آیت الله اسلامی در خطبه های نمازجمعه ۲۶ خرداد تاکستان:
در این هفته سالروز جهاد سازندگی و جهاد کشاورزی را در پیش داریم. جهاد سازندگی در جبهه نقش بسزایی داشت سنگر سازان بی سنگر تا... . این روز را به جهادگران بی ادعا تبریک می گوییم.
این ایام یادآور رشادت فداییان اسلام است که در زمان حاکمیت تاریکی بر عرصه سیاست ایران، به دنبال روشنایی بودند و جان خود را هم در این راه فدا کردند.
واما شهید چمران، او تماما در اختیار انقلاب بود.نماینده حضرت امام در وزارت دفاع بود؛ نیروهای مردمی را جهت می داد. بدون قیل و قال و خود شخصا در هرجا که لازم بودحضور پیدا می کرد. یاد این شهدا را گرامی می داریم.
دو نکته پایانی:
1- جناب آقای دکتر رئیسی رییس جمهور کشورمان به کشورهای آمریکای جنوبی سفر کرد. هرجا که وارد شد عزت بود و این قدرت نظام است که آمریکا را مدیریت می کند.
2- شهرها این روزها چند مسأله دارند؛ عده ای که تاکنون مشغول کار بودند و سمتی داشتند اگر کار کرده اند که خدا قوتشان بدهد و اگر کار نکرده اند، نصیحت تریبون نماز جمعه به آنها این است که در فرصت های بعدی جبران کنند و سفارش به مسئولین جدید این است که شما را به خدا قسم برای مردم کار کنید به داد مردم برسید، این خوب نیست که انسان فقط برای حقوق کار کند. ظاهر تاکستان زیبا نیست، آبادانی شایسته ندارد مردم تاکستان سزاوار کار و خدمت بیشتر هستند.
#آیت_الله_اسلامی
#نمازجمعه
#فداییان_اسلام
#خدمت_به_مردم
#آیت_الله_رییسی
#سفربه_آمریکای_لاتین
@hatefetakestan
هدایت شده از پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله علی اسلامی
🔹حلول ماه ذی الحجه الحرام و سالروز پیوند آسمانی امیرالمؤمنین و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیهما مبارک باد.
@Ali_eslaami
هدایت شده از پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله علی اسلامی
#آیت_الله_اسلامی #مسؤول_حوزه_علمیه_شهیدمصطفی_خمینی #تاکستان ازجلسه امتحان طلاب حوزه علمیه بازدید به عمل آوردند.
@hatefetakestan
آیت الله اسلامی در خطبه های نمازجمعه دوم تیرماه تاکستان:
تیرماه ماهی است که منافقین در ابتدای دهه ۶۰ بیش از ۱۷۰۰۰نفر از مردم عادی را ترور کردند و به شهادت رساندند.
شهید بهشتی و یارانش در این ماه به شهادت رسید. شهیدی که بانظم بود. دستگاه قضا را به راه انداخت، امید را در مردم تقویت می کرد. امروز امیدواریم قضات عزیزمان همان راه را ادامه دهند.
روز عرفه نزدیک است. دعای عرفه اول از آن حسین بن علی است و دعای عرفه دوم از آن امام سجاد علیه السلام است امام حسین علیه السلام در روز عرفه در پیشگاه خدا اینگونه راز و نیاز کرد: خدایا آن کس که تو را دارد چه ندارد و آن کس که تو را ندارد چه دارد؟ ان شاءالله از این مراسم معنوی بهره لازم را ببریم.
اقتدار کشورمان این روزها بیشتر شده است. در دنیا حرفی برای گفتن دارد. این عزت را نبایدفراموش کردو بایدقدر آن را دانست.
ما از دولت و به ویژه وزیر کشور و از راهنمایی های رهبر فرزانه اعلام حمایت داشته و داریم. کسی حق ندارد به خاطر آن که حرفش به کرسی ننشسته کشور را به آشوب بکشد. انسجام ملی و دوری از تفرقه است که اقتدار می آورد.
@hatefetakestan
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مراسم پرفیض #دعای_عرفه
🌐چهارشنبه: ساعت ۱۶:۳۰
🔰#مسجدحضرت_ابوالفضل علیه السلام
بلوار آیت الله خامنه ای #تاکستان
@hatefetakestan
نماز عید سعید قربان در تاکستان
🔺پنج شنبه ۸ تیرماه
🔅ساعت ۷ صبح
🔹مصلی نماز جمعه
@hatefetakestan
#دعای_عرفه با استقبال کم نظیر مردم شریف تاکستان در مسجد حضرت ابوالفضل علیه السلام، بسیار باشکوه برگزار شد.
@hatefetakestan
#نمازعیدقربان به امام حجة الاسلام والمسلمین #علیبخشی در مصلای نماز جمعه تاکستان و باحضور مردم نشریف ونمازگزارتاکستان برگزارشد.
@hatefetakestan
آیت الله اسلامی در خطبه های ۹تیرماه ۱۴۰۲تاکستان:
از اتفاقات و حوادث ناگوار تیرماه که توسط دشمنان انقلاب اسلامی صورت گرفته است؛ حمله ددمنشانه آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران و به شهادت رساندن مسافران بیگناه که نوعاً زن و بچه بودند، بین آسمان و زمین است و تأسف بارتر این که به فرمانده ناو مربوطه در آمریکا نشان شجاعت و لیاقت دادند. این حقوق بشر آمریکایی است.
یکی از حوادث سیاسی که اخیرا اتفاق افتاد حمله پلیس کشور آلبانی به اردوگاه منافقین درآن کشور بود. وقتی صدام از بین رفت، هیچ کشوری در دنیا منافقین را نپذیرفت و آنها با چراغ سبز آمریکا وارد آلبانی شدند. منافقین در ایران به ویژه در تیرماه جنایات زیادی را مرتکب شدند که ان شاءالله به زودی به سزای اعمال پلیدشان خواهند رسید.
#نمازجمعه
#حمله_پلیس_آلبانی_به_منافقین
#حقوق_بشرآمریکایی
#تاکستان
#آیت_الله_اسلامی
@hatefetakestan
جلسه ستاد برگزاری جشن عید سعید غدیر در تاکستان امروز صبح در دفتر امام جمعه با حضور اعضاء و نهادهای مسؤول برگزار شد.
@hatefetakestan