🔰 چه کسی تغییر کرده؟
🔹 ایدئولوژی سازی حسن روحانی از سال ۹۶ تا ۹۹ برای سازش با تحریف تاریخ
🔸 روحانی در کتابش که مجموعه سخنرانی سال ۵۶ اوست و در سال ۹۰ توسط مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام چاپ شده، بر خلاف این روزها صلح امام حسن(ع) را نتیجه خیانت مردم آن دوره میداند!
🔻 یادداشت تفصیلی حمید رسایی را در ادامه بخوانید...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
@Hasanabbasi_students
🔰 پاسخ دندانشکن یک "روحانی" به سخنان حسن روحانی درباره صلح حسنی(ع)
✍ حمید رسایی
@www_rasaee_ir
1⃣ بخش نخست
هر ساله در آستانه ۲۸ صفر و ایام شهادت امام حسن مجتبی (ره) حسن روحانی در جلسه هيأت دولت یا در نشستی عمومی با اشاره به موضوع صلح امام حسن (ع) تلاش میکند تا سیاستهای غلطی که در این سالها پی گرفته را توجیه کند.
از جمله امسال در آستانه ۲۸ صفر گفت: «وقتی برخی از اصحاب امام حسن آمدند با زبان معترضانه که چرا قبول کردید و چرا صلح کردید؟ چرا در برابر طرف مقابل پیمان را امضا کردید؟ حضرت فرمود: "انی رأیت هوی معظمالناس علی الصلح"، گفت؛ جامعه اسلامی که شما ۱۰ نفر نیستید شما ۲۰ نفری که اینجا پیش من آمدید دنیای اسلام نیستید. من در مسجد برای مردم سخنرانی کردم و دیدم اکثریت قاطع جامعه صلح میخواهند و وقتی مردم این را میخواهند صلح را انتخاب میکنم. این راه امام مجتبی است، امام مجتبی به ما میآموزد مرد جنگ باشیم به روز جنگ و مرد صلح باشیم به روز صلح. اگر در روز صلح جنگیدیم و اگر در جنگ صلح کردیم هر دو خطا و اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم به موقع باید صلح کنیم.»
همه میدانیم که واقعیت تاریخی واقعه صلح تحمیلی به امام مجتبی (ع) اینگونه که این روزها روحانی به زبان میآورد، نیست. وی بدون تقبیح رفتار مردم و فرماندهانی که امام را تنها گذاشتند، طوری سخن میگوید انگار که امام مثل روحانی مشتاقانه به دنبال توافق با معاویه بود!
حسن روحانی خود بهتر از هر کس میداند که واقعیت تاریخی درباره صلح امام حسن (ع) به گونه دیگری است. وی در تیرماه سال ۱۳۵۶ به دعوت گروهی از جوانان انقلابی اصفهان به آن شهر سفر کرده و به مدت ده شب در مسجد حکیم اصفهان به بررسی رفتار سیاسی اهل بیت بویژه صلح امام حسن (ع) و رفتار مردم آن زمان می پردازد. وی در سال ۹۰ این مجموعه سخنرانی را در کتابی به نام "مقدمه ای بر تاریخ امامان شیعه" به چاپ می رساند.
در مقدمه این کتاب که توسط مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۹۰ به چاپ رسیده، وی می نویسد:
«برای فهم دقیق سیره امامان شیعه ... باید فضای سیاسی، اجتماعی و اعتقادی شهرهای بزرگ نظیر مکه، مدینه، کوفه، بصره و دمشق را بازسازی کرد تا به بسیاری از راز و رمزها پی برد. باید چهرههای تأثیرگذار آن مقاطع را شناخت و بهدرستی معرفی کرد. باید تغییرات سریع و عجیب و غریب جوامع آن روزگار را مورد ارزیابی دقیق قرار داد؛ از ستایشانگیزترین اخلاق شهروندی تا سهمگینترین خیانتها و نقض پیمانها و دروغپردازیها، از بصیرت و آگاهی خیرهکننده تا غفلتها و خطاهای باورنکردنی، از ایثار و فداکاری تحسینبرانگیز تا سستیها و وظیفهناشناسیهای حیرتآور. باید همه ویژگیها و خصوصیات 250 ساله تاریخ معاصر ائمه هدی(ع) را بهخوبی ترسیم نمود تا تحلیلگران بتوانند به واقعیتها دست یابند و به بیراهه کشیده نشوند.»
روحانی که متأسفانه این ایام به شدت خود را نیازمند سازش با معاویه های زمانه نشان می دهد، در حالی مردم دوره امام حسن را به عنوان الگو به مردم ایران اسلامی معرفی و به دنبال شباهت سازی در مطالبات آنهاست که پیش از این در سال ۵۶ بر اساس مستندات تاریخی، مردم دوره امام حسن (ع) را خائن معرفی کرده است!
روحاني در صفحه ۲۰۵ کتاب "مقدمه ای بر تاریخ امامان شیعه" در تحلیل رفتار مردم آن روز آورده است:
«امام حسن (ع) به مردم فرمود: به اهداف مورد نظرتان نخواهید رسید، مگر در سایه صبر و تحمل ناملایمات. در مدائن، امام مجتبی (ع) مردم را در مسجد شهر جمع کرد و وقایع را برای آنها توضیح داد. خیانت ها را گفت و افرادی را که در صحنه جنگ با دشمن، خیانت کرده بودند، معرفی کرد. رو به مردم کرد و اتمام حجت کرد. به مردم گفت: آیا برای ایثار و فداکاری و جانبازی و دادن خون که برای شما عزت دنیا و آخرت است، آماده هستید؟ فرمود اگر بایستید، خداوند شما را یاری می کند و ما پیروز می شویم و اگر آمادگی نداشته باشید، دنیای شما توام با غم و اندوه و آخرت شما با مشکلات زیادتری توام خواهد بود.
مردم چه جوابی به امام حسن (ع) دادند؟ گفتند: ما می خواهیم زنده بمانیم و زندگی کنیم. ما آمادگی برای جنگ و فداکاری نداریم. این پاسخ مردم در مسجد مدائن در محضر فرزند رسول خدا و عقب نشینی از صحنه فداکاری و ایثار بود که دست روی دست گذاشتن امام مجتبی (ع) را رقم زد. آنچه بعد به نام صلح لقب گرفت، چیزی بود که به دست مردم، در مدائن حاصل شد و نه به دست امام مجتبی در کوفه. ایثار مردم و فداکاری مردم و جهاد مي توانست سرنوشت دیگری را رقم بزند.»
⬅️ ادامه در پست بعدی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
@Hasanabbasi_students
🔰 پاسخ دندانشکن یک "روحانی" به سخنان حسن روحانی درباره صلح حسنی(ع)
✍ حمید رسایی
@www_rasaee_ir
2⃣ بخش دوم (پایانی)
🔰 حمید رسایی: اکنون اما چند سئوال است که حسن روحانی باید به آن پاسخ دهد:
۱. آیا مردم دوره امام حسن که در سال ۵۶ رفتارشان توسط روحانی تقبیح شده، تعییری کرده اند که سال ۹۹ رفتارشان را تایید و به عنوان شاخص معرفی میکند؟! مردمی که روزگاری بر روی منبر توسط حسن روحانی، خائن معرفی شدهاند، چگونه در این روزها به عنوان الگو معرفی میشوند؟ آیا نتیجه جز این است که مردم دوره امام تغییر نکردهاند اما حسن روحانی تغییر کرده است.
۲. روحانی در سخنراني و کتاب خود با اشاره به مستندات تاریخی میگوید: "در مدائن، امام مجتبی (ع) مردم را در مسجد شهر جمع کرد و خیانتکارانی که حاضر به جنگ با معاویه نشدند را معرفی کرد سپس با مردم اتمام حجت کرد." خب خائنین امروز چه کسانی هستند؟ چه کسانی چرب و شیرین دنیا ذائقهشان را تغییر داده؟ خواص خائنی که ميدان نبرد با معاویه زمان را ترک کرده اند، چه کسانی هستند؟
۳. روحانی در سخنراني و کتاب خود میگوید که "امام حسن مجتبی(ع) در سخنراني عمومي خود به مردم گفت: اگر بایستید، خداوند شما را یاری میکند و ما پیروز میشویم و اگر آمادگی نداشته باشید، دنیای شما توام با غم و اندوه و آخرت شما با مشکلات زیادتری توام خواهد بود." چرا این روزها رقیقا بر خلاف این سخن میگوید و راه حل برون رفت از مشکلات را فقط در سازش با معاویه زمان میبیند؟!
۴. حسن روحانی پيش از این، صلح با معاویه را نتیجه تصمیم غلط مردم آن زمان می داند نه نتیجه تصمیم حقیقی امام حسن (ع) چرا امروز در صدد است تا مردم ایران اسلامی که بارها پایداری خود بر ارمانهای اسلام و انقلاب اسلامی را نشان داده اند، همتراز مردم اطراف امام مجتبی میبیند!
واقعیت این است که روحانی پس از هفت سال وعده به مردم و چیدن همه تخم مرِغهایش در سبد برجام، حالا که این سبد را خالی میبیند و چیزی برای ارائه ندارد، تنها یک راه حل پیش روی خود دارد، توافق با آمریکاییها تا بلکه چیزی کف دستش بگذارند. آمریکاییها هم البته این را فهمیدهاند و دائما با وعده و وعید او را به دنبال خود میکشند و همانطور که تا امروز چیزی به او نداده اند، از این پس هم نخواهند داد.
اما روحانی برای پیمودن مسیر غلطی که در پیش گرفته، چارهای جز ایدئولوژیسازی ندارد. روحانی در برابر خود سد بزرگی به نام سیدعلی خامنهای دارد. برای عبور از این سد باید مردم را بشوراند، برای شوراندن مردم باید فهم آنان از صلح حسنی و عاشورای حسینی تغییر کند.
روحانی برنامه دارد...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
@Hasanabbasi_students
🔰 پاسخ استاد رحیم پور ازغدی
به تحریف تاریخ و متهم کردن امام معصوم (ع) به سازش با ظلم
⁉️ معاویه و ترور دوباره امام حسن (ع)
@rahimpour
❓ در یک گفتگوی دانشجویی با آقای حسن رحیم پور، یکی از پرسشگران از وی پرسیده است در باب قیاسی که حسن روحانی در مورد ۷ سال عقبنشینی بیحاصل و پیاپی خود در برابر آمریکا و خضوع بیحساب و بیپایان در برابر غرب و امتیازاتی که از جیب ملت بدون مابهازائی داد و با دست خالی، خود و برجامش، نزدیک یک دهه از عمر جمهوری اسلامی را با وعدهی سراب، تلف و یک ملت را معطل کرد و اینهمه مشکلات آفرید و هم چرخهای اقتصاد کشور را متوقف کرد و هم حقوق هستهای ملت را به باد داد، و حال با تحریف تاریخ و برای توجیه خود، امام معصوم ع را متهم به سازش با ظلم میکند، چه پاسخی دارید؟
💬 آقای رحیمپور پاسخ گفت:
🔹 این تنها پرسش بیپاسخ این سالها نیست. پرسشهای بسیاری در این سالها بیهوده به دنبال پاسخگو بوده است. اما در واقع، این وضعیت که امروز میبینیم، مزد ترس است. امروز همه جا و همه تیپ مردم، یکصدا شدهاند که اعتماد به دشمن دین و دنیای مردم، عین نفسانیت و خلاف عقلانیت بود. شاید تنها دستاورد مفید اما ناخواسته تجربه شکست خورده دیپلماسی این شیخ، همین باشد که برای تاریخ ایران میماند. اما وقتی نوبت به غارت دین مردم هم برسد، سکوت، حرامتر میشود. آنکه مذهب را فدای خود و دین را ابزار استفاده سیاسی کند از وجناتش پیداست که از روحانیت، تنها لباسش را دارد. حال آنکه پیش از این، روحانیت، به سوادش و به معنویت و روحانیتش بود. هر که به نام، روحانی است لزوما به صفت، روحانی نیست. شما درست میگویید. با وعدهی سراب، اقتصاد کشور را به اینجا رساندند. پیشتر، معیشت و دنیای مردم را برجامی کردند، حال نوبت به برجامی کردن دین مردم رسیده است. اکنون لحظهای بود که باید کمترین شجاعت مسئولیتپذیری را داشته باشند، و دیگر حریم پاک اهلبیت ع را به وهم و ترس خود نیالایند. اما این نخستین بار نیست که به امام حسن مجتبی ع، ستم میرود. نسبت سازش را اولین بار معاویه به ایشان بست تا خوارج و افراطیون را بر ایشان بشوراند. مظلوم بزرگ همه دورانها، حسن بن علی ع است. شیعه حسن ع، آن است که عاقبت چون حسن ع، به دست دشمن، به شهادت رسد و خون بالا بیاورد. تعجبی نیست اگر غربباوران در وقت پاسخگویی، دین و دنیای مردم را قربانی کنند. من امثال قاسم سلیمانی را واجد روحانیت و اهل معنا میدانم و امثال حسن روحانی را فاقد آن.
🔸 مردم دارند تاوان توهم و وعدههای چند سیاستمدار با ضریب هوشی پایین را میدهند که معلوم شد نه تنها مفهوم عزت و اقتدار ملی را نمیدانند بلکه سیاست بینالملل هم نمیدانند. پایان معامله با شیطان و اعتماد به وعدههای او، به تعبیر قرآن، فحشای سیاسی و... میشود. الشیطان یعدکم الفقر و یامرکم بالفحشا، شیطان با ارعاب و تهدید و سپس وعده اقتصادی، ضعیفان را وادار به فحشا میکند. وضع مردم، در اقتصاد برجامی بد است. اما خوب شد که همه، همه ماجرا را با چشم خود دیدند. در پایان ۸ سال مدیریت آرمان ستیزان، وقتی برای معلق زدن و طلبکار شدن نمانده، ضمن آنکه دیگر کسی هم پشت سرشان نمانده و با تخیلات و دروغهایشان تنها ماندهاند. در سالهای حاکمیت این ورژن از روحانیت، درجه اعتماد به لباس روحانیت به طرز بیسابقهای تنزل یافت. اقتصاد برجامی و دیپلماسی ترس، در کنار دزدیهای بیسابقهای که این سالها از بیتالمال شد، ضربات سنگینی به دین و دنیای مردم زد. اما نمیشود هر بار پس از تجربههای بد، همه پروندهها را سوزاند و دوباره بازی جدید شروع کرد. آنچه در این سالها با اقتصاد مردم و عزت ایران شد، در تقابل مستقیم با عقلانیت بود. این دستاورد ملی، گران تمام شد اما لازم بود یک بار دیگر، همه توهمات و وعدههای تسلیمطلبان که نه تنها آرمانگرا نبودهاند بلکه هرگز واقعبین هم نبودند، و این بار، پیش چشم نسل دههی هشتاد و نود هم محک بخورد و دیگر برای ابد در تاریخ پساانقلاب، به جای آب، سراب ننوشیم.
🔹 شانس مردم ما را ببین که آن یکی میخواهد با جولیا آنجولی، خودشان دو نفری مشکلات جهان را حل کنند و این یکی، در پایان هشت سال حکومتش هنوز منتظر ترحم ترامپ و تعهد اوباما و امید جدیدش، جو بایدن است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از جنبش مردمی احیای زکات
✍️خصوصیسازی زمین و پیامدهای آن
• بعد از رنسانس، با به رسمیت شناخته شدن «رباخواری»، فعالیت بانکی در سراسر اروپا گسترش پیدا کرد و از زمانی که سیستم بانکداری، قدرت انتشار پول را برعهده گرفت و به این وسیله توان وامدهیاش را به مراتب بالا برد، نظم اقتصادی-اجتماعی جامعه به تدریج دچار تغییرات اساسی و بسیار بزرگی شد.
• شمای کلی این اتفاق را شاید بشود با این مثال ساده صورتبندی کرد: «فرض کنید که در جایی از آن زمان پنج روستا نزدیک به هم وجود داشت که در هر کدام، یک نفر کفش تولید میکرد؛ به این شکل که در هر روستا افرادی بودند که پوست گاوها یا همان چرمها را در ازای مزدی(نقدی یا کالایی) به کفاش میدادند تا برایشان کفش درست کند. مشتریانِ هر یک از کفاشها، همروستایی او بودند یا به عبارتی هر روستا در تولید کفش خودکفا محسوب میشد. در این میان، سروکلهی فردی پیدا میشود که شاید از مهارت کفاشی سررشتهای نداشته باشد اما میتواند از فلان بانک، وامِ کلانی بگیرد و با آن کارگاه تولید کفش راه بیندازد. او ابتدا با وامی که گرفته، چرمهای پنج روستا را میخرد؛ کفاشها را به استخدام خود در میآورد و سپس کفشهای مورد نیاز روستاییان را تولید میکند. در واقع مردم با همان پولی، کفشها را میخرند که قبلاً بابت کار کردن در آن کارگاه یا فروش مواد اولیه(چرم) به آنجا، بدستش آورده بودند. حالا که پولها به دست وامگیرنده بازگشته، نوبت به تسویه وام بانک میرسد. البته در دنیای واقعی، وامگیرنده میبایست علاوه بر بدهی خود ربا نیز به بانک برگرداند و به خاطر اجرای این برنامه نیز خود را مستحق پاداش میداند لذا روستاییان پول بیشتری در نسبت با وام، باید پرداخت کنند. به این شیوه تولید، «کپیتالیسم» (Capitalism) میگویند که «کپیتال»(سرمایه) منظور وامی است که پولش کار میکند.(بهره دارد)»
• بانکداران و وامگیرندگان به تجربه دریافته بودند، که هر چقدر جمعیت فعال شهر و جویای کار افزایش یابد به نفع آنها تمام خواهد شد، چرا که وامگیرندگان میتوانند آنان را با هزینه کمتری استخدام کنند و در نهایت به مصرفکنندهی تولیداتِ خودشان، مبدل سازند. به همین نسبت بانک نیز از همین قضیه منتفع میشد؛ چون نیاز بیشتر به تأمین سرمایه در گردش تولید، به معنای افزایش مبلغ وام مورد نیاز بود و در نتیجه درآمد ربوی بانک را بالا میبرد.
• در همان دوره یکی از اقداماتی که توسط ذینفعان دنبال شد، تلاش برای از میان بردن نظم اجتماعی روستایی(الگوی رقیب) با استفاده از خصوصیسازی زمین بود. بدین شکل که با به راهانداختن جنبش موسوم به حصارکشی (Enclosure Movement)، مردم روستایی را از محل سکونت خود به سمت شهرها کوچ دادند (یا در همان محدوده، زندگی شهرنشینی را به آنها تحمیل کردند) و تا جایی که توانستند واحدهای روستایی را تضعیف یا از بین بردند. خیل جمعیت به حاشیهنشینی شهرها روی آوردند و در نتیجه شد آنچه که امروزه با افتخار انقلاب صنعتیاش میخوانند. در حقیقت به دلیل افزایش جمعیت جویای کار، دستمزدها تقلیل پیدا کرد تا سرحدی که افراد مجبور بودند کودکان و زنانشان را به بیگاری وامگیرندگان(سرمایهداران) دربیاورند تا بتوانند با مجموع درآمدِ خانواده، غذا تهیه کنند و از گرسنگی نمیرند. بهعنوان مثال، تاریخدان شهیر انقلاب صنعتی، پل مانتو مینویسد: «نخستین کارخانههای لنکشایر سرشار از کودکان بودند. سر رابرت پیل، به تنهایی بیش از هزار کودک در کارگاههای خود داشت … کلیساهای محلی غذای صدها کودک را تأمین میکردند و این کودکان بهسان چهارپایان به کارخانهها فرستاده میشدند، جایی که به مدت چندین سال در آن زندانی میماندند.»
📝 ادامه یادداشت در پست بعدی
➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مردمی احیای زکات
📡 @e_zakat
هدایت شده از جنبش مردمی احیای زکات
📝 [خصوصیسازی زمین و پیامدهای آن] ادامه 👇
• اینگونه در اروپا و آمریکا، نظام کپیتالیسم به طور کامل مستقر شد و بعدها نظام سطله برای وابستگی هر چه بیشتر کشورهای دیگر نقشه مشابهی را پیاده کرد که با عنوان «اصلاحات ارضی» از آن یاد میشود. این طرح در قرنهای ۱۸ و ۱۹ در بسیاری از کشورهای وابسته به بلوک غرب(آمریکا) عملیاتی و زمینها به سان کالا، خصوصی شدند. به عنوان مثال، این برنامه در ایران با تجویز و حمایت آمریکا در دوره حکومت پهلوی دوم(دهه ۱۳۴۰) به مرحله اجرا درآمد و در نتیجه نظام اقتصادی_اجتماعی ایران را به شکل چشمگیری دگرگون کرد.
• در همین باره، برای آگاهی از برخی پیامدهای اصلاحات ارضی شاه و آمریکا در ایران، این یادداشت خوب و کوتاه را به علاقهمندان توصیه میکنیم:
🔗 http://www.iichs.ir/s/5498
• لازم به ذکر است: مصائبی همچون «سکونتگاههای کوچک اما گران قیمت»، «بیکاری»، «آلودگی هوا»، «نیاز به امکانات و خدمات جانبی پرهزینه»، «اضمهلال برخی پایگاههای اجتماعی پرفایده» (قوم، قبیله، خانواده، همسایه، گویش، فرهنگهای محلی)، «کاهش فرزندآوری و رشد جمعیت»، «جابهجاییهای پردردسر» (ترافیک سنگین خودروها)، «بزرگ شدن بخش اداری حکومتی (بروکراسی)»، «محروم بودن از مناظر زیبای طبیعی»(آسمان پرستاره و نور مهتاب، جنگلها، دشتها و ... ) و غیره از پیامدها و اقتضائات پذیرش قاعده خصوصیبودن زمین به شمار میرود.
📝یادداشت محمد گلیج از کارشناسان جنبش.
➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مردمی احیای زکات
📡 @e_zakat
🔰 دفاع مقدس اقتصادی
✍ محمد وارسته
@I_M_Doctrine
🔹 بی شک یکی از حربه های جنگ، تحدید زنجیره تسلیحاتی برای دشمن است.
🔸 زمانی که اکثر تسلیحات #کشور_دشمن باید از خارج تامین شود، با بستن مرزها و جلوگیری از ورود سلاح به کشور دشمن، می توان توازن جنگ را به هم زد این حالت زمانی رخ می دهد که کشور دشمن به تسلیحات خارجی وابسته باشد و خود توانایی ساخت اسلحه نداشته باشد. مصداق بارز آن را می توان در زمان ۸ سال دفاع مقدس دید. کشوری که در دوران طاغوت وابستگی صد در صدی به سلاح خارجی داشت پس از حمله حزب بعث مجبور به خرید مهمات و تسلیحات بود لذا با تحریم آمریکا که ایران بعد از انقلاب را دشمن خود می دانست، ایران اسلامی را مجبور کرد برای تامین سلاح با چندین واسطه مهمات تامین کند.
🔹 در جنگ اقتصادی،تامین معیشت مردم که نیروی نظامی در این نوع جنگ محسوب می شوند، هدف اصلی است.کشور مورد حمله خواهان حفظ معیشت و کشور دشمن خواهان نابودی معیشت مردم است. لذا در جنگ اقتصادی ما با آمریکا، وزارت خزانه داری با فشار حداکثری، ایجاد ابرتورم و گرانی در کشور ما به دنبال ضربه زدن است تا محاسبات مردم تغییر کند.
🔸 با وجود هشدارهای پیاپی یک دهه اخیر فرماندهی کل قوا مبنی بر عدم وابستگی به خارج از کشور جهت تامین نیاز مردم، کشور ما وابستگی بیش از پیش به واردات گسترده پیدا کرد( بخشی از وابستگی حاصل نگاه سوداگرانه مسئولین بوده است که به همه مردم تسری پیدا کرد که کم صرفه بودن یا مشقت در تولید را دلیل بر واردات حداقل مواد اولیه بیان می کنند)
لذا از آنجا که با شروع تحریم ها که ابزار تحدید تسلیحاتی محسوب می شود، معیشت مردم در فشار قرار گرفت که باید این بار هم وارد دفاع مقدسی دوباره شد اما در عرصه اقتصادی با نام #دفاع_مقدس_اقتصادی تا همه چیز را در داخل تولید کنیم، مرزها را ببندیم تا از لحاظ اقتصادی مقاوم شویم.
🔹 دلار، سلاح دشمن است که مانند ویروس تمام مولفه های قدرت اقتصادی ما را آلوده می کند و از بین می برد. اگر در این حالت جنگ هم مانند زمان آشتی ابتدا حالت پدافندی و سپس نابودی عامل دشمن در کشور و سپس مقاوم سازی با تولید مطلق تمام کالاها راه اندازی نشود در جنگ اقتصادی، شکست حتمی خواهد بود. لذا باید نگهداری سلاح دشمن جرم باشد، ضریب دادن با سلاح دشمن از طریق خرید و فروش آن باید جرم تشخیص داده شود.
🔸 برای رهایی از این وضعیت باید حالت تدافعی بگیریم و قطعا در این دفاع مقدس خدا برکات را نازل خواهد کرد.
🔹 تمام نیروها یعنی تمام مردم باید نسبت به حالت جنگ توجیه باشند و هر کس تمرد کرد، باید دادگاه نظامی شامل وی شود.ما غرب را در اقتصاد هم شکست خواهیم داد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 مدیر محترم دقت کن!
✍ محمد ایمانی
@IMANImohamad51
1⃣ مدیر محترم دقت کن! این که تحریم تسلیحاتی با پنج سال تاخیر برداشته شود و بتوانید سلاح بفروشید، به این معنا نیست که اصل قدرت دفاعی را به دشمن بفروشید و کشور را خلع سلاح کنید! حکایت ۹۷۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده نشود که نیاز کشور بود؛ اما واگذار کردید و گفتید از امروز، صادر کننده شدیم!
2⃣ ادعا می کردید خریدار و فروشنده #حرفه ای هستید. اما قراردادهای بی ضمانت را امضا کردید و همگی نقض شد. در مقابل، تعلیق ۱۴ هزار سانتریفیوز، واگذاری ۹۷۰۰ کیلو اورانیوم (از مجموع ۱۰ هزار کیلو گرم غنی شده)، توقف غنی سازی ۲۰ درصد، بتن ریزی رآکتور اراک و توقف کار سانتریفیوژهای پیشرفته را نقد فروختید.
3⃣ با منطق "بِده بِره"، با شرورانِ شرخر دنیا معامله کردید؛ نه تنها تحریم های مالی و بانکی تعلیق نشد، بلکه تحریم های ویزا، کاتسا و آیسا هم به تحریم ها اضافه شد. اوباما به معاون دفتر روحانی، ویزای نمایندگی در سازمان ملل را نداد، اما چند میلیارد دلار از اموال ایران را مصادره کرد.
4⃣ چرا چنین شد؟ وبسایت رادیو فرانسه ۱۹ مهر ۱۳۹۲: «ارزیابی غرب از دولت روحانی، تعامل با #فروشنده بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از #فروش_حقوق_ملی می بیند. برپایه این جمع بندی اگر خریدار صبور باشد، شرایط فروشنده را دشوارتر می کند و در همان حال قیمت فروش را کمتر خواهد کرد».
5⃣ حالا همه می دانند که تحریم تسلیحاتی، ارتباطی به مذاکرات هسته ای نداشت. اما چون هول بودید تا به هر قیمت توافق کنید، پنج سال تحریم تسلیحاتی را به مثابه اِشانتیون به آمریکا دادید! آمریکا در چشم شیدای شما، بسیار مودب می نمود. هیجان زدگی، عرصه را بر عقل و احتیاط تنگ کرده بود؛
6⃣ چنان هیجان زده و جو گیر شده بودید که می گفتید آماده برجام دو و سه هم هستیم. خوش بین اگر باشیم، متوجه نبودید که در این صورت باید، قدرت دفاعی بازدارنده و نفوذ منطقه ای امنیت آفرین را واگذار کنید.
7⃣ پنج سال بعد، برخی از بزک کنندگان مذاکره، دوباره سرخاب و سفیداب دست گرفته اند که مصلح در مذاکره دوباره است. اما نمی گویند این بار برای کدام خسارت، دلالی دشمن را می کنند. بر آنها حرجی نیست. اما شما مدیر محترم، دقت کن! حکایت مجنون و ناقه سر به هوایش را که شنیده ای؟!
8⃣ تحریم تسلیحاتی شدیم؛ با همت نخبگان جهادی، انواع موشک های نقطه زن و پهپاد های جنگی پیشرفته را ساختیم و صادر کننده شدیم. تحریم بنزینی شدیم؛ به همت قرارگاه خاتم الانبیا (ص)، پالایشگاه ستاره خلیج فارس را ساختیم و تولید کننده بنزین شدیم. چه کسانی نگذاشتند همین اتفاقات خوب، در حوزه خودرو و لوازم خانگی و... بیفتد؟!
#طنز_تلخ_برجام_و_برجامیزاسیون
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 جناب مرعشی! بله! "یک جای کار، اشکال دارد و مشکل شما باهنران، از آیکیویتان است"
🔹 ۲۷ مهر ۹۹ | حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران، معاون سابق خاتمی و پسر عموی همسر رفسنجانی در گفتگو با سایت خبرآنلاین: اگر آقای روحانی نمیتواند کشور را اداره کند، کنار برود؛ نمیشود که مملکت را با تعدادی آدم پخمه اداره کرد؛ مملکت به آدم های تحصیل کرده و با استعداد نیاز دارد؛ شما ببینید در این چند سال اخیر چقدر پول از کشور خارج شده؛ این بود نتیجه سند چشم انداز ۱۴۰۴ که ما قرار بود اقتصاد برتر در دنیا شویم؟ مردم دیگر به تنگ آمدهاند، صبح که بیدار می شوند، همه کالاهایی که دیروز خریدهاند ۱۰ الی ۱۵ درصد گرانتر شده؛ این چه اداره ای است؟ یک جای کار، اشکال دارد؛ اگر آقای روحانی نمیتواند کشور را اداره کند، کنار برود و اگر میتواند ادامه دهد؛ مردم، حوصله چهکنم چهکنمهای رئیسجمهور را ندارند؛ با مردم و مصالح مردم و کشور، نمیشود شوخی کرد
👈 ایران، فدایی میخواهد، نه سیاستمدار متکبر و تمامیت خواه؛ کارگزاران حتما دولتی فراجناحی و فنگرا تشکیل میدهد! کاندیدهای ما برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، اسحاق جهانگیری، عبدالناصر همتی، محسن هاشمی، غلامحسین کرباسچی، مصطفی هاشمیطبا و ملکزاده هستند! مردم، احساس کنند تغییری در راه است، در انتخابات شرکت میکنند
🔸 ۲۰ تیر ۹٧ | جهانگیری، عضو ارشد حزب کارگزاران و معاون اول روحانی: خروج آمریکا از برجام، باعث غافلگیری ما شد!
🔸 ۲۴ تیر ۹٧ | حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران و معاون وقت خاتمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان: مشکلات معیشتی کشور به تیم اقتصادی دولت روحانی مربوط نیست! مشکلات امروز کشور به خاطر بدعهدی غرب در توافق هستهای است!
🔸 ۲۵ آذر ۹۶ | حسین مرعشی: خاندان هاشمی بیشتر از دیگران میفهمند! در ایران همیشه یکی از درگیریها، درگیری بیهنران با باهنران است! مشکل ما، مشکل آیکیومان است! آی کیوی ما یک مقدار بیشتر از دوستان دیگرمان است! مشکل کارگزاران و خانواده آقای هاشمی این است که مقداری آیکیو بالایی دارند!
🔸 ۲ اسفند ۹۴ | رفسنجانی در جمع ستادهای روحانی: با حمایت من، رای روحانی به بالای ۵۰% رفت
🔻 اوج استراتژی هاشمیرفسنجانی، برای مدیریت کشور چه بود؟
🔸 ٢۵ مرداد ٨٨ | سیدحمید روحانی، عضو سابق دفتر امام در نجف و مورخ انقلاب به فرمان امام: یک بار در سال۸٧ به آقای مسیح مهاجری (رییس روزنامه جمهوریاسلامی و مشاور رئیسجمهور در دولتهای رفسنجانی و خاتمی) گفتم نظر آقای هاشمی در انتخابات۸۸ به کیست؟ گفت: آقای هاشمیرفسنجانی در جلسهای عینا گفت: "احمدینژاد نیاید، هر خری بیاید عیب ندارد، حتی اگر ایران به اصطبل تبدیل شود؛ فقط این احمدینژاد نشود"!
🔸 ۲۰ اسفند ۹۲ | هاشمیرفسنجانی در مصاحبه با روزنامه اصلاحطلب اعتماد: از پیچ احمدینژاد عبور کردیم.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students