هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
💡تحلیل دکتر رضا غلامی از نگاه کاندیدهای انتخاباتی نسبت به مساله ارز (۱)
🔸️دکتر سعید جلیلی
سعید جلیلی، از یک سو معتقد به اقتصاد مقاومتی (کاهش ارزبری اقتصاد)، برنامه ریزی برای استقلال اقتصادی کشور (کاهش نیاز ارزی) و ارزآوری همه دستگاه ها، شفاف سازی منابع و مصارف ارزی کشور، طرح سبد مطلوب غذایی ایرانیان و توزیع مویرگی کالاهای اساسی تحت نظارت دقیق برای رهایی از التماس برای رفع تحریم ها و مانند آن است و از سوی دیگر، از پدیده هایی مثل رمزارزها که سوراخ بزرگی در اقتصاد کشور ایجاد می کند و ضمن ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، منابع تأمین قاچاق و تروریسم را فراهم می کند، به عنوان فرصت برای تأمین کالاهای استراتژیک و برقراری بهتر جریان مبادلات یاد می کند و همچنین تلویحا با افزایش قیمت ها (مثل قیمت سوخت) متناسب با ارز بیش قیمت گذاری شده، حمایت می کند.
بررسی موارد فوق نشان می دهد که اصولا دیدگاه های اقتصادی دکتر جلیلی منسجم نیست و در قالب یک تفکر مشخص جای نمی گیرد. از یک سو، علی الظاهر و با هدف مقابله با تحریم ها و امتناع از زانو زدن در مقابل بیگانگان و التماس برای آزادسازی جریانات تجاری، بدنبال شفافیت و مدیریت منابع و مصارف ارزی و نگاه ارزی آوری همه دستگاه ها است ولی همزمان بدنبال ایجاد سوراخ بزرگی در اقتصاد و بازار ارز کشور با نگاه مثبت به رمزارزهاست. هر دو این نگاه ها، از حیث ثبات بازار ارز نگران کننده هستند. رمزارزها می تواند به خروج سرمایه ارزی کشور منجر شود که اصل شفافیت و مدیریت منابع و مصارف ارزی را تحت الشعاع قرار می دهد.
همچنین تأکید خاص بر صادرات و ارزآوری، بدون توجه به محدودیت های تولید و مصرف و شرایط اقتصاد کشور می تواند باعث افزایش نرخ ارز (به عنوان ابزار و محرک صادرات) شود. به بیان دیگر، تمرکز بر صادرات بدون توجه به ظرفیت تولید، به معنای برداشتن از سفره مردم یا گسترش خام فروشی است که هر دو مذموم هستند. البته ایشان با خام فروشی هم مخالفت کردند که در این صورت باید بدنبال گسترش زنجیره تولید باشند که در کوتاه مدت ممکن نیست و تأمین منابع ارزی از این محل به زمان بیشتر و فناوری بالاتری نیاز دارد.
در مجموع و با توجه به سایر سیاست های اقتصادی دکتر جلیلی مثل طرح وان، توجه خاص به فقرا با توزیع مویرگی کالاهای اساسی، فساد ستیزی، معتقد بودن به نظارت دقیق و مانند آن، بنظر می رسد که ایشان همه ابعاد این سیاست ها که تبعات فرعی نگاه لیبرالی به اقتصاد است را نمی داند و لذا در مقام اجرای سیاست اقتصادی دچار مشکل و تناقض خواهد شد. ولی در نهایت، باتوجه به شخصیت خودشان و صفاتی مانند ساده زیستی، توجه به معیشت مردم، مقابله با ویژه خواری و مانند آن، به سرعت به سیستم مقاوم سازی اقتصاد، تثبیت نرخ ارز و ممنوعیت ارزهای دیجیتال بجز در موارد خاص، روی خواهد آورد.
@jebhetse
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
💡تحلیل دکتر رضا غلامی از نگاه کاندیدهای انتخاباتی نسبت به مساله ارز (۴)
🔸️سایر نامزدها
در مورد سایر نامزدهای ریاست جمهوری، باستثنای دکتر حسن سبحانی، اطلاعات مشخصی در مورد بازار ارز در دست نیست. در نگاه دکتر حسن سبحانی نیز نرخ ارز متغیر مهمی است که نباید توسط سفته بازان و قاچاقچیان تعیین شود لذا در صورت انتخاب ایشان به ریاست جمهوری، بازار ارز قاچاق کوچک تر شده، نرخ ارز نیما به دلیل نظارت ها و کنترل بازار کاهشی خواهد بود و امید به تقویت پول ملی بالاتر است.
@jebhetse
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«نالایق برای ریاستجمهوری!»
واردات کالایی که مشابه داخلی دارد به تعبیر رهبری خیانت و جنایت است و تاکید ایشان بر حمایت متعصبانه از تولید ملی و تمرکز بر افزایش کیفیت غیر از واردات است.
فردی که اولین موضع انتخاباتی او واردات باشد و تولید ملی را متهم به رانت کند قطعا شایستگی حضور در کرسی ریاست جمهوری را ندارد.
البته که ایشان سال قبل وعده واردات خودروی باکیفیت عالی ۵هزار دلاری را داد که دروغ بود و میانگین قیمتی خودروهای وارداتی باکیفیتی معمولی و مشابه داخلی قبل از گمرک بیش از ۲۰هزار دلار بوده است و ایشان باید پاسخگوی وعده قبلی خود به مردم باشد و البته نمیداند که شرکتهای خودروسازی داخلی از واردات بیش از تولید نفع میبرند و مافیای اصلی واردات همین شرکتهای خودروسازی داخلی هستند!!
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه تصریح دارند که «گاهی دستگاههای اجرایی به بهانههایی راهِ واردات را بیمورد باز میکنند؛ فرض بفرمایید مسئلهی رقابت.
مثلاً فرض کنید که وقتی گفته میشود چرا اجازه دادید خودروهای خارجی به این شکل بیایند، میگویند آقا رقابت. من میگویم خب شما که میخواهید به وسیلهی رقابت، کیفیت را بالا ببرید، تلاش را بگذارید روی بالا بردن کیفیت از راه دیگر؛ وَالّا شما بیایید تولید داخلی را مشمول زیان مضاعف بکنید به خاطر اینکه میخواهید مثلاً کیفیّت را بالا ببرید، این به هیچ وجه درست نیست(۱۳۹۹/۲/۱۷).
در این میان تقریبا فقط نامزدهایی که از سمت هیات دولت ثبتنام کردند مواضع صریح حمایت از تولید ملی و نفی مافیای واردات را داشتند و حتما ادامه راه رییسی فقط همین است.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
خودروی 5 هزار دلاری؟ یک بار با همین اسم رمز، خودروی 2 میلیارد تومانی وارد شد، کافیه.
واردات خودروی کارکرده هم در بهترین حالت، تضمین واردات میلیونها دلار قطعه از سال بعد است.
البته علاقه سردار به واردات خودرو از زمان نیروی انتظامی است که نتایجش برای همه آشکار است. #سبک_زندگی
@DrRezaGholami
هدایت شده از تحلیل سیاسی|محمدرضا قرایی
🛑قابل توجه طرفداران دو آتیشهٔ #کارنامه 😏
⚠️بگید ارزی که تخصیص داده شد برای #واردات_خودروهای_لوکس،
⬅️اگر برای شهرستانها تخصیص داده میشد بهتر نبود؟؟
⬅️یا اقلام ضروریِ مورد نیاز #همه_مردم، نه عده ای خاص😉
🔴به اسم رفع انحصار، ماشین 2 میلیاردی برای فقرا وارد کردید⁉️
❌بدتر از اون اینه که در برنامه ی دولت آینده عزمشون جزمه برای #خدمت_به_اغنیا و واردات بیشتر خودروهای لوکس‼️
📛 #از_همه_بدتر...
در سالی که توسط رهبری #جهش_تولید، با #مشارکت_مردم نامگذاری شده، بجای #تولید_خودروی_باکیفیت، افتخار به واردات میکنید‼️‼️
✅ #کارنامه_یا_ #عار_نامه😏
بیشتر، بهتر و معتبر ببینیم👇👇
https://eitaa.com/mohammad_gharayi_tahili
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
#همستر_تلگرام
قراره با این بازی مردم عادت های خطرناکی رو یادبگیرند. شاید این عادت در همین انتخابات یا انتخاباتها و حوادث بعدی ماجرا تولید کند...
سال ۱۳۹۹ و با داغ شدن بی مبنای بازار بورس، تذکر دادیم که دقت کنید. نکردند و زیان کردند. این هم یک تذکر دیگر...
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ ا. انصاری زاده
اسلام سیاسی؟
یا اسلام فرهنگی؟
اسلام عربستان و قطر و امارات؟
یا اسلام جمهوری اسلامی؟
پاسخ را از زبان حضرت آیت الله میرباقری بشنوید...
#لیبرالیسم_اسلامی
#اسلام_لیبرالی
@tahliltamadoni
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
4.2M
📢 بشنوید
🔶🔹 اهداف بازی همستر (ارز دیجیتال) از منظر بینالمللی و داخلی
💢 محورهای موضوعی
1⃣ ارز دیجیتال چیست؟
2⃣ ارز دیجیتال، بستر کنترلهای سایبرنتیکی در اقتصاد: اکانوسایبرنتیک
🌐 https://www.aparat.com/v/nuj3539
3⃣ راهبرد جیمز ریکاردز برای جایگزینی ارز دیجیتال بهجای دلار در راستای هژمون جهانی آمریکا؛
4⃣ نقش جریان اطلاعات تلگرامی در جهتدهی به انتخابات سال ۱۳۹۶؛
5⃣ همستر: بازگردانی مردم به تلگرام برای مدیریت شناخت سیاسی - اجتماعی کشور در مسائل مختلف از جمله انتخابات؛
6⃣ نگاه جریان گلوبالیست به اقشار مردم در نظم نوین جهانی؛
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
تولید شد:
♨️کیف مدرسه با طرح «خیرالنساء صدخَرْوی»
🎒 حسینیه هنر سبزوار در راستای تقویت هویت بومی و زنده نگهداشتن یاد خیرالنساء صدخَروی، یکی از زنان سبزواری پشتیبان جبهه، اقدام به تولید کیف مدرسه کرده است.
این کیفها در رنگهای متنوع عرضه شده که مناسب دختران و پسران است.
🔹 رهبر انقلاب درباره خیرالنساء گفتهاند: زنده نگه داشتن یاد آن بانویی که در دِه «صدخَرْو» یا هر جای دیگر در خانهاش، ده تا تنور میزند که برای رزمندگان نان بپزد، جهاد است. ١۴۰۲/۳/۹
📬 «کیف خیرالنساء» را از اینجا تهیه کنید:
https://eitaa.com/kifparvaz
حضوری: سبزوار، خ بیهق، بیهق 18، انتهای بن بست فقاهتی، حسینیه هنر
🚩 همراه «حسینیه هنر سبزوار» باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«روایت مرگ هولدن و فروپاشی صنعتی استرالیا»
هولدن شرکت اصلی خودروسازی استرالیا بود که مردم این کشور خاطرات زیادی با آن داشتند.
حدود یک دهه قبل جریان نئولیبرال استرالیا با ایده حمایتزدایی و یارانهزدایی از صنعت خودرو، این شرکت را به فروپاشی رسانده و اقتصاد و اشتغال استرالیا را در شوک و رکود عمیقی بردند.
مک هوگان در مقالهای در سایت ROAD AND TRACK با عنوان «سرزمین از بین رفته: چگونه صنعت خودرو استرالیا از هم پاشید» بیان میکند چگونه رونق معدن، عقبنشینی حمایتهای دولتی و سیستم تولید تویوتا برای کشتن خودروسازی استرالیایی توطئه کردند.
تمام خودروسازان باقیمانده مستقر در استرالیا، هولدن، فورد و تویوتا، تولید خود را متوقف کردند و صدها هزار کارگر بیکار شده و اقتصاد استرالیا در رکود عمیقی فرو رفت.
این اتفاق استرالیا را از کشوری صنعتی و خودروساز، به کشوری وابسته و واردکننده تبدیل کرد که دسترسی سختی به خودروهای باکیفیت و قیمت مناسب برای مردم به وجود آورده بود و نارضایتی عمومی افزایش یافت و نماد سرزندگی صنعتی استرالیا به یک خواب تاریخی فرو رفت.
حال تاریخ تکرار میشود و مشاورین لیبرال مسئولین ما، حتی در سال جهش تولید با مشارکت مردم؛ اولین ایده نامزدهای انتخاباتی را واردات خودروهای نو و کارکرده! نوشته و با ادعای ولایتمداری پا بر تمام حرفهای رهبری از حرام بودن واردات کالایی که مشابه داخلی دارد تا خیانت و جنایت بودن این عمل توسط مسئولان میگذارند و حتی به ذهنشان نمیرسد که برای افزایش کیفیت و کاهش قیمت خودروی داخلی و رشد آن فکر کنند!
متن کامل
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
خط تولید ریرا بنزینی افتتاح شد. تولید انبوه: اردیبهشت ۱۴۰۳
با توجه به طراحی، امکانات و کیفیت (توضیحات)، قیمت کارخانه حدود ۹۰۰ م (۱۹۰۰۰$) خواهد بود.
ارزانترین خودرو همکلاس جهانی، ۳۰۰۰۰$ قیمت دارد.
امیدوارم کمتر بدون دانش به #تولید_ملی حمله کنیم.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
« مسئلهی مهم این است که باید امکانات کار به وسیلهی نظام و دولت در اختیار صاحبان نیروی کار چنان قرار بگیرد که مجبور نباشند مزدور چنین اشخاصی بشوند. در حقیقت، این بند ۲ از اصل ۴۳ ، شیوهی جدیدی برای مبارزه با حاکمیت سرمایه و صاحبان سرمایه بر نیروی کار و صاحبان نیروی کار است.»
شهید بهشتی_ نظام اقتصادی در اسلام ص ۳۱
نامزدهای محترم ریاست جمهوری باید به این سوال پاسخ بدهند که دقیقا چه برنامهای برای اجرای اصل ۴۳ قانون اساسی خصوصا بند ۲ آن دارند؟
اگر پاسخی نداشته باشند، نشان میدهد یا دغدغه اقتصاد ندارند، یا فهم درستی از مبانی اقتصادی انقلاب ندارند.
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
مقام معظم رهبری:
اینطور نباید خیال کرد که اگر کسی، قیمتی روی یک جنس یا خدمت [خودش] گذاشت، این قیمت، مثل وحی منزلی است که ناشی از ارتباطات اقتصادی و مکانیزم اقتصادیای است که ما در برنامه داریم. قضیه اینطور نیست. خیلی از اینها قابل اجتناب است.
#قیمت_گذاری #بازار #توهمات_اقتصادی_لیبرالها
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar