هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«۶۵۰۰میلیارد بدون وثیقه جهت خدمت»
جناب محسن رضایی خواهشمندم یکی از این نامههای سفارش برای پرداخت وام ۶۵۰۰میلیاردی بدون وثیقه را برای بنده نیز بنویسید.
قول میدهم «جهت خدمترسانی به ملت شریف ایران» یک شرکت هواپیمایی تاسیس و به عنوان یک کارآفرین موفق به پیشرفت اقتصاد کشور کمک نمایم.
مگر من چه چیزی از آقای «عبدالرضا موسوی در هواپیمایی زاگرس» یا آقای «آزمون در سرای ایرانی» یا آقای «انصاری در بانک آینده و مالک ایرانمال» و هزاران «آقای» دیگر کمتر دارم که باید از این ثروتهای بادآورده محروم باشم؟
برادر محسن!
فکر میکردم فقط برای گرانکردن بنزین توصیهنامه مینویسید و از اندیشکدههای لیبرال اقتصادی کشور تشکر میکنید.
اما ظاهرا به عنوان معاون اقتصادی رییسجمهور اختیارات زیادی دست شما هست.
من و میلیونها جوان ایرانی دیگر که برکت انقلاب اسلامی دارای تحصیلات عالیه هستیم طبق «بند ب اصل ۴۳ قانون اساسی» همین جمهوری اسلامی، نفری ۶۵۰۰میلیارد تومان وام بدون وثیقه، بدون سود و بدون ضامن میخواهیم.
اگر نمیتوانید پرداخت کنید؛ توصیهنامه را لغو، استعفای خود را امضا و برای همیشه از صحنه سیاست محو شوید تا بیش از این خاطر مردم از حضور شما مسئولین ناکارآمد، مکدر نگردد.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
میگن بنزین رو بدیم به خود مردم تا اونی که ۴ تا ماشین داره بره از کسی که ماشین نداره بنزین بخره
فکر کنید این طرح اجرا بشه، چند میلیون نفر که ماشین ندارن، باید باهم رقابت کنن تا بنزینشون رو بفروشن به چند هزار نفر ثروتمند پرمصرف که چندتا ماشین دارن
بورس مبادله بنزین هرروز صف فروش میشه
در نتیجه قیمت رو همون ثروتمندان پرمصرف تعیین میکنن
دقیقا مثل رابطه کارگران با کارفرمایان
۱۴ میلیون کارگر مجبورن کارشون رو با حداقل حقوق به ۲۰۰ هزار کارفرما بفروشن
قطعا اگر دولت حداقل حقوق رو تعیین نمیکرد، دستمزد کارگران خیلی پایین تر از این هم میشد
احتمالا اگر این طرح اختصاص بنزین به کدملی اجرایی بشه ، بعد از یه مدت، دولت مجبور بشه حداقل نرخ بنزین رو تعیین کنه تا اونایی که ۴ تا ماشین دارن نتونن بنزین رو مفت و مجانی از بدون ماشین ها بخرن
🖋حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
🔹همسرم (دارای مدرک دکتری جامعه شناسی) ترم اخیر در یکی از موسسات آموزشی، درس سلامت زنان را ارائه کرده است و بانوانی از ۸ کشور مختلف جهان شامل پاکستان، الجزایر، اوگاندا، نیجریه، افغانستان و ... سر کلاس این درس حضور داشتهاند. اما عجیب آنکه طبق شهادت همه دانشجویان، در هیچکدام از این ۸ کشور مختلف برخلاف ایران، سبک آشپزی بانوان به صورت ایستاده نیست و بانوان به صورت نشسته، پخت و پز میکنند.
🔹اما در ایران، اقتضاء آشپزخانههای اپن که برگرفته از سبک زندگی غربی است این است که بانوان ساعات زیادی از روز را در آشپزخانه، به صورت ایستاده مشغول فعالیتهای مختلف (نظیر پخت و پز و شست و شو و ... باشند) که این نوع ایستادن برای ساعات طولانی، تبعات و معضلات بدنی و جسمی بسیار مخربی برای بدن بانوان به بار میآورد.
🔹عنایت بفرمایید که فلسفه آشپزخانه اپن، مانور تبرّج و تجملی است که محصول فرهنگ مصرف گرایی غربی است و بدیهی است که نمایش این نوع تجمل، جز با به نمایش درآوردن اسباب و اثاثیه آشپزخانه (اعم از سینک و فرگاز و ...)، آن هم به صورت باز و در معرض دید مهمانان میسر نمیشود؛ لذا لازمه چنین فرهنگ مخربی، اولا تبدیل آشپزخانههای سنتی و حریممند به آشپزخانههای باز و اپن و ثانیا تعبیه وسایل آشپزخانه در ارتفاع است تا مانور تجملِ متناسب با فرهنگ مصرفگرایی، امکان حداکثرِ بروز و ظهور را در معرض دید دیگران بیابد.
🔹اکنون به این میاندیشم که کشورهایی همچون اوگاندا و نیجریه و پاکستان و ... چه داشتهاند که موفق شدهاند که تاکنون، اینطور در مقابل فرهنگ مخرّب غرب مقاومت کنند و ما چه نداشتهایم که با این شدت، ارزشهای موجود در سبک زندگیمان را با ضد ارزشهای موجود در سبک زندگی غربی جایگزین کردهایم؟!
@baladetayyeb
هدایت شده از تحلیل سیاسی|محمدرضا قرایی
🆘قبوض رو #گران_کنین که افراد یا پولدارهای پر مصرف، زیاد مصرف نکنن !
از اونطرف کم درآمدها و فقرا هم بتونن از این نعمت استفاده کنن! 🤌👏
صبر کنین!!⁉️✋🤦♂
⭕️خبر آوردن 2 میلیون نفر بخاطر عدم توان در پرداخت قبض(همون فقرا) ، گاز و برق شون #قطع_شد!! 😵💫🤦♂
منبع
👇بیشتر،بهتر و معتبر ببینیم👇
https://eitaa.com/mohammad_gharayi_tahili
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
22 بهمن پارسال دو نفر بودیم
امسال چند نفر خواهیم بود؟
مطالبه اجرای #بند_ب سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
الکی میگه
ما هم بودیم
از همه جای کشور بودیم
فردا هم هستیم
همیشه خواهیم بود.