فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم توضیح منطقی آستان قدس درباره گل ها👆🌺🌷🌸
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
🌍 @hayat_tayyebeh
هدایت شده از مؤسسه حیات طیبه
بسم الله الرحمن الرحیم
نکته ای از یکی از اساتید بزرگ و از شاگردان مرحوم آیت الله بهجت (رضوان الله علیه)
در روایت عنوان بصری حضرت صادق علیه السلام در جواب سوال از حقیقت عبودیت سه چیز را مطرح می فرمایند که اولین آن چنین است:
✅ أن لا یری العبد لنفسه فیما خَوَّله الله تعالی ملکا ✅
خوّل به معنای اعطا کردن است یعنی عبد در آنچه خداوند به او عطا کرده برای خود ملکیتی نبیند و خود را مالک هیچ امری از امور خود از جمله سلامتی، بدن قوی، ذهن قوی، علم، مال، خانواده و غیره نبیند. بنده هیچ ندارد.
نکته ای که ایشان می فرمودند در مورد همین خول است. چرا خول فرمودند و اعطی نفرمودند. ایشان معتقد بودند که چه بسا از باب اشتقاق کبیر، خول با خیل و خیال دارای معنای نزدیک باشد و با این کلمه به این اشاره دارند که آنچه که به شما داده شده را شما خیال می کنید که مال شما است و به شما داده شده است. مال شما نیست. به خیال نیفتید که علمی که دارم یا تیزهوشی یا مال و اولاد و غیره مال من است. این بخش از روایت می خواهد بفرماید که بنده این خیال و پندار را نمی کند که مالک چیزی است.
پ.ن: چقدر تواضع ساده خواهد بود اگر همین یک روایت در جان ما بنشیند. چقدر بود و نبود برخی چیزها و افراد در نزد انسان ساده خواهد بود اگر بدانیم آنچه هست و نیست مال ما نیست. البته که می دانیم اما در این روایات و روایات و آیاتی از این دست نیازمند دانستنی از جنس دیگری هستیم. باید همه وجودمان همین سخن را فریاد بزنند. تا به این حد نرسیدیم بدانیم به توحید و بندگی نرسیده ایم.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
کانال تأمّلات طلبگی:
@ghorbani_hamedani
هدایت شده از رهنامه پژوهش
#یادداشت_مخاطبان
🔴نخبه علمی کیست؟
✅ خوشبختانه در حوزه عصر انقلاب، ضرورت حمایت از نخبگان بیش از گذشته درک شده است. با این حال گاهی در شناخت نخبۀ علمی دچار خطا میشویم و شاقول نخبه سنجی ما، میزان عمل نمی کند!
✅ در فضای فرهنگ علمی ما معدل بالا، اطلاعات وسیع، مطالعه کتابهای فراوان، تسلط بر اقوال و اموری از این دست نشان نخبگی و ممتازی یک طلبه قلمداد می شود در حالی که چنین نیست.
✅ تعداد زیاد مقالات و کتابها نیز ملاک صحیحی برای نخبه سنجی نیست. چه بسا پژوهشگر، در میان اقوال بزرگان مطلبی را می یابد و آن را بسط میدهد. گاهی نیز چند قول را با هم میسنجد و یکی را انتخاب میکند و در پژوهشی دیگر تنها به گردآوری و طبقه بندی اقوال می پردازد. هر چند این تلاشها نیز گاهی پژوهش نام میگیرند اما «پژوهش نخبگانی» چیز دیگری است.
✅ در واقع اگر طلبه ای این توانایی را داشت که وقتی با مساله ای نوپدید روبرو می شود، خودش به حل مساله بپردازد و یا در پاسخ به مسائل پیشین علم، سخن جدید و راه حل تازه ای را ارائه نماید در این صورت میتوان او را نخبۀ علمی نامید هر چند یک صفحه هم از وی مطلبی منتشر نشده باشد.
✅ بنابراین پژوهشهای نخبگانی پژوهشهای قائم به نفس پژوهشگر است نه قائم به اقوال و مکاتب.
✅ افرادی که به خوبی اقوال را میشناسند و چه بسا داوران خوبی در بین این اقوال هستند اما خودشان یا سخن تازه ای ندارند یا ابتکاراتشان در حد بسط، تصحیح یا نقد اقوال دیگران است نخبه علمی نیستند.
✅ امروزه مسائل بیشماری داریم که هیچ پاسخی برای آنها مطرح نیست. نیاز مبرم به تربیت نخبه علمی با تعریف فوق در حوزه پساانقلاب بر هیچ دلسوزی پوشیده نیست.
✍️مجتبی قربانی همدانی، استاد حوزه و دانشجوی دکتری فلسفه تطبیقی
#خلاقیت
👉@rahnameh
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ #حجاب_صبر و #حجاب_حلم
🔹 در فرق صبر و حلم گفته شده است که حلم مرتبه ای است که شخص وقتی با رنجی روبرو می شود از درون هم به هم نمی ریزد و درونش آرام است اما در مقام صبر، شخص از درون ناراحت و در حال انفجار است اما خودش را حفظ می کند. در هر دو حالت صبر و حلم، شخص در ظاهر عمل خلاف ادب و شرعی را مرتکب نمی شود اما درون انسان صبور و حلیم با هم متفاوت است.
🔸 برخی از خانم های محجبه حجابشان حلیمانه و برخی دیگر حجابشان صبورانه است.
♦️ برخی خانم های محجبه به خصوص جوانترها، از درون در حال انفجارند. انفجار خودنمایی و تبرج. درونش فشار فراوانی را تحمل می کند که زیبایی اش را حفظ کند. چقدر به زحمت می افتد که نمی تواند عکس خودش را برای پروفایل بگذارد. هزار زحمت می افتد و با انواع مدل ها عکس می گیرد تا عطش خودنمایی اش اندکی تسکین یابد. خوشا به حالش که با وجود این همه محرک ها برای خودنمایی باز خودش را حفظ می کند هرچند این آتش درونی گاهی بیرون می زند. بیشتر این گروه را دختران مجرد و غالبا دارای عطش شدید به ازدواج تشکیل می دهند.
♦️ برخی دیگر از خانم های محجبه در حجابشان حلیم اند. درونشان از جهت حس خودنمایی و تبرج آرام است لذا تلاش زیادی برای خودنگه داری نمی کنند. عموما خانم های متاهل از این گروه اند. البته آنچه بیش از همه چیز عامل این حلم است تربیت صحیح و ارضای صحیح نیاز به محبت است. وقتی خانمی سیراب از محبت شد عموما نیاز به این خودنمایی ندارد. اما این، همه ماجرا نیست.
♦️ هستند دختران مجرد و بعضا دارای عطش شدید به ازدواج که حلیم اند چون عامل قوی تری از این حس در درونشان وجود دارد. کسی که طعم محبت به خدا را چشیده و ایمان، همه مملکت وجودش را تسخیر کرده است ضعف تربیتی و محبت ندیدن ها و سایر ضعف های شخصیتی دیگرش او را به بیراهه نمی کشاند. محبت خدا انسان را پر می کند و همه خلأها را می پوشاند.
✅ پدر عزیز! برای اینکه دختر محجبه ای داشته باشی یک کار باید بکنی. محبت محبت محبت.👌👌👌
✅ دختر خوبی که محبت ندیده ای! خدایی هست که به شدت کافیست و همه درونت را پر خواهد کرد و جبران همه نداشته هایت است. الیس الله بکاف عبده.🌺
#حجاب
#دخترانه
#تربیت
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
✅ @hayat_tayyebeh
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
aghl.mp3
2.56M
🔊 بشنوید | عقل را جدی و جدی و جدی بگیرید
@haerishirazi
هدایت شده از رهنامه پژوهش
#یادداشت_مخاطبان
📚موانع ذهنی نخبگی
🔻معروف است دانشمندان، آزمایشی بر روی یک ماهی گوشتخوار انجام دادند. در یک آکواریوم این ماهی و ماهی دیگری که غذای اوست را انداختند و بین آنها یک شیشه قرار دادند. ماهی گوشتخوار بارها به سمت غذایش حمله ور شد اما هر بار با دیوار شیشه ای برخورد می کرد. پس از مدتی او از دستیابی به غذایش ناامید شد. دانشمندان، شیشهٔ بین آنها را برداشتند. ماهی گوشتخوار از کنار طعمه اش می گذشت اما تلاشی برای خوردن آن انجام نمی داد.
🔻برای بسیاری از طلبه ها، امکان رسیدن به مراتب بالای علمی و نظریه پردازی و تولید علم وجود دارد اما یک مانع ذهنیِ مهم اجازه این کار را نمی دهد. به دلیل عظمت بزرگانِ حوزوی گاهی آنها را چنان دور از دسترس قرار می دهیم که یک طلبه احساس می کند نهایتِ کار علمی او، فهم سخن بزرگان و نهایتاً بسط و مقایسه و شرح نظرات ایشان است. وی با این مانع ذهنی روبهروست که نمی توان به مرتبه ایشان رسید و در کنار ایشان به عنوان یک بازیگرِ جدیدِ علم به نقد، تولید علم و ابتکارات نو پرداخت.
🌀گاهی خلط تواضع اخلاقی با ناتوانی علمی از سوی طلبه و ندیدن تواناییهایِ نخبگانی طلاب و شیوه های ناصحیح آموزشی و عواملی از این دست از سوی مدیران و اساتید، حوزه ها را از پژوهشهای نخبگانی که منجر به تولید علم و مکتب سازی می شوند محروم می سازد.
«ما میتوانیم» مختص ساختن سد و موشک و غنی سازی اورانیوم نیست. امروز در حوزه ها نیازمند «ما میتوانیم» در تولید علوم اسلامی هستیم.
✍️مجتبی قربانی همدانی، استاد حوزه و دانشجوی دکتری فلسفه تطبیقی
👉@rahnameh
هدایت شده از رهنامه پژوهش
#پیام_مخاطبان
✅پژوهشگر به معنای حرفی و اسمی
💢در تعریف مشهور از اسم و حرف در دانش نحو، معنای اسمی معنای قائم به نفس است اما معنای حرفی قائم به غیر است بهطوریکه اگر اطراف حرف کلمهای نباشد معنای حرف مشخص نیست. معنای «فی» در «علیٌّ فی الدار» و «حسنٌ فی المسجد» متفاوت است زیرا فی در جمله اول رابطه ظرفیت بین علی و خانه را بیان میکند و در جمله دوم، رابطه ظرفیتی که بین حسن و مسجد وجود دارد. رابطه قائم به طرفین آن است و با عوض شدن طرفین رابطه عوض میشود. اگر دو رفیق داشته باشیم رابطه رفاقتی ما با نفر اول غیر از رابطه ما با نفر دوم است. معنای اسمی معنای قائم به نفس است و طرف رابطه است و با ارتباطهای مختلف تغییر نمیکند.
🔹برخی پژوهشگران، به معنای حرفی پژوهشگرند به این صورت که پژوهشهایش دائماً فی غیره است. باید محققینی در یک مسئله نظراتی داشته باشند تا کار او شروع شود زیرا تا غیری نباشد فی غیره هم وجود نخواهد داشت. روحیه برخی پژوهشگران این است که دائماً در میان پژوهشهای دیگران غلت میزنند. ایشان یا در حال مقایسهاند یا در حال کشف مبانی و نکات ناپیدای بحث، یا در حال بسط دادناند یا در حال تضییق.
♦️در مقابل برخی پژوهشگران روحیه اسمی دارند به این معنا که خودشان با مسئله روبرو میشوند. ایشان اگر به پژوهشهای دیگران هم مراجعه میکنند از باب مقدمهای برای فکر خودشان است. به خلاف پژوهشگران به معنای حرفی، اطلاع از اقوال مختلف، متن کار نیست بلکه مقدمه و حاشیه است و اهمیتی درجهدو دارد درحالیکه پژوهشگران به معنای حرفی، متن کارشان، اقوال و نظریات است و پژوهش اینها ذیل اقوال دیگران تعریف میشود.
📚تفاوت این دو نوع پژوهشگر در این است که اگر در مسئلهای، غیری نباشد یعنی مسئله جدیدالتأسیسی باشد که قول و نظریه ای در آن مطرح نشده است گروه اول محو میشوند درحالیکه گروه دوم در این بیابان بینظریه و قول هم میتوانند زنده بمانند و به نظریهپردازی و پاسخ به مسئلهها بپردازند. علاقهمندی به حل مسئلههای نوپدید از ویژگیهای پژوهشگران به معنای اسمی است که امروز سخت بدانها محتاجیم.
✍️مجتبی قربانی همدانی، استاد حوزه و دانشجوی دکتری فلسفه تطبیقی
👉@rahnameh
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا محمد حسین داره میخنده!
یکی از اساتید نقل میکنند اواخر عمر شریف مرحوم علامه سید محمد حسین طباطبایی( رضوان الله تعالی علیه) سرشان شلوغ شده بود و مراجعات فراوان با وجود پیری و ضعف، به ایشان فشار می آورد.
روزی یکی از شاگردان خدمت ایشان رسید که ظاهراً بعد از یک روز کاری شلوغ بود. نقل میکند وقتی مرحوم علامه (رضوان الله تعالی علیه) به سمت در می آمدند از پشت در صدای ایشان را شنیدم که با آن حال فشار و رنج می فرمایند: «خدایا محمدحسین داره میخنده!»
اظهار خندیدن در آن حالِ فشار و رنج، نشان مقام رضا و حلم ایشان است. رزقنا الله و ایاکم.
#علامه_طباطبایی
#مقام_رضا
#رنج
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
✅ @hayat_tayyebeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شیوه مبارزات امام باقر علیه السلام در کلام رهبر معظم انقلاب
🏴شهادت امام باقر علیه السلام تسلیت باد
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
🌍 @hayat_tayyebeh
🌹 صلوات خاصه حضرت امام محمد باقر علیهالسلام
🔹️ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ بَاقِرِ الْعِلْمِ وَإِمَامِ الْهُدَى وَ قَائِدِ أَهْلِ التَّقْوَى وَالْمُنْتَجَبِ مِنْ عِبَادِکَ
🔹️ اللَّهُمَّ وَکَمَا جَعَلْتَهُ عَلَماً لِعِبَادِکَ وَمَنَاراً لِبِلَادِکَ وَمُسْتَوْدَعاً لِحِکْمَتِکَ وَمُتَرْجِماً لِوَحْیِکَ وَأَمَرْتَ بِطَاعَتِهِ وَحَذَّرْتَ عَنْ مَعْصِیَتِهِ
🔹️ فَصَلِّ عَلَیْهِ یَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ ذُرِّیَّهِ أَنْبِیَائِکَ وَأَصْفِیَائِکَ وَرُسُلِکَ وَأُمَنَائِکَ یَا رَبَّ الْعَالَمِینَ.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
🌍 @hayat_tayyebeh
التماس دعای خیر از همه دوستان🌹
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
🌍 @hayat_tayyebeh
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
🌍 @hayat_tayyebeh
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
قربان نکرده طفلی اگر میشود خلیل...
پس حکم آنکه کرده فدا آل خویش چیست؟؟؟
السلام علیک یا اباعبدالله💔
عید سعید قربان، عید بزرگ بندگی و سرسپردگی در برابر قدرت لایزال الهی بر همگان مبارک🌹🌹🌹
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
🌍 @hayat_tayyebeh
هدایت شده از مؤسسه حیات طیبه
بسم الله الرحمن الرحیم
از یکی از دوستان که اروپا مشغول تحصیل در دوره دکتری است و تدریس هم میکند در مورد روش تحقیق و طرحنامه پرسیدم. جوابش جالب بود.
فرم طرحنامه ندارند.
یعنی برای پذیرش در مقطع دکتری یک صفحه ورد باید پر کنی. کمی دقیقتر پرسیدم که چه چیزهایی باید در این فایل باشد. طبق همان منطق، باید ابتدا مسأله بیان شود و سپس ضرورت و پیشینه. البته بیان منابع هم ضروری است.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
قبلا عرض شد که در طرحنامه باید سه سوال چیستی، چرایی و چگونگی جواب داده شود. بقیه سوالات یا ذیل این سه سوالاند یا اضافیاند. مانند عنوان، فرضیه، سوال از اقسام پژوهش و کلیدواژه.
در طرحنامه نویسی و پژوهش متاسفانه از چند دهه قبل غرب تقلید میکنیم. کاش اگر نمیتوانیم روش تحقیق بومی تولید کنیم لااقل از غرب معاصر تقلید کنیم نه غربی که خودشان هم قبولش ندارند نه در پژوهش و نه سایر موارد.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
کانال تأمّلات طلبگی:
@ghorbani_hamedani
🌷امام کاظم علیه السّلام فرمودند:
🔹 در دین خدا دانا شوید؛ چرا که دین شناسی و فقه، کلید بصیرت و کمال عبادت است.
📚 مسند الامام الکاظم(ع)، ج3، ص249
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
🌍 @hayat_tayyebeh
۲۴ ذیالحجّه (فردا جمعه روز مباهله)
🔰روزی که رسول الله صلى الله عليه و آله و سلّم با نصاراى نجران مباهله كردند و پيش از مباهله عبا بر دوش مبارک گرفته، حضرت اميرالمؤمنين و فاطمه و حسن و حسين عليهم السّلام را زير عبا جا داده و فرمودند: پروردگارا هر پيامبرى را اهل بيتی بوده است، كه مخصوصترين خلق نسبت به او بودند، خدايا اينان اهل بيت من هستند، از ايشان شک و گناه را برطرف ساز، و پاک كن ايشان را پاک كردنى كامل، پس جبرئيل نازل شد و آيه تطهير را در شأن ايشان فرود آورد، آنگاه رسول خدا صلّى الله عليه و آله و سلّم آن چهار بزرگوار را براى مباهله به بيرون بردند، چون نگاه نصارى بر ايشان افتاد، و حقيقت آن حضرت و آثار نزول عذاب را مشاهده كردند، جرأت بر مباهله را از دست داده، و استدعاى مصالحه و قبول جزيه كردند.
🔰همچنین در اين روز حضرت اميرالمؤمنين علی عليهالسّلام در حال ركوع انگشتر خود را به سائل دادند، و آيه
🍃إِنَّما وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمُونَ الصَّلاةَ وَ يُؤتُونَ الزَّكاةَ وَ هُم راكِعُونَ🍃
در شأن آن حضرت نازل گشت.
☑️ روز بیست و چهارم ذیالحجّه آداب بسیار ارزشمندی دارد.
1⃣ غسل
2⃣ روزه
3⃣ خواندن دو رکعت نماز، که در وقت و کیفیت و ثواب مانند نماز روز عید غدیر است و البتّه آیت الکرسی در نماز مباهله باید تا “هم فیها خالدون” خوانده شود.
بدین کیفیت:
🍃دو رکعت نماز، حدود نیم ساعت مانده به اذان ظهر بخواند، در هر رکعت:
🌸یک بار سوره «حمد»
🌹ده بار سوره «توحید»
🌸ده بار «آیت الکرسی (تا هم فیها خالدون)»
🌹ده بار سوره «قدر»
✅براساس روایات، خواندن این نماز ثواب صد هزار حج و صد هزار عمره را دارد و باعث برآمدن حوائچ دنیوی و اخروی با سهولت و عافیت میشود، انشاءالله
4⃣خواندن دعای مباهله
این دعا شبیه به دعای سحر ماه رمضان است.
👈برای خواندن متن کامل دعا به مفاتیح الجنان مراجعه شود.
5⃣ دعایی که شیخ طوسی و سیّد ابن طاووس پس از دو رکعت نماز و هفتاد مرتبه استغفار، روایت کردهاند.
اول آن دعا “الحمد للّه ربّ العالمین” است.
6⃣ صدقه به تهيدستان به خاطر پيروى از امیرالمؤمنین علی علیه السّلام.
7⃣ زیارت امیرالمومنین علیه السّلام
8⃣ هشتم: خواندن زیارت جامعه
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
🌍 @hayat_tayyebeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید عزیزم! محرم پارسال چه گفتی با حسینت که چنین خریدارات شد؟!😭😭
خوشا به سعادتت!
محرم را بی تو شروع میکنیم درحالی که بوی عطرِ اخلاصت عالم را گرفته، ای فراموش نشدنی! ای شهید! مگر میشود در روضههای سالار شهیدان به یادت نبود؟!
یا لیتنا کنّا معکم فنفوز فوزا عظیما
ما را که در مرداب دنیادوستی و نفسپرستی غرق شدهایم نزد مولای شهیدت یاد کن که سختتر از همیشه به نظر با کرامتش نیازمندیم.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
🌍 @hayat_tayyebeh
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
*۰زیارت حضرت رقیه سلام الله علیها*
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا سَیِّدَتَنـا رُقَیَّةَ، عَلَیْکِ التَّحِیَّةُ وَاَلسَّلامُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ عَلِیِّ بْنِ اَبی طالِبِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِسـاءِ الْعالَمینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ خَدیجَةَ الْکُبْری اُمِّ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ وَلِیِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ وَلِیِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ الْحُسَیْنِ الشَّهیدِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الصِّدّیقَةُ الشَّهیدَةِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الرَّضِیَّةُ الْمَرْضِیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا التَّقیّةُ النَّقیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الزَّکِیَّةُ الْفاضِلَةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْبَهِیَّةُ، صَلَّی اللهُ عَلَیْکِ وَعَلی رُوحِکِ وَبَدَنِکِ، فَجَعَلَ اللهُ مَنْزِلَکِ وَمَاْواکِ فِی الْجَنَّةِ مَعَ آبائِکِ وَاَجْدادِکِ، الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ بِما صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَی الدّارِ، وَعَلَی الْمَلائِکَةِ الْحـافّینَ حَوْلَ حَرَمِکِ الشَّریفِ، وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ، وَصَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّد وَآلِهِ الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ وَسَلَّمَ تَسْلیماً بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
❇️با ما همراه باشید در کانال حیات طیبه (عاقلانه ترین عاشقانه انسان): 👇👇👇
🌍 @hayat_tayyebeh