هدایت شده از 📌تبلیغات خبر فوری📌
☕️ بگو متولد چه ماهی هستی تا بگم بهترین گیاه دارویی برای سلامتیت تو هر فصلی چیه :
🫖 فروردین اردیبهشت خرداد
🫖 تیر مرداد شهریور
🫖 مهر آبان آذر
🫖 دی بهمن اسفند
👆 چه ترکیبای گیاهی خفنی پیشنهاد میده👌
یک سال محکومیت جزای شکارچی سابقهدار پارک ملی تندوره درگز
رئیس اداره پارک ملی تندوره:
🔺شکارچی سابقهدار در پارک ملی تندوره در شهرستان درگز در شمال غرب خراسان رضوی به یکسال حبس محکوم شد.
🔺با تصمیم و حمایت قاطع دستگاه قضا، این شکارچی بنام از توابع دهستان میانکوه شهرستان درگز در ازای شکار غیرمجاز، تعرض به طبیعت و حیات وحش روانه زندان شد.
🔺دیدگاه ویژه دستگاه قضا در مسائل محیط زیستی سبب تسریع در پروندههای تخلف و نیز برخورد قاطع با متخلفان در این حوزه شده است./مهر
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
شمار شهدای غزه به ۵۲ هزار و ۶۵۳ و مجروحان به ۱۱۸ هزار و ۸۹۷ نفر رسید
🔺وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۵۲ هزار و ۶۵۳ نفر رسیده است./مهر
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
هدایت شده از تبلیغات گسترده ترابایت
😍 آقای اصغری رو که میشناسی 😍
😳 ایشون تو 5 سال گذشته هزاران بیمار رو با محصول عجیبش و مشاوره صحیح درمان کرده
😔 کسایی که امیدی به درمان نداشتن
از کشورای دیگه براش میان ایران 😱
بعد شما کانالشو نداری ؟ 😐
🔻این کانال مستقیم زیر نظر خودشونه👇
https://eitaa.com/joinchat/2495742208Ca66702eb2e
میتونی برای هر بیماری مشاوره بگیری 😍☝️۱۷
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خالی کردن حساب مردم در پمپ بنزین
🔸چندی پیش فردی توسط پلیس فتا تهران دستگیر شد که در یک پمپ بنزین در شمال تهران پس از دریافت کارت بانکی مردم در یک شگرد کلاهبرداری اقدام به کپی کردن کارت میکرد و پس از آن حساب بانکی افراد را خالی میکرد.
🔸عدم دقت شهروندان در این مواقع می تواند سرنوشت های مشابهی را برای آنها رقم بزند./دانشجو
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
هدایت شده از تبلیغات گسترده ترابایت
3.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آموزش درآمدزایی از بازار طلا آنلاین فقط با گوشی موبایل (بررسی در ویدیو)
🔷 این مهارت رو یاد بگیر و درآمد روزانه ۵۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون تومان داری
🔷 تو کانال زیر تو پنج جلسه بهت یاد میده👇
https://eitaa.com/joinchat/2195719227C3f167cd65c
.
هدایت شده از 📌تبلیغات خبر فوری📌
معما
شوهر گفت: «غذایی برام درست کن که توش هم گوشت باشه هم نباشه!»
👩🍳 زن باهوش چی درست کرد؟
💢پاسخ معما💢
💢پاسخ معما💢
💢پاسخ معما💢
تایید حکم قصاص نامادری که پسربچه 6 ساله کشت
قضات دیوان عالی کشور حکم قصاص زن جوانی را تایید کردند که مدعی است از رفتار و حرفهای همسر اول شوهرش عصبانی شده و پسر 6 ساله او را به قتل رسانده است.
به گزارش سایت جنایی، حدود ظهر ۲۹ خرداد سال ۱۴۰۱، زن جوانی هراسان با پلیس و اورژانس تماس گرفت و از قتل پسر شوهرش خبر داد. دقایقی بعد ماموران کلانتری ۱۳۸ جنتآباد راهی محل شدند. قبل از رسیدن ماموران کلانتری، امدادگران اورژانس به آنجا رسیده بودند و عملیات احیا را انجام دادند. اما تلاش آنها برای نجات پسر 6 ساله بینتیجه بود. بنابراین ماموران کلانتری وقتی به آنجا رسیدند با اعلام خبر مرگ کودک به بازپرس محمد جواد شفیعی مقدمات حضور بازپرس جنایی و تیم بررسی صحنه جرم را فراهم کردند.
در تحقیقات اولیه، نامادری کودک که در خانه حضور داشت و حال روحی و جسمی بدی داشت، گفت: اصلاً نمیخواستم بچه را به قتل برسانم. سه سال قبل با همسرم ازدواج کردم. او از ازدواج اولش این پسر را داشت که پیش مادرش زندگی میکرد. زندگی خوبی داشتیم تا اینکه حدود 4 ماه قبل، شوهرم، پسرش را نزد ما آورد.
او ادامه داد: از زمانی که بچه پیش ما آمد دردسرها شروع شد. مادرش مدام تماس میگرفت یا پیام میفرستاد و به من توهین میکرد. او میگفت من باعث شدهام که شوهرم بچه را از او بگیرد . تهدید و توهینهای او پایانی نداشت من با وجود اینکه فرزندی نداشتم اما واقعاً پسر همسرم را دوست داشتم.
زن جوان گفت: روز حادثه همسر اول شوهرم دوباره تماس گرفت و با حرفهایش اعصابم را بههم ریخت. شوهرم هم سر کارش بود. من و بچه باهم تنها بودیم و حرفهای مادرش در گوشم میپیچید. نگاهی به بچه انداختم و ناگهان یک لحظه او رامخل آسایش و آرامش زندگیام دیدم. این فکر و توهمات آنقدر حالم را بد کرد که بیاختیار به سمت پسرک رفتم و دستم را روی گلویش قرار دادم.
زن ۲۴ ساله ادامه داد: نفهمیدم این کارم چقدر طول کشید که ناگهان بچه بی حرکت شد و من دستم را از روی گلویش برداشتم. مات و مبهوت به او نگاه میکردم. این اتفاق ساعت ۱۲ ظهر رخ داد و من نیم ساعت در شوک بودم. بالاخره به خودم آمدم و با اورژانس و پلیس تماس گرفتم. نمیخواستم او را به قتل برسانم، من پسر همسرم را دوست داشتم.
با اعتراف زن جوان به دستور بازپرس شعبه پنجم دادسرای امور جنایی پایتخت او در اختیار کارآگاهان اداره دهم قرار گرفت تا زن جوان برای بررسی صحت روانی به پزشکی قانونی منتقل شود و تحقیقات از خانواده کودک نیز صورت گیرد. پس از آنکه سلامت روان زن متهم به قتل از سوی کارشناسان پزشکی قانونی تایید شد، مراحل رسیدگی یکی پس از دیگری انجام شد تازمان محاکمه فرا رسید.
زن متهم به قتل کودک خردسال در جلسه دادگاه گفت: قصد قتل نداشتم و من آن بچه را مثل بچه خودم دوست داشتم، الان هم پشیمانم.
با این وجود اولیایدم درخواست قصاص داشتند و قضات دادگاه کیفری هم با توجه به خواسته اولیایدم و مدارک موجود در پرونده حکم به قصاص دادند. در حال حاضر این حکم از سوی قضات دیوان عالی کشور نیز تایید شده و پرونده این زن برای قرار گرفتن در لیست اجرا به دادسرای امور جنایی تهران فرستاده شده است./جنایی
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
آزار سیاه زن تهرانی در ارابه شیطان ! / مرد آزارگر بازداشت شد !
چندی قبل، زن 31 سالهای با در دست داشتن دستور قضایی به پلیس آگاهی مراجعه و اعلام کرد که هنگام سوار شدن به یک خودروی پراید سفیدرنگ از شرق تهران به مقصد اسلامشهر، راننده در میانه مسیر مسیر خود را تغییر داده و وی را به منطقهای خلوت در انتهای خیابانی در جاده احمدآباد منتقل کرده و در آنجا با تهدید چاقو و ضرب و جرح، او را مورد آزار و اذیت قرار داده است.
با تشکیل پرونده قضایی و ارجاع شاکیه به پزشکی قانونی، آثار ضرب و جرح و وقوع تجاوز به تأیید رسید. با توجه به حساسیت موضوع، گروهی از کارآگاهان با هدایت شاکیه به محل تقریبی وقوع جرم اعزام شدند. ضمن بازبینی دوربینهای مداربسته و انجام تحقیقات میدانی و اطلاعاتی، اقدامات فنی برای شناسایی هویت متهم آغاز شد.
در ادامه و با استفاده از چهرهنگاری و تحلیلهای تخصصی، هویت دقیق فرد مظنون شناسایی و اطلاعات تماس او استخراج شد. با انجام اقدامات فنی و مخابراتی، محل اختفای وی در محدوده جنوب تهران شناسایی شد. مأموران با تشکیل تیمهای مراقبتی و تعقیب، منطقه اعلامی را تحت نظر قرار داده و عملیات شناسایی مظنون را آغاز کردند.
با وجود تلاشهای اولیه، در مرحله نخست موفقیتی در دستگیری متهم حاصل نشد، اما پس از رصدهای اطلاعاتی، محل حضور متهم در یکی از واحدهای مسکونی شناسایی و پس از حصول اطمینان از حضور وی در محل، طی عملیاتی غافلگیرانه و ضربتی، متهم بازداشت شد.
متهم در بازجوییهای اولیه صراحتاً به ارتکاب جرم اعتراف کرد و پس از تکمیل پرونده، به همراه مستندات جمعآوریشده به مرجع قضایی معرفی و با صدور قرارقانونی، روانه زندان شد.
تحقیقات تکمیلی در خصوص این پرونده همچنان ادامه دارد./رکنا
🔻اخبار حوادث را از کانال زیر دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/2329477544C54159cf154
هدایت شده از اطلاع رسانی "گسترده آسمان💭"
3.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴استقبال بینظیر از حراج 2 روز مونده
لاکچری ترین طلاها فقـط پنج درصد 😳
نیم ست ۱۵ میلیونی فقط 8 میلیون😍
انگشتر فقط سه میلیون😳🤩👇
https://eitaa.com/joinchat/2365915513C982b2c8099
طلا های سبک شروع قیمت 999 هزارتومن 👆
هدایت شده از 📌تبلیغات خبر فوری📌
بزرگترین مرجع تخصصی طلای زیر ۲میلیون 🤩
فقط با 1 میلیون تومن طلا بخر:
https://eitaa.com/joinchat/2365915513C982b2c8099
https://eitaa.com/joinchat/2365915513C982b2c8099
خیلی رُک بگم بهترین طلا فروشی بود که خرید کردم 👆