فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 صحبتهای عاشقانه تازه عروس غزهای در کنار پیکر همسر شهیدش 😭
🔹 غزه هر روزش کربلاست 💔💔💔
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 طبیعت زیبای خوزستان 🌳
@Hasanabbasi_students
🪂ورکشاپ فیلمسازی
🎥در رشته های کارگردانی،مستندسازی و مفاهیم تصویربرداری و صدا برداری🎬
🧕🧓ویژه دختران و پسران
🕌در شهر مقدس قم
🌍امکان حضور از سراسر کشور
🗣مدرسان : استاد علی اکبر شفیعی و استاد روح الله رفیعی
🤝با همکاری معاونت رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
📺همراه با ساخت مستند طریق المهدی
⏳زمان ثبت نام: تا ۱۰ مرداد ۱۴۰۳
📞شماره تماس ثبت نام : ۰۹۳۳۶۸۳۲۳۳۹
📱آی دی سوالات:
eitaa.com/Fostat_ghoran
لینک فرم ثبت نام:
https://formafzar.com/form/3fbg7
🟣 مجموعه تربیتی فرهنگی مزرعه آفتابگردان👇
https://eitaa.com/zeynaabi
https://eitaa.com/zeynaabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 این می خواد برگرده به ایران 😱
البته برای اعدام 😂😆🤣
@Hasanabbasi_students
🔰 قدیریان: دنیا در حال رنگ عوض کردن است/ اسرائیل مسیر نابودی را طی میکند
💬 هنرمند پیشکسوت تجسمی:
🔹 طبیعی است که هنرمند ایرانی وقتی بخواهد در نمایشگاهی چون بینال هنر ونیز حضور داشته باشد، از حادثه و جنایت بزرگ در غزه صحبت کند. شدت جنایت به حدی است که ما شاهد هستیم در هر جایی که مردم قادر به بیان احساسات خود هستند عکسالعمل نشان دادهاند – مثل دانشجویان آمریکا و اروپا که در حمایت از مردم غزه به خیابانها آمدند و اعتراض خود را بیان کردند. اما در جاهایی که دولتها بر مردم اشراف دارند، محدودیت ایجاد میکنند و صدای احساسات عمومی شنیده نمیشود.
🔹 بنظر میرسد دنیا در حال رنگ عوض کردن است. اگر هنرمند، بیدار و هشیار و هوشمند باشد، باید خود را با تحولات جهانی هماهنگ سازد. نگاه «هنر برای هنر» دیگر رنگ باخته است و باید به سمت هنر متعهد حرکت کنیم. بنظر میرسد هنرمندان جوان در سراسر جهان کم کم در حال باز کردن این مسیر هستند. البته کار دشوار است، چرا که فشار و تسلط فرهنگی رژیم صهیونیستی و تفکر یهود بر دنیا بسیار قدرتمند است.
👈 مشروح گزارش: snn.ir/004sGB
@Hasanabbasi_students
🔰 باورتان می شود این جمع، که شماری از آنها محکومان امنیتی هستند و برخی دیگر، نقش مهمی در نابود کردن معیشت مردم ایفا کرده اند، تصمیم گیر نهایی در معرفی وزیران پیشنهادی به آقای پزشکیان بوده اند؟!
🔹 بررسی کنید و ببینید چند نفر از اینها، کمترین سر رشته ای درباره مسئولیت های تخصصی وزارت خانه های اقتصاد، نفت، صمت، جهاد کشاورزی، نیرو، راه و شهرسازی، ارتباطات، علوم و فناوری، یا رفاه و کار دارند که اجازه یافته و به خود جرئت داده اند وزیر پیشنهاد کنند؟!
🔹 آنها که بخش عمده شان به مجرمیت، عدم کفایت و عدم اهلیت شناخته می شوند، جایی نشسته بودند که در میان احزاب حامی آقای پزشکیان، بیشتر محل منازعه و تقسیم غنیمت شمرده می شد، تا معرفی وزیران ذی صلاح.
🔹 برخی اعضای شورای موسوم به "راهبری" هم در اثر دلخوری و مسائل دیگر، در این تصویر غائب هستند.
✍ محمد ایمانی
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
هشدار در پی اختلال گستردهی فنآوریهای ارتباطی
و نابسامانیِ سامانههای خدماتی در برخی کشورها؛
سیطره بی رویه #حکمرانی_دیجیتال بر تمام ابعاد زندگی انسان، پیامدهای سخت و سنگینی را میتواند درپی داشته باشد، بروز هرگونه اتفاق (اعم از حملات بیرونی، داخلی یا حوادث طبیعی) و اختلال در فنآوریهای ارتباطی و سامانههای خدماتی مانند بانکها، زندگی روزانه مردم را فلج خواهد کرد.
رواج #رمز_ریال (پول دیجیتال) که اخیرا توسط بانک مرکزی آغاز شده (و جایگزینی آن با پول رایج) یکی از مهمترین بسترهای سیطره دنیای دیجیتال بر زندگی انسانهاست که مخاطرات و ریسکهای فراوانی را به همراه دارد.
هنگام وابستگی بیش از حد زندگی به فنآوریهای دیجیتال و فضای مجازی، لحظهای را تصور کنید که شبکه بانکی، فروشگاههای مجازی، درگاههای پرداخت و... دچار اشکال شوند و امکان دریافت هرگونه خدمات غیرممکن گردد!
پیش از این، طی نطقی با عنوان دیکتاتوری دیجیتال در بهمن ماه۱۴۰۱ نسبت به ابعاد این موضوع هشدارهای لازم داده شد که چندان مورد توجه مسئولین ذیربط قرار نگرفت.
لینک: دیکتاتوری دیجیتال
موضوع مهم بعدی تکمیل شبکه ملی اطلاعات، عدم وابستگی و تأمین امنیت در زیرساختهای مجازی، سیستم عاملها و سامانههای اصلی خدماترسان است تا در مواجهه با اختلالات، تابآوری شبکه حفظ شود، که البته در این بخش بویژه در ۳سال اخیر اقدامات خوبی انجام شده است، پایداری سامانههای خدماتی در شرایط اختلال، از نشانههای آن است.
✍️ مهدی عسگری
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4093771807Cd2615e7861
🔰 شیعه کشی عجیبی در پاکستان به راه افتاده و خبرهای بدی از پاراچنار می رسد...
@Hasanabbasi_students
🔰 ورود تروریست به المپیک ممنوع!
🔹 Boycott Genocide
✍ طرحی از امیر حسین جعفری نژادان
@Hasanabbasi_students
🔰 احتمالن هر تهرانی یا شهروند شهرهای دیگر، گذرش به پارک زیبای «ساعی» در خیابان ولیعصر افتاده است. داستانی در ارتباط با آن:
💬 دکتر ابراهیم باستانی پاریزی تاریخدان و نویسنده، داستان جالب و عجیبی را از زبان استاد تاریخ ، فریدون بهمنیار بیان می کند : (سال ۱۳۳۱)
🔹 «وقتی من تحصیلات خود را در فرنگ تمام کردم، جوانی بودم آراسته و شاداب و در بازگشت به ایران، یک وقت برای بازدید بعضی آشنایان سفری به شیراز کردم که فصل مناسب گردش بود.
دوستان و آشنایان با من گرم گرفتند و چندین روز به میهمانی و دید و بازدید گذشت.
چون در تهران کار داشتم، یک بلیت هواپیما خریدم که از شیراز به تهران بیایم.
🔹 آن روزها هنوز سرویس هواپیمایی منظّم در شهرهای ایران وجود نداشت و تنها بعضی هواپیماها هفتهای یک روز، روزهای پنجشنبه از آبادان به شیراز و از شیراز به تهران میآمدند. من بلیت گرفتم و به فرودگاه رفتم.
🔹 قوم و خویشها که همراهم آمده بودند، اصرار داشتند که من هفتهای دیگر بمانم تا به اطراف شهر برویم و زیبایی ها و آثار تاریخی بیشتری را ببینیم. ولی من نپذیرفتم و خداحافظی کردم. هواپیما مملو از مسافر بود و البته سرویس هوایی هنوز زیاد نشده بود.
روی صندلی خودم نشستم و کمربندم را بستم.همه ی صندلیها پر بود.
در همین حین متوجه شدم که مردی بلندقد و زیباروی از در هواپیما به درون آمد و همان طور ایستاده خطاب به مسافران گفت :
«آقایان آیا کسی هست که برای سفر به تهران شتاب نداشته باشد و بخواهد یک هفته در شیراز بماند و در یک هتل شیراز مهمان من باشد؟»
تقاضا عجیب بود و البته کسی جوابی نداد. آن مرد دوباره تکرار کرد :
«آقایان! من در کار کشاورزی مملکت هستم و روز شنبه یک جلسه ی مهم برای دفع آفات و ملخ با یک هیأت بزرگ هلندی در تهران دارم و میدانید که با اتومبیل نمیتوان تا شنبه به تهران رسید. اگر کسی هست که شتاب سفر به تهران را نداشته باشد، جای خود را به من بدهد و با هواپیمای هفته ی بعد به تهران بیاید، تمام این هفته را مهمان من خواهد بود.
معلوم شد که مهندس برای دفع آفات به شهرستانهای فارس رفته بوده و اینک با هزار زحمت خود را به شیراز رسانده که با تنها هواپیمایی که به تهران میرفت خود را به تهران برساند، ولی اینک جا ندارد.
🔹 البته میشد از راههای غیر عادی و به کمک نیروهای انتظامی، مسافری را پیاده کنند و او را سوار کنند، اما خود مهندس نخواسته بود و این راه را که گفتم برگزیده بود.»
باری فریدون بهمنیار گفت:
«من از جای خود برخاستم و گفتم بفرمایید. مخارج هم لازم نیست. چون من میهمان بستگان خود در شیراز بودم و آنها هم اصرار داشتند که این هفته را هم بمانم، ولی من نپذیرفتم و از آنها جدا شدم. حالا برمیگردم و هفته ی بعد به تهران خواهم رفت.»
🔹 بدین طریق من پیاده شدم و با فامیل که هنوز هم نرفته بودند، دوباره به شیراز برگشتم و آن مهندس به جای من نشست و عازم تهران شد.
این هواپیما که حامل آن مهندس بود، هرگز به تهران نرسید و در نزدیکیهای ساوه موتورش از کار افتاد و سقوط کرد و همه ی مسافران منجمله همان مهندس مذکور از بین رفتند! آن مهندس عالیمقام که به اصرار، مسافر آن هواپیما شده بود و در وزارت کشاورزی مقامی بزرگ داشت، کسی نبود جز «کریم ساعی» بنیانگذار پارک ساعی و درختان چنار خیابان ولیعصر تهران. او همچنین پایهگذار سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری و نیز مؤسس رشته ی جنگلبانی در دانشگاه بود!!!
🌹 کریم ساعی، متولد ۱۲۸۹ مشهد و
درگذشت ۱۳۳۱ بر اثر سقوط هواپیما...
نام و یاد این مرد بزرگ، گرامی باد
@Hasanabbasi_students