eitaa logo
هاتف
95 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
1.9هزار ویدیو
2 فایل
🕊بالے دهیـد بہ وسعت هفـت آسمـان مـــرا 🕊من هـر چہ میـدَوَم بہ شهیـدان نمـیرسـم😔
مشاهده در ایتا
دانلود
❌👈خون و خونریزی! (گفت و شنود) گفت: حزب‌الله لبنان مرحله اول عملیات نظامی علیه رژیم صهیونیستی را در انتقام ترور شهید فؤاد شکر با موفقیت انجام داد و ۱۱ مرکز و پایگاه نظامی و اطلاعاتی رژیم را با شلیک صدها موشک و پهپاد درهم کوبید. گفتم: وعده خدا حق است که از پیروزی قطعی حزب‌الله خبر داده است، «إِنّ حِزبَ‌اللهِ هُمُ الغالِبون...». گفت: با وجود این که رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از افشای میزان گسترده تلفات و خسارات، سانسور عجیبی برقرار کرده است ولی برخی از رسانه‌ها حملات حزب‌الله به اسرائیل را فاجعه‌ای بزرگ و کم‌نظیر برای این رژیم می‌دانند. گفتم: نتانیاهو اعلام کرده که ما قبل از حمله حزب‌الله، به پایگاه موشکی آنها حمله کرده‌ایم! گفت: مردک می‌خواهد ناتوانی خود از پاسخ به حمله حزب‌الله را توجیه کند و بگوید اگر جواب حمله حزب‌الله را نمی‌دهیم به علت ترس نیست! بلکه قبلا به آن پاسخ داده‌ایم! گفتم: یارو در یکی از شهرها با شخص دیگری دعوا کرده بود و حسابی کتکش زده بودن. وقتی به شهر محل سکونتش بازگشت، سقف خانه را سوراخ کرد و روی بام رفت و رو به شهری که در آن کتک خورده بود ایستاد و شروع به فحش دادن کرد. همسرش گفت زود از سوراخ بپر پایین! چه خبرته؟! الان خون و خونریزی راه می‌اندازی!
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اذعان بی.بی.سی به هدف قرارگرفتن پایگاه جاسوسی و محرمانه رژیم صهیونیستی در عمق ۱۱۰کیلومتری اسرائیل توسط حزب‌الله لبنان! 👤 «نفیسه کوهنورد»، خبرنگار ارشد بی‌.بی‌.سی: 🔺حزب‌الله لبنان یک مرکز اطلاعاتی اسرائیل را در عمق ۱۱۰کیلومتری هدف قرار داده که «سیدحسن نصرالله» امروز آدرس دقیق این پایگاه پنهان را در سخنرانی خود داد!
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمایشی از پرتاب شهاب سنگ های غول آسای ایرانی 🔹موشک سجیل؛ با وزنی معادل ٢۴ تن، با سرعت بیش از ۴ کیلومتر بر ثانیه از آسمان بر سر اهداف فرود می آید که رهگیری آنرا غیرممکن می‌کند 🔹موشک غول آسای خرمشهر؛ با برد ٢٠٠٠ کیلومتر، قابلیت حمل چندین کلاهک، ١۶ برابر سریعتر از سرعت صوت پرواز میکند و رادار گریز است.
⭕️ متن نامه آیت الله سبحانی به قالیباف «بسم الله الرحمن الرحیم حضور محترم جناب آقای دکتر قالیباف – دام مجده ریاست محترم مجلس شورای اسلامی اهداء سلام و عرض تسلیت بمناسبت ایام اربعین سالار شهیدان علیه السلام تصدیع می دهد؛ در خبرها آمده است «تعطیلی شنبه مجدداً در مجلس بررسی می‌شود»! علت بازگشت به مجلس چنین بیان شده تعطیلی شنبه به نفع کشور و اقتصاد می‌باشد و این کار بر اساس تعطیلات جهانی است تا در مراودات اقتصادی جهانی و دچار مشکل نشویم. نظر جنابعالی و همه نمایندگان مجلس را به امور ذیل جلب می‌کنم: ۱-آیا مصوبه‌ای که از طرف شورای نگهبان مردود شمرده شده و نهاد نظارت بر تصمیم‌گیری مجلس نیز آنرا مغایر با مصالح دانسته است و جمع‌آوری از مراجع نیز آن را نمی‌پذیرد و چگونه این طرح بار دیگر را به مجلس برمی‌گرداند. ۲-در متن خبر تعطیلی روز شنبه چنین توجیه شده است: تعطیلی شنبه به نفع اقتصاد کشور، است. این استدلال عجیب است تعطیلی شنبه، یعنی تعطیلی کلیه دستگاه‌های مولد. آیا چنین کاری به نفع اقتصاد کشور است؟! ۳-جمعی که با خارج از ارتباط از ۵ درصد از جمعیت کشور فزون‌تر هستند، چگونه یک اکثریت فدای اقلیت شوند. ۴-چگونه می‌توانم فرهنگ ملی و دینی را که سابقه هزار و چهارصد سال و اندی دارد، با یک قیام و قعود به هم زد. ۵- تنها مسائل اقتصادی نیست. تعطیلی روز شنبه، تعطیلی مراکز تحصیلی، دانشگاه ها و مدارس و حوزه ها و مراکز پژوهشی را در پی آیا این به نفع کشور است. ۶-از همه گذشته تعطیلی شنبه بر خلاف قانون اساسی است که می‌گوید تعطیلی هفته روز جمعه است و این عبارت مفید حصر است. همانطور که دو اصلی که در کنار آن آمده است نیز مفید حصر است: «زبان فارسی» که زبان رسمی کشور است (اصل ۱۵). آیا می‌عبری را هم به رسمیت می‌شناسم؟! پرچم کشور اسلامی از سه رنگ تشکیل شده (اصل ۱۸) آیا می‌توانم رنگ چهارم را به آن اضافه کنم. اینجانب از حضرتعالی و سایر نمایندگان مجلس نمایندگان می‌توانند اجازه دهند چنین طرحی بار دیگر وارد شود، کشورهایی که مشکلات فراوانی دارند و نمی‌توانند با این مسائل بحث کنند. قم – جعفر سبحانی ۵ شهریور ۱۴۰۳»
الا پرچمت ...💔