💠 عوارض های ناشی از استفاده طولانی از هندزفری و هدفون
1⃣ سردرد فشاری
افرادی که به مدت طولانی از هدفون استفاده می کنند ممکن است سرشان را تحت فشاری قرار دهند که در حالت طبیعی قرار نیست رخ دهد. در نتیجه سر و گوش داخلی تحت فشار قرار گفته و ما را دچار سردرد می کند. استفاده طولانی هدفون می تواند میگرن را نیز تشدید کند
2⃣مشکل در شنوایی
بر اساس تحقیقات علمی، بیشتر افراد بین ۳۰ تا ۴۰ سال باید صداهای با قدرت ۱۷ کیلوهرتز را بشنوند و این بدان معناست که صدای نزدیک شدن یک پشه به خود را بشنوند. اما واقعیت این است که هر روزه تعداد بیشتری از افراد جوان این صدا را نمی شنوند. نکته دیگر اینکه همه ما در هنگام تولد بیش از ۱۵,۰۰۰ سلول شنوایی داریم اما وقتی یکی از آن ها را از دست بدهیم امکان بازگشت یا جایگزینی آن وجود ندارد. دانشمندان از بین رفتن سلول های شنوایی را به استفاده بیش از حد از هدفون نسبت می دهند
👈ادامه دارد...
منبع : rooziato
🌐 گروه تحقیقاتی و آموزشی احمدرضا میرنصیری
💠 عوارض های ناشی از استفاده طولانی از هندزفری و هدفون
3⃣ امکان گرفتگی گوش
تجمع و انباشت جرم گوش با گذاشتن دراز مدت هدفون رخ می دهد زیرا هدفون مانع از بیرون آمدن جرم گوش به طور طبیعی از کانال های گوش می شود. بدین ترتیب ممکن است مسیر گوش بسته شده که به عفونت گوش منجر خواهد شد. علاوه بر این هدفون ها می توانند جرم را به کانال های داخلی گوش منتقل کرده که گوش درد و سرگیجه را در پی خواهد داشت...
💠 عوارض های ناشی از استفاده طولانی از هندزفری و هدفون
4⃣ سرگیجه
سرگیجه (Vertigo) یک حس چرخش در سر همراه با از دست دادن تعادل است، یک حالت توهمی که در واقع وجود ندارد. این حالت معمولاً با حالت تهوع و احساس زمین خوردن و از دست دادن تعادل همراه است. این حالت زمانی رخ می دهد که راه گوش به وسیله ایربادهای ایزوله کننده صدا کاملاً کیپ می شوند. یک دلیل دیگر گوش دادن به موسیقی با صدای بلند است. وقتی هدفون در گوش می گذاریم، اعصاب گوش درونی تحریک شده و یک نوع فشار غیرطبیعی و غیرمعمول در درون گوش ایجاد می شود
💠 عوارض های ناشی از استفاده طولانی از هندزفری و هدفون
5⃣شنیدن صداهای غیرواقعی
اگر در استفاده از هدفون زیاده روی کنید ممکن است به حالت ناخوشایند زنگ زدن گوش مبتلا شوید. در این حالت ممکن است صدای جیرینگ جیرینگ، غرش یا صداهای غیرواقعی دیگری در گوش خود بشنوید حتی اگر در حال استراحت در یک مکان بسیار ساکت و آرام باشید. این حالت هیچ درمانی ندارد اما می توان با کاهش مدت زمان استفاده از هدفون از وقوع آن جلوگیری کرد
6⃣ پُرشنوایی
درک غیرطبیعی از میزان صدای بلند را پُرشنوایی یا تیزی شنوایی مینامند. این عارضه معمولا با کاهش شنوایی همراه نیست. افراد پرشنوا محدوده شنوایی باریکی دارند و معمولا صداهای زیر ۵۰ دسیبل را نمیشوند و صداهای بالای ۸۰ دسیبل برایشان آزاردهنده است. این عارضه معمولا با وز وز گوش همراه است. در واقع این حالت به معنای حساسیت به صداهای طبیعی محیط است
انسان سهگونه دشمن میتواند داشته باشد:
دسته اول دشمنانی هستند که با قصد دشمنی و با چهره دشمنی با انسان روبرو میشوند که دشمنهای آشکار و علنی هستند.
دسته دوم دشمنانی هستند که با قصد دشمنی و با چهره دوستی با انسان روبرو میشوند. مسلّماً خطر دوستان منافق برای انسان از خطر دشمنان صریح بیشتر است.
دسته سوم کسانی هستند که با چهره دوستی میآیند و با قصد دوستی هم میآیند ولی رفتارشان و تقاضاهایشان به گونهای است که از تیرباران کردن یک دشمن، بیشتر و بالاتر است. گاهی مادر انسان ضررش برای انسان از هر دشمنی بیشتر و بالاتر است. مادر با چهره دوستی و با قصد دوستی، با فرزندش رفتاری میکند که دشمن آنگونه رفتار نمیکند.
شهید آیت الله مرتضی مطهری
💠
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
نسخ رایج استادان طب سنتی درباره دیابت
تخم شنبلیله برای پایین آوردن قند خون کاربرد دارد .
در حدیث داریم اگر مردم می دانستند در تخم شنبلیله چه چیزی است، آن را با طلا و امثال اینها معاوضه می کردند .
تخم شنبلیله خام را آسیاب کنید و به اندازه ۱ قاشق چایخوری میل کنید . تخم شنبلیله خام اثر کاهنده قند دارد .
« دکتر محمد تقی میر رحمت الله علیه » در مورد شنبلیله می گفتند : تخم شنبلیله از گیاهانی است که اندیکاتورش همراه خودش است یعنی کسی که پودر تخم شنبلیله را می خورد اگر به دهانش تلخ نیامد معمولا زمانی است که قند بالا است، ولی موقعی که قند پایین باشد به دهانش تلخ می آید یعنی نباید دیگر بخورد یا ادامه دهد.
📚منبع: کتاب طب ایرانی و تیم تولید محتوای طبایع
https://tabaye.ir/suitable-diet-for-all-types-of-diabetes/
سایت طبایع
⭕️ کسی میدونه مرلین مونرو تو کدوم خراب شده ای زندگی میکرده که تو اوج جوانی و زیبایی و پول و شهرت خودکشی کرد ؟!
#کیومرث_پوراحمد
🔻رشوه دادن به کودکان
⭕️رشوه دادن به کودکان، آن هم وقتی باید وظیفهشان را انجام دهند، باعث میشود همیشه، از شما توقع جایزه داشته باشند.
مادر یک دختر دو ساله، در اینباره میگوید: «دختر من، هیچ وقت خوب غذا نمیخورد. به همین دلیل، یک بار به او پیشنهاد دادم که اگر غذایش را کامل بخورد، به او شکلات میدهم. از آن پس، او، هر بار پس از اتمام غذایش، از من انتظار شکلات یا آبنبات دارد.»
✅ روش بهتر :
❣گاهی کار خوب، مستحق جایزه است، اما تشویق کردن بچهها برای خوب رفتار کردن، بهتر از دادن وعده جایزه است.
💫بهتر است بهجای به کار بردن جمله «اگر امروز که رفتیم خانه خاله، پسر خوبی باشی، برایت اسباببازی میخرم»،
⚡️ از جمله؛ «من واقعا به تو افتخار میکنم که امروز، خانه خاله، پسر خوبی بودی و من را خوشحال کردی» استفاده کنید.
⚠️ورودبه شبکه های اجتماعی فقط با رضایت پدر و مادر! 😳
ایالت یوتای آمریکا به عنوان اولین ایالت قانون محدودیت شبکه های اجتماعی برای افراد زیر 18 سال رو تصویب کرد.
طبق این قانون واسه ایجاد حساب حتما رضایت پدر و مادر نیازه، پدر و مادر به همه شبکه های اجتماعی فرنداشون و حتی پیام های خصوصی دسترسی دارند و ورود از ساعت 10 و نیم شب تا 6 و نیم صبح ممنوعه!
این قانون برای حفاظت از سلامت روان کودکان و نوجوانان تصویب شده
❌️اینجا بخوای همچین حرکتی بزنی متهم میشی به ظلم و بی عدالتی نبست به نوجوانان ، بستن آزادی اندیشه و دسترسی به تکنولوژی و علم !
غرب زده میشید حداقل این چیزا رو هم ببینید !
❌ #حکم_ اجبار به جماع_ در حال روزه
⁉️ سوال:
1- اگر مردی به اجبار با زنش جماع کند آیا روزه زن باطل می شود؟
2-کفاره زن بر عهده کیست ؟
3-آیا اکراه و اجبار با هم فرق دارند ؟ اگر فرق دارند حکم بطلان روزه زن و کفاره زن که بر عهده کیست ؟
✅ پاسخ 👇👇
✍آیت الله خامنه ای:
1) اگر با اجباری که زن را بی اراده کرده جماع انجام گیرد روزه زن باطل نمی شود.
2) بر عهده زوج است.
3)در اجبار سلب اختیار است اما در اکراه گاهی سلب اختیار است و گاهی سلب اختیار نیست یعنی زن مکره است اما با اختیار تسلیم می شود در این صورت که با اختیار تسلیم می شود روزه اش باطل می شود اما گناه ندارد بله از جهت حکم که کفاره بر عهده مرد است فرقی بین دو صورت اکراه نیست بنابراین در صورت اجبار و دو صورت اکراه کفاره به عهده مرد است.
✍آیت الله مکارم شیرازی:
1و2- هرگاه روزه دار در ماه رمضان با همسر خود که روزه دار است جماع کند چنانچه او را اکراه کرده باشد باید کفاره روزة خود و همسرش، هر دو را بدهد و قضا بر هر دو واجب است؛ و اگر او راضی شده، بر هر کدام یک کفاره واجب می شود، ولی اگر اکراه به مفطرات دیگر کند گناه کرده، اما کفاره بر هیچ کدام واجب نیست، اما آن کسی که روزه اش را خورده باید قضا کند.
3- در فرض سوال تفاوتی در حکم ایجاد نمی کند اما اِكراه به معنای واداشتن كسی با تهدید و زور به كاری می باشد و اجبار عبارتست از اینکه کس دیگری را وادار کند بدون اراده و اختیار مبادرت به انجام عمل یا ترک عمل نماید. در حالی که در اکراه دیگری وادار به فعلی میشود که از آن کراهت دارد، بنابراین در اکراه شخص مُکره فاقد رضا است ولی در اجبار، شخص مجبور فاقد رضا و اراده میباشد. گر چه معمولا این دو، اغلب مترادف به کار می رود.
✍آیت الله فاضل لنکرانی:
چنانچه زن را مجبور كرده باشد، كفّاره روزه خودش و روزه زن را بايد بدهد.
اگر زن به جماع راضى بوده بر هر كدام يك كفّاره واجب مى شود .
چنانچه در ابتدا زن را مجبور كرده باشد ولى در بين جماع زن راضى شود، بنابر احتياط واجب بايد مرد دو كفّاره و زن يك كفّاره بدهد.
عبارت اجبار و مجبور دراین فتاوا تسامح است و در اصل اکراه منظور است.
اجبار با اکراه فرق دارد.
در جایی که زن را تهدید کنید و با اکراه خودش تن به نزدیکی بدهد روزه باطل می شود، اما اجبار آن است که زن هیچ اختیار نداشته باشد مثلا دست و پای او را بگیرد به زور نزدیکی کند طوری که نتواند مانع شود، دراین فرض روزه زن باطل نمی شود.
✍ آیت الله وحید خراسانی:
اين مسأله چند صورت دارد:
صورت اول: اگر زن و مرد هر دو راضی به نزديکی باشند، در اين صورت:
۱ - هر دو گناه کرده اند.
۲ - روزه آنها باطل است.
۳ - بنابر احتياط واجب تا مغرب امساک کنند. [یعنی مبطلات روزه را انجام ندهند].
۴ - بايد هر کدام کفاره روزه خود را بپردازند. يعنی شصت فقير را سير کنند، يا به هر کدام از آنها ۷۵۰ گرم طعام بدهند و يا شصت روز روزه بگيرند.
صورت دوم: اگر مرد همسر خود را اکراه به نزديکی کرده باشد، در اين صورت سه حالت وجود دارد:
حالت اول: اجبار مرد به نحوی است که زن هيچ اختياری از خودش ندارد، مثلاً دست و پای او را بسته باشد، در اين حالت روزه زن صحيح است، ولی مرد گناه کرده و روزهاش باطل شده و بايد کفاره بدهد.
حالت دوم: اکراه مرد به نحوی است که زن قدرت بر تمکين نکردن دارد، ولی به خاطر ترس از غضب شوهر و کتک خوردن و مانند آن مجبور به تمکين میشود، در اين حالت:
۱ - مرد گناه کرده و روزهاش باطل میشود.
۲ - مرد بايد کفاره روزه خودش و بنابر احتياط کفاره روزه همسرش را بدهد.
۳ - زن گناه نکرده ولی روزه اش باطل است.
حالت سوم: اگر زن مجبور به نزديکی شده باشد ولی در بين نزديکی راضی شود، در اين حالت بنابر احتياط واجب مرد دو کفاره و زن يک کفاره بدهد.
صورت سوم: اگر زن شوهر خود را مجبور به نزديکی کند [گناه کرده و روزهاش باطل است، ولی] واجب نيست کفاره روزه شوهر را بدهد.
✍ آیت الله سیستانی:
١- باطل مى شود وكفاره او بر مرد است
٢- در اكراه هم همين حكم است
٣- اجبار به اين معنى است كه با زور است واكراه به معناى تهديد است.
*ء*------------------*ء*
📚 منبع:
استفتائات موجود در واحد پاسخ به سؤالات اداره تبلیغ اینترنتی حوزه های علمیه
------------------------
🖊کانالتخصصیرایحهیاحکام
http://eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53
🖊فقط همراه#بالینکارسالشود☝️