هدایت شده از پاتولوژی فرهنگی
هوالحکیم
بررسی تاثیرات فوتبال بر انحراف افکار عمومی و نقش آن در سیاستهای جهانی:
🗒 | فوتبال، سیاست، استحمار؛
یک مثلث پیچیده!
✍ | چکیده:
در این تحلیل، به بررسی تأثیرات فوتبال بر افکار عمومی و نقش آن در سیاستهای جهانی پرداخته میشود. فوتبال، بهعنوان یک پدیده فرهنگی و اجتماعی، همزمان با تأثیرگذاری بر نگرشهای عمومی، به ابزاری برای هدایت و استحمار افکار عمومی تبدیل شده است. این پدیده پیچیده، در ارتباط با سیاستهای جهانی، بهویژه در شرایط بحرانها و تغییرات اجتماعی، به ابزاری برای مدیریت و کنترل افکار تبدیل میشود. این مقاله به واکاوی این مثلث پیچیده فوتبال، سیاست و استحمار میپردازد و تحلیلهای فرهنگی و اجتماعی پیرامون آن را ارائه میدهد.
✍ | تحلیل: محمدجواد خواجهوند
🗂 پرونده #فوتبال
🔎 مطالعات پیشرفته فرهنگی و اجتماعی
🔬 | کانال پاتولوژی فرهنگی
[عضویت]: @CuPathology
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 در قضیّهی فتنهی داعش. داعش یعنی بمب ناامنی؛ 🔹 داعش به معنای این بود که عراق را ناامن کند، سوری
🔰 انفعال از مؤمن نباید سر بزند.
🔹 خطر انفعال گاهی از خود حادثه بیشتر است. انفعال یعنی اینکه انسان نگاه کند و به این احساس برسد که هیچ کاری نمیتواند بکند، پس تسلیم بشود! این انفعال است.
🔹 پس در پیشرفتها و موفّقیّتها «غرور» سم است؛ در ناکامیها و مشکلات «انفعال» زهر است؛ باید مراقب این دو باشیم. قرآن میگوید: اِذا جاءَ نَصرُ اللهِ وَ الفَتحُ * وَ رَاَیتَ النّاسَ یَدخُلونَ فی دینِ اللهِ اَفواجًا * فَسَبِّح بِحَمدِ رَبِّک؛ خدا را شکر کن، مغرور نشو! «وَاستَغفِره»؛ از کوتاهیهایی که خودت کردی استغفار کن!
💬 بیانات رهبر انقلاب درباره تحولات منطقه ۱۴۰۳/۰۹/۲۱
@Hasanabbasi_students
37.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مستند "جاذبه"
🔹️ گوشههایی دیده نشده از دیدارهای متعدد رهبر انقلاب با خانوادههای معزز شهدای مدافع حرم 🌹
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از مه یاس/ سمانه سالارطایفه
📖 برشی از کتاب "خداحافظ سالار"
در تمام این مدت دلشوره و اضطراب لحظهای رهایم نکرد. البته چیزی نبود که برایم تازگی داشته باشد، بارها و بارها در طول سالها زندگی با حسین این احساس را تجربه کرده بودم، آنقدر که شاید بشود گفت دیگر جزئی از وجودم شده بود. هیچ شکایتی هم نداشتم، برعکس، همیشه آن را از جمله هدایای مخفی خدا برای خودم می دانستم چرا که همیشه بعد از هجوم این دلهرهها و اضطرابها، پناه میبردم به آغوش گرم ذکر خدا تا در برابر همه ی آن ناآرامیها، آرامم کند. شاید اگر این لحظات و این فشارهای درونی نبود، هیچوقت این قدر با ذکر خدا انس پیدا نمیکردم، من این انس را در اصل مدیون یک چیز بودم و آن هم زندگی با حسین بود!
@mahyas_wrote
هدایت شده از مه یاس/ سمانه سالارطایفه
.
بسم الله الرحمن الرحیم
در روزهایی که منطقه دستخوش آشوب و حوادث غیرمنتظره چون سقوط دولت سوریه و هجوم تروریستها و اسرائیل به خاک این کشور شده است، مطالعه کتابی با محوریت قهرمانی شجاع و سرسخت چون شهید حاج حسین همدانی خالی از لطف نیست.
کتاب "خداحافظ سالار" به قلم حمید حسام بازگویی خاطرات همسر شهید، پروانه چراغ نوروزی از دوران کودکی تا شهادت شهید همدانی است.
شروع داستان سال ۱۳۹۰ و در بحبوحهی روزهایی است که سوریه درگیر بحران داخلی و در آستانهی سقوط قرار دارد و به نقش برجستهی شهید همدانی و خدمات ایشان در این برههی حساس میپردازد.
در ادامه، خاطرات کودکی خانم چراغ نوروزی تا ازدواج با شهید همدانی و شرح وقایع تلخ و شیرین زندگی مشترک و مسئولیتهای خطیر و بزرگی که شهید در دوران حیاتش به عهده گرفته و اثرات بیبدیلی که به جای گذاشته است.
با خواندن این کتاب، به ارزش رسالت زینبی و نقش زنان مقاوم و صبور در کنار بزرگ مردانی که برای تاریخ اسلام و ایران حماسه آفریدند پی میبریم.
✍ #سمانه_سالارطایفه
۱۴۰۳/۹/۲۵
@mahyas_wrote
🔰 تابآوری روانی (Resilience) توانایی مواجه با مشکلات و بازسازی روانی (برگشت به شرایط پایدار) و حفظ تعادل روانی پس از رخدادی سخت و آسیب زاست و در ارتباطی نزدیک با مفهوم سخترویی (Hardiness) به عنوان یک ویژگی شخصیتی پایه با سه مولفه کنترل، تعهد و چالش است. یعنی فرد سخت رو نسبت به کارها و اهدافش احساس تعهد دارد، حتی در شرایط سخت_نسبت به توانایی اش جهت تاثیرگذاری بر محیط اطمینان دارد و خود را قربانی نمی داند_ و چالش ها و مشکلات را فرصتی برای رشد می داند و نه تهدید.
به این ترتیب افراد سخت رو، "تاب آوری روانی" بالاتری دارند اما این مفهوم علاوه بر شخصیت به عوامل مهارتی، محیطی و حمایتی نیز وابسته است.
به واقع کسانیکه می توانند در شرایط سخت و آسیب زا تعادل روانی خودشان را حفظ کنند و به مواجه موثر با مشکلات بپردازند نخست دارای ویژگی های فردی اعتماد بنفس، عزت نفس و توانایی حل مسئله اند. شبکه حمایتی شامل خانواده و گروه های حمایت اجتماعی خوبی دارند و ضمن داشتن تجربیات موفق در گذشته و در غلبه بر چالشها در محیطی امن و حمایتگر رشد کرده اند ...
خوب واژگان و توصیفات بالا در روانشناسی، همان مفهوم "مقاومت" در ادبیات سیاسی سالیان اخیر است که مدت هاست در ادبیات سیاسی و نظامی به کار برده می شود. بویژه آنکه طی یکسال اخیر خودنمایی درخشانی داشته و با معرفی بیش از پیش قهرمانان خود در این عرصه اکنون خود راسا به ادبیاتی مستقل بدل شده که کلیه ی واژگان در ذیل آن معنا و شکلی متفاوت می یابند و بلکه مکتبی فراگیر و تفکری گسترده است که دیگر نمی توان آنرا تنها محدود به یک خصیصه روانشناسی دانست.
جلودار و رهبر این ادبیات در تمام سالهای گذشته امام خامنه ای بوده که ضمن آنکه خودشان الگوی عینی و عملیاتی این تفکر بوده اند، پیوسته در سخنرانی های خود مباحث فکری و تئوریک آنرا نیز بیان داشته اند و یک تنه هم استاد بوده اند و هم در اجرای این تفکر در سطح جهانی، فرماندهی تمام عیار ...
هرچند ایشان در تفکر مقاومت خودشان را از شاگردان امام خمینی می دانند و بحق اعتقاد دارند که شهید سلیمانی ها زاییده ادبیات مقاومت در کلام و سلوک امام هستند اما خود ایشان طی سی و چند سال گذشته در گسترش این تفکر در سطح جهان تا دانشگاه های اروپا و آمریکا و ارسال نامه های متعدد به جوانان جهان پیشتاز و راهبری تمام عیار بودند ...
مقاومت با عزت نفس و شبکه حمایتی و مهارت حل مسئله عجین است و از همین روی صاحبان این ادبیات از خودباوری و خودارزشمندی بالایی برخوردارند که از شرایط آسیب زا نمی گریزند بلکه آنرا فرصتی برای رشد و گسترش می دانند و در میان خودشان انس و الفت و حمایت گری را تقویت می کنند و در سراسر جهان و ایران شبکه ای بهم پیوسته و حمایتگراند ...
صاحبان گروه های دوستی در سطح کوچک و کلان و تشکیلات ریز و درشت که به شکل شبکه های و با مرکزیت "قلب" هاشان گرد هم آمدند و گستردگیشان در دایره زمان و افکار است و نه زمین و جغرافیا!
از همین روی رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی اخیر خود بر زنده بودن و پویایی این تفکر تاکید داشتند و در میان بهت غریبگان تفکر مقاوت و ناآگاهان و تحلیل گران نادان، وعده پیروزی بر تکفیریان و حامیان صهیونیستی آنان را دادند...
بدون شک آنانی که بی بهره از صفت شخصیتی سخت رویی و تاب آوری روانی اند و به بهره تر از عزت نفس و مهارتهای مقابله، حتی تا فتح قدس و ظهور هم در درک این تفکر، عقیم و عقیم تر خواهند ماند و چه بسا به تدریج مبتلا به تقابل در برابر آن شوند.
راه درمان این بی بهرگان از مکتب مقاومت در زندگی سیاسی و اجتماعی شان، چیزی جز تقویت صفات روانشناختی بالا شامل اعتماد بنفس و عزت نفس و سخت رویی و در نهایت تاب آوری روانی نیست.
نقطه مقابل این صفات: ترس، انفعال، خشم، عدم مهارت در حل مسئله (دیپلماسی یا نظامی علی رغم دارا بودن ابزار علمی و جنگی) و... در نهایت تسلیم خواهد بود.
✍ زهرا کیایی-روانشناس
@afsarsalamati
@Hasanabbasi_students
🔰 آیتالله نوری همدانی: کوتاهی برابر منکر بیحجابی گناه است
🔹 به کسانی که درباره جلوگیری از منکر بیحجابی مقاومت میکنند، میگویم که شهدا جان دادند تا ارزشها از بین نرود و بدانید کوتاهی در این موضوع گناه است.
🔹 امروز وضعیت حجاب در ادارات دولتی چگونه است؟ آیا نهادهای فرهنگی به وظیفه خود عمل کرده و موضوع حجاب را فرهنگسازی کرده و توانستهاند به این همه هجمه در فضای مجازی در این باره پاسخ دهند؟ باید اینها را درست کرد، مردم ببیند که ما از خودمان شروع کردیم بهتر میپذیرند.
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از مشق استراتژی | حائری زاده
⭕️ جولانی در سوریه چه خواهد کرد؟ الگوی حاکم بر او چیست؟
🔻 سوریه شگفتیآفرین روزهای پایانی سال ۲۰۲۴ شد. اما شاید مهمترین شگفتی آن ظهور پدیدهای به نام #جولانی بود؛ رهبر تحریر الشام که در قالب کودتایی در مدت کمتر از دو هفته اکنون بر رأس سوریه نشسته است. اما به نظر من این قدرها وضعیت سوریه و پدیده جولانی نوظهور نیست! به تاریخ نه چندان دوری رفتهام و گزارش وضعیتی مشابه را دادهام در ایران صد سال پیش. دعوت میکنم با روایت من در این برنامه درباره سوریه همراه شوید.
برای مشاهده این برنامه اینجا بروید:
یوتیوب:
▶️ youtu.be/gYtuPJL4QFw?si=cydTiLxE089iaA-S
آپارات:
▶️ aparat.com/v/rsbcqf6
01:18 شباهتهای سوریه امروز و ایران ۱۱۰ سال پیش در #جنگ_جهانی_اول
02:40 شباهتهای #کودتا توسط رضاخان و کودتای جولانی
چگونه رضاخان نه چندان مطرح یا نخبه، مانند جولانی نه چندان مطرح یا نخبه ناگهان در رأس جامعه قرار میگیرند؟
03:33 شباهتهای نقش و کارکرد رضاخان در ایران و جولانی در سوریه برای استعمار
08:42 نهضت ملی شدن صنعت نفت سوریه
09:53 تفاوتهای ملتسازی در ایران و سوریه
10:59 تولد سوریه
13:37 تشکیل پادشاهی عربی سوریه
14:30 کشورسازی سوریه توسط قرارداد محرمانه سایکس و پیکو
15:06 پروژه ملتسازی افغانستان
16:16 ملتسازی زورکی نمیشه!!
17:12 برنامه انگلیس برای ملتسازی در ایران در دوره پهلوی چه بود؟
21:19 سوریهای که باید بگوید «نه»
24:41 نوزایی ملت سوریه
سوریه به نهادهای مطالعاتی مانند اندیشکدهها برای تدوین الگوی اسلامی-سوری پیشرفت نیاز دارد.
🖋✍مشق استراتژی | حسام الدین حائری زاده
@haerizadeh_h
هدایت شده از مادرمربی
🔰مادری در عصر ظهور
خیلی دلتون میخواد کاری برای بهتر شدن دنیا انجام بدید؟!👌
مشتاقید که مثل یک منتظر واقعی امام زمان منفعل نباشید و زمینهساز ظهور باشید؟!🤲
تمام وجودتون رو بگذارید تا کودکی که بهتون امانت سپرده شده رو خراب نکنید! فطرت و سمع و بصر و فؤادش رو کَر و کور و اِشغال نکنید!👼
💡میپرسید چطوری؟
میخوام تماشای سریال انیمیشنی #بینگ #bing رو به خودمون 👈مادرا پیشنهاد بدم!
تا بعد بیشتر در موردش صحبت کنیم!
🔊کانال #مادرمربی
https://zil.ink/madarmorabbi
@madarmorabbi