#حکمت٧۴
#ضرورتیادمرگ
🌹وَ قَالَ ( علیه السلام ) : نَفَسُ الْمَرْءِ خُطَاهُ إِلَی أَجَلِهِ .
و درود خدا
🌹 بر او فرمود: انسان با نفسی که می کشد، قدمی به سوی مرگ می رود.
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
🕊 نهج البلاغه ای شویم
💠💠💠شماره ⬅️۱۹۰
--------------------------------
#کانال_حوزه_ولایی
رسانه برتر حوزویان
http://eitaa.com/joinchat/1223360536C8a78ba74bb
اين دنيا به اندازه ى كافى منتقد داره، مشوق باش !
The world has enough critics. Be an encourager.
#جملات_ناب
💠💠💠شماره ⬅️ ۱۹۰
--------------------------------
#کانال_حوزه_ولایی
رسانه برتر حوزویان
http://eitaa.com/joinchat/1223360536C8a78ba74bb
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فرید مدرسی کیست و در حوزه چه می کند؟
بازنشر
🔴 «صفویه»، شیعیان را به اکثریت رساند یا «شیعیان»، صفویه را به قدرت رساندند؟
(در پاسخ به یک مدعا)
اگر بنا بر تحلیل آقای جعفریان یا به تعبیر دیگری، «در ایران، تنها بعد از صفویه، شیعیان به اکثریت تبدیل شدند»، پس باید نتیجه گرفت که:
حکومت صفویه یک کودتای اقلیت علیه اکثریت مردم ایران بوده است!...
♦️حالا اگر چنین فرضی را بپذیریم:
چرا «اکثریت سنی» بجای همپیمانی با حکومت سنی (ابرقدرت وقت عثمانی) که شمال و غرب ایران (عراق تحت امر آق قویونلو) و شرق ایران (خراسان بزرگ تحت امر ازبکها) را هممذهب خود داشت، علیه اقلیت کودتاچی(!) شیعی اقدام نکرد؟
بلکه اکثریت مردم ایران، دقیقا خلاف این فرضیه عمل کردند و با قدرت و انسجام و بسیج عمومی، همپیمان با حکومت نوظهور شیعی شدند و علیه حکومت وقت ابرقدرت سنی قیام کرده و سالها سرسختانه مقاومت و با حاکمان سنی مقابله میکنند و هزاران قربانی میدهند؟
♦️اجمالا یک مقایسه مفید است! :::
چهل و دو سال پیش که اکثریت ایرانیان، طبق همه آمارها «شیعه» بودند، وقتی یک انقلاب استقلال طلبانه اسلامی برای رهایی از سلطه دشمنان اسلام (انگلیس و آمریکا و اسرائیل) با رهبری یک نفر شیعه اتفاق افتاد، بدون وجود ابرقدرت سنی عثمانی، با فتنهگری دشمنان ایران، در تمام مناطق سنینشین کشور بلوا و آشوب به پا شد و امان را از حکومت مرکزی نوظهور شیعی گرفت!...
کدام آشوبهای مذهبی بنام اهل سنت (منظور قومیتی و قبیله ای و ملوک الطوائفی نیست)، علیه حکومت مرکزی شاه اسماعیل «غریب در مرکز کشور» اتفاق افتاد؟
او چگونه و با کدام اقلیتی توانست، اکثریت (ادعایی) «سنی» از اردبیل تا قزوین، از شمال تا خراسان و اصفهان و یزد و کرمان را با وجود حاکمیت خاندانهای سنی مذهب (لابد هممذهب مردم!)، به زیر سلطه خود درآورد؟
و چرا و چگونه این تسلیم شدگان (فرضا) سنی، همراه با نیروهای (فرضا اقلیت) سرکوبگر شیعی «!؟!» به جنگ با سنیهای مناطق سنینشین دیگر رفتند!؟
چنین ادعاهایی نه فقط مستند نیست، بلکه خلاف منطق و خلاف اصالت ایرانیان است...
♦️جمعبندی:
لذا چنین تحلیل تاریخی، از هرکس که صادر شود، ناقص، غیرموثق و خلاف واقعیت هاست.
همچنین، تئوری توطئه ای که «صفویه را توطئه ای علیه حکومت مرکزی جهان اسلام (عثمانی)» معرفی میکند، غلط و بدون مبناست؛
ظاهراً چنین تحلیلی از بغض «تشیع صفوی» است که آن را معارض با «تشیع علوی» فرض کرده است...
فراموش نشود که صفویه تنها حکومتی است که بعد از هزار سال «بی هویتی ایرانیان»، وحدت ایرانیان را با هویت مذهبی «تشیع»، مستقل و متحد کرد...
♦️و محال است که با یک «مذهب تحمیلی»، بتوان ملتی پراکنده را بعد از ۹ قرن دوباره متحد ساخت و از جیحون تا بغداد را به زیر پرچم مذهب تشیع در آورد. در حالی که آن همه معارضان سنی مذهب تا آن زمان، بر مناطق مختلف مسلط بودند؛ و سلطان سلیم خان، سلطان مقتدر عثمانی هم تمام قدرت خود را برای سرنگونی صفویه بکار گرفته بود.
بیست و پنج سال نبردهای نفسگیر شاه اسماعیل صفوی با حاکمان سنی مذهب در شرق و غرب و جنوب و با ابرقدرت عثمانی در شمال غرب، بدون حمایت مذهبی اکثریت ایرانیان ناممکن بوده است!
♦️چنین فرضیهای، یک اتهام برای تخریب شخصیت ایرانیانی است که اگر دین و مذهبی را، به هر دلیلی، نپسندیدند، ۱۴۴۰ سال در برابرش می ایستند و زرتشتی باقی می مانند...
و نیز این «ذهنیت»، یک تهمت بی اساس علیه مذهب حقی است که مبنایش «محبت به اهل بیت» است و هیچگاه، چه بسا خلاف رفتار رقبایش، هیچ مردمی را به زور وادار به پذیرش خود نکرده است.
♦️خلاصه کلام:
رسمیت دادن به مذهب تشیع در ایران، یک تشویق عمومی و یک امتیاز بخاطر مطالبه تاریخی اکثریت ایرانیان تحلیل و تفسیر میشود، نه یک تحمیل و معارضه با خواست عمومی و اراده اکثریت ایرانیان.
♦️شاه اسماعیل با به رسمیت شناختن مذهب اکثریت ملت ایران، یعنی «تشیع»، هزینه سنگینی را در برابر حاکمان سنی مناطق مختلف پرداخت؛ اما از حقوق اکثریت ایرانیان عدول نکرد...
♦️اینک نیم قرن بعد از واگذاری بحرین به انگلیس توسط محمدرضا پهلوی، اخیراً پسر عیاش او نیز به فرمان اربابش می گوید:
«هیچ مذهبی نباید در ایران، رسمیت داشته باشد»...
✍ محمدعلی رامین
#کانال_حوزه_ولایی↙️
📿 @hawzeh_velaei
✅تف به روبای انسانی⁉️
📸 کرونای ایرانی و انگلیسی، با عینک BBC!
🔹بیبیسی فارسی برای خبر تلخ و دلهرهآور افزایش تلفات بریتانیا به ۳۲۰۰۰ نفر و رتبه دوم انگلیس از این حیث در جهان، از یک تصویر آرامشبخش استفاده کرده است.
🔸اما همین رسانه برای انتشار خبر مشابه برای ایران از تیتر و عکسهایی استفاده میکند تا ترس و دلهره را به مردم ایران منتقل کند.
fna.ir/ex4muv
➖➖➖➖➖➖
📿 @hawzeh_velaei
عیدی ولادت امام حسن مجتبی ع
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، به اطلاع میرساند؛ دفتر شهریه مقام معظم رهبری حفظه الله به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی عليه السلام، مبلغی به عنوان عيدی به حساب برادران طلبه و روحانی واجد شرايط سراسر کشور واريز مینمايد.
💳 #مجردين 50 هزار تومان
💳 #متأهلين 120 هزارتومان
#کانال_حوزه_ولایی↙️
📿 @hawzeh_velaei
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک ایران، یک امام رضا علیه السلام ➖➖➖➖➖➖
📿 @hawzeh_velaei
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔عاقبت اندیشی
✅فیلم کوتاه با لهجه شیرین افغانی
#کانال_حوزه_ولایی↙️
📿 @hawzeh_velaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔 دستگیری صباح السلمان یکی از سرکرده های داعشی از زیر زمینی در عراق توسط نیروهای حشدالشعبی
#کانال_حوزه_ولایی↙️
📿 @hawzeh_velaei
🔔 #واريز_هدیه_رئیس_جمهوری
طلاب و فضلای محترمی که پیامک هدیه رئیس جمهور را دریافت نموده اند، مبلغ واریزی به حساب #خدمات_کارت مرکز خدمات حوزههای علمیه واریز شده است و برای دیگر عزیزان در حال واریز می باشد.
#کانال_حوزه_ولایی↙️
📿 @hawzeh_velaei
🔔مدیریت بحران به شیوه رهبر انقلاب
وزیر بهداشت در مصاحبهای با اعلام کمکهای مقام معظم رهبری برای مقابله با کرونا، در خصوص مدیریت صحنه ایشان در ایام کرونایی گفت: «رهبر مملکت بلافاصله گزارش وزیر را در این عرصه بهعنوان فرمانده عملیات میخوانند. این خیلی مهم است که من گزارشی که به رهبر انقلاب مینویسم را بلافاصله ایشان قرائت کنند یا اینکه بعداً سر حوصله آن را جواب بدهند. این برای من خیلی جالب بود» نگاهی به اتفاقات گذشته کشور نشان میدهد که امام خامنهای فعالانه برای کاهش اثرات بحران، وارد شده و تا رسیدن به نتیجه همزمان چند محور را مدنظر قرار داده است؛ 1- آرامش و روحیه به آسیب دیدگان؛ 2- انگیزه بخشی به مسئولان؛ 3- پای کار آوردن نیروها، جریانهای انقلابی و مردم برای حل مشکلات؛ 4- پیگیری مطالبات مردمی
گزارههای تحلیلی: 1- در مدیریت بحران آنچه بیش از همه آسیب میبیند اعتماد مردم و یا اقشار آسیبدیده به حاکمیت است؛ ازاینرو رهبر معظم انقلاب در مقام یک استراتژیست در این شرایط خطیر بهگونهای وظایف هرکدام از بخشها را یادآور میشوند که نهتنها مشکلات مردم حل شود، بلکه نوعی آموزش و همافزایی برای بحرانهای بعدی نیز صورت میگیرد. 2- پاسخگو بودن یکی از ویژگیهای مدیریتی رهبری است که در شرایط بحران همه دستگاهها را وادار به پاسخگویی میکنند که هم وظایف خود را فراموش نکنند و هم انگیزه برای خدمت در آنها وجود داشته باشد. 3- در بحرانهای اخیر مقام معظم رهبری نهادهای غیرمرتبط برای حل بحران مانند؛ بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام را وارد مصالح کردند تا بحرانها حل شود و یا اینکه طلاب علوم دینی و نمایندگیهای منتسب را برای غسل و کفنودفن اموات در بیمارستانها فعال کردند تا حرمت اموات حفظ شود و خاطر بازماندگان تسلی یابد. 4- مقام معظم رهبری در این عرصه به تفکیک قوا و رعایت وظایف هرکدام از نهادها اهمیت میدهند، ایشان نهتنها به اصول تفکیک وظایف مقید هستند بلکه اجازه نمیدهند که وظایف نیروها به هم گره بخورد مثلاً در این بحران کرونا ایشان به نیروهای مسلح فرمان دادند که با وزارت بهداشت همکاری کنند و نیروهای مسلح دستورات کادرهای پزشکی را اجرا میکردند.
نکته راهبردی: همافزایی و همکاری دستگاهها و نهادهای نظام نشان داد که انقلاب اسلامی دارای سرمایههای بیشماری است که در سایر کشورهای جهان وجود ندارد. رهبر معظم انقلاب ظرفیتهای ملت ایران را شناخت و آنها را فعال کرد و امید است که سایر مسئولان با شناخت این ظرفیتها همواره در حل مشکلات مردم پیشگام باشند.
➖➖➖➖➖➖
📿 @hawzeh_velaei