هدایت شده از اخبار البرز
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨🇮🇷✨
📌 حیات وحش قسمت اول
🐆شکار آناکوندا توسط جگوار
📍زیستگاه آناکوندا و جگوار : هر دو در آمریکای جنوبی
✍️ آشنایی مختصر با زندگی و نحوه شکار جگوارها:
📄حیوانات گوشتخوار اگر از بچگی توسط انسان در اسارت بزرگ شوند،
نمیتوانند فنون شکار را بیاموزند.
جگوارهای کوچک در حیات وحش
برای یادگیری راه و روش شکار کردن،نیاز دارند تا همراه مادران خود به یادگیری فنون شکار بپردازند که اگر در اسارت بزرگ شوند، از تمام این آموزشها محروم میشوند.
شیطنت و تلاشهای ناکام جگوار کوچولو در ربودن شکار از چنگال مادرش خیلی بامزه و دیدنیه😂
تهیه و تنظیم: «باقری»
#ثامن
#ما_ملت_امام_حسینیم
#دفاع_همچنان_باقیست
#ماقوی_هستیم
#اخبار_البرز_رسانه_آنلاین_شهرستان_البرز
🍃🍃به کانال اخبار البرز بپیوندید:
💠 @alborzenews۹
✨🇮🇷✨
هدایت شده از اخبار البرز
✨🇮🇷✨
📍پند نامه
روزی بهلول در حالی که داشت از کوچهای میگذشت شنید که استادی به شاگردانش می گوید:
من در سه مورد با امام صادق کاملا مخالفم!
📌یک اینکه می گوید: خداوند دیده نمیشود، پس اگر دیده نمی شود وجود هم ندارد.
📌دوم می گوید: خدا شیطان را در آتش جهنم میسوزاند، در حالی که شیطان خود از جنس آتش است و آتش تاثیری در او ندارد.
📌سوم هم میگوید: انسان کارهایش را از روی اختیار انجام می دهد در حالی که چنین نیست و از روی اجبار انجام می دهد.
✅بهلول تا این سخنان را از استاد شنید فورا کلوخ بزرگی به دست گرفت و به طرف او پرتاب کرد، اتفاقا کلوخ به وسط پیشانی استاد خورد و آنرا شکافت !
استاد و شاگردان در پی او افتادند و او را به نزد خلیفه آوردند.
خلیفه گفت: ماجرا چیست؟
استاد گفت: داشتم به دانش آموزان درس می دادم که بهلول با کلوخ به سرم زد و آنرا شکست !
بهلول پرسید: آیا تو درد را می بینی؟
گفت: نه
بهلول گفت: پس دردی وجود ندارد. ثانیا مگر تو از جنس خاک نیستی و این کلوخ هم از جنس خاک پس در تو تاثیری ندارد.
ثالثا: مگر نمیگویی انسانها از خود اختیار ندارند؟
پس من مجبور بودم و سزاوار مجازات نیستم
استاد دلایل بهلول را شنید و خجل شد و از جای برخاست و رفت.
#ثامن
#ما_ملت_امام_حسینیم
#دفاع_همچنان_باقیست
#ماقوی_هستیم
#اخبار_البرز_رسانه_آنلاین_شهرستان_البرز
🍃🍃به کانال اخبار البرز بپیوندید:
💠 @alborzenews
✨🇮🇷✨
هدایت شده از اخبار البرز
✨🇮🇷✨
«بسم رب الشهدا و صدیقین»
🌹از شام بلا شهید آوردند🌹
📌مراسم وداع با شهید پاک مدافع حرم ذکریا شیری
🕙 زمان:
روز جمعه تاریخ ۲۵ مهرماه ۹۹
مصادف با ۲۸ صفر
ساعت ۱۰ صبح
🇮🇷مکان :
مزار شهدای قزوین
#ثامن
#ما_ملت_امام_حسینیم
#دفاع_همچنان_باقیست
#ماقوی_هستیم
#اخبار_البرز_رسانه_آنلاین_شهرستان_البرز
🍃🍃به کانال اخبار البرز بپیوندید:
💠 @alborzenews
✨🇮🇷✨
هدایت شده از اخبار البرز
✨🇮🇷✨
اگر روزی خون شهیدی ریخته شده به خاطر این است که چادری بر سر زن مسلمان استوار باشد
#قهرمان_وطن
زکریا شیری
#ثامن
#ما_ملت_امام_حسینیم
#دفاع_همچنان_باقیست
#ماقوی_هستیم
#اخبار_البرز_رسانه_آنلاین_شهرستان_البرز
🍃🍃به کانال اخبار البرز بپیوندید:
💠 @alborzenews
🌷🌹🌹
✨🇮🇷✨
هدایت شده از مسجد اعظم شهدا
🌹🌹🌹
ویژه برنامههای بزرگداشت شهید "ذکریا شیری" شهید مدافع حرم در استان قزوین
@mas_jeed
🌹🌹🌹
🌷 #قهرمانان_وطن
🌷 #ذکریا_شیری
✨🇮🇷✨
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
کتاب تاریخ روحانی
فصل "ابن عباس" ندارد؟!
✍️ آقای روحانی امروز گفت"امام حسن(ع)، امام صلح و پیوند بود. وقتی برخی از اصحاب آمدندبا زبان معترضانه که چرا صلح کردی، حضرت فرمودند جامعه اسلامی که فقط شما ۱۰- ۲۰ نفر نیستید. من در مسجد رفتم برای مردم سخنرانی کردم و دیدم اکثریت قاطع صلح می خواهند، صلح را انتخاب میکنم... اگر در روز صلح، جنگیدیم و در روز جنگ، صلح کردیم، هر دو اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم و به موقع باید صلح کنیم".
♦️آقای روحانی چندمین بار است که اصرار دارد صلح امام حسن (ع) را مصادره به مطلوب کند و به خیانت برخی خواص و فرماندهان لشکر در این صلح تحمیلی نپردازد؛ چرا؟! آیا فصل خیانت یارانی مانند عبید الله بن عباس، از کتاب تاریخ آقای روحانی سرقت شده؟ یا تعمدی برای کتمان این فصل مهم وجود دارد؟!
🔹عبید الله بن عباس، فردی با نفوذ و فرمانده لشکر امام حسن (ع) بود، اما به نصایح و هشدار های امام (ع) هنگام مذاکره با معاویه و عمروعاص تمکین نکرد.
♦️معاویه، هم او را فریب داد و هم با رشوه ای هنگفت خرید! عبید الله به همراه هشت هزار نفر، همان وسط جنگ، به جبهه دشمن پیوست! اگر صلح و نرمش قهرمانانه، برای امام حس (ع) تدبیری شجاعانه محسوب می شود، برای ابن عباس ها که در اطراف امام (ع) فراوان بودند، خیانت و ننگ و عار ابدی است.
🔹امام خمینی (ره) در باره خیانت خواص، بیان موشکافانه ای دارند: "قصه امام حسن و قضیه صلح؛ آن هم صلحِ تحمیلی بود. برای این که امام حسن، دوستان خودش یعنی آن اشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد. صلح تحمیلی بود. این صلحی هم که حالا به ما می خواهند بگویند، این است".
♦️ایشان همچنین فرمودند "امام حسن (سلام الله علیه) آن قدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت، از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمان شان روی چه نقشه دارد عمل کند. با خیال کوچکشان با افکار ناقصشان در مقابلش می ایستادند و غارتش کردند، اذیتش کردند و عرض می کنم که شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند".
🔹صلح بر جنگ ترجیح دارد؛ اما زمانی که دشمن بنای زورگویی و تعدی و باج خواهی نداشته باشد. در مقابل دشمن متخاصم باید ایستاد و جنگید. پرچم صلح را در چنان شرایطی بالا بردن، عین خیانت و حماقت است.
♦️در چنین موقعیتی، خواص و صاحب منصبان و تریبون داران هستند که می توانند مردم را به مقاومت -با سرانجام عزت و پیروزی- فرا بخوانند، یا در اثر آلودگی به دنیاطلبی و اشرافیت و نفوذ، نسخه تسلیم را تجویز کنند.
🔹رویکرد آقای روحانی و هاشمی و مدعیان اصلاح طلبی و برخی شبه اصولگرایان، در معرفی نسخه سازش به عنوان راه رونق اقتصاد کشور، بی تردید خطای خسارت باری بود که با تحریف صلح امام حسن (ع)، یا ادعای این که "درس کربلا، درس مذاکره بود"(!) جبران نخواهد شد.
♦️او نمی تواند نسخه غلط مطلوب دشمن را دو بار تجویز کند بلکه باید پاسخگوی خسارت های حاصل از تجویز سال 92 باشد. ضمن این که فریب افکار عمومی و تحمیل صلح به امام جامعه، رفتاری طاغوتی و عین خیانت است.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از مسجد اعظم شهدا
سیمای اخلاقی پیامبر(صل الله علیه و آله) از نگاه امام حسین حسین ( علیه السلام)
✅ بر پایه روایت صدوق در معانی الاخبار، حسین بن علی (علیهما السلام) از زبان پدرش سیمای اخلاقی رسول خدا(صلى الله عليه و آله ) را چنین ترسیم کرده است:
✅ وقت خود را در خانه به سه جزء تقسيم مى كرد، قسمتى را براى عبادت خدا،و قسمتى را براى به سر بردن با اهلش و قسمتى را به خود اختصاص مى داد، در آن قسمتى هم كه مربوط به خودش بود، باز به كلى قطع رابطه نمى كرد، بلكه مقدارى از آن را بوسيله خواص خود در كارهاى عامه مردم صرف مى فرمود، و از آن مقدار چيزى رابراى خود ذخيره نمى كرد.
✅اهل فضل را با ادب خود ايثار مى فرمود، و هر كس را به مقدار فضيلتى كه در دين داشت احترام مى نمود، و حوائجشان را برطرف مى ساخت ، چون حوائجشان يكسان نبود، بعضى را يك حاجت بود و بعضى را دو حاجت و بعضى را بيشتر، رسول خدا (صلى الله عليه و آله ) با ايشان مشغول مى شد و ايشان را سرگرم اصلاح نواقص شان مى كرد، و از ايشان درباره امورشان پرسش مى كرد، و به معارف دينيشان آشنا مى ساخت.
✅ نيز مى فرمود: حاجت كسانى را كه به من دسترسى ندارند به من ابلاغ كنيد، و بدانيد كه هر كس حاجت اشخاص ناتوان و بى رابطه با سلطان را نزد سلطان برد، و آنرا برآورده كند، خداى تعالى قدم هايش را در روز قيامت ثابت و استوار مى سازد.
✅در مجلس آن حضرت غير اينگونه مطالب ذكر نمى شد، و از كسى سخنى از غير اين سنخ مطالب نمى پذيرفت ، مردم براى درك فيض و طلب علم شرفياب حضورش مى شدند و بيرون نمى رفتند مگر اينكه دلهاى شان سرشار از علم و معرفت بود و خود از راهنمايان و ادله راه حق شده بودند.
✅سپس از پدرم از برنامه و سيره آن جناب در خارج از منزل پرسيدم ، فرمود: رسول خدا زبان خود را از غير سخنان مورد لزوم باز مى داشت ، و با مردم انس مى گرفت ، و آنان را از خود رنجيده خاطر نمى كرد، بزرگ هر قومى را احترام مى كرد، و توليت امور قوم را به او واگذار مى نمود ، هميشه از مردم برحذر بود، و خود را مى پائيد، و در عين حال بشره و خلق خود را درهم نمى پيچيد، همواره از اصحاب خود تفقد مى كرد، و از مردم حال مردم را مى پرسيد، و هر عمل نيكى را تحسين و تقويت مى كرد، و هر عمل زشتى را تقبيح مى نمود، در همه امور ميانه رو بود، گاهى افراط و گاهى تفريط نمى كرد، از غفلت مسلمين و انحراف شان غافل نبود، و درباره حق ، كوتاهى نمى كرد و از آن تجاوز نمى نمود، در ميان اطرافيان خود كسى را برگزيده تر و بهتر مى دانست كه داراى فضيلت بيشتر و براى مسلمين خيرخواه تر بود، و در نزد او مقام و منزلت آن كسى بزرگ تر بود كه مواسات و پشتيبانيش براى مسلمين بهتر بود.
✅ از پدرم از وضع مجلس رسول الله پرسيدم، فرمود: هيچ نشست و برخاستى نمى كرد مگر با ذكر خدا، و در هيچ مجلسى جاى مخصوصى براى خود انتخاب نمى كرد، و از صدرنشينى نهى مى فرمود، و در مجالس هر جا كه خالى بود مى نشست ، و اصحاب را هم دستور مى داد كه چنان كنند. و در مجلس ، حق همه را ادا مى كرد، به طورى كه احدى از همنشينانش احساس نمى كرد كه از ديگران در نزد او محترم تر است ، و هر كسى كه شرفياب حضورش مى شد اين قدر صبر مى كرد تا خود او برخيزد و برود، و هر كس حاجتى از او طلب مى كرد برنمى گشت مگر اينكه يا حاجت خود را گرفته بود، يا با بيانى قانع ، دلخوش شده بود، خلق نازنينش اينقدر نرم بود كه به مردم اجازه مى داد او را براى خود پدرى مهربان بپندارند، و همه نزد او در حق مساوى بودند، مجلسش ، مجلس حلم و حيا و راستى و امانت بود و در آن صداها بلند نمى شد، و نواميس و احترامات مردم هتك نمى گرديد، و اگر احيانا از كسى لغزشى سر مى زد، آن جناب طورى تاديبش مى فرمود كه براى هميشه مراقب مى شد، همنشينانش همه با هم متعادل بودند، و مى كوشيدند كه با تقوا يكديگر را مواصلت كنند، با يكديگر متواضع بودند، بزرگتران را احترام نموده وبه كوچكتران مهربان بودند، و صاحبان حاجت را بر خود مقدم مى شمردند، و غريب ها را حفاظت مى كردند.
✅ پرسيدم سيره آن حضرت در ميان همنشينانش چطور بود؟ فرمود: دائما خوش رو و نرم خو بود، خشن و درشت خو و داد و فرياد كن و فحاش و عيب جو و همچنين مداح نبود، و به هر چيزى كه رغبت و ميل نداشت بى ميلى خود را در قيافه خود نشان نمى داد و لذا اشخاص از پيشنهاد آن ماءيوس نبودند، اميدواران را نااميد نمى كرد.
نفس خود را از سه چيز پرهيز ميداد: 1 - مراء و مجادله 2 - پر حرفى 3 - گفتن حرف هاى بدرد نخور. و نسبت به مردم نيز از سه چيز پرهيز مى كرد: 1 - هرگز احدى را مذمت و سرزنش نمى كرد 2 - هرگز لغزش و عيب هايشان را جستجو نمى نمود 3 - هيچ وقت حرف نمى زد مگر در جائى كه اميد ثواب در آن مى داشت .
هدایت شده از مسجد اعظم شهدا
✅وقتى تكلم مى فرمود همنشينانش سرها را به زير مى انداختند ، و وقتى ساكت مى شد، آنها تكلم مى كردند، و در حضور او نزاع و مشاجره نمى كردند،اگر كسى تكلم مى كرد ديگران سكوت مى كردند تا كلامش پايان پذيرد. تكلم شان در حضور آن جناب به نوبت بود، اگر همنشينانش از چيزى به خنده مى افتادند، آن جناب نيز مى خنديد و اگر از چيزى تعجب مى كردند او نيز تعجب مى كرد.
✅ اگر ناشناسى از آن حضرت چيزى مى خواست و در درخواستش اسائه ادب و جفائى مى كرد، آن جناب تحمل مى نمود، به حدى كه اصحابش در صدد رفع مزاحمت او برميامدند و آن حضرت مى فرمود: هميشه صاحبان حاجت را معاونت و يارى كنيد، و هرگز ثناى كسى را نمى پذيرفت مگر اينكه به وى احسانى كرده باشد، و كلام احدى را قطع نمى كرد مگر اينكه مى ديد كه از حد مشروع تجاوز مى كند كه در اين صورت يا به نهى و بازداريش از تجاوز يا به برخاستن از مجلس كلامش را قطع مى كرد.
✅سپس از سكوت آن حضرت پرسيدم ، فرمود: سكوت رسول خدا چهار گونه بود: 1 - حلم 2 - حذر 3 - تقدير 4 - تفكر. سكوتش از حلم و صبر اين بود كه هيچ چيز آن حضرت را به خشم در نمى آورد و از جاى نمى كند،
سكوتش از حذر در چهار مورد بود:
1 - در جائى كه مى خواست وجهه نيكو و پسنديده كار را پيدا كند تا مردم نيز در آن كار به وى اقتدا نمايند.
2 - در جائى كه حرف زدن قبيح بود و مى خواست بطرف ياد دهد تا او نيز از آن خوددارى كند.
3 - در جائى كه مى خواست درباره صلاح امتش مطالعه و فكر كند.
4 - در مواردى كه مى خواست دست به كارى زند كه خير دنيا و آخرتش در آن بود.
سكوتش از تقدير اين بود كه مى خواست همه مردم را به يك چشم ديده و به گفتار همه به يك نحو استماع فرمايد، و اما سكوتش در تفكر عبارت بود از تفكر در اينكه چه چيزى باقى است و چه چيزى فانى .
علی میرموسوی
💠 @mas_jeed
هدایت شده از اخبار البرز
#پوستر | چهرهی دیگرگون جنگ
◽️امام حسن صحنهی مبارزهی حق و باطل را به زیر زمین منتقل کرد و وضع جنگ را به سود خود تغییر داد. به دوستان خود تفهیم کرد که با معاویه در میدان آشکار نمیشود جنگید؛ بروید پشت پرده. | برداشتی از کتاب #همرزمان_حسین | صفحهی ۱۲۸
▫️ایده پرداز: صادق جمالی
▫️طراح گرافیک: محمد تقیپور
▫️شعار: پویا سرابی
▫️طراح نوشتار: مجتبی حسنزاده
⬇️دریافت نسخهی باکیفیت | ۳۰مگابایت
#امام_حسن_مجتبی
●خانهی طراحان انقلاب اسلامی
#ثامن
#ما_ملت_امام_حسینیم
#دفاع_همچنان_باقیست
#ماقوی_هستیم
#اخبار_البرز_رسانه_آنلاین_شهرستان_البرز
🍃🍃به کانال اخبار البرز بپیوندید:
💠 @alborzenews
هدایت شده از اخبار البرز
✨🇮🇷✨
✅ تسامح در حکمرانی و سختگیری با مردم
پرویز امینی
🔴 حکمرانی بر اساس ادبیات و متون دینی ازجمله نامه امیرالمؤمنین (ع) به مالک اشتر، متکی به سختگیری در مناسبات حکمرانی و مواجهه بدون اغماض نسبت به حاکمان، و مواجهه عاطفی و با تسامح و حتی پردهپوشانه نسبت به مردم است. اما در جمهوری اسلامی کم اتفاق نیافتاده است که این قاعده برعکس شده و مردم مستحق سختگیری شدهاند و درباره حاکمان و مناسبات حکمرانی، تسامح صورت گرفته است.
🔴 از مصادیق تازه آن، فرمایش اخیر جناب روحانی است. روحانی گفته است که کسانی که ماسک نزنند مستحق جریمه ۵۰ هزار تومانی و کسانی که ابتلای خود به کرونا را انکار کنند، ۲۰۰ هزار تومان جریمه میشوند. اما نگفتند کسانی که از شنبه ده اسفند ۹۸، دنبال عادیسازیاند و هر بار که کشور در مهار و کنترل این بیماری توفیقی بدست آورد، با تشدید عادیسازیها، مجاهدت و فداکاری کادر بهداشت و درمان و همکاری مردم را به باد دادند، مستوجب کدام جریمه و عقوبتاند؟ آنهایی که با آمریت، اصرار بر آموزش حضوری میلیونها دانشآموز و خانوادههایشان در اوج کرونا داشتند، چقدر و چطور باید مجازات شوند؟ اگر تأثیر ماسک نزدن یک فرد را با سیاستهای جناب روحانی (که حتی بعضا مخالف دیدگاه کارشناسانه ستاد ملی مقابله با کرونا بوده است) در شیوع کرونا مقایسه کنیم، واقعا روحانی مستحق کدام تنبیهها و کدام مجازاتهاست؟ آثار تصمیمات او، جان انسانهای زیادی را هدف گرفته است و امروز بر اساس آمار رسمی از مرز ۲۵۰ نفر در یک روز گذشته است!
🔴 اگر بنا باشد با قاعده حکمرانی دینی یعنی سختگیری با حاکمان و سهلگیری با مردم، با روحانی و فرد ماسکنزده برخورد شود، در ازای طلب ۵۰ هزارتومانی از آن فرد، از روحانی چه چیزی باید مطالبه کرد که با حق و حقیقت و عدالت سازگار باشد؟
🔴 بسیاری از مردم هستند که ناتوان از تأمین هزینه چند هزار تومانی ماسک روزانه خود و خانواده خویشاند، از تأمین هزینه میلیونی آزمایش کرونا عاجزند، آنوقت روحانی میخواهد از آنها جریمه ۵۰ هزار تومانی و ۲۰۰ هزار تومانی بگیرد! اگر بنا بر قاعده حکمرانی دینی و سختگیری بر حاکمان بود، روحانی و معاون اولش که ذخایر ارزی کشور را با دلار ۴۲۰۰ تومانی بر باد دادند و بر ذخایر طلای کشور در وسط جنگ اقتصادی، چوب حراج زدند، مستحق کدام جریمهها و مجازاتها بودند؟ اگر آن دلارها به یغما نرفته بود، شاید امروز برای همه کسانی که ناتوان از تأمین مالی ماسکاند، میشد ماسک رایگان تهیه و در اختیار آنها گذاشت.
🔴 حکم جناب روحانی در جریمه ۵۰ و ۲۰۰ هزار تومانی، حاکی از عمق بیخبری یا بیخیالی او از وضعیت مردم، خصوصا مردم مستضعف و ناتوان از تأمین مالی ماسک است. فرمان جریمه مالی ماسک نزدن روحانی، شبیه پاسخی است که ملکه آنتوانت در گرماگرم انقلاب فرانسه در کاخ ورسای به اعتراض مردم در نبود نان داد که حالا که نان نیست مردم بروند کیک خامهای بخورند!
🔴 جناب روحانی اگر بنا بر حکمرانی دینی باشد، این شمایید که باید جریمه و مجازات شوید نه مردم مستضعف و محروم!
#ثامن
#ما_ملت_امام_حسینیم
#دفاع_همچنان_باقیست
#ماقوی_هستیم
#اخبار_البرز_رسانه_آنلاین_شهرستان_البرز
🍃🍃به کانال اخبار البرز بپیوندید:
💠 @alborzenews
✨🇮🇷✨
هدایت شده از مسجد اعظم شهدا
19.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 نامِ کریم اهل بیت که میآید، غمی در دلم تازه میشود، نمیدانم از کدام درد باید نالید؟! از داغِ کوچههای بنی هاشم؟ از نامردانِ منفعت طلب؟ از یارانِ بیاخلاصِ خیانتکار و حق ناشناس؟ از بیعتهای سُست؟ از طعنهها و زخمِ زبانها؟ از جگرِ سوختهاش؟
▫️ از تشییعِ غریبانهی پیکرش که آماج تیرهای کینه شد؟ از غربتی که در خاندان پیامبر موروثی است و تا همین امروز هم ادامه دارد؟ از مردمانی که امام زمانشان را تنها میگذارند؟
▪️ ای کاش تمام شود این همه غربت. کاش درس بگیریم از این همه مصیبت و با زهرِ دنیادوستی، ریا، تفرقه، جهل و ناآگاهی، جگرِ مجتبای زمانمان را نسوزانیم.
🔻 کاش برای آمدنش کاری کنیم. تا هرچه زودتر بیاید و تمام شود این همه مظلومیت.
🔘 شهادت مظلومانه #امام_حسن مجتبی علیهالسلام💚را محضر امام زمان(عج)🌦وهمه امت اسلام تسلیت عرض میکنیم🥀🥀🥀🌟🤲🌟🤲التماس دعا ویژه🌟🤲🌟
💠 @mas_jeed
هدایت شده از اخبار البرز
✨🇮🇷✨
🌹🌹🌹
🌷خدا قوت به متولیان برنامه وداع با پیکر شهید مدافع حرم زکریا شیری در گلزار شهدای قزوین
🌹🌹🌹
#ثامن
#ما_ملت_امام_حسینیم
#دفاع_همچنان_باقیست
#ماقوی_هستیم
#اخبار_البرز_رسانه_آنلاین_شهرستان_البرز
🍃🍃به کانال اخبار البرز بپیوندید:
💠 @alborzenews
✨🇮🇷✨