حسن داوری:
🍀🍀نگاه صحیح به زندگی🍀🍀
🌺نگاه افراد به زندگی متفاوت است واین اختلاف نگاه ازمتفاوت بودن نگاهها به جهان بینی افراد است.🌺
🌿مابانگاه ناب وخالص الهی به عالم وزندگی نگاه می کنیم.🌿
🌹زندگی ازنظر الهی یعنی بهره مندی ازاستعدادمحض جمادی, رشد ونموجسمی, داشتن احساس,قدرت تخیل,تفکر,تعقل,درک وشهود حقایق است🌹
🌳انسان موجودی است دامنه دار که دامنه رشدوشدن آن ازفرش است تافوق عرش🌳
☘️انسانها بنابرمیزان علم, آگاهی,معرفت ,خودشون حدوسطح رشد وزندگی خود راتعیین می کنند.☘️
🍄انسانهای معمولی ازمدت زمان عمردردنیا کمترین بهره وری رادارند وسطح رشد آنها درحد گیاهان وحیوانات وبابهره مندی ازتغذیه معمولی وحواس پنجگانه وقوه تخیل فقط ظاهر خودودنیا رامی بینند وهم وغمشون داشتن آسایش ورفاه مادی است.🍄
🌷انسانهای متوسط ازحد خیال عبورکرده وبه مرحله وهم که پایین ترین مرحله عقل که همان عقل محاسبه گر ومنفعت طلب هست می رسند ونهایت رشدآنهارسیدن به مرحله تفکر هست که درصورت بهره مندی ارمراتب بالای تفکر می توانند نظم وسازمان عالم وارتباط بین ظاهر وباطن خود ودنیا را خوب بفهمند.🌷
💐انسانهای رشیدومتعالی کسانی هستند که ضمن بهره مندی تخصصی وحرفه ای از مراحل رشدقبلی به مرحله عقل ناب ومجرد می رسند وحقیقت عالم, هستی وزندگی راانچنان که هست بدون روتوش وبزک کاری می بینندوبرای فهم مسایل نیازی به استفاده از ظواهر دنیا وقوه تخیل ندارندوبه مرحله فهم ودرک روشن میرسندوتمامی قوای قبلی ازقبیل,حواس, تخیل, وهم, تفکر وتعقل خودرامدیریت می کنند.💐
🌸 انسانهای فوق عرشی به مقام وحدت میرسندوهمه چیز راباچشم الهی مشاهده می نمایندوتازه فصل حیات وزندگی طیب وطاهر وهوشمندی ناب آنهاشروع می شود.🌸
🌼انسانهای فوق عرشی بالای عرش نشسته اندوبانگاه عادلانه مراتب طی شده رامی بینندوبه تناسب نیازوضرورت درتمامی مراتب زندگی حضور هوشمندانه دارند وبه هرکدام ازانها به اندازه خودش بها وارزش می دهند.🌼
تقوی یعنی به هیچکدام ازمراحلی که ذکر شد راضی نشوی وتوقف درهرکدام بی تقوایی است
🌻مقام تقوا یعنی گذشتن از تمامی حدود وماهیات واستقرار وسیر درعالم لامنتهی🌻
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
مسجدومجموعه مهدی آل محمد(عج)
https://t.me/joinchat/CUTsfgXjWIhrfcik9PuyDQ
هدایت شده از علی مشکینی
#دنیا زبان ما را یاد گرفت!(یادداشت روز)
«تحریم، مانع پیوستن به سازمان همکاری شانگهای است»، «عضویت ایران در شانگهای در گروی حل مشکل تحریمها و FATF است»، «کشورهای عضو شانگهای حاضر نیستند در بحث برجام و FATF خود را درگیر مسائل ایران کنند».
☝️موارد مذکور بخشی از ادعاهایی است که در دولت قبل از سوی برخی مدعیان اصلاحات و روزنامههای زنجیرهای مطرح شد. در آن مقطع اگر شخص یا رسانهای به این قبیل ادعاها اعتراض میکرد، بلافاصله برچسب «کاسب تحریم» و «بیسواد» و «تندرو» و... به او زده شده و آماج توهین و تخریب قرار میگرفت.
امروز بیست و سومین نشست سران سازمان اقتصادی شانگهای به شکل ویدئو کنفرانس در دهلینو هند برگزار میشود. جناب آقای رئیسی، رئیسجمهور محترم کشورمان به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران، برای اولینبار به عنوان عضو اصلی سازمان همکاری شانگهای، در این نشست به تشریح دیدگاهها و مواضع کشورمان میپردازد.
👈یک سؤال؛ آیا در دولت سیزدهم برجام احیا شد؟! پاسخ منفی است. سؤال دیگر اینکه آیا در دولت آقای رئیسی، عضویت کشورمان در FATF تغییر کرده و ایران شرایط این سازمان مافیایی را پذیرفت؟! باز هم پاسخ منفی است. بله، ایران بدون برجام و بدون FATF عضو دائمی و رسمی سازمان اقتصادی شانگهای شد. همان طور که بدون برجام و بدون FATF، در واکسیناسیون کرونا رکورد زده و از ۷۰۰ فوتی در روز رسیدیم به رکوردهای متوالی در روزهای بدون فوتی کرونا.
👈حالا به این اظهارنظر توجه کنید: «عضویت ایران و نقش این کشور گام مهمی در مسیر تحقق اهداف سازمان اقتصادی شانگهای ایفا میکند...این باعث افتخار من است که فرآیند عضویت دائم ایران، در زمان مدیر کلی اینجانب بر این سازمان صورت گرفته است.»؛ این، اظهارات «ژانگ مینگ» دبیرکل سازمان همکاری شانگهای در واکنش به عضویت رسمی و دائمی ایران در این سازمان است.
جالب است بدانید که پیش از این دولت آمریکا درخواست داده بود که عضو ناظر شانگهای باشد اما این درخواست از سوی این سازمان رد شده بود. جالبتر اینکه حجم اقتصاد اعضای سازمان شانگهای، ۳۲ درصد از حجم اقتصاد اتحادیه اروپا بیشتر است. بر اساس گزارش صندوق جهانی پول، طی پنج سال منتهی به پایان ۲۰۲۳، ظرفیت اقتصادی کشورهای عضو سازمان شانگهای از اقتصاد گروه «جی ۷» پیشی خواهد گرفت.
سازمان همکاری شانگهای دارای ۹ کشور عضو کامل، چهار کشور ناظر و ۱۴ شریک گفتوگو است. اعضای شانگهای بیش از ۳۵ میلیون کیلومتر مربع و به عبارتی حدود یک چهارم خشکی کره زمین و ۶۰ درصد از خشکی اوراسیا و همچنین بیش از ۳ میلیارد نفر از جمعیت جهان را در بر می گیرند.
اعضای این سازمان بیش از ۳۰ درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی را نیز به خود اختصاص دادهاند. مجموع تجارت اعضای آن حدود ۶/۶ تریلیون دلار بوده که در ۲ دهه گذشته صد برابر شده است. همه اینها از جمله مصادیقی است که سازمان همکاریهای اقتصادی شانگهای توانسته در برابر هژمونی غرب قد علم کرده و حتی آن را پشت سر بگذارد.
جناب آقای کنعانی، سخنگوی محترم وزارت امور خارجه دیروز در بخشی از نشست خبری به نکته مهمی اشاره کرد. وی گفت: «همانطور که بارها اعلام شده عضویت ایران در سازمان شانگهای منفعت دو طرفه هم برای ایران و هم برای اعضای این سازمان دارد.»
ایران عملاً در مسیر کریدور شمال به جنوب و غرب به شرق قرار دارد. پیش از این تعدادی از کشورها در خیالی خام تلاش کرده بودند تا به نوعی جایگزین ایران در منطقه غرب آسیا شوند اما به رغم تلاش های فراوان، ایران همچنان مهمترین کریدور برای عبور از این منطقه به آسیا محسوب میشود.
علاوه بر این، ایران بیشترین ذخایر در جای نفت و گاز جهان را بر روی هم دارد که به شدت مورد نیاز چین و هند به عنوان دو عضو مهم پیمان شانگهای است. وضعیت فعلی سازمان شانگهای، یکی از مصادیقی است که بر افول روزافزون آمریکا صحه میگذارد. براساس گزارشهای متعدد و به اذعان اندیشکدهها و تحلیلگران غربی، آمریکا در حال از دست دادن قدرت سیاسی، امنیتی و اقتصادی خود است.
حذف دلار از روابط اقتصادی و همکاری ویژه کشورهای تحت تحریم آمریکا، دو نسخهای است که تبعات آن مقامات آمریکایی را به وحشت انداخته است.
«امانوئل ماکرون» رئیسجمهور فرانسه چندی پیش و پس از دیدار با مقامات چین، در مصاحبه با خبرنگاران گفته بود: «اروپا باید در برابر فشار برای تبدیل شدن به «دنبالهروهای آمریکا» مقاومت کند... اروپا باید وابستگی خود به آمریکا را کاهش دهد و از کشیده شدن به رویارویی چین و آمریکا بر سر تایوان اجتناب نماید... اروپا باید وابستگی خود به «فراسرزمینی بودن دلار آمریکا» را نیز کاهش دهد.»
هدایت شده از خبرگزاری فارس