگیر نمیتوانند به سادگی از آنچه که میخواهند بگذرند، اما کشورهایی همچون آمریکا، روسیه، ترکیه و مصر، امارات، چین، فرانسه، انگلیس، الجزایر، تونس، قطر و سازمانهای منطقهای و جهانی از جمله اتحادیه اروپا، اتحادیه آفریقا، اتحادیه عرب و سازمان ملل در این نشست شرکت خواهند کرد. اینکه این کشورها که هر کدام در بخشی از این بحران سهیم هستند چه دستاوردی برای این کشور خواهند داشت، خود یک سوال است و سوال دیگر این است، کشوری مانند فرانسه که باعث و بانی ویرانی لیبی با حمله نظامی به دولت معمر قذافی چه چیزی را میتواند به مردم این کشور بدهد!
🔹نبردها در لیبی که از چند ماه پیش و با کمک گسترده مصر، عربستان و امارات به نیروهای خلیفه حفتر که عموما مزدوران افریقایی، سودانی و روسی سازمان رزم آن را تشکیل میدهد، برای به کنترل در آوردن طرابلس پایتخت و سرنگونی دولت وفاق ملی وارد مرحله جدیدی شد. در حالی که تا پیش از این دولت فایز سراج که در طرابلس قدرت را در دست دارد، صرفا از طرف دولت قطر حمایت مالی میشد، اما با تشدید اوضاع و ترکیه هم که تا پیش از این به شکل مخفیانه و غیرعلنی در بحران حضور داشت، تصمیم به مشارکت مستقیم در نبردها گرفت.
همانگونه که در یادداشتی که پیش از این منتشر شد آوردیم، مجلس ترکیه در راستای طرحهای توسعهطلبانه اردوغان مشارکت نظامی و اعزام نیرو به لیبی را تایید کرد. همچنین سازمان اطلاعات ترکیه و قطر صدها نفر از تروریستهای سوریهای را که عمدتا از ترکمنهای سوریه هستند و مطیع و فرمانبردار آنکارا به شمار میروند راهی طرابلس کرده تا برای دولت وفاق ملی بجنگند. ترکیه همچنین در طول روزهای گذشته سامانههای پدافندی را هم در فرودگاه المعیتقه در جنوب طرابلس مستقر کرده و از زبان رئیسجمهور این کشور تاکید کرده که راه صلح لیبی از ترکیه میگذرد.
🔹مساله لیبی برای اردوغان اهمیت بسیار زیادی دارد، چرا که سرنوشت سوریه هم به لیبی گره خورده است. اگر در نشست روز یکشنبه توافقی برای آتشبس صورت بگیرد اردوغان فرصتی پیدا خواهد کرد تا تمرکز بیشتری بر پرونده ادلب و سوریه داشته باشد. او میتواند از اعزام بیشتر تروریستها برای جنگ در لیبی خودداری کرده و آنها را به سوریه اعزام کند تا طرحهای تجاوزکارانه خود را ادامه دهد. اما اگر آتشبس ادامه پیدا نکند، باوجود اهمیت و اولویت سوریه و دهها هزار تروریستی که در طول سالیان گذشته راهی این کشور شدهاند، در یک رقابت منطقهای او ترجیح خواهد داد که هوای لیبی را داشته باشد. البته این نکته را هم از نظر دور ندارید که اردوغان در سطح سازمانهای امنیتی خود ارتباطاتی با طرف سعودی گرفته تا بلکه بتواند در آینده مذاکرات سوریه هم یک صف واحد از مخالفان را داشته باشد.
🔹اردوغان پس از شهادت سپهبد سلیمانی، همان حس فرصتطلبی همیشگیاش گل کرده که میتواند در غیاب عنصر مهم ایران (بهزعم او با شهادت حاج قاسم، ایران کنترلی بر مساله سوریه ندارد!) مسائل را آنگونه که دوست دارد، ادامه دهد. با این حال در نشستی که چندی پیش میان هاکان فیدان و علی مملوک با وساطت طرف روس در مسکو برگزار شد، اردوغان متوجه شد که میزان کینه و عداوت در دمشق علیه او بیش از آن چیزی است که فکرش را میکند و این چشمه در طول هشت سال گذشته چنان خشک شده که به این سادگیها به آب نخواهد نشست. به باور سران آنکارا، سوریها بیش از آنکه به روسها اعتماد داشته باشند، به طرف ایرانی اعتماد و باور داشته و پرونده سوریه هم با همان روند پیشین در حال پیگیری است. باید دید که در برلین چه روی خواهد داد!
K.J
@syriankhabar
اروپا از کدام موشک ایرانی ترسید و مکانیسم ماشه را فعال نکرد؟
🔹رویترز هفته گذشته از فعالسازی مکانیسم ماشه از سوی اروپا خبر داد. ساعتی بعد یک نماینده مجلس کشورمان گفت اروپاییها کاری نکنند که ایران موشک شهاب۴ را آزمایش کند. بلافاصله اروپا اعلام کرد مکانیسم ماشه فعال نشده و فقط به کمیسیون حل اختلاف برجام شکایت شده است!
🔹شهاب ۴ با برد بالغ بر ۳۰۰۰ کیلومتری خود در طیف موشکهای بالستیک دوربرد کشورمان قرار دارد. شهاب ۴ نخستین موشک ایرانی است که مشخصا با هدف حمل ماهواره و قرار دادن آن در مدار طراحی شده است.
@ansoyesiasat
*🛑 نفوذ نئوکانهای طرفدار جنگ با ایران در دولت ترامپ*
🔹 نشریهٔ اینترسپت گزارشی را منتشر کرده که بر اساس شواهد آن، David Wurmser مشاور سابق دیک چنی در دولت بوش که از حامیان اصلی حمله به عراق بود این روزها دسترسی زیادی به حلقهٔ اول ترامپ پیدا کرده است. او طی این سالها به بولتون هم مشاورت می داده است و در قضایای اخیر از طراحان و حامیان و مشوقان حمله به سردار سلیمانی بوده است.
🔹وی سوابقی طولانی در همکاری با مجمع صهیونیستی آیپک و افراد بسیار تندرو در دستگاه بوش دارد و اکنون جای پای خود را نزد ترامپ هم محکم کرده است.
او از حامیان قدیمی و پروپاقرص حمله به ایران و تغییر رژیم است./کانال اینترنشنال
🔻 رویداد استراتژیک
@StrategicEventCSR
ادامه مطلب :
https://theintercept.com/2020/01/16/david-wurmser-iran-suleimani-iraq-war/
✅میت در لیبی چه میکند؟
نویسنده : فروزان حسن پور پژوهشگر مسایل ترکیه
🔸رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، در چند روز گذشته از نقش میت در لیبی قدردانی کرد و گفت سازمان اطلاعاتی این کشور در لیبی نقش خود را به خوبی انجام میدهد. اما پرسش اساسی این است که میت در لیبی چه میکند.
🔸به طور کلی نقش میت را میتوان در چند محور تقسیم بندی کرد. نقش ابتدایی میت ایجاد هماهنگی بین گروههایی است که به ترکیه نزدیک هستند. میت این وظیفه را دارد که این گروهها را با یکدیگر هماهنگ کند و در صورت لزوم همکاری بازیگران جدید را برای نقش آفرینی در محور ترکیه در لیبی فراهم کند.
🔸نقش دوم میت، ایجاد حمایت مالی از گروههای درگیر در جنگ داخلی است. ترکیه بایستی حمایت مالی لازم برای عملکرد این گروهها، تامین حقوق برای شبه نظامیان و همچنین امور مالی فرعی و اصلی این گروهها را انجام دهد. امری که اجرا و پنهان سازی آن برعهده میت است.
🔸در سومین کارکرد، میت وظیفه نقل و انتقال شبه نظامیان وابسته به ترکیه از سوریه به لیبی و همچنین عضو گیری از سایر کشورهای منطقه و افریقا را به عهده دارد. از آنجایی که مسئله لیبی کمتر یک مسئله تعریف شده در ساختار جهادی، و بیشتر مسئله ای ملی است، میت اقدام به عضو گیری از بین شبه نظامیانی میکند که تمایل دارند در قالب مزدور در لیبی وارد میدان شوند و انگیزه آنها عمدتا انگیزه های مالی است.
🔸در میدان نبرد نیز میت نقش ویژه ای به عهده دارد. میت مسئول این است که با بهره گیری از پهپادهای شناسایی و همچنین دسترسی به ماهواره های جاسوسی تصاویر و اطلاعات لحظه ای مورد نیاز این گروههای شبه نظامی را برای آنها فراهم کند تا بتوانند کارایی خود در جنگ داخلی لیبی را افزایش دهند.
🔸در کنار اینها نقش بزرگتر میت، فراهم کردن فضای مساعد دیپلماتیک، امتیاز گیری در عرصه منطقه ای و تسهیل منافع ترکیه از طریق عملیاتهای پنهان سیاسی و نظامی است. با این حال باید دید نتیجه نهایی بحران داخلی لیبی، آیا میتواند با نقش آفرینی میت منافع ترکیه را فراهم کند و یا ترکیه صرفا وارد مناقشه ای پرخرج در منطقه ای دور از خانه شده است.
📜 بیانیه بیش از ۱۰۰۰ دانشآموخته دانشگاه شریف در محکومیت هنجارشکنیهای اخیر
✍️ بیش از هزار نفر از فارغالتحصیلان دانشگاه صنعتی شریف در بیانیهای ضمن اعلام برائت از هنجارشکنیهای انجامشده در این دانشگاه تاکید کردند: باور نداریم کسی برای عزاداری یا اعتراض، آتش کینه بر مقدسات مردم و ارکان این نظام و انقلاب بگشاید.
▫️ fna.ir/defc5j
*کانال* رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students