♦️چند نکته درمورد فشن شوی ریاض:
1️⃣این فشن شو در کشوری برگزار شده که ادعا میکند خادم حرمین شرفین است و خانه کعبه در این کشور قرار دارد، این مساله نقض غرض و توهین به مسلمانان جهان محسوب میشود.
2️⃣در زمانه ای که جاهلیت مدرن بر جهان حاکم است، سلبریتی ها بت های این زمانه هستند و توسط عامه مردم پرستیده میشوند پس باید مثل دوره ی حضرت ابراهیم و پیامبر اسلام، بت های جدید هم در ذهن طرفدارانشان شکسته شوند.
از علمای جهان اسلام اعم از شیعه و سنی تقاضا داریم ، دربرابر این هتک حرمت واکنش نشان بدهند
همچنین از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، خواستاریم ضمن احضار نمودن سفیر عربستان ، با تمام قوا مراتب اعتراض امت مسلمان را ، در جوامع بینالمللی پیگیری نمایند.
✅https://t.me/niloofarteflissi_1444
🔰 دینداری؛ فرصت یا تهدید؟
🔸چرا جنود جنی و انسی شیطان در تمام دوران با تمام قوا سعی در از بین بردن تمام نماد ها و وجوه معنویت دارند و حتی دنبال کنندگان وسوسههایش هم روی خوشی نمیبینند؟
شیطان دشمن اصلی بشر است، پس هر چه را که او تلاش در از بین بردنش بکند حتما برای بشر سودمند است.
🔸شاید بتوان گفت حرف اصلی دین آزادشدن از بردگی و بندگی افراد و افکاریست که ارزش گوهر وجود انسان را ندارد. آنچه از روح خدا در همه ما دمیده شده آنقدر مقام بلندی دارد که نباید آنرا جز برای چیزی همتراز خودش یعنی خدا تلف کرد. مال، شهرت، شهوت، قدرت طلبی مادی، حتی زن و فرزند که به گفته خدا تنها زینت های حیات دنیایند، هیچ یک برای ارضای ذات شکوهمند آدمی کافی نیست و زمانیکه انسان به هر چه جز مبدا خود برسد احساس رضایت و آرامش نمیکند. همین است که خدا به حسین بن علی علیه السلام میگوید «یا ایتها نفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیه مرضیه» که اگر پایانی بهتر از این وجود داشت قطعا نصیب امام میشد.
🔸شرح زندگی لیبرال ها در دنیا، کمابیش در آثار سینمایی ایرانی و خارجی قابل رویت است. درام اغلب این قصه ها عشق های ناشی از نگاه های حرام و عدم رعایت پوشش و حجاب، خیانت، قتل، دروغگویی، مال حرام، دزدی و کلاهبرداری، مواد مخدر،عدم آرامش روحی، عدم رضایت از زندگی، فقر، بد اخلاقی و صدمه زدن فیزیکی، عدم مهرورزی همسران، تربیت غلط فرزندان، حرص و طمع و غیره است.
به هر کدام از این مشکلات نگاه میکنیم راه حل رفع آن و خوش بختی کل جامعه را در اجرای احکام و قواعد دین میبینیم: غض بصر، حجاب، حیا،پای بندی به نظام خانواده، صداقت، نهی از آسیب رساندن به افراد، روزی حلال، عبادات و معنویات، احکام و توصیه های مرتبط با روابط افراد خانواده، قناعت و اعتقاد به رزق الهی.
🔸شاید بسیاری از این کلمات آنقدر در گوش ما تکرار شده و الگوی در دسترسی برایش پیش رویمان نبوده که خود را از آن جدا یا در تقابل میدانیم اما حقیقت، امری غیر قابل انکار است. هیچ راهی برای نجات جز پذیرش احکام دین نیست. دین همین زندگی کردن ماست فقط به روش صحیح و موفق با پایانی بی نظیر.
اما چه کنیم که تمسخر احکام به نحوی که افراد از انجام آن خجل شوند و حتی صحبت درباره آن با هزاران طعنه مواجه شود و روش زندگی در لحظه که سالهاست شیاطین به دنبال آن هستند، باعث میشود لذتهای لحظه ای که پس از آن تلخکامی های طولانی بهمراه دارند، بنیان عملکرد بسیاری از افراد شود.
🔸سبک زندگی افراد و عاقبت آنها از جمله مهمترین عواملی است که میتواند راه را برای انسان مشخص کند.
برای انتخاب مسیر زندگی ای که تنها یکبار فرصتش را داریم، بهتر این است که بجای آزمون و خطا، ببینیم کدام گروه از افراد در لحظات خوشی و غم و در پایان عمر احساس آرامش و رضایت داشتند و اطرافیان آنها هم از گزند آنها در امان بوده اند.
🔸خدایا از تو ممنونم که اجازه دادی که دینت را بپذیرم و مرا با شیوه صحیح زیستن آشنا کردی و استغفار میکنم از هر آنچه که خلاف دستور و خواست تو انجام داده ام.
✍ زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
هدایت شده از پاتولوژی فرهنگی
هوالحکیم
🗒 | فلاح و خسارت یا منفعت و ضرر؟!
یکی از گزارههایی که متاثر از دانشهایِ ذاتا مسموم، بذرِ آن در زمینِ اندیشهیِ آحادِ بشریت کاشته شده است مولفهی منفت و ضرر در مناسباتِ مادی و روابط انسانی میباشد.
منفعت و ضرر تماما مادی بوده و محصول اندیشهی سودمحور مدرن است. احیای برقراریِ روابط مبتنی بر ارزشهای اخلاقی و انسانی در گرو شیفت از باورِ مبتنی بر منفعت و ضرر به فلاح و خسارت است.
✍ | تحلیل: محمدجواد خواجهوند
🔎 مطالعات پیشرفته فرهنگی و اجتماعی
🔬 | کانال پاتولوژی فرهنگی
[ عضویت ]: @CuPathology
▪️ کارایی نظام اقتصادی اسلام
✍ #محمد_وارسته
مقدمه :
🔹 مالی خوانده ها و کسانی که کار مالی و ثبت آنها را انجام می دهند به عبارتی حسابدارها در مواجهه با ثبت رویدادهای مالی ابتدا ماهیت آنها را بررسی می کنند که مثلا ماهیت سود و زیانی دارد ( درآمد ، هزینه، بهای تمام شده ، مالیات و ... ) یا ترازنامه ای ( پیش پرداخت ، پیش دریافت ، حساب پرداختنی و دریافتنی و ...) سپس به ثبت آنها اقدام می کند.
بیان مسأله :
🔹 همه تقریبا با مالیات آشنایی دارند و یا با پوست و خون خود ضربات آن را بر پیکر خود حس کرده اند اما آیا تا به حال از دید یک مالی خوانده به موضوع دقت شده است؟ مالیات ماهیتی سود و زیانی دارد. برای فهم بیشتر می توان مثالی زد
▪️اگر تاجر فرشی بابت فروش خود ۱۰۰۰ ریال ثبت کرده باشد ، هزینه های شرکت و بهای تمام شده خرید فرش را که مثلا ۸۰۰ ریال است را از فروش کم کند ۲۰۰ ریال سودش خواهد بود که اگر شرکت حقوقی باشد ۲۵ درصد و اگر حقیقی باشد ۱۵ درصد مالیاتش می شود یعنی در اولی ۵۰ ریال و در دومی ۳۰ ریال مالیات قابل پرداخت این تاجر فرش می شود. اگر ۱۰۰۰ ریالی که این تاجر فروخته باشد را کاملا خرج خرید یک واحد منزل مسکونی کند باز ۵۰ و ۳۰ ریال مالیات را باید سال مالی آینده پرداخت کند هرچند مبلغ آن را در اختیار نداشته باشد.یعنی مالیات ماهیت سود و زیانی دارد ، به عبارتی چه پول در بساط خود داشته باشید چه نداشته باشید باید آن را پرداخت کنید چون سود برده اید. یعنی از کف شما این مبلغ خواهد رفت.
🔹 در اسلام مباحثی وجود دارد در حوزه معیشت که باز کسی از دید یک مالی خوانده به آن توجه نکرده است یا اگر توجه کرده باشد ماهیت آن را درست تشخیص نداده است. خمس و زکات برعکس آنچه در ذهن ها شکل گرفته مانند مالیات نیست. ماهیت سود و زیانی ندارد. خمس و زکات ماهیت ترازنامه ای دارند نه سود و زیانی. درک این مطلب شناخت ماهیت بسیار مهم است به همین علت هم خمس و هم زکات سرمایه گذاری محسوب می شود ( سمت دارایی های شرکت) سوای اینکه بابت خمس و زکات هم آیات و روایات متقنی وجود دارد که باعث بسط و گسترش مال با پرداخت آن می شود از این منظر هم که ماهیت ترازنامه ای دارد نشان می دهد هزینه تلقی نشده و سرمایه گذاری خواهد بود. مانند مثال مالیات برای این دو مولفه کارای اقتصاد اسلام با مثال می توان مطلب را بیشتر روشن کرد
▪️تاجر فرشی فروش خود را ۱۰۰۰ ریال ثبت می کند و اگر مجموع بهای تمام شده و هزینه هایش ۱۰۰ ریال باشد و این تاجر ۹۰۰ ریال سود کند و این تاجر با ۱۰۰۰ ریال منزلی تهیه کند ، این منزل جز معونه او بوده خمس ندارد و البته یعنی استفاده بابت درآمد از آن ندارد ، پس انداز نیست اما از لحاظ مالیاتی این شخص باید مالیات پرداخت کند.( تقریبا ۲۲۵ریال)
▪️ اگر شخص حقوقی/حقیقی ای با زمزمه گران شدن ارز و طلا بخرد تا بعداً سود کند ، این شخص مشمول مالیات نخواهد بود اما مشمول خمس و زکات می شود.یعنی اسلام به درآمد فرد هیچ کار نداشته بلکه با کنز( پس انداز) و سرمایه گذاری( خرید بابت فروش نه مصرف ) مخالف است. تناقض های صد در صدی میان اقتصاد مدرن و اسلام در همین موارد است. اسلام مخالف آن است که کسی به واسطه مال بتواند اموالی را راکد نزد خود نگه دارد و خواهان آن است که مال و ثروت مصرف شوند کما اینکه هر چقدر مال و ثروت مصرف شوند مشمول خمس نخواهد بود
❌ تفاوت خمس و مالیات خیلی بیشتر از این موارد است که نیازی به تشریح آن نیست . هدف این سطور نه بیان تفاوتها بلکه کارایی نظام اقتصاد در اسلام است .
🔹 کارایی اسلام در همین است. هدفش برعکس اقتصاد مدرن که به دنبال حداکثرسازی ثروت سهامدار است ، ایجاد یک سامانه کارآمد که مال در گردش باشد ،بر ثروت سرمایه داران حد بخورد و تعادل برقرار گردد.
🔺 اما نکته ای من باب زکات ، زکات در زمان پیامبر به کالاهایی تعلق می گرفت که به قول امروزی ها ، سرمایه ای بود یعنی همین مثال خرید برای فروش و سود لذا از آنجا که پیامبر و البته خود اسلام با این نوع اقتصاد مخالف هستند سامانه ای ترتیب دادند به اسم زکات تا هرکس به واسطه سود کردن به خرید رونیاورد بلکه هرکس باید برای مصرف خود خرید کند. لذا نه (۹) قلم جنسی که پیامبر زکات بستند کالای سرمایه ای بودند و چون همه چیز زکات دارد لذا حکومت باید بر کالاهای سرمایه ای امروز زکات ببندد مانند ارز، مسکن، خودرو ، طلا و ... تا تعادل برقرار گردد. زکات را باید حکومت اخذ کند.
📡 @I_M_Doctrine
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🅾 عاقبت همباشی!
چشمت کور، دندت نرم‼️
#انتخاب_جاهلانه
#ازدواج_جاهلانه
🔻 چ دخترهایی که با وعدهی «فعلا باید یه مدت باهم باشیم، تا همو بشناسیم» توسط پسرهای بیغیرت خر نشدن!
⚠️ مطمئن باشید اگر پسری قصد ازدواج داشته باشه هیچ کس و هیچ شرایطی جلودارش نیست! اگر پا پیش نمیذاره و بهونه میاره لطفا خودتون رو گول نزنید..لطفا!!
⚠️ اون پسرها هم فکر میکنن که زرنگن، وای اگر از پس امروز بود فردایی!! خدا نمیذاره قِسِر در برید!!
لعنت بر پسرها و مردان بیغیرت‼️
#بی_غیرتی_ریشه_بی_حیایی
🇵🇸✌️🇮🇷جنبش مردمی حلالزادهها
📳 @HalalZadeha
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰برای اولین بار که پسرم واژه من و مالِ منه رو بهکار برد، جدای از ذوق مادرانه😍، خیلی زیاد تعجب کردم؟! چطور متوجه خودش و کسی بودنش شده بود؟
یه نگاه به دور و برمون بندازیم🔍 سیل عظیمی از آدم بزرگها❗️ رو میبینیم که حقیقتاً نمیدونن کی هستن! اونها غرق در هویتهای توهمی شدن و فکر میکنن من خودشون رو ساختن!⛏
هویتهای توهمی 🎭🌬 که یا خودشون ساختن و اما اکثراً هویتهای توهمی که دیگران (رسانه و سلبریتیها و حکومتها) براشون ساختن رو به تن کردن!
اونها با خوشخیالی مشغول منِ توهمیشون هستن! در حالیکه هویت واقعیشون این وسط گم شده!🌪
💡#انیمیشن کوتاه ایرانی #هویت #identity از زاویه نگاه جالب توجهی مفهوم هویت رو به تصویر کشیده!
⛔️برای اینکه داستان براتون اسپویل نشه تماشا کنید و بعد نکات رو مطالعه بفرمایید.
🔊کانال #مادرمربی
https://zil.ink/madarmorabbi
@madarmorabbi
1⃣🔻
💡انیمیشن به خوبی هویتهای #توهمی و #اعتباری رو به تصویر کشیده. اونجا که قفسههایی از صورتها🎭 که نمادی از ابعاد مختلف هویتی فرد در طول زندگیش هست، رو به نمایش میگذاره. او زمانی در علم یا کار و اندیشه و فعالیتی که داشته شاخص و شناخته شده بوده؛ اما تمام اون داشتهها توهمی و از دست رفتنی بودند 🌬 و در حال زندگیش هیچکدوم نتونستن هویت واقعی براش باشن. بیچهره بودنش نماد همین بیهویتی هست!👤
🔗میشه این حال او رو حال برزخ دونست! اونجا که اعتباریات از بین میرن!
حالا او دست و پا میزنه تا هویت و خود واقعیش رو پیدا کنه! اما در حال غرق شدن متوجه میشه همه انسانها دارن بدنبال هویتهای توهمیشون غرق میشن! ریشهی #حیات و هستیشون رو فراموش کردن!
اما او برمیگرده به آغوش کسی که بهش زندگی بخشیده! به اصل و ریشههاش! به منشأ حیاتش!🔆
💯که میشه گفت او حضرت الله هست و این هویت نجاتبخش درک #هویت_ایمانی انسانه!
💡...فَمَن يَكفُر بِالطّاغوتِ وَيُؤمِن بِاللَّهِ فَقَدِ استَمسَكَ بِالعُروَةِ الوُثقىٰ لَا انفِصامَ لَها ۗ وَاللَّهُ سَميعٌ عَليمٌ(سوره #بقره،آيه ۲۵۶)
👈این آیه یک اصل است و هویت ایمانی جامعه اسلامی را تبیین میکند!
🟢#هویت_ایمانی در برابر 🟣#هویت_کفر!
◀️یعنی کل عالم به دو قسمت تقسیم میشه: یک قسمت منطقه نفوذ #ایمان و یکی دیگه منطقه نفوذ #کفر.
شناخت این مطلب به معنی حفظ #استقلال هویت ایمانی و مرزبندی اون هست؛ تا بتونه خودش رو در برابر سیطره هویت کفر حفظ کنه و تکمیل کنه و رو به پیشرفت حرکت کنه!
👈نبود معرفت و درک عمیق نسبت به این اصل هست که امروزه حتی بعضی کشورهای ظاهراً اسلامی از نظر اقتصادی و فرهنگی و سیاسی و ... تحت نفوذ و سلطهی هویت کفر یا فرهنگ غربی قرار دارند! چون یک هویت و باور محکم ایمانی نیست که در برابر نفوذ کفر بایسته! و همین سبب میشه که کشورهای مسلمان نتونن یک هویت واحد تشکیل بدن و یکدست در برابر کفر و باطل بایستن!
💡کاسبیه عدهای ساختن هویت از نوع توهمی برای دیگرانه! بسیاری از آدمها در رهن و گروگان سازندهگان هویتهاشون هست⛓
مثلاً قضیهی کنسرت🎷 و فشنشو👗 اخیر در عربستان سعودی! چرا باید چنین برنامهای در یک کشور با داعیهی اسلام اجرا بشه؟! 🧐
چون قراره هویتسازی توهمی جدیدی برای اسلام و مسلمین جهان صورت بگیره!
➕حالا شما بپرسید چرا کیپاپ و کیدراما اینقدر بین نوجوانان طرفدار داره؟!
من میگن بخاطر هویتساز بودنش البته از نوع توهمی!
➕چرا فتنه ز.ز.آ ؟! من همون پاسخ قبلی رو میدم.
➕ و خیلی مسائل دیگه!!!
💡#هویت و درک #کیستی در انسان یک نیاز و خواسته #فطری هست! برای همین انسان بدنبال عناصر #هویتساز میگرده!
❌اگر در جامعه و فرهنگی عناصر هویتساز شناخته و معرفی نشده باشن افراد اون جامعه دچار هویتهای توهمی ساخته شده توسط دیگران میشن!
🔊کانال #مادرمربی
https://zil.ink/madarmorabbi
@madarmorabbi