هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻پشتصحنۀ طرح وفاق ملّی
🖊مهدی جمشیدی
۱. روشن است که آقای پزشکیان با ذهنیّتِ تهی از خلاقیّت و طرح و تدبیر به میدان انتخابات وارد شد و گفتارهای انتخاباتیاش، عامهپسند و غیرعالمانه بودند؛ همچنانکه اکنون نیز ایشان داشتۀ نظری و مفهومی ندارد و سخن نو و مبدعانه برای ایشان، در حد امر ممتنع است. چندی که گذشت، اصحاب اصلاحات به صحنه آمدند و کوشیدند از گوشهوکنار سخنان ایشان، یک معنا را برجسته سازند و متناسب با آن، مفهوم و اصطلاحی را از علوم انسانی برگیرند و آن را بر جایگاه نظریۀ دولت او بنشانند تا قدری از ابهام و خلاء و سرگردانی بکاهند. این اصطلاح، دولت وفاق ملّی بود. در واقع، این اصطلاح در متن مواجهات و کنشگریها متوّلد شد و پیشینی و طراحیشده نبود و این خود نشان میدهد که تدبیر و تقدیر، به تصادف و اتّفاق وانهاده شده است.
۲. این نظر در نسبت با مفهومی شکل گرفته که پیش از این صورتبندی شده بود: یکسانسازی و خالصسازی و حاکمیّت یکدست. ادعای نیروهای سکولار این بود که نظام به سوی حذف و طرد و انکار رفته و دیگریهای را از صحنۀ بازیِ سیاسی رانده و روند انتخابات نیز از رقابت، فاصله گرفته است. آنها با تکرار پُربسامد این تفسیر، توانستند ذهنیّتها را وادار به تسلیم در برابر خویش کنند و حس انفعال به وجود بیاورند. واقعیّت سیاسی، این بود که نیروهای اعتدال و اصلاحات در متن بازیِ سیاسیِ مبتنی بر رقابت جدّی و انتخاب مردم، از قدرت سیاسی دور افتادند و نظر مردم به سوی جریان مقابل آنها معطوف شد، اما این تغییر وزن اجتماعی و چرخش مردم، به پای حاکمیّت نوشته شد و از آن به عنوان خالصسازی یاد شد. این یعنی شکست اجتماعیشان را به صورتی معنا کردند که در این میان، حاکمیّت دچار شرمندگی و انفعال شود؛ چنانکه گویا حقی از آنها تضییع شده است.
۳. پشت مفهوم وفاق ملّی، این پیشفرض نهفته است که جامعۀ ایران، گرفتار پراکندگی و تضاد درونی شده و میان حاکمیّت و مردم نیز، فاصله و گسست رخ داده و این وضع به بحران رسیده و اینک باید برای علاج آن، دولت وفاق ملّی بنا کرد؛ به این معنی که باید همه را وارد بازی کرد و مطرودان و محذوفان را صاحب نقش نمود. برایناساس، چند شکاف اجتماعی در نظر گرفته شد: شکاف قومیّتی، شکاف سیاسی، شکاف مذهبی و شکاف جنسیّتی. در این طرح، اینگونه تصویرسازی شد که این شکافها در جامعۀ ایران، بسیار فعّال و خطرناک شدهاند و نظام در حال سقوط اجتماعی است و اگر زودتر دستی نجنباند، آشوب و عصیان دیگری از راه خواهد رسید. این در حالی بود که شکافهای یادشده، غیرفعّال بودند و جامعه، چنین حسی نداشت که این شکافها، آزاردهنده هستند، اما بازی روایتپردازیِ وارونه، کار خویش را کرد و ذهنیّت جامعه، دستخوش تغییر شد. به بیان دیگر، روایت توانست حس محرومیّت را در جامعه ایجاد کند و جامعه، حس واقعی و روزمرّۀ خویش را کنار بگذارد و تسلیم روایتهای روشنفکرمآبانه و سکولار شود. نیروهای پیشرانِ داستانِ روایت، قادرند چنین تأثیری بر جامعه بگذارند و به این واسطه، بسیج اجتماعی ایجاد کنند. جامعه نیز طوطیوار و رعیّتمآب، تمکین میکند و تفکّر مستقل را به کناری میاندازد. سیاست، اینچنین برده و بندۀ روایت شده و جامعه نیز در این حد، مغلوب و مسحور خواصی شده است که فن روایت را میدانند و دست تصرّف به سوی واقعیّت دراز میکنند.
۴. اتّفاقی که اکنون در عمل رخ داده است، بهصحنهآوردن نیروهایی است که منتقد حاکمیّت بودهاند و مخالفت خویش را نیز از جمله در ماجرای اغتشاشات اخیر، نشان دادهاند. وفاق ملّی، اینگونه ترجمه شده است که باید دیگریِ حاکمیّت، میداندار و مدّعی شود و به عرصۀ سیاستِ رسمی، پا بگذارد. در واقع، آنچه که رخ داده است، نه وفاق است و نه ملّی. وفاق نیست، چون نیروهای سیاسیِ زاویهدار، از جنس گفتمان انقلاب نیستند که وفاق با آنها معنا داشته باشد، بلکه اینان نیروهایی هستند متمایل به لیبرالیسمِ مذهبی که میخواهند در برابر نظریۀ نظام انقلابی بایستند و نظام را از انقلاب، تهی سازند. وفاق با اینان، بهحتم عملگرایانه و بیسرانجام است و نه فکری و هویّتی. مسأله، سفرۀ قدرت سیاسی است که باید اینان نیز بر سر آن بنشینند و از آن لقمههای چربوشیرین برگیرند. همچنین این وفاق، ملّی نیز نیست؛ چون از واقعیّتهای جامعه حکایت نمیکند و فقط منافع پارهای از نیروهای سیاسیِ دگراندیش و مسألهدار را دربرمیگیرد. پس غرض، بازیابی یک لایۀ سیاسی در قدرت رسمی است؛ لایهای که دیروز برای تحریک جامعه در برابر نظام، فتنهانگیزی کرد و امروز که طمع مقام و منزلت دارد، از وفاق سخن میگوید.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
از یک نظرسنجی تلویزیونی نتیجه گرفتهاند که ۹۲ درصد مردم واردات خودرو را به اشتغال سه میلیون نفر در صنعت خودرو و صنایع وابسته ترجیح میدهند
اصلا چرا مردم باید بین این دو گزینه یکی را انتخاب کنند؟
مگر تنها راهحل مسئلهی خودرو، آزادسازی واردات است؟ چرا سایر راهکارها مثل آزادسازی تولید خودرو در بین گزینهها نیست؟
مگر تنها ایراد واردات خودرو، بیکار شدن آن سه میلیون نفر است؟ افزایش نرخ ارز در اثر فشار تقاضا و یا واردات خودروهای گرانقیمت که فقط سهم طبقهی مرفه است چرا در بین گزینهها نیست؟
واردات خودرو که همین چند وقت پیش برای هر فرد آزاد شده بود، پس این نظرسنجیها چیست؟
میخواهید بگویید خود مردم موافق بودند و از پاسخگویی فرار کنید؟
حتما در نظرسنجی بعدی هم از مردم میپرسید ترجیح میدهید مستاجر بمانید یا خانهی ۲۵ متری داشته باشید؟
ترجیح میدهید وام ازدواج را با تاخیر چندساله بگیرید یا بن خرید کالا بگیرید؟
ترجیح میدهید بنزین را گران کنیم یا بنزین ارزان باشد اما پول گندمکاران و حقوق بازنشستگان را ندهیم؟
نکند رضایت مردم برای #جراحی_اقتصادی را هم با این نظرسنجیها میخواهید نتیجه گیری کنید؟ ...
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
آنهایی که با ندانم کاری، با نساختن نیروگاه، با عدم تنوع بخشی به روش های تولید انرژی، با متوقف کردن فرایند تولید انرژی هسته ای و عدم توجه به توصیه دانشمندان، کشور را با کمبود مواجه کرده اند، امروز با اسم رمز #ناترازی به دنبال سخت کردن زندگی مردم از طریق گرانسازی انرژی هستند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
عن امیرالمونین علی عليه السلام : كَثرَةُ الوِفاقِ نِفاقٌ ، كَثرَةُ الخِلافِ شِقاقٌ .
[غرر الحكم : 7083 و 7084.]
امام على عليه السلام : موافقتِ زياد [نشانه] نفاق است؛ مخالفتِ زياد [نشانه] دشمنى است.
📎 @hassanabbasi1374
دستمزد کارگر و کارمند نباید زیاد شود تا حقوق یک نفر کفاف خرج خانواده را ندهد
برق و گاز خانگی باید قطع شود تا برق و گاز کارخانهها قطع نشود
مسکن باید ۲۵ متر باشد تا هیچ زنی تحمل ماندن در خانه را نداشته باشد
همهی اینها برای استخراج طلای پنهان(زنان) از خانهها و تبدیل آنها به کارگر مفت و ارزان در کارخانههاست
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«حنای همتی!»
جناب همتی!
طبق استدلال شما مدیران مظلوم سازمان بورس که در سرما و گرما ساعت ۶ صبح میان سر کار و کلی استرس برای خدمت به مردم میکشند، طی سه سال حق دریافت یک وام به اندازه یک کارمند ساده بانکی ندارند؟!
وام ارزان به رفقای خودتون میرسه میشه حق اما برای بقیه رانت محسوب میشود؟!
حنای شما دیگر رنگی ندارد..
پ.ن:
هر نوع ویژهخواری و تخصیص منابع ملی اعم از تسهیلات بانکی مذموم است.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
شهید بهشتی علتی که برای حرمت تبلیغات طرح می کنند نابودی تولیدات خرد است!
تولیدات کوچک و با کیفیتی که زیر چرخهای توسعه له می شوند! زیر چرخهای انحصارات قانونی و غیرقانونی.
وقتی تولید محتوا در فضای مجازی تبدیل به کالا میشود طبیعتا فضای مجازی هم جامعه بازار خواهد شد و قیمت هر کالا هم تعداد بازدید و توجهی است که مخاطبین به آن محتوا خواهند داشت و در نهایت خرید و فروش این بازدیدها توسط صاحبان رسانه و بنگاه های اقتصادی
ایتا هم دچار همین آفت شد. دقیقا از روزی که تبلیغات ایتا شروع شد افرادی که توانایی تبلیغ کردن داشتند به راحتی ظرفیت محدود تعداد کانالهایی که افراد می توانند عضو شوند را پر کردند. به هر حال هر فردی در ایتا تعداد محدودی کانال را دنبال و پیگیری می کند. وقتی تعداد معدودی کانال با تبلیغات سنگین بتوانند روی ایتای هر کاربری جاخوش کنند آنگاه مخاطب خاکستری و عوام به سوی کانال های کوچک و متعدد روی نخواهد آورد و با تبلیغات فریبنده عضو همان کانالهای بزرگ می شوند.
کانال های کوچکی که هر کدام شاید روزی یک مطلب یا چند مطلب دقیق و عمیق بگذارند و با عضویت در تعداد بیشتری از آنها می توان اطلاعات بیشتر و متنوع تری را کسب کرد اما بوسیله تبلیغات، مردم با عضویت در کانال های بزرگ که روزانه ده ها پیام عموما زرد یا خبری بارگذاری می کنند این امکان را از دست می دهند.
این به شدت برای فرهنگ عمومی کشور مضر است. اینکه به جای دیدن و شنیدن تحلیل های مختلف و حرکت به سمت انتخاب عاقلانه با توجه به محتوای کانال ها، بمباران اطلاعات توسط کانال های بزرگ مقیاس شویم!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
🔻سردار عبدالهی، معاون هماهنگ کننده ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ سختی به شهادت شهید هنیه خواهیم داد؛ اما زمان آن را فرماندهی معظم کل قوا تعیین خواهند کرد.
این تیتر را در برخی کانالهای خبری دیدم، برای اطمینان مشروح سخنان سردار عبداللهی را در خبرگزاری تسنیم خواندم، هیچ حرفی از تعیین زمان انتقام توسط رهبری نزده بودند. فقط گفته اند پاسخ حتمی است ولی زمان آن مشخص نیست.
در روز روشن سخنان یک فرماندهی ارشد نظامی را تحریف میکنند تا مردم را فریب دهند و هزینهی عدم پاسخ به جنایت رژیم صهیونیستی را هم به گردن رهبری بیندازند.
میخواهند این تصور را در ذهن مردم جا بیندازند که جزئیات تصمیمات نظامی هم توسط رهبری گرفته میشود، در حالیکه به هیچ وجه اینطور نیست و اینگونه تصمیمات در شورای عالی امنیت ملی گرفته میشود، همانطور که عملیات وعدهی صادق و حملهی موشکی به عین الاسد تصمیم شعام بود.
البته حق دارند، وقتی رئیس جمهور مملکت در مقابل ۹۰ میلیون ایرانی، دروغ میگوید و از رهبری هزینه میکند و صدایی هم از اکثریت نمایندگان مجلس بلند نمیشود، چرا خبرگزاری اعتماد این کار را نکند؟
به نظر میرسد این روزها، هزینه کردن از رهبری و دروغ بستن به رهبری، هیچ هزینهای ندارد.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«برقکُشی!»
میگویند اگر مثل آلمان، به جای تخصیص عمومی برق به همه، بازار برق ایجاد کنیم دیگر برق قطع نخواهد شد.
میگویند آلمانیها چیزی دارند که اسمش را #بازار_برق گذاشتند، آنجا قیمت انرژی لحظهای و متناسب با عرضه و تقاضا بالا پایین شده و حداکثر برق به تولید و رفاه تبدیل میشود!
اما نمیگویند آلمان صدرنشین مرگ و میر بر اثر گرما و سرما در اروپاست و دسترسی مردم به وسایل اولیه سرمایشی مثل کولر و پنکه بسیار محدود است و مردم آلمان شبیه زندگی صدسال قبل ایران را هم تجربه نمیکنند!
نمیگویند اگر بازار برق ایجاد کنیم ۹۸٪ بنگاههای اقتصادی کشور را که گروه خرد و متوسط تشکیل میدهد باید فدای اقلیت ۲٪ بنگاه بزرگ رانتی و بزرگ شده و به خاطر ناتوانی در رقابت با ابرسرمایهداران در خرید برق از بازار، باید تعطیل کرده و در خانه بنشینند.
نمیگویند بیش از ۲۲میلیون بانوی خانهدار و ۱۰میلیون کودک و ۱۰میلیون سالمندی که در منازل هستند باید به خاطر ناتوانی در تامین برق مورد نیاز از بازار برق، زندگی سختی را تحمل کنند و حتی خدای ناکرده از سرما و گرما مثل اروپای فقیر، جان خود را از دست دهند.
اگر میخواهید کشور ایران را با کمترین دردسر با سیاستهای اقتصادی زمینگیر کنید و مقاومت مردم را بشکنید، یک شیوه بسیار کارآمد با پیامدهای ضدرفاهی فراوان را میتوان در آلمان جستجو کرد.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
حقیقتا غربزدگی و خودتحقیری بیماری خطرناکی است
اول که باور نمیکرد هزاران نفر در اروپا به خاطر گرما میمیرند
بعد که گزارش خود غربیها رو ویراست کردم که ۶۲۰۰۰ نفر به خاطر گرما در تابستان فوت کردند، میگه چون هوا یک دفعهای گرم شده و اونجا معمولا هوا سرده، آمادگیشو نداشتن و مُردن😐😐
مگه گرما مثل سیل و زلزله است که یکدفعه بیاد همه چی رو نابود کنه
یعنی انقدر فرصت نداشتن که یه پنکه بخرن تا جونشون رو حفظ کنن؟
یا شایدم پول نداشتن؟
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
وقتی در کشور حرامزادهها و در المپیکی که با حمایت از همجنس بازا شروع شده پرچم مقدس حضرت امالبنین رو بالا ببری، چیز عجیبی نیست که مدالت رو پس بگیرن
عجیب اینه که طرف تو شیعه خانه امام زمان از همجنس بازی حمایت کرده، اما هنوز داره برنامه اجرا میکنه و لجن پراکنی میکنه
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
آقای #پزشکیان ، حواست باشه دیگه گرانی نان و بنزین و برق و گاز رو نمیتونی بندازی گردن رهبری و بگی همه چی با بالا هماهنگ شده
چون رهبری در اولین دیدار با دولت جنابعالی، فرمودند حل مسئله گرانی اولویت فوری کشور است
اما دولت شما دنبال گران کردن همین چهار قلم کالایی هست که ارزان مونده
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
برخی دوستان انتظار داشتند که شهید رئیسی ظرف کمتر از یک سال، همه لیبرالیسمی که ۳۰ سال در کشور جاخوش کرده بود را از جهاز هاضمه اقتصاد بیرون بریزد. و چون این ماجرا رخ نداد به سرعت از ایشان ناامید شدند. ایشان را لیبرال خواندند و به او تاختند. ولی هر چه می گذشت شهید بر اوضاع مسلط تر می شد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از حسین زمانی میقان
میفرمایند زینپس دلار ۶۰ تومانی هم راضیمون نمیکنه برو بالاتر!!!
اقتصاد آزاد در تخریب معیشت انتها ندارد.
@hzamanim
#پزشکیان : بدون رضایت مردم، جراحی اقتصادی نمیکنیم
ولی سهمیه آزاد بنزین کم میشه، کارت سوخت جایگاها حذف میشه، سوخت به جایگاها نمیرسونیم چند ساعت تو صف بمونید، گازوئیل نمیدیم به کامیون دارا، برق رو وقت و بی وقت قطع میکنیم.
خب حالا راضی شدید به جراحی یا تو زمستون گاز رو هم قطع کنیم از سرما یخ بزنید؟
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
مشاور اقتصادی #قالیباف، از خام فروشی نفت دفاع میکند.
دقیقا مشکل ما با آقای قالیباف همین تفکر خطرناکی بود که کاملا مخالف نظرات رهبر انقلاب است اما قرار بود به دست سردار جهادی و به اسم دولت انقلابی اجرایی شود و اقتصاد کشور را به سمت نابودی ببرد.
آقای قالیباف، انقلابی بودن فقط این نیست که ساعت ۴ صبح در دفتر کار باشید، باید تفکر انقلابی داشت. وگرنه نتیجه ترکیب عملکرد جهادی جنابعالی با تفکرات لیبرالی اطرافیانتان میشود حرکت پرشتاب به سمت تمدن منحطّ و شیطانی غرب.
بخشی از بیانات رهبر حکیم انقلاب اسلامی در مخالفت با خام فروشی:
«خامفروشی دامی است که میراث سالهای متمادی قبل از انقلاب است و متأسفانه کشور گرفتار آن شده است و باید تلاش شود که ملت ایران از این تله نجات پیدا کند.» ۱۳۹۱/۵/۸
«یکی از کارهای لازم، نهضت کاهش خامفروشی است. اینکه من چندی پیش راجع به وابسته بودن اقتصادمان به نفت اعتراض کردم و در سخنرانی گفتم، ناظر به این است. ما باید کاری کنیم که خامفروشی بتدریج کاهش پیدا کند، تا اینکه بکلّی از بین برود» ۱۳۹۴/۱/۱
«خامفروشیها در بخشهای مختلفِ مواد خام و معدنی همچنان وجود دارد؛ و این یکی از ضعفهای ماست، یکی از مشکلات کشور ماست.» ۱۳۹۱/۵/۸
«تحصیل ثروت از راه فروش منابع تمامشدنی مثل نفت و امثال نفت، رونق نیست، پیشرفت نیست؛ این خودگولزدن است. ما در این دام افتادیم. باید اقرار کنیم، قبول کنیم که این یک تله است، یک دام است برای ملت ما. ما دچار خامفروشی شدیم.» ۱۳۹۱/۵/۸
🖋 حسن عباسی
@hassanabbasi1374
هدایت شده از تا 2030
👆🏻بهتازگی اعلام شد که سهم فروش رسمی داروهای آمریکایی در بازار ایران، 2400 میلیارد تومان است.
🎉مبارک است انشاءالله!
❓سؤال مهم: تحریم در این میان، کجا قرار دارد؟
➖ظاهراً تحریم اسم رمزی است تا به بهانهء آن و با ذلیل کردن ملت ایران در مقابل شیطان بزرگ، دست و پایمان را بیشتر ببندند و دروغهای شاخدار بیشتری از زندگیای که با رفع تحریم! خیلی خوب خواهد شد، تحویلمان بدهند.
➖تحریم اسم رمزی است برای برجامهای بیشتر و خوارکنندهتر!
🔹در خبر مذکور آمده که بیش از 80% رقم فوق، مربوط به واردات واکسن HPV است (=حدود 1900 میلیارد تومان)؛
🔸بهستان دارو -که نمایندهء رسمی شرکتهای دارویی آمریکاست- هم بیش از 83% داروهای آمریکایی را برای بازار ایران فراهم میکند.
♨️پ.ن: در ایام کرونا نیز تحریمهای آمریکایی لغو شد تا ایران بتواند خروار خروار واکسن وارد کند.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«ماجرای شوتی و اتاق بازرگانی!»
از ۴۶هزار خودرو که تحت عنوان شوتی متوقف شدند، میانگین حدود ۱۰۰میلیون تومان و یا ۱۷۰۰دلار اموال کشف شده است که عموما کالاهای عادی بوده که تجارت آن آزاد است.
اما چرا مدعیان بازار و تجارت آزاد معتقدند اگر یک خانواده با یک خودروی سواری تجارت کند شوتی است؟
جمع ارزش اموال مکشوفه از ۴۶هزار خودرو، به اندازه ارزش یک معامله اعضای اتاق بازرگانی نبوده و حتی به اندازه تخلفات یک پرونده گمرکی هم ارزش ندارد!
اما کل دستگاه امنیتی ما بسیج شده است که چرا تجارت کالا انجام میدهند!
طبق قاعده وجود اتاق بازرگانی، هرگونه تجارتی خارج از انحصار اعضای اتاق بازرگانی «قاچاق» و آن افراد «قاچاقچی» و شبکه توزیع آن «شوتی» هستند و نیروهای مسلح کشور باید سالانه هزاران میلیارد و صدها شهید تقدیم کنند تا مبادا تجارت آنان و سود افسانهای آنان به خطر بیافتد!
باید به خاطر اقلیت انحصارگر عضو اتاق بازرگانی، مرزها را بست و مرزنشینان را خانهنشین کرد و با ایجاد وضعیت فوق امنیتی مانع ایجاد زیرساخت شد تا مبادا مردم محلی امکان تجارت خارجی داشته و اگر هم میخواهند کسب درآمد کنند باید اموال را بر دوش کشیده و از مسیر صعبالعبور کوهستانی بروند تا مبادا رقیبی برای تجارت اعضای اتاق بازرگانی باشند و انحصار آنان بشکند!
یکی از ابعاد مردمیسازی اقتصاد و تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، آزادسازی و مردمیسازی تجارت است که در حال حاضر ممنوع است.
کسانی که دائما از آزادسازی(گرانسازی) قیمتها میگویند، میخواهند حواس را از آزادسازی تولید و تجارت به نفع مردم پرت کنند.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
@afra_eco
هدایت شده از بیداری ملت
❌به وقت خونخواهی ...
🔹امروز در حاشیه مراسم عهد سربازی در مسجد مقدس جمکران، چند کلامی با برادر ارجمندم، سردار سلامی (فرمانده محترم سپاه که سخنران این مراسم بود) همصحبت شدم. خدمتشان عرض کردم که مردم مکرر به ما پیام میدهند که پس این موضوع خونخواهی چه شد و چرا حرکتی انجام نمیشود؟ ایشان فرمودند که بله به خودم هم مکرر میگویند؛ عرض کردم که سردار، دارد دیر میشود و هر چیزی یک زمانی دارد و نباید از وقتش بگذرد.
🔹بعد از صحبت با ایشان، گوشهای از مسجد نشستم تا کمی قرآن بخوانم؛ قرآن را که برای تلاوت باز کردم با این آیات مواجه شدم: "وَ إِنْ تَتَوَلَّوْا يَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ ثُمَّ لَا يَكُونُوا أَمْثَالَكُمْ: و اگر روى برتابيد، به جاى شما مردمى ديگر آرد كه هرگز همسان شما نباشند" (محمد/۳۸).
🔹نمیدانم که حکمت تقارن صحبتم با سردار سلامی با تلاوت این آیه، آن هم در مسجد مقدس جمکران و آن هم در سالروز ولایت حضرت ولی عصر (عج) دقیقا چه بود! اما اینقدر میدانم که خدای متعال با هیچ قومی عهد اخوت نبسته و اگر در یاری خدا و دین او سستی بورزیم هیچ ضمانتی نیست که بار اسلام انقلابی کمافیالسابق بر دوش ما باقی بماند و این رسالت مهم به ملت دیگری واگذار نشود. انشاالله خدای متعال به همه ما توفیق دهد که در انجام وظایف خود به احسن وجه موید به تاییدات الهی باشیم.
👤 دکتر منان رئیسی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat