خبرگزاری حوزه
💡 #سواد_خانواده | «عشقهای ممنوعه»؛ خطربارترین عشقها 🔹 «عشقهای ممنوعه»، یعنی عاشقشدن بر کسانی ک
💡 #سواد_خانواده | چگونه بچهها را تنبیه و تشویق کنیم؟
🔻 حجتالاسلام ظریفی کارشناس تربیت فرزند در گفتوگو باحوزه:
◻️ تشویقها باید بهجا و بهاندازه باشد، یعنی متناسب با کار انجام شده بچه باشد.
یک بار هم است که به صورت افراطی و بیش از حد به شخصیت مثبت بچه میپردازیم. برای مثال وقتی بچه کارنامه را میآورد، ما به بچه میگوییم که آفرین چه پسر زرنگ، شجاع و با استعدادی هستی؛ نباید به این روش تشویق کرد، چون بچه در عالم خود میگوید که من دیگر شجاع و زرنگ هستم و نیازی به تلاش بیشتر ندارم.
◻️ با بالا رفتن سن بچه ها، جایزه مادی را کم و جایزه معنوی را افزایش دهیم.
◻️ تکالیف بچه را با جایزه شرطی نکنیم، یعنی مکرر نگوییم که امروز غذایت را خوردی یا این نمره را گرفتی و این هم جایزه توست. این کار بچه ها را رشوه بگیر به بار میآورد، اما اگر تا یک مرحلهای خصوصا در سنین پایینتر مثل شش سال اول باشد، میتوان از جایزه های مادی در این موارد استفاده کرد.
◻️ در امر تنبیه، تنبیه بدنی مجاز نیست، چون هم بچه را جری کرده و هم امنیت و آرامش او را در کانون خانواده سلب میکند.
حس امنیت بچهها در خانواده بالاترین نعمتی است که ما در روایات داریم و با تنبیه بدنی، بچهها را از این نعمت محروم خواهیم کرد.
◻️ تنبیه زمانی انجام می شود که پدر و مادر مستأصل از روش های دیگر تربیتی هستند.
📎 بیشتر بخوانید
@HawzahNews / حوزهنیوز
🔔 استانداری تهران: مدارس ابتدایی تهران سهشنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
◻️ طرح زوج و فرد از فردا از درب منازل اجرا میشود
@HawzahNews / حوزهنیوز
📚 در مراسمی با حضور آیتالله العظمی جعفر سبحانی از کتاب هشت جلدی «فلسفه علم اصول» اثر استاد هادوی تهرانی رونمایی گردید.
hawzahnews.com/xdk6m
@HawzahNews / حوزهنیوز
خبرگزاری حوزه
❇️ تقلید زنان از مجتهد زن؛ فرصتی که انقلاب اسلامی ایجاد کرد 🔻خانم هاشمی استاد جامعةالزهرا (س) در گف
✍️ اطلاعیه جامعةالزهرا(س) پیرو سخنان رهبر معظم انقلاب درباره اجتهاد فقهی بانوان
🔹 «رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی: آن وقتها که در حوزه علمیّه بودیم، یادم نمیآید که زنی به مرتبه اجتهاد فقهی رسیده باشد، [امّا] امروز خوشبختانه زنهایی که مجتهدند، به اجتهاد فقهی رسیدهاند کم نیستند، بنده حتّی معتقدم بسیاری از مسائل زنانه که موضوعش زنان هستند و مردها درست موضوع را تشخیص نمیدهند، باید خانمها از مجتهد زن تقلید کنند (بیانات در تاریخ ۲۷ آذر ۱۴۰۳).»
◻️ در طول چهل سال از تأسیس جامعةالزهرا سلاماللهعلیها، بانوانی مهذب، عالمه و وارسته تربیت شدند که در عرصههای مختلف علمی میدرخشند.
با توجه به درخواستهای مکرر افراد و رسانهها، در جهت معرفی بانوان مجتهده، اعلام میدارد از آنجا که بانوان عالمه همواره در مسیر تهذیب نفس و به دنبال گمنامی بودند و تمایلی به رسانهای شدن نداشتهاند، تاکنون اسامی از این بانوان اعلام نشده است. لذا جامعهالزهرا سلاماللهعلیها پس از کسب اجازه از این بانوان عالمه فاضله و بعد از تایید مراجع تقلید معظم و مراجع ذی صلاح حوزه، اسامی بانوان عالمه و مجتهده را معرفی خواهد کرد.
@HawzahNews / حوزهنیوز
🔻در گفتوگو با دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزه بررسی شد؛
❇️ نقش هوش مصنوعی در آینده تبلیغ دین
◻️ دکتر محمدرضا قاسمی:
استفاده از هوش مصنوعی برای تحلیل و بررسی متون دینی و ارائه تفسیرهای نوین از آیات قرآن میتواند کمک کند. همچنین، ترجمههای روان و همزمان مفاهیم دینی را بسیار سادهتر کرده و انتقال این مفاهیم را تسهیل میکند. این امر میتواند به همگرایی و یکپارچگی فرهنگ دینی جهانی کمک کرده و فاصله میان باورها و تفاوتهای اندیشهها را کاهش دهد.
◻️ هوش مصنوعی نمیتواند درک عمیق و جامعی از مفاهیم دینی داشته باشد. اما میتواند بهعنوان یک ابزار مکمل و در اختیار مُبلّغ عمل کند. باید طوری برنامهریزی کنیم که این ابزارها تنها مکمل منابع انسانی باشند و نه جایگزین آنها.
◻️ نباید فراموش کنیم که هوش مصنوعی تنها یک ابزار است و نیازمند نظارت متخصصان دینی برای جلوگیری از تفسیرهای نادرست یا ناقص از مفاهیم است.
◻️ با استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی میتوان منابع دینی و کتابها و مقالات مرتبط را تحلیل و خلاصه کرد و نکات تبلیغی را به صورت فیشهایی طبقهبندی شده استخراج نمود.
◻️ از هوش مصنوعی برای ارزیابی بازخوردهای سخنرانیها یا هر برنامه تبلیغی دیگری میشود استفاده کرد.
◻️در آینده شاهد استفاده گستردهتر از واقعیت مجازی و واقعیت افزوده خواهیم بود. ممکن است بهزودی بتوانیم در محیطهای مجازی به صورت تعاملی با شخصیتهای تاریخ اسلام ملاقات کنیم
◻️ در فناوریهای «نوپدید» اگر کوتاهی کنیم و عقب بمانیم، فاصله فناوری زیاد میشود و رسیدن به مرزهای دانش و فناوری هوش مصنوعی در آینده دشوار خواهد شد.
مشروح گفتوگو
@HawzahNews / حوزهنیوز
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 #حدیث روز 💠
💎روایتی قابل تأمل از سیدالشهدا (ع)
🔻امام حسین علیهالسلام:
إنَّ النّاسَ عَبيدُ الدُّنيا، وَ الدّينُ لَعقٌ عَلى ألسِنَتِهِم يَحوطونَهُ ما دَرَّت مَعايِشُهُم، فَإِذا مُحِّصوا بِالبَلاءِ قَلَّ الدَّيّانونَ
❇️ مردم، بنده دنيايند و به ظاهر، دم از دين مىزنند و تا زمانى كه زندگیشان تأمين شود، از آن دفاع میكنند؛ امّا چون در بوته آزمايش قرار گيرند، ديندارانْ اندکاند.
📚 تحف العقول، ص۲۴۵
•┈┈••✾••┈┈•
📲 آخرین رویدادهای دینی و فرهنگی را در کانال رسمی خبرگزاری حوزه دنبال کنید:
https://eitaa.com/joinchat/415432704Ce887cbd2b0
📰 صفحه اول روزنامههای سه شنبه ۰۴ دی ماه
📎 ادامه صفحات:👇
hawzahnews.com/xdk8k
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه