یک مغازهدار معمولی از میان شما اگر ببیند که شاگرد مغازهاش بعد از سالها جدا شدن از او، موفقتر و زبدهتر و محبوبتر و پرمشتری تر از خودش شده، احتمالا خشمگین شود و اگر تقوا نداشته باشد بدنبال نابود کردنش برود.
🔹 خوب از غرب چه توقعی دارید؟ ما که شاگرد مغازه هم نبودیم. رسما نوکر و غلام غرب بودیم. گاو دوشیدنی غرب بودیم، که البته جای شیر، نفت میدادیم.
🔸 مسلم است غربیها از ما خشمگین باشند. مسلم است غربیها دنبال ضربه زدن به ما باشند. مسلم است با تحریمهایشان عملا به اقتصادمان حمله تروریستی کنند.
🔹 مسلم است غربیها با رسانههای یک چشمی شان، فقط عقب ماندگیها و ضعفهایمان را نشان بدهند. تازه انهم با ضریب ده و صد، و با افزودن دروغ.
🔸 چرا که از نظر غربیها، از نظر مردان و زنان چشم آبی و مو زرد غربی، ما هنوز واکسی های ایرانی هستیم که در آبادان دنبالشان میدویدیم و برای چند ریال میگفتیم مستر مستر. از نظر انها ما هنوز سیاستمداران قاجار و پهلوی هستیم که در سفارت انگلیس و روسیه تزاری و امریکا، دستهایشان را میبوسیدیم و در مقابل خیانت کردن، حقوقمان را میگرفتیم.
🔹 اربابان سابق تاب این را نمیاورند که مردمان غرب آسیا، ایرانیهایی که در بهترین حالت قبل از انقلاب با تمسخر از انها بعنوان تازه بدوران رسیدههای نفتی یاد میشد، برای خودشان کسی شده باشند. انها باور نمیکنند که پرشینهای پهلوی که در بهترین حالت میتوانستند کازینوهای امریکایی را پر کنند و مثل شیوخ دوبی و ابوظبی پول ببازند، حالا ایرانیانی شده باشند که امپراطوری غرب را با تیپا و اردنگ از منطقه بیرون کنند.
🔸 مسلم است تلویزیون سلطنتی انگلیس، بیبیسی، که میتوانست در عرض چند ماه یک کودتا در ایران راه سازماندهی و یک دولت محبوب را منفور و ساقط کند، در مقابل این عظمت ملت ایران، تمام تلاشش را به کار بیاندازد. معلوم است مومیاییهای نقاشی شده سلطنت طلب در «مهدکودک منوتو» مستقیم به چشمهای مخاطب نگاه کنند و دروغ بگویند.
🔹 اما این واقعیت را نمیتوانند بپوشانند که ایرانی با انقلاب از خواب بیدار شد و سرنوشت خودش را در دست گرفت. و ایرانی به بقیه منطقه هم راز بیدار شدن از خواب جزمی مسخ شدگی و بی هویتی را آموخت. و ایرانی با همین بیداری میتواند بر فساد و ضعفهای دیگرش هم غلبه کند. وخواهد کرد. که این وعده تاریخ برای همه انهایی است که زنجیر بردگی را پاره کردهاند.
به کانال تلگرامی علی علیزاده بپیوندید: @jedaal
https://www.instagram.com/p/BnbA63zBMNN/
✍️سؤال: چرا هر جا سخن از فساد است، یک پای شما در میان است؟
- رشت الکتریک
#عمران_کرمان
☑️ پاسخ را حسین مرعشی سال ۱۳۸۸ داده است:
«ما [حزب #کارگزاران] لیبرال دموکرات مسلمان هستیم و بر این اساس عمل میکنیم.»
📷 llink.ir/8teh
🔺 #توئیت_نوشت اندیشهجویان:
👉 twitter.com/abbasi_students
#هاشمیست
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن یادآوری مسئولیت دولت عراق در حفاظت از اماکن دیپلماتیک، خواستار اشد مجازات برای عاملان تعرض به کنسولگری ایران در شهر بصره شد
حوادثی که در بصره میگذرد، و بنظر میرسد خوزستان ایران را نیز هدف گرفته، قطعاً دارای بسترهای عینی است. کسی نمیتواند منکر فساد و سوء مدیریت و سایر عوامل مؤثر در بروز نارضایتیهای عمیق در مردم این مناطق، و مناطق مشابه، شود. ولی در کوران تنشهای جاری، و به تأثیر از آن، عامل «مهندسی سیاسی» را فراموش نکنیم. این همان عاملی است که توانست یک شبه موصل را فروریزد و با سرعتی غافلگیرکننده سازمانی گمنام چون «داعش» را به هیولایی جهانی تبدیل کند.
در مواجهه با چنین «مهندسی» قدرتمندی، حیرانم که دستگاههای اطلاعاتی عریض و طویل ایران چه میکنند؟
@abdollahshahbazi
❇️ رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در دیدار ییس جمهور روسیه و هیأت همراه:
🔹همکاری ایران و روسیه در موضوع سوریه یک نمونه برجسته و یک تجربه بسیار خوب از همکاری دو جانبه است که به معنی واقعی کلمه، هم افزایی است
🔹رهبر انقلاب اسلامی، با تأکید بر اینکه همکاریهای دو جانبه ایران و روسیه می تواند در مسائل جهانی نیز گسترش یابد، افزودند: یکی از مواردی که دو طرف می توانند با یکدیگر همکاری داشته باشند، مهار امریکا است زیرا امریکا یک خطر برای بشریت است و امکان مهار آن نیز وجود دارد.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای قضایای سوریه را یک نمونه موفق از مهار امریکا برشمردند و خاطرنشان کردند: امریکاییها اکنون در سوریه شکست واقعی خورده اند و به اهداف خود نرسیدند.
🔹ایشان با تشریح اهداف امریکا در ابتدای قضایای سوریه بویژه بعد از سرنگونی حکومتهای وابسته به امریکا در مصر و تونس گفتند: امریکاییها قصد داشتند با استفاده از شرایط بهوجود آمده در آن زمان در کشورهای عربی، ضربه وارده در مصر و تونس را در سوریه و با سرنگونی حکومت طرفدار مقاومت جبران کنند اما اکنون کاملاً شکست خورده اند.
🔹رهبر انقلاب اسلامی تحریم ایران، روسیه و ترکیه از جانب امریکا را یک نقطه اشتراک بسیار قوی برای گسترش همکاریها دانستند و افزودند: جمهوری اسلامی ایران و روسیه باید ضمن گسترش همکاریهای سیاسی و اقتصادی، توافق های انجام گرفته در نشست تهران را با جدیت پیگیری کنند.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای همچنین بر انجام مبادلات و معاملات اقتصادی خارج از چارچوب دلار تأکید کردند.
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
﷽
✳️افسردگی سیاسی یک بیماری خطرناک است.
🚫از افسردگی سیاسی چه میدانید؟
🏷 #اختصاصی_اندیشکده
____________________________________
سئوال 2️⃣: آشنایی با افسردگی سیاسی چه اهمیتی دارد؟
📋ششم فروردینماه 1393 ه.ش، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای، طی فرمایشاتی در یادمان شهدای شرق کارون، به نکتۀ بسیار مهمی اشاره فرمودند: «شكست يك ملت، آن وقتى اتفاق مىافتد، كه معتقد بشود كه نمیتواند كارى انجام بدهد. اين اولِ شكست هر ملتى است.»
#اندیشکده_فطرت
📋در واقع، باید گفت ملتی که قصد پیشرفت مادی و تعالی معنوی دارد، باید بتواند موانع را بخوبی شناخته و آنها را یکی پس از دیگری از سر راه خود بردارد. «افسردگی سیاسی» یکی از این موانع است، که تأثیر در خور و بسزایی در شکستِ روحیۀ یک ملت دارد.
@Fetratarak
📋رهبر انقلاب بارها و بارها بر نوعی از جهاد تحت عنوان «جهاد روحیه» تأکید فرمودهاند. هدف اصلی جهاد روحیه در واقع ساختن نسلی است که در مواجه با مشکلات سیاسی و دشمنی دشمنان انقلاب اسلامی مأیوس، افسرده و سرخورده نشوند و بتوانند راه حق را ادامه دهند.
#افسردگی_سیاسی
📋هدف اصلی دشمن از ایجاد مشکلات مختلف برای ملت ایران، ایجاد افسردگی سیاسی در مردم و مأیوس کردن ایشان از انقلاب اسلامی است. به همین خاطر آشنایی و تسلط بر جوانب مختلف افسردگی سیاسی بسیار ضروری است.
#Political_depression
#آشنایی_با_افسردگی_سیاسی_چه_اهمیتی_دارد
😍هر هفته شنبهها، یک نکته درباره افسردگی سیاسی
_________________________________________________
🌐با ما همراه باشید:
▶️eitaa.com/Fetratarak
▶️sapp.ir/Fetratarak
▶️t.me/fetratarak
از هول حلیم ادغام در بازار جهانی
رشته توییتی از علی علیزاده
۱- جواد کریم قدوسی نماینده جبهه پایداری در مجلس یازده شهریور از ظریف درباره چهار دوتابعیتی تیم مذاکره هستهای سوال کرد. ظریف پاسخ داد: جز خدمت چیزی از این افراد ندیدم، وطنپرستی و حمایت آنها از منافع ملی جای تردید ندارد. یکی ازین چهار نفر محمد علی شعبانی است.
۲- شعبانی کارآموز سابق شورای ملی ایرانیان آمریکا یا نایاک در سال ۲۰۰۷ (۱۳۸۶) است. او همان سال به اسراییل سفر کرد و با نهادها و افراد بسیاری از جمله مئیر جاودانفر دیدار کرد. (مئیر جاودانفر در پاسخ به این رشته توییت، امروز این مساله را تایید کرد). «برغم سفر به اسراییل و کارآموزی در نایاک»، شعبانی به استخدام پرستیوی درآمد.
۳- شعبانی ۱۳۹۰ به ایران برگشت و «برغم سفر به اسراییل و کار در نایاک» کارمند آقای روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت و سردبیر نشریه انگلیسی مرکز شد. شعبانی پس از انتخاب آقای روحانی توانست اعتماد افراد بسیاری از جمله درونی ترین حلقههای اطراف روحانی و ظریف را جلب کند
۴- شعبانی سال۹۱ به لندن برگشت. هرچند پس از انتخاب روحانی بارها به ایران سفر کرد. او تلاش زیادی برای جلب اعتماد نزدیکترین حلقه خانوادگی رییس جمهور ایران و نزیک شدن به خویشان روحانی در لندن کرد. مقصر خانواده روحانی نبود. تیتر «سردبیر مجله مرکز تحقیقات» اعتماد هرکسی را جلب میکرد
۵- شعبانی اخیرا تلاش زیادی برای فروش سرویس و خدمات و اطلاعات خودش به موسسه واشنگتن برای خاور نزدیک یا WINEP کردهاست. WINEP به صورت رسمی از نزدیکترین موسسات به لابی اسراییل یا AIPAC است. مهدی خلجی هم در WINEP کار میکند و بورسیه خانواده لیبیتزکی از حامیان اصلی مالی AIPAC است. (اینها توهمات کریم قدوسی یا کیهان نشنیان نیست، هر دانشجوی سال اول علوم سیاسی در غرب این آشنای ابتدایی را با اتاق فکرهای مهم واشنگتن دارد)
۶- نمیدانم شعبانی جاسوس است یا نه. باید از متخصصان امنیتی این را بپرسید. اما به قطع و یقین میدانم کسی که به اسراییل سفر میکند و بعد سفر خود را مخفی میکند و کسی که برای فروش اطلاعات سراغ WINEP میرود نمیتواند وطن پرست باشد. شعبانی یکی از هزاران تاجر صنعت اطلاعات مدرن است. تاجری که فقط بخاطر توانایی نوشتن مقالات انگلیسی اعتماد بالاترین مقامات ایران را جلب و اطلاعات دستهاولی کسب کرده که این روزها مشغول فروششان است.
۷- سخنرانی ظریف را یکبار در چتام هاوس لندن دیدم. وقتی که منافع ملی ایران به خطر میفتاد، لبخند دیپلماتیکش محو و خونسردیش ناپدید میشد و مثل یک فرد دعوایی در خیابان نیم خیز میشد و غرش میکرد. اگر تحلیل روانشناسانه اعتباری داشته باشد برایم همین کافیست تا در عرق ملی جواد ظریف شکی نکنم
۸- در عرق ملی آقای ظریف شکی ندارم اما در صحت «قضاوت» او شک دارم. قضاوت ما محصول جهان بینی ماست. و جهان بینی آقایان ظریف و روحانی مبتنی بر اولویت دادن به ضرورت رابطه با غرب است. مبتنی بر این نگاه ایدئولوژیک که «هر روز که ادغام ما در بازار جهانی سرمایه دیر شود، توسعه ما عقب میفتد»
۹- در عرق ملی ظریف شکی ندارم اما معتقدم بیتابی و استیصال برای پیوستن هرچه زودتر به بازار جهانی است که باعث میشود «روند گزینش حداقلی» درباره فردی مثل شعبانی رعایت نشود. روند گزینشی که غربیها حتی برای استخدام در شرکتهای کوچک حاوی اطلاعات مهم تجاری اعمال میکنند چه رسد در تیم مذاکره
۱۰- سخن آخر: اصلاحطلبان و اعتدالیها از هفته پیش کریم قدوسی را به آمریکاستیزی متوهمانه، پارانویا و تندروی متهم کرده و هیولا کردهاند.
یادم آمد منهم طی مذاکرات در BBC از دلواپسانی مثل کریم قدوسی هیولایی میساختم هم سطح و هم تراز با مخالفان آمریکایی و اسراییلی و سعودی برجام
۱۱- کریم قدوسی را نمیشناسم. احتمالا با۹۰٪ آنچه فرهنگ/سبک زندگی کسی مثل مرا میسازد مخالف باشد. اما میدانم باید درباره آنچه «توهم امثال کریم قدوسی» نامیده بودم، تجدید نظر کنم. چرا که امنیت ایران را مقابل نفوذ امپریالیسم بیشتر تامین میکند تا اعتماد ایدئولوژیزده ادغام گرایان به غرب.
به کانال تلگرام علی علیزاده بپیوندید: @jedaal
https://twitter.com/Jedaaal/status/1038125545404411905
🔻رامین حسین پناهی عضو گروهک تروریستی کومله دموکرات، صبح امروز با حکم دادگاه اعدام شد
🔹این تروریست در تاریخ ١٣٩٦/٤/٢ در شهر سنندج دستگیر و در شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج به اتهام بغی به اعدام محکوم شد. رای پرونده حسینپناهی در شعبه ٣٩ دیوان عالی کشور تایید شده است.
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 #فوری/ سپاه پاسداران با پنج فروند موشک زمین به زمین، مقر تروریستهای حزب دموکرات کردستان را هدف قرار داد.
🔹 ۹ کشته و ده ها زخمی تا کنون
✅ @Rajanews_com