15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علامه بزرگوار در مواجهه با فحش ها و توهین های دوره دوم خرداد، چه حس و خوانشی داشتند؟
یادداشتی با موضوع فحش درمانی را در پست بعدی ریپلای شده هم مطالعه کنید.👇👇
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از 💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
باغ انار 1.mp3
3.04M
عِمران واقفی:
ما امپراطوریِ باغِ انار را پیش خواهیم برد. به زودی به دروازه های قدس خواهیم رسید. اتوبوسهایی مملو از جوانان ایرانی. برای فتحی عظیم و روایت فتح نوین باید رسانه بود. باید قلم بود. اینجا در باغ انار درخت هایی تربیت می کنیم که تمام ساقه هایشان قلم خواهد شد. و با خون روی تنِ بلوری کاغذ بنویسند. هزاران قلم. هزاران لشکر.
از پشت قدس زنان و مردانی کم سن و سال به سوی مهدی خواهند شتافت. قلمهایی در دست شان. همگی رسانه مهدی خواهند شد. صدای مهدی بلند است. قلم ها دانهدانه واژه های خارج شده از دهان مبارکش را خواهند نوشت. دهانش شیرین است. و دختران اورشلیم هم خواهند دید امپراطوری عظیمِ مهدی را.
او به زودی با هزاران قله به میدانِ کارزار خواهد شتافت. و امپراطوری حق در زمین به دست او تاسیس خواهد شد.
و قلم هایی می خواهد برای روایت. قلمهای دیجیتال. تصویرگر. نویسنده. داستاننویس. فیلمساز. انیمیشنساز. انفجار نور از آتشفشانهایِ هنرمندِ باغ انار خواهد بود. و این از نتایجِ سحرِ تمدن نوین اسلامی خواهد بود.
ما به قله آتشفشانی میرویم. هرکس با ماست شام اولش را بردارد. پول یامفت نداریم. تازه ماشین هم نداریم. پیاده از میان کوه ها گز خواهیم کرد. مهدی خواهد آمد. اورشلیم نزدیک است. حالا چی بپوشیم؟
#صوت_نهایی
#اورشلیم
#دهانش_شیرین_است
#امپراطوری_باغ_انار
هدایت شده از 💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
☢ سر فصل مطالب کلاس
آموزش نقد و تحلیل
〽️ ۱ . توضیحات کلاس_ دلیل نقد کردن آثار_ ناخودآگاه
〽️ ۲ . رسانه ها چه تاثیری بر ذهن مخاطب میگذارند؟ چرا و چگونه
〽️ ۳ . اصول اولیه فیلمنامه_ نقش مخاطب در رسانه ها
〽️ ۴ . گرافیک_ موسیقی_ محیط و فضا_ شخصیت پردازی_ ذات شخصیت ها
〽️ ۵ . ایدئولوژی_ تفکرها_ قدرت نمایی_ منجی_ ژانر
〽️ ۶ . نقش زن و خانواده در آثار_ نژادپرستی_ روابط بین شخصیت ها
〽️ ۷ . نماد شناسی_ انومالیتی_ اومانیسم_ فراماسونری_ صهیونیسم
〽️ ۸ . نقد چند اثر انیمیشن و فیلم_ نقد آثار دهه ۷۰ و ۶۰
〽️ ۹ . خدا شناسی_ شیاطین
〽️ ۱۰ . تحلیل سینمای هالیوود_ تحلیل فیلم ماتریکس و ارباب حلقه ها
〽️ ۱۱ . تحلیل شرکت والت دیزنی_ تحلیل انیمیشن موآنا، درون و بیرون و روح
〽️ ۱۲ . ژاپن؛ فرهنگ و تاریخ_ ویژگی آثار ژاپنی_ تحلیل انیمه دفترچه مرگ، اتک تایتان و کیمیاگر تمام فلزی
〽️ ۱۳ . آثار سینمای ایران و سینمای خانگی_ سریال های صدا و سیما
〽️ ۱۴ . نقد آثار درخواستی
آیدی ثبت نام
https://eitaa.com/Hossein_abk
آی نقد
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://inaghd.ir/&ved=2ahUKEwj4l9yBjbnxAhVog_0HHcVuCFgQFjAAegQICBAC&usg=AOvVaw2VYBeyKIn6WX5molDuYzza
باغ انار
https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
هدایت شده از سرچشمه نور
امام (ره) اولا هنر را در منظومه نورانی عرفان اسلامی قرار میدهند، که این افتخاری برای هنرمندان است.
ثانیا میفرماید شما این را برای مردم مجسم کنید.
این عبارتها به خوبی نشان میدهد که حضرت امام (ره) کاملا هنر را میشناسد.
#قطره147
#استاد_پناهیان
#تحلیلی_بر_نگاه_امام_ره_به_هنر_و_رسانه
https://eitaa.com/joinchat/1614741592C64fca83486
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در نیاز قطعی کشور #تردید ایجاد کردند.
امروز باید فکر فردا را بکنیم.
سعید جلیلی🌺
#انرژی_هستهای
#برق
⚜@tanhamasirmedia
◽️ @havaseil
هدایت شده از 💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
⏳گفت و گوی صمیمی و جذاب صدای حوزه با یک #طلبه_رمان_نویس موفق که از #فیزیک_جامد دانشگاه به فقه و اصول #حوزه رسیده و در حال حاضر، در زمین هنر و زمینه #رمان، مشغول فعالیت و تربیت نیروست را در ادامه میخوانید؛
🔸دغدغه من هنر است؛ در همین راستا مجموعه ای در پیام رسان ایتا داریم که نام این مجموعه #باغ_انار است؛ انار مخفف (انجمن نویسندگان انقلابی رمان) هست.
🔸ما باید یاد بگیریم که رمان خوب بنویسیم. با حفظ قواعد داستان نویسی محتوای ارزشمند خودمان را #قطره_قطره به جگر مخاطب بخورانیم. نه اینکه بشکه بشکه و تمام قد بر او بپاشانیم.
🔸یک بار برای همیشه باید بگویم که رمان، #رسانه_اهل_فکر و مطالعه است و فیلم، رسانه کسانی است که کمتر اهل مطالعه هستند.
🔸متاسفانه همیشه کسانی هستند که #پینوکیوهای_کوچک و چوبین را گول بزنند و قول سرزمین های رنگارنگ را به اوبدهند و سرانجام کاری با او میکنند که تمام قدرت فهم خود را از دست بدهد.
🔸اگر اهالی فرهنگ بدانند که در #رمان_زرد و قهوهای چه مسائلی در حال تزریق به ذهن مخاطب نوجوان است آب دستشان باشد، زمین میگذارند و به این سمت میآیند.
تفصیل این گفت و گوی جذاب را اینجا مطالعه کنید.
﷽؛اینجا با هم یاد میگیریم. با هم ریشه می کنیم. با هم ساقه می زنیم و برگ می دهیم. به زودی به اذن خدا انارهای ترش و شیرین و ملس.
نشانی باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/821624896Cb1d729b741
نمایشگاه باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
🆔 @sedayehowzeh
به هوای سیل
⏳گفت و گوی صمیمی و جذاب صدای حوزه با یک #طلبه_رمان_نویس موفق که از #فیزیک_جامد دانشگاه به فقه و اصول
رمان های امروز کشور و هدایت اذهان به سمت مسائل دسته چندم بشری/ رمان های زرد و قهوه ای و ذائقه هایی که کور می شوند
کد خبر : ۱۷۹۸۰
۱۸ تیر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱

اسماعیل واقفی با بیان اینکه فضای ادبیات و رمان در کشور ما سال ها توسط جریانی مدیریت شده که ذهن جوان و نوجوان را به سمت مسائل دسته چندم بشری برده است، گفت: اگر اهالی فرهنگ بدانند که در رمان زرد و قهوهای چه مسائلی در حال تزریق به ذهن مخاطب نوجوان است آب دستشان باشد، زمین میگذارند و به این سمت میآیند.
اسماعیل واقفی رمان نویس طلبه ساکن یزد و دانش آموخته سفیران هدایت این استان است؛ او قبل از ورود به حوزه، در دانشگاه، رشته فیزیک حالت جامد خوانده و از سال ۹۴ به صورت حرفه ای و تخصصی وارد حوزه رمان نویسی شده و البته سابقه پانزده ساله گرافیکی نیز دارد. مجموعه ای نیز به نام باغ انار در فضای مجازی راه اندازی کرده است که متشکل از جوانان و نوجوانان متخصص و علاقمند انقلابی در شاخه های مختلف هنری هستند که در حال حاضر، بیش از ۵۰۰ نفر در حال آموزش بوده و تمرکز اصلی بر محور نویسندگی، رمان نویسی و ادبیات داستانی است. آنچه در ادامه می خوانید گفتگوی صدای حوزه با این طلبه رمان نویس موفق است.
صدای حوزه:لطفا از سابقه هنری خود در موضوع رمان بفرمایید که چه بودید و که بودید؟
اولین رمانم توسط انتشارات سوره مهر چاپ شد. رمان واو که همین جا از مسئول آفرینش های ادبی، دوست و استادم جناب آقای دکتر حسنی تشکر می کنم؛ این رمان در جشنواره هنرهای آسمانی سال ۹۹ رتبه آورد.
یک سفرنامه نوشتم که به صورت مجازی منتشر شد. سفری جهادی و سه روزه به پلدختر با تمام تلخی ها و شیرینی های سیل؛ هنوز هم دوست دارم که شرایطی پیش بیاد تا چاپش کنم؛ اسم این سفرنامه هوای سیل است البته تا کسی به آن منطقه سفر نکند شرایط را به طور کامل متوجه نمی شود ولی بازخوردهای خیلی خوبی از مخاطبانم گرفتم که شاید علت آن طنز جاری در سفرنامه باشد.
یک مجموعه داستان کوتاه به نام ربکا نیز دارم که احتمالا اسم آن عوض خواهد شد؛ این مجموعه در انتشارات سوره در حال بررسی است و برای چاپ نیازمند ویرایش است.
چند کار دیگر هم به مرحله بازنویسی رسیده اند که احتمالا به زودی به مرحله ارسال به انتشارات می رسند و البته یک کار شهدایی هم دارم که امیدوارم گره بخت آن باز شود و بتوانم آن را به حضرت آقا تقدیم کنم؛ چون شنیده ام رهبری با شهید این کتاب ارتباطات نزدیکی داشته اند.
صدای حوزه: بازار این روزهای کتاب را چگونه ارزیابی می کنید؟
بازار کتاب به خاطر قیمت های بالا هرروز بیشتر از گذشته آب می رود. البته یک سری از مخاطبان تا پای جان پایه خرید کتاب هستند. مخصوصا رمان که هنوز هم مشتری های خاص خودش رو دارد. البته اگر نویسنده مطرح باشد و قلمش مخاطب خاص خودش را جذب کرده باشد، هیچ وقت کتاب هایش روی دکه نخواهد ماند و این جایگاه به راحتی به دست نمی آید.
امروزه اپلیکیشن های ارائه کتاب به صورت پیدی اف تا حد زیادی امکان دسترسی به کتاب را راحت کرده اند. ولی مخاطب و خواننده حرفهای رمان همیشه به دنبال خرید کتاب به صورت کاغذی هست. پس این بازار هیچگاه قرار نیست از بین برود فقط نیاز به یک مدیریت متمرکز و مسئولین دلسوز دارد که قیمت های کاغذ و چاپ را کنترل کنند و جلوی چاپ رمان های زرد را بگیرند.
رمان های زرد و ذائقه هایی که کور می شوند
آسیبی که رمانهای بی کیفیت به بازار نشر می زنند بسیار بیشتر از عوامل دیگر است؛ چه بسا مخاطب نوجوانی که با خواندن یک داستان و رمان زرد (غیر حرفهای و بی محتوا) برای همیشه از رمان و داستان زده شود؛ البته برای عده ای هم ذائقه سازی شده و بعدها این نوجوان و جوان به دنبال همین سبک نوشته ها خواهد رفت و حتی اگر داستان درجه یک نیز تولید شود از آن، لذت نخواهند برد؛ مثل بیمار کرونایی که بویایی و چشایی خودش را از دست داده و فرق بین غذای خوب و سالم را با غذای کپک زده متوجه نمی شود.
صدای حوزه: درباره دل مشغولی های این روزهایتان بگویید.
دغدغه من هنر است؛ در همین راستا مجموعه ای در پیام رسان ایتا داریم که از شیر رمان، داستان و شعر تا جانِ گرافیک و طراحی در در آن وجود دارد؛ نام این مجموعه باغ انار است؛ انار مخفف (انجمن نویسندگان انقلابی رمان) هست. ولی این کانال شاخه های مختلفی مانند آموزش گرافیک و شعر نیز دارد؛ همچنین سیزده کلاس خصوصی نویسندگی و یک گروه اصلی و یک گروه مختص بانوان نیز در این مجموعه فعال هستند.
رمان دینی و غیر دینی نداریم؛ رمان یا خوب است یا بد
صدای حوزه: نظر شما در رابطه با تقسیم رمان به دو شاخه دینی و غیر دینی چیست؟
بنده قائل به این نیستم که ما رمان دینی و غیر دینی به معنای مصطلح داریم؛ رمان ها یا خوب هستند یا خوب نیستند؛ البته سهم ما از تولید رمان های خوب کم است.
تعدادی از رمان های دینی در اصل غیر دینی هستند و تعدادی از رمان های غیر دینی
به هوای سیل
⏳گفت و گوی صمیمی و جذاب صدای حوزه با یک #طلبه_رمان_نویس موفق که از #فیزیک_جامد دانشگاه به فقه و اصول
در واقع دینی هستند.
فرار مخاطب از ارائه گل درشت مفاهیم دینی در رمان
گروه اول رمان هایی هستند که تعدادی مفاهیم گل درشت مذهبی را تبویب میکنند و در قالب رمان ارائه می دهند؛ این گروه از رمان ها جامعه مخاطب نوجوان را جذب میکند چون به صورت مداوم به نوجوانان اطلاعات می دهد؛ نوجوانی که تشنه اطلاعات است اما در عین حال مخاطب حرفه ای و رمان خوان را جذب نمیکند. مخصوصا مخاطب تیز هوشی که نوجوان باشد؛ این یعنی مخاطبی که بعدها میتواند سرنوشت ساز باشد از دست این نویسنده ها فراری خواهد بود و به تدریج از خواندن رمان های مذهبی به این معنا فراری خواهد شد.
پس حواسمان باشد که اگر مخاطب تیزهوش از دست ما فراری است به خاطر عرضه کردن مفاهیم به صورت گلدرشت است. مخاطب کتاب خوان و فعال دنبال رمان خوب است. ما باید یاد بگیریم که رمان خوب بنویسیم. با حفظ قواعد داستان نویسی محتوای ارزشمند خودمان را قطره قطره به جگر مخاطب بخورانیم. نه اینکه بشکه بشکه و تمام قد بر او بپاشانیم.
گروه دوم رمان هایی هستند که نویسنده قصد نوشتن رمان دینی را ندارد ولی خروجی کار او یک رمان سالم و قابل عرضه به مخاطب مسلمان می شود؛ علت آن نیز نهادینه شدن مفاهیم عمیق اسلامی در اینگونه از رمان هاست؛ بنا بر این مخاطب مذهبی و هوشمند از خواندن آن لذت میبرد. مانند بینوایان که دهها ویژگی اسلامی مانند ایثار، کمک به فقرا، همت، تلاش را در خود دارد.
رمان نویسی یعنی صبر و رنج
صدای حوزه: از نظر شما رمان با سایر شاخه های نوشتاری چه تفاوتی دارد؟
رمان نویسی کمی با شاخه های نوشتاری دیگر متفاوت است؛ مهمترین ویژگی رماننویس، مقاومت است. رماننویسی روح انسان را رنده میکند تا عَلَقه ای که مدت هاست در روحش پرورش داده را سالم به دنیا بیاورد؛ این رنده شدن به معنای واقعی کلمه رنج است.
رماننویسی یعنی رنج؛ یعنی تاب آوری؛ یعنی صبر البته نه فقط یک ماه و دو ماه بلکه گاهی ممکن است نیاز به صبر چندین ساله باشد تا کار ثمره دهد و اگر نویسنده در میان این پرونده طولانی خسته شود یا انگیزه اولیه او کمرنگ شده، یا خط داستانی را گم کند یا کلا افسرده شود که چرا مینویسد، هیچ وقت به نهایت کار نمیرسد و موجود زنده ای که در بطن روح نویسنده است، زودرس به دنیا میآید و میمیرد.
رسانه ای عمیق تر از کتاب ندیدم
صدای حوزه: شما به عنوان یک طلبه با چه انگیزه ای وارد دنیای رمان شدید؟
انگیزه من از ورود به این وادی تاثیر عمیق رمان بود؛ ببینید فیلم و رمان دو رسانه ای هستند که همواره با هم مقایسه شده و میشوند. یک بار برای همیشه باید بگویم که رمان رسانه اهل فکر و مطالعه است و فیلم، رسانه کسانی است که کمتر اهل مطالعه هستند.
در خواندن رمان، ذهن مدام باید تخیل کند، به همین دلیل مدام در حال فعالیت است؛ بنابر این رمان رسانه ای سرد است که ذهن را فعال نگه می دارد ولی فیلم یک رسانه گرم است و تمام فعالیت ذهنی مخاطب و تخیل کردن او در آن تعطیل است.
نکته بعد اینکه فیلم هایی که از روی رمان ساخته میشوند دو حالت دارند، در حالت اول تخیل ذهن کارگردان به قدری قوی است که هر خواننده ای که فیلم را میبیند، میگوید: آفرین از رمانی که توی ذهن منه خیلی قشنگ تر ساخته.
حالت دوم اینکه ذهن مخاطب رمان خلاق تر از ذهن کارگردان فیلم هست و وقتی فیلم رو میبیند میگوید: فیلم ضعیف تر از رمانش بود.
این دو نکته به ما نشان می دهد مولف در تهیه اثر حرف اول را میزند و نهایتا یک فیلم در بهترین حالت میتواند مثل رمانش باشد؛ آن هم زمانی که خلاقیت کارگردان بالاتر از تمام مخاطبانش باشد.
عرصه رمان نویسی انگیزهای برایم ایجاد کرد که بدون محدودیت های سینمایی و … وارد فضای رسانه ای عمیق بشوم و ذورق اندیشه را تا عمق روح مخاطب برانم.
یک رمان بین دو روز تا یک ماه مخاطب را درگیر می کند. ولی یک فیلم نهایتا سه ساعت با مخاطب همراه است و مزیت دیگر رمان نویسی این است که میتوان آن را یک نفره انجام داد و نیاز به تیم های بیگ پروداکشن ندارد.
البته مهم ترین عامل را همان عمیق بودن این رسانه میدانم. من رسانه ای عمیق تر از کتاب ندیدم. شاید علت کتاب بودن معجزه پیامبر اعظم اسلام همین باشد. ما انسانها شدیدا نسبت به کتاب تأثیر پذیریم. مخصوصا اگر مسائل را به زبان و لسان قوم خودمان گفته باشد که رمان بر خلاف پروپوزالها و پایان نامه ها به زبان قوم نوشته میشوند.
صدای حوزه: مهم ترین موانع در راه رمان نویسی چیست؟
مهم ترین مانع رمان نویسی خستگی است. این حرفه نه پول دارد و نه جایگاه اجتماعی چندان ولی اگر یک کتاب از انسان باقی بماند و بعد از او برای خلقالله مفید باشد تا زمانی که آسمان ها سرپا هستند، برای او صدقه جاریه خواهد بود.
مشکلات چاپ نیز مانع دیگر است ولی اگر تمرکز نویسنده های جوان روی بینظیر بودن کارشان باشد و ذهن خود را به حواشی بند نکنند، قطعا خداوند راه هایی را برایشان ب
به هوای سیل
⏳گفت و گوی صمیمی و جذاب صدای حوزه با یک #طلبه_رمان_نویس موفق که از #فیزیک_جامد دانشگاه به فقه و اصول
از خواهد کرد.
صدای حوزه: اگر بخواهید فضای رمان کشور را آسیب شناسی کنید، به چه نکاتی اشاره می کنید؟
در مجموعه مجازی باغ انار بخشی به نام سرچشمه نور وجود دارد که این بخش با توجه به نگاه رهبر انقلاب به فضای ادبیات و رمان، تاسیس شده و برنامه مدون هفتگی دارد؛ هر هفته یک یا دو رمان که توسط حضرت آقا توصیه شده اند، در این مجموعه بررسی میشود؛ این کار توسط اعضای باغ انار که اکثرا هم جوان و نوجوان هستند، صورت می پذیرد؛ در این بخش تاکنون تمرکز روی رمانهای به صورت مقدماتی و در حد آشنایی بوده است.
هدایت اذهان به سمت مسائل دسته چندم بشری در فضای رمان امروز کشور
فضای ادبیات و رمان در کشور ما سال ها توسط جریانی مدیریت و ترویج شده است که ذهن جوان و نوجوان را به سمت مسائل دسته چندم بشری برده است؛ چرا که مسائل بی اهمیت به خوبی در قالب هنر قابل عرضه هستند و مخاطب را درگیر خودش میکند.
بزرگترین کمبودی که وجود دارد این است که ما به عنوان انسان نیازهایی داریم که به روش صحیح به آن پرداخته نمیشود. خداوند قالبی برای ارضا این نیاز آفریده و این قالب هنر و شاخه ادبیات است؛ نمونه اش تعبیرات نو و بدیع قرآن در توصیف است که هنوز که هنوز است، کهنه نشده است.
بشر به طور عام و نوجوان به طور خاص عاشق تعبیرات بدیع و نو از موضوعات کهن و ریشه ای است و این مهم به وسیله هنر و ادبیات به بهترین حالت قابل دستیابی است. بعد از انقلاب جریان منحرف کننده بشر از موضوعات مهم با تمام قدرت خود یعنی رسانه به میدان آمده است؛ ما هم به عنوان سرباز مرد میدانیم و تا آخرین قطره شارژ لپتاپ و گوشی مان در صحنه هستیم؛ بشر باید طعم نور را بچشد، بشر برای نورانی شدن، برای رسیدن به سرچشمه حقیقت، برای حمل نور خلق شده ولی متاسفانه همیشه کسانی هستند که پینوکیوهای کوچک و چوبین را گول بزنند و قول سرزمین های رنگارنگ را به اوبدهند و سرانجام کاری با او میکنند که تمام قدرت فهم خود را از دست بدهد.
انگیزه اصلی من نبرد با این دستگاه شرور و خودکامه و منحرف کننده بوده و هست. دستگاهی که یحرفون الکلم عن مواضعه و یهود دشمن اصلی ما بوده و هست.
صدای حوزه: در پایان اگر توصیه ای به خوانندگان دارید؛ بفرمایید.
به همه کسانی که سر سوزن ذوق دارند سفارش میکنم که کارهای مقطعی و موقتی را کم کنند و به سمت نوشتن داستان و رمان بیایند، البته شاید همگی استعداد نداشته باشند ولی وقتی اهلبیت کور را شفا میدهند، دادن کمی استعداد که چیزی نیست.
اگر اهالی فرهنگ بدانند که در رمان زرد و قهوهای چه مسائلی در حال تزریق به ذهن مخاطب نوجوان است آب دستشان باشد، زمین میگذارند و به این سمت میآیند
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ
#سقوط_آزاد_اردکان
پارک بچه های اردکان هم بعد از هوای پاک،محیط زیست،برق و آب #سقوط کرد!
فیلم مربوط به دوشنبه شب 14 تیر 1400 می باشد
به خاطر اردکان درحد توان پخش کنید تا برسه به دست مسئولین😔
🔺هادرون؛ بزرگترین کانال خبری استان یزد در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/79757312Cb9283fe96c
@haderoon
https://t.me/joinchat/P99s0xxj98F4tSm7
هدایت شده از روشنگری
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای لبنی ایران: به وزیر گفتم به فکر سفره مردم باشید گفت من بهزیستی نیستم
علی احسان ظفری:
🔻 8 نفر شخصیت حقیقی و حقوقی با کمک وزارت جهاد کشاورزی با گران کردن شیر به دنبال خروج 3 تا 4 هزار میلیارد تومان سرمایه کشور بدون پرداخت عوارض هستند.
🔻شیر را گران کردند تا به بهانه آزادسازی قیمت شیر صادرات کره و شیر خشک را انجام دهند.
🔻در حال حاضر 50 هزار تن شیر خشک و 48 هزار تن کره در کشور داریم که با شیر ارزان قیمت دولتی 4 هزار تومان و نهاده دامی 4200 تومانی تولید شده است.
🔻چطور امکان دارد وزیر، نمایندگان این 8 نفر را پای میز مذاکره بنشاند و به جای دفاع از تهیه نهادههای دامی و برطرف کردن مشکلات دامداریهای کوچک با یک مصوبه باعث نابودی دامهای مولد و تولیدکنندگان شیر شود.
🔻در جلسهای در وزارت جهاد کشاورزی خطاب به وزیر گفتم به فکر سفره مردم باشید ولی ایشان گفتند من بهزیستی نیستم.
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از 💎•﴿ باغ انار ﴾•💎
🔊 رمان “جدال شاهزاده و شبگرد” را با موضوع “ولایت فقیه” نوشتم/ القای غیرمستقیم گزاره های دینی، یک ضرورت است
🔻جای مباحث سیاسی و کلامی #ولایت_فقیه در داستان های ما خالی بود. و همین عامل شد تا دومین اثرم به این موضوع اختصاص پیدا کند و شبهاتی که خیلی از نوجوان ها و جوان ها داشتند در این رمان پاسخ داده شود.
🔹هنر در کشور ما بخصوص داستان، از این سرمایه عظیم فکری استفاده نکرد، استفاده که نکرد هیچ، حتی در جایی توسط همین نویسندگان به اصطلاح #انقلابی تحریف هم شد تا جایی که نویسنده ای به استناد فرزند شهید بودنش و با تحریک عده ای، به خود حق داد تمام اندیشه و منظومه فکری علامه بزرگ #آیت_الله_مصباح را با قلمِ توهین و فحاشی و تمسخر لگد مال کند.
🔹نخستین حلقههای سالن سینما در ایران ۲ نفر بودند که تحصیلکرده «آلیانس» بودهاند. مدارس آلیانس نخستین پایگاه نفوذ #صهیونیست ها در ایران بود. دوره های اول و دوم سینما در ایران کاملا زیر نظر تفکر #یهود بود.
خانم صادقی از باغبانان باغ انار هستند. باغبان باغ خوشهانار.
#باغبان
#خوشهانار
#باغ_انار
#هیام
#زهرا_صادقی
﷽؛اینجا با هم یاد میگیریم. با هم ریشه می کنیم. با هم ساقه می زنیم و برگ می دهیم. به زودی به اذن خدا انارهای ترش و شیرین و ملس.
نشانی باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/821624896Cb1d729b741
نمایشگاه باغ🔻
https://eitaa.com/joinchat/949289024Cec6ee02344
🆔 @sedayehowzeh