♦️واژگونی کامیون در یزد جان راننده را گرفت
روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد:
🔹واژگونی یک دستگاه کامیون بنز خاور در محور میبد - مهریز (محدوده کنار گذر یزد بعد از پل تقوی)، منجر به فوت راننده شد.
🔹عوامل راهداری یزد با حضور به موقع در محل حادثه، نسبت به بازگشایی و ایمنسازی محور جهت تردد سایر رانندگان اقدام کردند./اخبار یزد
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
آتش سوزی خانه ای در خیابان چراغچی مشهد/ نجات 5 محبوس از درون آتش
مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی مشهد از نجات پنج محبوس در حادثه حریق یک منزل مسکونی در خیابان چراغچی خبر داد.
آتش یار وحید باخدا اظهار کرد: ظهر امروز سه شنبه در پی تماس شهروندان با مرکز فرماندهی ۱۲۵ در خصوص آتش سوزی یک منزل مسکونی و محبوسی ساکنان، بلافاصله آتش نشانان ایستگاه ۳۸ به محل حادثه اعزام شدند.
مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی مشهد افزود: آتش نشانان در بدو ورود پنج محبوس این حادثه که دو تن دارای معلولیت جسمانی بودند را به محل امن منتقل کردند.
بنابر اعلام وی با سرعت عمل بالای آتش نشانان، این حریق مهار شد و از گسترش آن پیشگیری به عمل آمد./حادثه۲۴
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
تجاوز خواستگار قلابی به دختر 21 ساله در پاسداران
پسر جوانی که در اقدامی هولناک، دختر جوانی را هدف آزار و اذیت قرار داده بود، در پاسداران تهران دستگیر شد.
با دریافت گزارشی مبنی بر وقوع یک فقره تجاوز به عنف، موضوع به طور ویژه در دستور کار کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.
بررسیها نشان میداد که شاکیه، دختر 21 سالهای با مراجعه به مراجع قضایی و سپس پلیس آگاهی، گفت فردی با وعده ازدواج، او را به منزل شخصی خود در سعادتآباد برده و با تهدید و اجبار به وی تعرض کرده است.
با وصول پرونده، تحقیقات جامع از شاکیه انجام و او برای بررسیهای پزشکی قانونی معرفی شد که نتیجه آزمایشها، تعرض و آثار ضرب و جرح را تأیید کرد.
در ادامه، تیمی از کارآگاهان با راهنمایی شاکیه به محل وقوع جرم اعزام شده و ضمن بررسی تصاویر دوربینهای مداربسته، اقدامات اطلاعاتی و چهرهنگاری انجام شد.
در نهایت، هویت دقیق متهم مشخص و مخفیگاه وی در پاسداران شناسایی شد.
با انجام اقدامات فنی و مخابراتی، کارآگاهان محل اختفای متهم را تحت مراقبت قرار داده و در یک عملیات غافلگیرانه، موفق به دستگیری وی شدند؛ متهم در تحقیقات اولیه به جرم خود اعتراف کرد و پس از تکمیل پرونده، با دستور مقام قضایی روانه زندان شد./حادثه۲۴
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
هدایت شده از 📌تبلیغات خبر فوری📌
🔴 ملاقات با سردار سلیمانی در برزخ😳
در برنامه تلویزیونی زندگی پس از زندگی خانمی از ملاقات با حاج قاسم در عالم برزخ صحبت کرد؛ سردار سلیمانی توصیهای عجیب به آن خانم کرد😱
و پس از این توصیه آن خانم مجدداً به دنیا بازگشت!
⭕️ به شدت توصیه میکنم #این_کلیپ_کوتاه رو ببینید 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3411607798C22235a17ed
2.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخورد خودرو به یک شیرینی فروشی در رشت
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
واژگونی کامیون گوجه فرنگی در آزادراه اصفهان- نطنز
رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: یک کامیون بنز حامل بار گوجه فرنگی در آزادراه اصفهان- نطنز- کاشان (سان آرا) بر اثر برخورد با گاردریل واژگون شد.
سرهنگ علی مولوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساعت ۱۳:۱۵ ظهر امروز سهشنبه یک دستگاه کامیون بنز نارنجی رنگ حامل بار گوجه فرنگی با حفاظ کنار کیلومتر ۱۴۵ آزادراه اصفهان- نطنز- کاشان برخورد کرده و بر اثر واژگونی واژگونی بار این کامیون در آزادراه سراریز میشود.
به گفته وی، برخورد این کامیون بنز مصدوم نداشته است اما تأسیسات راهداری آزادراه شامل هفت- هشت عدد پایه و یک عدد سرسپری خسارت دیده است.
رئیس پلیس راه استان اصفهان افزود: همچنین ساعت ۱۳:۳۰ امروز یک دستگاه سواری سمند مشکی با گارد کنار در کیلومتر ۱۷ کاشان به اصفهان برخورد کرد و ۲ مصدوم آن توسط عوامل ذیربط به بیمارستان اعزام شدند./حادثه۲۴
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
هدایت شده از مشتریان گسترده ترابایت
✔️ خرید اقساطی بدون پیشپرداخت
🧂🥄🫖 لـوازم آشـپـزخـونـه
از دم قسططط🙄👇
https://eitaa.com/joinchat/3369205941C265601b828
شروع قیمت از ۴۴۹ هزار تومن😍👆
هدایت شده از 📌تبلیغات خبر فوری📌
تا شب میلاد امام مجتبی(ع) #خریدهای_اقساطی بدون سود هست و انگار که با وام قرض الحسنه خرید میکنید👇
🫖 دیدن مدل ها و برندها
🫖 دیدن مدل ها و برندها
💕 عاشق ست هاش میشی😍👆
کشف ۱۹۰ کیلو گرم هروئین توسط پلیس فرودگاه امام
فرمانده یگانهای انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۱۹۰ کیلوگرم هروئین در پایانه هوشمند بار توسط پلیس فرودگاه امام خمینی (ره) خبر داد.
به گزارش ایسنا، سردار رضا بنی اسدی فر فرمانده یگانهای انتظامی و حفاظتی فراجا در تشریح این خبر گفت: مأموران مستقر در پایانه هوشمند بار فرودگاه حضرت امام (ره) حین چک و کنترل بارهای صادراتی، به یک محموله حاوی ۳ تن پودر هسته خرما، در خصوص احتمال جاسازی مواد مخدر مشکوک شدند.
وی افزود: کارکنان متخصص و مجرب پلیس فرودگاه در این حوزه، ضمن هماهنگیهای لازم با مرجع قضائی، اقدامات در خصوص بازگشایی و بررسی این محموله را انجام دادند.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: در واکاوی از داخل کارتنهای این محموله ۳ تنی پودر هسته خرما، مقدار ۱۹۰ کیلوگرم هروئین که در بسته بندیهای پلاستیکی جاسازی شده بود، کشف و ضبط شد.
به گزارش سایت پلیس، سردار بنی اسدی فر ضمن تأکید بر هوشیاری کامل پلیس و لزوم استمرار برخورد قاطعانه با قاچاق مواد مخدر، گفت: فرد مرتبط با محموله شناسایی و پرونده قضائی در این خصوص تشکیل و به مرجع قضایی تحویل شده است./ایسنا
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آزادی گروگان در زاهدان
رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان گفت: درپی ربایش فردی در چند ماه قبل با تلاش و پیگیری مستمر پلیس محل نگهداری وی شناسایی و با یک اقدام ضربتی گروگان گیران دستگیر و گروگان به آغوش گرم خانواده بازگشت./مشرق
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
هدایت شده از 📌تبلیغات خبر فوری📌
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اینجوریه که طلا فروشها روز به روز
ثروتمندتر میشن
🔷 اگر سرمایه طلا فروشهارو هم نداری
بهت یاد میدم چجوری ۱۰۰ گرم طلا رو
با ۲/۳۰۰/۰۰۰ تومان معامله کنی
🔷 درآمد روزانه ۱/۵ تا ۵ میلیون تومان
🔷 تو این کانال مسیرشو توضیح دادم 👇
@.zartohidi @.zartohidi
.
کشف بیش از ۳ هزار انواع مواد محترقه در آمل
فرمانده انتظامی شهرستان آمل از کشف بیش از ۳ هزار انواع مواد محترقه غیر مجاز در آن شهرستان خبر داد.
سرهنگ کارآگاه مجید باقری با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی رصد اطلاعاتی و کسب اخباری مبنی بر توزیع و فروش انواع مواد محترقه و آتشزا در سطح شهرستان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی کلانتری ۱۲ شهرستان آمل، ضمن شناسایی عوامل توزیع کننده و محل نگهداری اجناس آتشزا بعد از کسب اطلاعات لازم از پایگاه پلیس با هماهنگی در یک عملیات پلیسی موفق به دستگیری عوامل و ضبط مواد آتشزا و محترقه که بیش از ۳ هزار عدد بوده، شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان چالوس، تصریح کرد: تحقیقات در رابطه با این سارقان ادامه دارد زیرا همگی این افراد دارای سابقه کیفری هستند.
سرهنگ سلیمانی خاطرنشان کرد: بنده این نوید را به همشهریان خودم در شهرستان چالوس میدهم که انشاءالله با حضور پر رنگ پلیس مخصوصا در ایام منتهی به عید نوروز نمیگذاریم شهرستان چالوس جولانگاه سارقان و افراد خلافکار باشد./ایسنا
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154