🔻کارشناس مسائل لبنان در گفتگو با حوزه مطرح کرد:
🔥 تنها برنده "انفجار بیروت" همسایه اشغالگر صهیونیستی است
🔹با گذشت چند روز از انفجار بزرگ بندر بیروت که خسارات عظیمی به ملت و دولت لبنان وارد کرد، همچنان گمانه زنیهای کارشناسان و رسانه های مختلف در خصوص علت اصلی این حادثه دردناک ادامه دارد. رسانههای محور عبری- عربی و غربی در این شرایط سعی میکنند، لبنان را با اختلاف افکنی به سمت جنگ داخلی پیش ببرند و با متهم نمودن مقاومت مردم را نسبت به حزب الله بدبین کنند و متهمان و ذی نفعان این حادثه که محور شرارت منطقه یعنی اسرائیل ،عربستان و آمریکا و کشورهای غربی هستند را به حاشیه امن انتقال دهند. حال آنکه صرف نظر از عمدی یا سهوی بودن این حادثه تنها ذی نفع این فاجعه رژیم صهیونیستی است.
در همین راستا سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه با "دکتر حسین آجرلو" فارغ التحصیل دانشگاه اسلامی لبنان و کارشناس مسائل لبنان به گفت و گو پرداخته است.🔻
◻️در لبنان اصولا در پی اتفاقاتی که می افتد، اگر آن اتفاق حتی عمدی باشد، طرفها یکدیگر را متهم میکنند و ممکن است مجددا جنگ داخلی برپا کنند.
معمولا در لبنان بعد از هر اتفاقی تئوری توطئه تقویت می شود و هر جناحی و جریان سیاسی بدون درنظرگرفتن دلیل واقعی آن قصد متهم کردن دیگری را دارد.
◻️ضربه مهلک انفجار بیروت بر اقتصاد و معیشت لبنان
◻️ تنها مرکز ورود کالا و مواد مورد نیاز لبنان بندر بیروت بود که در حال حاضر با حجم خرابی گسترده ای روبرو شده و نزدیک به ۸۰ درصد کالا در لبنان وارداتی است. بسیاری از سیلوهای گندم در این حادثه از بین رفته است.
◻️ لبنان در یک سال اخیر بحرانهای اقتصادی زیادی را پشت سر گذرانده است و ۳۰۰ درصد ارزش پول این کشور کاهش پیدا کرده است.
◻️ لبنان بخشی از تجارت سوریه بوده و به خاطر این انفجار تبعات اقتصادی برای سوریه ایجاد می شود.
◻️ با توجه به شرایط فعلی لبنان ممکن است با "حسن دیاب" نخست وزیر لبنان که به نظر می رسد پشتوانه سیاسی نداشته باشد، در چند ماه آینده با تغییر کابینه یا سقوط دولت مواجه شود.
◻️تنها برنده انفجار بیروت همسایه اشغالگر صهیونیستی است، چراکه به زعم اسرائیل لبنان تضعیف شده و سالهای سال با چالش روبرو است.
این حادثه شاید در نظر اسرائیل مانع از اقدام تلافی جویانه حزب الله علیه حملات اخیر این رژیم باشد.
◻️ انگشت اتهام به سوی محور عبری-عربی و غربی و به خصوص اسرائیل است که این حادثه منافع بسیاری برای این رژیم داشت و خسارتهای زیادی را به مردم لبنان وارد کرد.
◻️ همچنان که بعد از گذشت سالها پرونده های مبهم در لبنان مثل ترور رفیق حریری وجود دارد، بعید نیست این انفجار هم پرونده مبهم دیگری تلقی شود.
◻️ اگر این حادثه غیر عمدی هم باشد باید در جنگ روایات ها ببینیم چه کسی پیروز خواهد شد و این نیازمند همت رسانه ای است.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
خبرگزاری حوزه
🔻عضو شورای فقهی بورس به دغدغه های بورسی مردم پاسخ میدهد: ❓آیا میشود به بورس به عنوان بازار سرمایه
◼️ حجتالاسلام و المسلمین سیدعباس موسویان، عضو شورای فقهی بانک مرکزی صبح امروز،دار فانی را وداع گفت.
مرحوم حجت الاسلام والمسلمین موسویان در زمان حیات، عضو شورای فقهی بانک مرکزی، نایب رئیس کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار، عضو هیئت امنا و هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)، عضو انجمن اقتصاداسلامی و انجمن مالی اسلامی و استادتمام پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بود.
وی برنده اولین جایزه جهانی علوم انسانی اسلامی به خاطر نظریهپردازی در حوزه اقتصاد اسلامی و برگزیده کتاب سال حوزه، بود.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🔻مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) در بازدید از خبرگزاری حوزه:
🔳 رسانه رسمی حوزه باید مرجع علمی و فکری رسانه های داخلی و خارجی باشد
◻️ رسانه حوزه، از لحاظ این که متعلق به حوزههای علمیه، رهبر انقلاب، مراجع، نظام و انقلاب است، برای موفقیت بهتر در جامعه و بینالملل لازم است مؤلفههایی چون رسیدن به مرجعیت فکری و علمی برای پاسخ گویی به همه نیازها را در خود تجلی دهد.
hawzahnews.com/news/913188
🔻مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه:
🔳 راهبرد اصلی خبرگزاری حوزه، رسیدن به دیپلماسی مرجعیت علمی و تعامل با رسانه ملی است
مدیرعامل خبرگزاری حوزه گفت: مهمترین مأموریت و رویکرد رسانه حوزه توجه به حوزه بین الملل، رسیدن به دیپلماسی مرجعیت علمی، تعامل با رسانه ملی، تعامل با خبرگزاریهای داخلی و حوزه های بین الملل، اطلاع رسانی دقیق اخبار، نشر درست و قوی اخبار حوزه های علمیه، تمرکز بر روی فعالیت های جهادی طلاب و روحانیون در عرصه های مختلف بلاهای طبیعی، کرونا، سیل و زلزله است.
hawzahnews.com/news/913191
📸 عمامه گذاری طلاب مدرسه علمیه آیت الله العظمی بهجت(ره) توسط آیت الله اعرافی
hawzahnews.com/photo/913161
🔻آیت الله اعرافی:
◻️آیه ۶۷ سوره مبارکه مائده، از پرچمهای ولایت امیرالمؤمنین علیه السلام است
◻️جهان آینده، نیازمند روحانیونی بالاتر از تراز روحانیون امروز است و می بایست خود را برای آینده ها بسازیم.
-hawzahnews.com/news/913162
🏴 دستورالعمل مراسم عزاداری محرم ابلاغ شد
🔹دبیرخانه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا دستورالعمل و ضوابط برگزاری مراسم ماه محرم و صفر را ابلاغ کرد.
🔻در این دستورالعمل، آمده است:
◻️مسئولیت اجرا و نظارت دستورالعمل مراسم عزاداری ماه محرم و صفر با سازمان تبلیغات اسلامی است.
◻️ مراسم عزاداری ماه محرم صرفا در اماکن و فضاهای باز با رعایت فاصله حداقل دو متر از هر طرف و تجمعات حداقلی برگزار می شود، زمان برگزاری مراسم نیز حداکثر باید دو ساعت باشد.
◻️استفاده مستمر از ماسک برای همه شرکت کنندگان در مراسم عزاداری ماه محرم و صفر ضروری است.
◻️برخی مراسم خاص مانند یوم العباس در زنجان، نخل گردانی در یزد، تشت گذاری اردبیل، شیرخواران، قالیشوران اصفهان و ... به دلیل تجمع، تراکم و جا به جایی و ضروت پیشگیری از شیوع و سرایت بیماری ممنوع است.
◻️ برگزاری مراسم نماز جماعت در مساجد حداکثر به مدت یک ساعت در اماکن سربسته دارای شرایط بهداشتی و تهویه با یک چهارم ظرفیت و رعایت فاصله گذاری حداقل دو متری بلامانع است.
◻️ هرگونه پذیرایی در حین برگزاری مراسم عزاداری، ممنوع است و نذورات صرفا باید در قالب مواد غذایی خشک یا خام توزیع شود.
◻️ برپایی هر نوع ایستگاه صلواتی توزیع نذورات و چای در همه استانها و شهرستانها ممنوع است.
◻️ طراحی و ترویج الگوهای جدید عزاداری از جمله هر خانه یک حسینیه با نصب پرچم جلوی در منازل و برگزاری جلسات سخنرانی آنلاین و ترویج ایجاد پویش نذر ماسک و نذر ارزاق از دیگر بندهای این دستورالعمل است.
متن کامل:
https://hawzahnews.com/news/913231
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🔳 عزاداری و سلامت مردم قابل جمع است
رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: اینکه بگوییم ماه محرم عزاداری نباشد، نادرست و ناصحیح است و برای جامعه ما قابل قبول نیست. این مراسم باید با جمعیت کمتر برگزار شود و بخش عمده مراسم از فضای مجازی برای عزاداران پخش شود. به عبارتی باید عدد شرکت کنندگان را کم کنیم، اما اصل آن را برگزار کنیم.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🔔 خدمات مؤسسه انتشارات حوزههای علمیه به طلاب و روحانیون
مؤسسه انتشارات حوزههای علمیه در آستانه آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹، تمامی کتب نظام درسی حوزه و نیز بسیاری از کتب کمک آموزشی، جهت استفاده طلاب و روحانیون را در فروشگاههای مؤسسه و نیز نمایندگیهای استانی به قیمت مناسب ارائه می کند.
📚 کانال نشر حوزه: @nashre_howzeh
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
✍️ حدیث غدیر از نظر سند و دلالت به قلم آیتاللهالعظمی سبحانی
حضرت آیت الله سبحانی در نوشتاری به موضوع «حدیث غدیر از نظر سند و دلالت» پرداخته است که بدین شرح است:
حدیث غدیر یکی از دلایل قطعی ولایت و خلافت بلا فصل امیرمؤمنان (ع) از پیامبر گرامی اسلام (ص) است. کسانی که درباره ولایت آن حضرت دو دل هستند، گاهی سند حدیث را پذیرفته و احیاناً در دلالت آن تشکیک میکنند. برای روشن کردن اذهان اینگونه افراد، ما درباره این حادثه تاریخی درباره هر دو موضوع سخن میگوییم:👇
awzahnews.com/news/913009
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تیزر مستند «آیت الله»
◻️ مستند «آیتالله» با محوریت زندگی و زمانه آیتاللهالعظمی سید ابوالقاسم موسوی خویی از تأثیرگذارترین مراجع تقلید شیعه به کارگردانی و تهیهکنندگی سیدمصطفی موسویتبار عرضه اینترنتی شد.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🌐 سایت اردو خبرگزاری حوزه به صورت رسمی افتتاح میشود
🔹آئین افتتاح سایت رسمی خبرگزاری حوزه به #زبان_اردو ، فردا دوشنبه و همزمان با سالروز ولادت امام کاظم علیه السلام ، همراه با رعایت مسائل بهداشتی و حضور بسیار محدود افراد در قم برگزار میشود.
🔹در این مراسم آیت الله #حسینی_بوشهری دبیر شورایعالی حوزههای علمیه و حجت الاسلام والمسلمین مهدویپور #نماینده_رهبر معظم انقلاب در کشور هند سخنرانی کوتاه خواهند داشت.
🔹به این مناسبت، وزیر اقلیتهای کشور هند، تعدادی از علما و شخصیتهای تراز دینی از پاکستان و هند و نیز برخی روسای مراکز اسلامی هندیتبار و پاکستانیتبار مقیم اروپا #پیام ویدئویی و مکتوب ارسال کردهاند که منتخبی از پیامها در مراسم پخش و فایلِ کامل به همراه زیرنویس فارسی، در سایت حوزهنیوز بارگذاری خواهد شد.
🔹این مراسم به طور زنده از درگاههای خبرگزاری حوزه در شبکههای اجتماعی به زبانهای فارسی و اردو پخش خواهد شد.
🔷سایت اردو خبرگزاری حوزه به نشانی https://ur.hawzahnews.com/ علاوه بر ترجمه موضعگیری مراجع و علمای ایران به زبان اردو، چتر خبری خوبی نیز نسبت به رویدادهای دینی در شبه قاره گسترانده که بارها با توجه و استقبال رسانهها و شخصیتهای این منطقه همراه بوده است.
🔹علاوه بر انتشار اخبار در سایت و شبکههای اجتماعی، برگزاری نشستهای تخصصی به زبان اردو و انتشار ویژهنامه اینترنتی از فعالیتهای بخش اردو خبرگزاری حوزه بوده است.
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews | خبرگزاری حوزه
خبرگزاری حوزه
◼️ امام جمعه موقت یزد درگذشت ▪️حجتالاسلام والمسلین سید جواد آیتاللهی، امامجمعه موقت یزد که چند
994305.mp3
7.23M
🔻سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان یزد:
🎙مرحوم آیت اللهی در زمان فوت کرونا نداشت
دکتر ابراهیم سلمانی، مدیر روابط عمومی علوم پزشکی یزد و سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان یزد در پاسخ به شبهه ای درباره علت فوت امام جمعه موقت یزد، تصریح کرد: مرحوم آیت اللهی در زمان فوت کرونا نداشت.
@HawzahNews
🌸 میلاد با سعادت حضرت امام موسی کاظم علیهالسلام مبارک باد.
@HAWZAHNEWS
💠 حدیث روز 💠
✳️ سخنی زیبا از امام موسی کاظم (ع)
🔻امام موسی کاظم علیه السلام:
مَن کَفَّ غَضَبَهُ عَنِ النّاسِ کَف َّ اللّه ُ عَنهُ عَذابَ یَومِ القِیامَة .
🔹هر کس خشم خود را از مردم باز دارد، خداوند عذاب خود را در روز قیامت از او باز میدارد.
📚 الکافی، ج ۲، ص ۳۰۵
@HawzahNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻به مناسبت ولادت حضرت امام کاظم علیهالسلام:
🎬 امام کاظم علیهالسلام و مبارزه با زره تقیّه
@HAWZAHNEWS
🔳 حوزویان از زبان طنز فاصله گرفتهاند
🔳 نسیم شمال و عبید زاکانی آخوند بودند
حجت الاسلام سیدعبدالله حسینی، مؤسس مرکز اسلامی آفریقا و دبیر سابق کنگره سراسری شعر طلاب در گفتگو باحوزه:🔻
◻️ این قضایا جدیداً به وجود آمده که ما یک قشری به نام #آخوند داریم، در قدیم اینطور نبوده است. در زمان قدیم هرکسی میخواست درس بخواند، باید به حوزه میرفت. ۱۰۰ یا ۱۵۰ سال است که دانشگاهها به وجود آمدهاند و یک عده بهجای اینکه به حوزه بروند، به دانشگاه میروند و باسواد میشوند.
یعنی اینطور بگویم شغلی در جامعه نبود که یک آدم باسواد در آنجا متصدی باشد و این فرد آخوند نباشد یا در حوزه درس نخوانده باشد. در آن زمان خلاف مروت نبود که یک آخوند کشاورز باشد، یک آخوند رئیس روستا باشد، یا وزیر باشد، یا مدیر عامل باشد. این مسائل، جدید و مستحدثه است که میگوییم آخوندی را بهعنوان یک قشر با این لباس و این تشخص میشناسند.
◻️ باید خط قرمزها و #شئونات آخوندی را رعایت کنیم. در عین حال، در کلیه فعالیتهای اجتماعی حضور داشته باشیم.
ما باید به آن زمان برگردیم که هیچ محدودیتی برای یک آخوند در جامعه نباشد. حضور مؤثر داشته باشد، در خیابانها دیده شود، در ورزشگاه، در سینما، در بین شعرا و هنرمندان باشد. اصلاً نخستین موسیقیدان ما فارابی، آخوند بوده، کسانی که نوتهای موسیقی را به وجود آوردند، آخوند بودند.
اولین طبیب- بوعلی سینا- آخوند بوده.
اولین قانوننویس، اولین هیئت دان، خواجه نصیرالدین طوسی، ابوریحان بیرونی همه اینها آخوند بودند.
شما از علمای ۱۵۰ تا ۲۰۰ سال پیش کسی را پیدا کنید که آخوند نباشد و کارهای هم باشد.
◻️ عدهای در قالب و پوسته خودشان اسیر شدهاند. الزامات #حضور_روحانیت در جامعه را حس نمیکنند. بخشی از مشکلاتی که ما امروز داریم، همین جدایی روحانیت از مردم است. متأسفانه امروز الزامات تمدنی جدید این مسائل را به وجود آورده که ما در یک محدودهای محصور شدهایم و این گونه حرکات، تلاشی برای محصور ماندن ماست.
باید قفس را بشکنیم.
◻️ رمز و راز پیشرفت آقای قرائتی در جوکهایش است؛
ما به این خاطر عقب ماندهایم که یک مقدار از #زبان_طنز فاصله گرفتهایم.
این جدید است که میگوییم آخوند چرا وارد چنین فضایی شود.
نسیم شمال مرحوم اشرف را مطالعه بفرمایید، شعرهایی که در زمان مشروطه میسروده، یا داستانهای طنز عبید زاکانی و یا داستانهای ملانصرالدین.
◻️ طلبه بهروز خوش اخلاق هم هست؛
بالاخره الآن زمانی نیست که با بداخلاقی بتوانی بهروز باشی.
طلبهای که بهروز است، میداند که مردم، خوش اخلاق را دوست دارند.
حتی اگر آدم متخلقی نیستی، باید اینطور جلوه کنی.
◻️ آخوندی که همزمان با زمان خودش پیش نرود، مسائلی را میگوید که متعلق به ۵۰ سال گذشته است.
اگر میخواهیم واقعاً #مردم را بفهمیم و پیشرفت کنیم، باید زبان مردم را بدانیم، با مردم زندگی کنیم، از مردم باشیم، با مردم پیش برویم و آپدیت باشیم.
مشروح گفتگو:
hawzahnews.com/news/912978
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews | خبرگزاری حوزه
💡 ۳۰ راهکار درمان اضطراب و افسردگی
🔻حجت الاسلام ابوالقاسم شهباز، کارشناس مشاوره حوزه علمیه اصفهان در گفت وگو با خبرگزاری «حوزه»:
◽️باور به درمان پذیری و ایمان به قدرت اراده
◽️آینده ای زیبا و سرشار از سلامتی و شادابی برای خود ترسیم کنید
◽️پرهیز از افکار منفی نظیر پوچ انگاری، خودسرزنشی، خودگنه کارپنداری، خودکم بینی و خودتحقیری
◽️مشغله سازی و کاردرمانی
◽️پرهیز از مقایسه منفی خود با دیگران و یا با حالت ایده آلی که نتوانسته اید باشید
◽️پرهیز جدی از حسرت بر گذشته
◽️با توکل بر خدا نگرانی های خود نسبت به آینده را دور بریزد
◽️با یک مشاور متخصص، امین و آگاه صحبت کنید
◽️هرگز اندوهِ بلایی که نیامده را نخورید
◽️پرهیز از غم و اندوه بی خیال درمانی نسبت به دغدغه های بیش از حد و اضافی ذهن
◽️تمرین مثبتاندیشی و مثبت نگری
◽️تقویت روحیه امیدواری و حسن ظن
◽️خطرکردن و مواجهه با ترسهای فوبیا و بیعلت
◽️ذکر درمانی یا معنویت درمانی
◽️افزایش حس رضایتمندی از زندگی با شیوه دیدن و برجسته کردن نعمتها و داشته های مادی و معنوی
◽️افزایش تفریحات و لذتهای سالم و مشروع و افزایش میزان لذت بردن از زندگی
◽️تمرین شادی و شادابی و تلاش برای خنداندن و شادکردن دیگران با رعایت تعادل و حفظ وقار
◽️گروه درمانی و جمعگرایی و پرهیز از انزوا،
◽️پرهیز جدی از بیبرنامگی، بیکاری و اتلاف عمر
◽️پرهیز از پرخوابی و خواب بینالطلوعین و بین الغروبین
◽️استفاده از اراده کمکی در مورد کسانی که اراده و اعتماد به نفسشان ضعیف شده
◽️رعایت نکات تغذیهای
◽️ارتباط مستمر با مشاور در طول مسیر درمان
◽️دارو درمانی زیر نظر پزشک متخصص
توضیحات بیشتر:👇
hawzahnews.com/news/913227
@HawzahNews | خبرگزاری حوزه