eitaa logo
حیات طیبه
170 دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
11.5هزار ویدیو
153 فایل
🔆خانواده، کلمه‌ای طیبه است. ↫ کلمه‌ی طیبه هم خاصیتش این است که وقتی یک جایی به وجود آمد، مرتب از خود برکت و نیکی می‌تراود . (مقام معظم رهبری) کانال حیات طیبه، کانالی است برای ترویج سبک زندگی اسلامی - ایرانی ارتباط با ادمین https://eitaa.com/Smh14
مشاهده در ایتا
دانلود
سید هاشم صفی‌الدین پسرعموی مادر سید حسن نصرالله و پدر داماد سردار شهید قاسم سلیمانی است. صفی‌الدین از نظر ظاهر و ماهیت تا حد زیادی شبیه شهید نصرالله است و از سال ۱۹۹۴ به عنوان جانشین بالقوه او مورد توجه قرار گرفت. او از قم به بیروت رفت و ریاست شورای اجرایی حزب‌الله را بر عهده گرفت. او تحت نظارت عماد مغنیه، فرمانده امنیتی پیشین حزب‌الله، فعالیت‌های خود را ساماندهی کرد. صفی‌الدین به‌عنوان «سایه» نصرالله و دومین مرد مهم در حزب الله به شمار می‌آید. او در طول سه دهه، تمامی امور حساس روزمره، از مدیریت مؤسسات حزب تا مدیریت مالی آن را بر عهده داشته است. صفی‌الدین، که از سال ۲۰۱۷ در لیست ترور آمریکا قرار دارد، یکی از شخصیت‌های مهم حزب‌الله است که روابط نزدیکی با جناح نظامی و اجرایی حزب الله دارد. همچنین او روابط بسیار خوبی با تهران دارد و سال‌ها در حوزه علمیه قم تحصیل کرده است. یک مقام سابق حزب‌الله در سال ۲۰۱۱ بیان کرده بود که انتخاب صفی‌الدین حدود دو سال پس از انتخاب نصرالله به‌عنوان دبیرکل در سال ۱۹۹۲ انجام شده است. تاریخ انتخاب او به زمانی برمی‌گردد که شهید شیخ حسن نصرالله در سال ۱۹۹۴ صفی‌الدین را از قم به بیروت فراخواند تا به‌عنوان مدیر اجرایی حزب‌الله فعالیت کند و کنترل کامل بر تمامی جنبه‌های مدیریتی حزب الله را به‌دست آورد. از میان مناصب متعدد او، ریاستش بر شورای جهاد حزب‌الله اهمیت قابل ملاحظه‌ای داردشورای جهاد متشکل از شخصیت‌های ارشد نظامی حزب‌الله است و مسئولیت نظارت، هماهنگی و تعیین فعالیت‌های جدید اعم از اقدامات در حال انجام و تخصصی حزب‌الله در مناطق جنگی را بر عهده دارد. با وجود این که نام شورای جهاد چنین می‌نمایاند که تنها در شاخه نظامی فعالیت دارد واقعیت این است که شورای جهاد مسئول اقدامات همه نهاد‌های غیرنظامی حزب‌الله، به ویژه آن‌هایی است که به طور بالقوه با حوزه جهاد تداخل دارند.
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصویر شهید نصرالله و نتانیاهو که به شکلی مجزا و متفاوت توسط هنرمندان عراقی کشیده شد🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
. 💠 نکات مرحوم حضرت آیت‌ الله‌ سید احمد نجفی (رحمة الله علیه) از برکات حدیث کسا: 💫اگر حدیث کساء بین مردم رایج شود، هیچ غم و اندوهی نمیماند. 💫اگر این دعا در خانه و مغازه خوانده شود، واسطه مُسلم رزق است و بی برکتی و نکبت را دور میکند. 💫با خواندن این دعا دعوا و جدل در خانه دور میشود و مهربانی حکم فرما میشود.🤍 💫دستور این است که شما به هرگرفتاری و مصیبتی رسیدید به این دعا پناه ببرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیدهاشم به جای سیدحسن.. 🚨 مجلس شورای حزب الله لبنان، سید هاشم صفی الدین را به دبیرکلی حزب بعنوان جانشین شهید سید حسن نصرالله انتخاب کردند.
24.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باطل السحر خیلی از این سوءاستفاده های رژیم صهیونی از عناصر ماوراءالطبیعه، علامه بزرگوار حسن زاده آملی بودند که...
🚩 ترور آلارم، اکانت نزدیک به سازمان های امنیتی رژیم تروریستی اسرائیل، رسما مسأله ترور شهید سید ابراهیم رئیسی را پذیرفت. 💬حالا این انتقامم باشه مثل بقیه تو صف، بعدا یکاریش میکنیم😐 🏷 |
اونوقت کیا به ظریف سکه دادن!؟ کیا از ظریف تعریف کردن!؟ کیا از ظریف حمایت کردن!؟ کیا ظریف رو به سخنرانی های بیت دعوت کردن!؟ یعنی یه مملکت انقدر بدبخته که ما یمن رو بفروشیم به یه تلفن کری به ظریف!؟ اگر روحانی و ظریف و... خائنند چه کسی باید آنها را محاکمه کند؟ اگر خائنند پس چرا هنوز هستند!؟ ما که از پس یک ظریف برنمی‌آییم چگونه دم از مقابله با امریکا و اسرائیل و استکبار جهانی و تشکیل تمدن اسلامی می‌زنیم!؟ بنظر یکبار باید به این سوالات جواب داده شود! البته جواب نه ماله‌کشی!
. با تلفن آمریکا، یمن رو فروختیم با تلفن آمریکا انتقام هنیه رو نگرفتیم با تلفن امریکا حزب‌الله رو فروختیم با تلفن امریکا دیگه چیارو دادیم رفته!؟ ادعامونم میشه با آمریکا دشمنیم و آمریکا شیطان بزرگه و باهاشم سر یه میز نمیشینیم..! فقط به تلفن‌هاش جواب مثبت میدیم.
کاشانی ها برای سر نتانیاهو ٣١٣ میلیون دلار جایزه گذاشتند👏 👤 آنتی صهیون: قابل توجه مسئولین! مِن باب وظیفه که این حیوان رو هلاک نکردین، الان لااقل بخاطر پول هم که شده، اینکار رو کنین!!
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 میمون اسلامی! 🙈🙊 🔻انتقاد شدید استاد رحیم‌پور از اساتید غربزده ای که کاری جز مسخره کردن دستاوردهای علمی کشور ندارند❗️ ⬅️میگفتن میمون اسلامی فرستادن❗️ ⬅️ تو را جوری تربیت کرده‌اند که نه بتوانی و نه بخواهی و نه بگذاری دیگران انجام بدهند❗️ پ‌ن: نتیجه وابستگی به غرب ولو در حد ابزار، در حوادث اخیر لبنان به خوبی روشن شد. حالا شما در نظر بگیرید که تمام نظام آموزشی، اقتصادی، پزشکی و... کشور ما از سر تا پا غربی است! انتظار دارید با این نظامات وارداتی و غربی، جامعه اسلامی و ایرانی ساخته شود؟!