اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔴 #جیم_متیس، وزیر دفاع آمریکا، گزارش روزنامههای استرالیایی در مورد حمله هوایی آمریکا به ایران را "کاملا تخیلی" خواند.
🔻 «آی بی سی نیوز» استرالیا در گزارشی به نقل از "منابع ناشناس در دولت استرالیا" مدعی شد که آمریکا در حال برنامهریزی برای حمله به تاسیسات هستهای ایران است. و مدعی شده بود که دولت استرالیا برای کمک به انجام این حمله اعلام آمادگی کرده است.
🔻 مالکوم تورنبال، نخستوزیر استرالیا، ضمن تکذیب این خبر گفت که نشانهای در دست نیست که دونالد ترامپ برای بمباران تاسیسات اتمی ایران برنامهای دارد.
👉 tn.ai/1787427
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
توییت مت داس، مشاور سیاست خارجی سناتور سندرز:
آنها که فکر میکنند ترامپ در نهایت با ایران همانند کره شمالی مذاکره میکند، به این نکته توجه ندارند که یک صنعت با پشتیبانی حامیان مالی حزب جمهوریخواه و مشتریان منطقهای آن، روی تنش با ایران سرمایهگذاری کرده است. این در مورد کره شمالی وجود ندارد.
@AkhbarRooz
اصل حرف آقای پمپئو!
آقای مایکل پمپئو، وزیر امور خارجه امریکا، دیشب در جمع آمریکاییان ایرانی تبار حرف های زیادی زد که در بین آنها چند محور مهم وجود داشت.
اول، محور روحانیت. برای اولین بار دولت ترامپ در این سخنرانی روحانیون طراز اول نظام را با اسم و با اشاره مسئول اصلی مفاسد و سرکوب داخلی و ماجراجویی های منطقه ای دانست. این چرخش بسیار مهمی از "سپاه" به روحانیون است. در بین سپاهیان ایشان فقط به آقای سلیمانی اشاره ای داشت. تا قبل از این سخنرانی، دولت ترامپ سپاه را دشمن اصلی میانگاشت. حالا رفته به سراغ روحانیت.
دوم، محور نظام. تکیه روی روحانیون بمعنی تکیه روی نظام اسلامی و ایدئولوژی آن است که با انقلاب هم درآمیخته شده. یعنی دولت ترامپ نظام و اسلام و انقلاب را هدف قرار داده است. مردم را هم گفت که در مقابل اینها قرار دارند. از این دیگر نمیشود به تغییر رژیم نزدیک تر شد. با این وجود دریچه ای را هم هنوز برای مذاکره باز نگه داشته اند. این گزینه چقدر جدی است معلوم نیست ولی ترامپ اگر متقاعد شود که ر مذاکره برد بیشتری از اوباما خواهد داشت به آن یک شانس خوب خواهد داد.
سوم، محور گزینه. پمپئو آب پاکی را روی دست اصلاح طلبان و معتدلین هم ریخت. گفت میانه رو نداریم و همه مثل هم هستند. یعنی اگر قرار باشد رژیم عوض شود قبول نخواهد بود که بدست این نیروهای درون حکومت بیافتد. یعنی گزینه آمریکا خارج از تندرو و کندرو درون نظام خواهد بود. شاره ای به آن نیروی جایگزین نشد. آب پاکی روی دست مجاهدین و شاهیون هم؟
چهارم، محور مردم. آقای پمپئو کلی از مردمحرف زد و از مصیبت هایشان در دست روحانیون. از وضع بد اقتصادی، از نبود حقوق بشر و حقوق اقلیت ها، از فساد و از ده ها مشکل دیگر. تا این حد طرفدار مردم شدن حتما مشکوک است. دولت ترامپ طرفدار مردم خودش هم بزور است تا چه رسد به مردم ایران. ولی مردم برای دولت ترامپ بسیار مفید هستند و تحریک آنها هسته مرکزی استراتژی آن را تشکیل میدهد.
پنجم. محور تحریم و تهدید. پمپئو گفت که آمریکا هرکاری را میکند که این نظام نتواند ادامه دهد. مثلا فروش نفت را به صفر می رساند وفشار های سیاسی و دیپلماتیک وارد میکند و غیره. پس مردم چه میشوند با اینتحریم ها؟ ضمنا برای اینکه واقعا فروش نفت ایران صفر شود آنوقت کشور باید بطور زمینی و دریایی بلوکه گردد. این بمعنی یک جنگ محدود خواهد بود. آیا آمریکا برایش آماده است؟ مطمئن نیستم.
و ششم، محور نظامیان. پمپئو نگفت که گزینه جانشینی آمریکا چه نیروئی است. احتمالا هنوز گزینه جدی ای ندارد. و اما ایا ممکن است که دارند روی نیروهای نظامی فکر میکنند؟ اصلا بعید نیست چون اگر بخواهند نظام اسلامی را از کار بیاندازند و گزینه ای نباشد، انوقت منطقا نظامی ها مسلط خواهند شد. بنظرم آمریکائیها از این گزینه بدشان نمی آید و دارند بطور جدی به آن فکر میکنند. یعنی جانشین کردن روحانیون با نظامیون.
قیمت دلار به رقم بی سابقه 11 هزار تومان رسید!
#تا_1400_با_روحانی
✅ @Rajanews_com
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
«دلار به چندین برابر قیمت افزایش پیدا میکند .مشکل کجاست؟ عدم مشورت، خودشیفتگی، عدم استفاده از ابزار علمی برای اداره کشور و بیثباتیها"
🔸جمله بالا توییت آقای حسن روحانی در روز چهارشنبه هشت خرداد هزار و سیصد و نود و دو است. یعنی چهارده روز قبل انتخابات.
🔹هدف من از «یادآوری» این توییت حمله به شخص حسن روحانی نیست. هدف نشان دادن «سیاست قدسی» و پیشامدرن اصلاح طلبان است. سیاستی که ابزار اصلیش «شر مطلق» و فاسد دانستن جناح مقابل و «معصوم مطلق» دانستن خود است و «نقد از خود» و نگاه تاریخی در آن هیچ جایی ندارد.
🔸این روزها هربار در مقام نقد روحانی قرار میگیرم حرف درون دهانم را چند بار مزه مزه میکنم و گاهی زبانم را گاز میگیرم تا آن نقد را به زبان نیاورم. همان وضعیت دشواری که در میزگرد تلویزیونی اخیر در شبکه جام جم در مقابل مهمان دیگر برنامه که طرفدار دولت بود داشتم. چرا که میدانم علت اصلی بحران حاضر هجمه و حمله اقتصادی آمریکا به کلیت دولت-ملت ایرانی است و میدانم در وضعیت بحرانی حاضر، تضعیف بیش از حد دولت (دولتی که به ان نقد فراوان دارم) خواست و هدف ترامپ و بن سلمان و نتانیاهو است. و چرا که خط قرمز ما نه منافع این جناح و ان جناح که باید منافع ملی باشد و بقا و سلامت نظامی که جان ومال این مردم در حال حاضر به آن گره خورده است
🔹در هشت سال ریاست جمهوری احمدی_نژاد هم در طیف مقابل و جزو مخالفانش بودم. امروز هم به دلایلی طرفدارش نیستم. سیاستش را هم به دلایلی راهگشای وضع موجود نمیدانم. ولی وقتی به یاد می آورم در ان سالها چطور و با چه عداوت و خصومتی کلیت رفتارهای دولت او را مورد حمله و نقد قرار میدادیم و حتی تحریمها را هم نه تقصیر آمریکا که تقصیر شخص احمدی نژاد مینداختیم، از خودم شرمنده میشوم. رفتار ما نقد احمدی نژاد نبود. هیولاسازی از او بود. تا جایی که اگر میگفت ماست سفید است به او حمله میکردیم و میگفتیم سیاه است. رفتار ما به شدت ضد منافع ملی بود.
کانال تلگرام علی علیزاده @jedaal
https://www.instagram.com/p/Bl0BW7Lnr1V/?taken-by=ali.alizadeh.insta
سردار مؤمنی، جانشین فرمانده ناجا:
🔹هیچ جای دنیا این مأموریت و مسؤولیت بر عهده پلیس نیست اما ناجا از ماههای گذشته درگیر این موضوع بوده تا ارز به صورت قاچاق در خیابانها و در مبادی ورودی و خروجی کشور، حمل و فروخته نشود.
👉 fna.ir/bnrwbl
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students