هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
آقای قالیباف در میزگرد اقتصادی از مشاوری همراه خود استفاده کرد که معترف است دیدگاههای اصلی رهبری در اقتصاد مثل ممنوعیت بنگاهداری بانکها و دانشبنیانی اقتصاد اشتباه است و ایشان نباید از تولیدملی مثل لوازم خانگی حمایت نمایند و انتهای مسیر شعار سال یعنی مردمیسازی اقتصاد، پاکستان است!
یعنی ایشان مستقیما فردی را کنار خود نشاندند که فعالانه با مواضع اقتصادی مقام معظم رهبری مخالف است و مسیر ایشان را اشتباه میداند!!
هرچند از گذشته با دیدگاههای اقتصادی نسبتا ناکارآمد آقای قالیباف آشنا هستیم اما این تصریح امشب و استفاده از طیف فکری خاصی از کارشناسان اقتصادی و مواضعی که امشب مطرح شد، تا حد زیادی تکلیف را در حوزه اقتصاد نسبت به ایشان روشن کرد و حجت را به اتمام رساند.
خشت اول چون نهد معمار کج
تا ثریا میرود دیوار کج
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاه جناب سیاح مشاور اقتصادی قالیباف به کارمند و کارگر، همان نگاهیست که سالهاست حقوق آنها را به بهانه کنترل تورم سرکوب میکند و حالا طلبکارانه حقوق سرکوب شده آنان را تمسخر و تحقیر هم میکند!
تئوریپردازان سرکوب حقوقها را از اطرافتان کنار بزنید آقای قالیباف!
@hzamanim
نکات مثبت و منفی صحبت های #زاکانی در گفتگوی ویژه خبری:
✅نکات مثبت:
۱_مالیات ابزار تنظیمگری است نه درآمدزایی
❌نکات منفی:
۱_افتخار به ساخت ۲۰۳ هزار واحد مسکونی(که در مساحت ۱۰۰۰ هکتاری ساخته میشود یعنی تراکم جمعیت ۷۰۰ نفر در هکتار درحالیکه همین الان تراکم جمعیت تهران ۱۵۰ نفر در هکتار است و این یعنی فاجعه، یعنی افزایش ترافیک،آلودگی، ناهنجاریهای دینی، اجتماعی،فرهنگی اخلاقی و ...)
۲_حل مشکل مسکن از طریق نوسازی بافت فرسوده و با ایجاد مشوق برای مردم تا خود مردم مسکن بسازند و با این کار ۴ میلیون نه، ۱۰ میلیون مسکن ساخته میشود(نوسازی بافت فرسوده خوب است اما حل مشکل مسکن از این راه یعنی تراکم فروشی)
۳_یارانه را باید به حلقهی آخر بدهیم تا قاچاق حذف شود و رانت وجود نداشته باشد مثل کاری که در مورد نان انجام شد( در الگوی نان، فقط قیمت نان ثابت ماند ولی قیمت کالاهایی که قیمت آرد در آنها تاثیر داشت چندبرابر شد و یارانهای هم به آنها اختصاص داده نشد)
۴_تقلیل مردمی کردن اقتصاد به استفاده از سرمایههای مردم در اجرایی کردن پروژهها و شریک کردن مردم در سود آنها ( و توجه نکردن به تعاونیها و قرار دادن ابزار کار در اختیار افراد دارای توان کار مطابق با اصل ۴۳ قانون اساسی)
۵_مدیریت مصرف انرژی از طریق اختصاص انرژی به هر فرد ( که باعث تورم و فشار به طبقات ضعیف میشود و تاثیر چندانی هم در کاهش مصرف نخواهد داشت )
#انتخابات۱۴۰۳
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
نکات مثبت و منفی صحبتهای #قالیباف در میزگرد اقتصادی :
✅نکات مثبت :
۱_برای حل مشکل مسکن باید زمین را به مردم بدهیم. واگذاری زمین باید بصورتی باشد که برگشت جمعیت از شهرهای بزرگ را داشته باشیم
۲_بهداشت، آموزش و پرورش و دفاع را نمیشود خصوصی کرد و یا بودجه آنها را کاهش داد اما میتوان با هوشمندسازی هزینه ها را کاهش داد.
❌نکات منفی:
۱_در بحث مهار تورم، دو موضوع مهم کسری بودجه و ناترازی بانکی باید چاره اندیشی شود( در شرایط فعلی کشور علت اصلی تورم، جهانی سازی قیمتها، دلاری فروشی مواد اولیه و افزایش نرخ ارز است نه نقدینگی و کسری بودجه و ناترازی)
۲_حل مشکل کسری بودجه و ناترازی بانکها از طریق استقلال بانک مرکزی و حداقلی کردن دخالت دولت در بانک مرکزی ( استقلال بانک مرکزی خلاف قانون اساسی است، مثلا اگر دولت به بانکها تکلیف کند وام فرزندآوری و ازدواج و ... بدهید، بانک مرکزی میتواند مخالفت کند)
۳_دولت قیمت خودرو را دستوری تعیین میکند(یعنی دولت به زور قیمت خودرو را پایین نگه داشته و خودرو باید گران شود)
۴_قیمت خودروهای داخلی در مقایسه با کشورهای همسایه ۳ تا ۴ برابر گرانتر است( بالاخره خودرو داخلی ارزان است یا گران؟ اگر خودرو با این قیمتها وجود دارد چرا وارد نکردید؟ چرا قیمت خودروهای وارداتی بدون محاسبه تعرفه و سایر هزینهها بالای یک میلیارد بوده است؟)
۵_بورس بهترین جا برای تامین مالی است
۶_قیمت گذاری دستوری باعث ریزش بورس شد( یعنی اجازه بدهیم همه چیز را گران کنند، ارز را گران کنند تا بورس سبز شود)
۷_در بورس عدالت برقرار میشود(😅)
۸_نرخ نیمایی ارز باید در یک کانال رشد ملایمی داشته باشد(یعنی بی ارزش شدن پول ملی بصورت ملایم)
۹_با بازپس گرفتن شرکت هایی که به بخش خصوصی واگذار شدند مخالفم ( حتی شرکتهایی مثل هفت تپه و هپکو؟)
❓نکات مبهم:
۱_تصدی گری دولت را به مردم واگذار میکنیم ( کدام مردم؟ همهی مردم یا عدهای سرمایه دار؟)
۲_دولت ساختمان ساز نیست که مسکن بسازد(برای مردمی که توان ساخت مسکن ندارند چه برنامهای دارید؟)
#انتخابات۱۴۰۳
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
تحلیل مواضع اقتصادی و فرهنگی نامزدهای ریاست جمهوری را میتوانید در این کانال با جستجوی #انتخابات۱۴۰۳ مشاهده کنید.
همچنین برای مشاهدهی تحلیل مواضع هر نامزد بصورت جداگانه، میتوانید هشتگ مربوط به هر نامزد را جستجو کنید.
#جلیلی
#قالیباف
#قاضیزاده_هاشمی
#زاکانی
#پورمحمدی
#پزشکیان
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
18.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«نامزدهای انتخاباتی و فریب بزرگ واردات خودرو برای رایآوری!»
بدانیم که چرا ادعای نامزدهای انتخاباتی درباره مخالفت خودروسازان داخلی و مافیای خودرو با واردات یک دروغ بزرگ است!
بزرگترین ذینفع واردات خودرو، شرکتهای تولیدی و مونتاژکاران داخلی هستند و واردات برای آنان بیش از تولید و مونتاژ سودآور است اما فقط مشکلات مردم در صنعت خودرو را بیشتر میکند.
بیشترین حجم واردات خودرو در سال ۱۴۰۲ مربوط به شرکت سایپا با ۲۵٪ واردات بوده است آن وقت میگویند میخواهیم با واردات، باعث رقابتی کردن بازار خودرو شویم!!
بیش از ۱۰هزار میلیارد تومان صرف واردات خودروهای میلیاردی شد که میتوانستیم با این مبلغ ۲ تا ۴برابر خودروی داخلی باکیفیت مناسب و در سطح قدرت خرید مردم ایران تولید نماییم.
میانگین قیمت خودروهای وارداتی قبل از تعرفه گمرکی و سود واردکننده و سایر هزینهها بیش از ۱میلیارد تومان بوده است که این قیمت هیچ تناسبی با ۹۰٪ تقاضای خودرو توسط مردم ندارد.
سیاست جایگزینی واردات به تولید با استیضاح وزیر صمت باعث شد رشد تولید خودرو و روند نزولی تورم خرید وسایل نقلیه از شهریورماه متوقف و افت تولید همزمان با رشد تورم خرید وسایل نقلیه اتفاق بیافتد.
در این بازه زمانی، تولید ۱۰خودروی اصلی کشور از جمله سمند، تیبا و.. که متناسب با قدرت خرید مردم بود، متوقف گردیده است.
واردات خودرو در شرایط فعلی، هیچ پاسخی برای تامین نیاز مردم در زمینه دسترسی به خودروی باکیفیت ۲۰۰ تا ۴۰۰میلیون تومانی نخواهد داشت.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
نکات مثبت و منفی صحبتهای #قالیباف در برنامه با مردم:
❌ نکات منفی:
۱_مشکلات معیشتی معلول ناترازی انرژی، ناترازی بانکها، ناترازی آب و کسری بودجه است ( ناترازی اسم رمز گرانسازی است، یعنی انرژی، آب و همه چیز باید گران شود تا مصرف کم شود و کسری بودجه نداشته باشیم)
❓ نکات مبهم:
۱_ ۲۵ درصد انرژی در کشور تلف میشود، هدر میرود یا قاچاق میشود ( راه حل چیست؟ گران کردن؟)
#انتخابات۱۴۰۳
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
نکات مثبت و منفی صحبتهای #جلیلی در میزگرد فرهنگی:
✅ نکات مثبت:
۱_پیشرفتها و موفقیتهای ما در عرصههای نظامی، علمی و ... به خاطر قدرت فرهنگی بوده است و به همین علت است که دشمن به دنبال ضربه زدن به فرهنگ ماست
۲_ باید از ظرفیت مساجد بصورت ۲۴ ساعته استفاده کنیم نه ۲ نوبت نماز خواندن
۳_ در زمینهی حجاب نباید سلیقهای برخورد کرد، قانون فصل الخطاب است
❌ نکات منفی:
۱_ مسائلی مثل حجاب و فیلترینگ پاسخ فرهنگی دارد نه امنیتی (مسئلهی حجاب هم فرهنگی است، هم سیاسی، هم امنیتی و حتی اقتصادی)
❓ نکات مبهم:
۱_ آسیبهای فضای مجازی را با مسئولیت پذیری میشود حل کرد نه با محدودیت (مسئولیت پذیری دقیقا یعنی چی؟ عدم محدودیت یعنی ولنگاری در فضای مجازی؟)
#انتخابات۱۴۰۳
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1718490571209055974
🗒 آقای جلیلی توجه کنند که بر اساس تفکر فرهنگی رهبر انقلاب، آفات هویتی در قلمروهای حجاب و فضای مجازی، هم نیازمند مواجههی «فرهنگی» است و هم مواجههی «امنیتی»، هم «مصونسازی» و هم «محدودسازی»، هم «اخلاق» و هم «قانون»، هم «استحکام درونی» و هم «مرزبندی بیرونی». البته راهکار تربیتی، اصالت و تقدم دارد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
نکات مثبت و منفی صحبتهای #پورمحمدی در گفتگوی ویژه خبری:
❌ نکات منفی :
۱_بی ثباتی نرخ ارز در نتیجهی نرخ گذاری دستوری دولت است ( یعنی به جای اینکه دولت براساس منافع ملی نرخ ارز را تعیین کند، صاحبان دلار که فولادیها و پتروشیمیها هستند نرخ را دستوری تعیین کنند)
۲_برای رسیدن به رشد ۸ درصدی نیاز به ۲۰۰ میلیارد یورو سرمایه گذاری است که ۱۰۰ میلیارد آن باید سرمایه گذاری خارجی باشد. تحریمها مانع ورود سرمایههای خارجی است( این اعداد از کجا آمده و مبنای محاسبات آن چیست؟ هدف، گره زدن مشکلات کشور به رفع تحریمهاست)
۳_ناترازی بانکها و هزینههای دولت از عوامل اصلی تورم است ( عامل اصلی تورم، نرخ ارز، جهانی سازی قیمتها و دلاری فروشی مواد اولیه است. وقتی میگویند هزینههای دولت منظورشان حقوق کارمندان و یارانههاست که باید کاهش یابد و منظور از ناترازی بانکها هم وام ازدواج و فرزندآوری و ... است که باید حذف شود)
۴_ناترازی انرژی یکی از عوامل مهم در افزایش هزینهها و تورم است ( راه حل چیست؟ افزایش تولید یا گران کردن انرژی؟ ربط دادن تورم به افزایش هزینهها هم ناشی از این تفکر اشتباه است که نقدینگی را تنها علت تورم میداند)
۵_تاکید بر بازسازی بافتهای فرسوده به عنوان راه حل اصلی مشکل مسکن (نوسازی بافت فرسوده خوب است اما حل مشکل مسکن از این راه یعنی تراکم فروشی و الگوی ساخت عمودی و آپارتمان سازی و مشکلات و عوارض فرهنگی و اجتماعی که در نتیجهی آن به وجود میآید)
#انتخابات۱۴۰۳
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
انا لله و انا الیه راجعون...
آقای قاضی زاده هاشمی پس از اظهار نظر شگفتانگیز درباره واگذاری شرکت نفت که خلاف بیّن سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب است، گفته است میخواهد رئیس اتاق بازرگانی را عضو هیئت دولت کند.
ظاهرا موضوع رقابت کاندیداهای ریاستجمهوری این است که چه کسی نئولیبرالتر است!
@syjebraily