امارات قصد داره جزیره سقطری یمن رو که اشغال کرده در اختیار اسرائیل قرار بده تا مرکز جاسوسی دریایی اسرائیل بشه...
بالاخره کم کم وقت رویارویی انصارالله و اسرائیل فرامیرسه...
◼️ در شب و روز #عاشورا قلب نازنین مولای غریبمون، مهدی فاطمه تحت فشار شدیدی قرار داره...
با هم #دعای_فرج را برای سلامتی و فرج آقا #امام_زمان(عج) میخوانیم...
🔸سیدحسن نصرالله: در ازای پول و قدرت از حق دست برنمیداریم
دبیرکل حزبالله لبنان:
🔹 اگر مقاومت لبنان با آمریکا خط ارتباطی برقرار کند، برای امنیت رژیم صهیونیستی آنها همه چیز به نیروهای مقاومت میدهند.
🔹 پول، قدرت، توسعه نظامی-سیاسی لبنان به نفع حزبالله و میلیاردها دلار پول به ما پیشنهاد شده. آنها در مقابل اینها از ما میخواهند که از حق دست برداریم و ما هیچ گاه این کار را نخواهیم کرد.
🔹فیلم انفجار در بندر بیروت که در آن موشکی در حال اصابت به محل انفجار است، ساختگی بود.
⭕️ تهدید مصطفی الکاظمی به عزل
🔸 به گفته برخی منابع، در جلسه مشترکی که با حضور ائتلاف های الفتح، سائرون و دولت قانون در منزل نوری المالکی با مصطفی الکاظمی برگزار شده، درخواست هایی از کاظمی شده است و در عین حال او تهدید شده در صورتی که خواسته های این گروه ها محقق نشود، آنها رای اعتماد خود از نخست وزیر را پس خواهند گرفت.
🔸 به گفته این منابع خواسته های حاضران در جلسه حول چند محور بوده است: مهلت دو هفته ای به کاظمی برای اجرای مصوبه پارلمان در خصوص اخراج نیروهای امریکایی، شناسایی عاملان قتل تظاهرکنندگان در بغداد، بصره و مناطق دیگر.
🔸 همچنین حاضران در نشست تاکید کرده اند که کاظمی اطلاعات کاملی از عاملان قتل تظاهرکنندگان و طرف های خارجی که در پشت این ترورها و ایجاد هرج و مرج دست دارند، در اختیار دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام پناهیان: اگر من بودم به استاندار اون منطقه نفتخیز، گاری میبستم، آب ببره برای مردم روستا!
+ سخنرانی طوفانی حاج آقا پناهیان در شب تاسوعا علیه حلقه ناکارامدی برخی مدیران جمهوری اسلامی
#محرم #تاسوعا
#ما_ملت_امام_حسينيم
سالها گریه به تو جرم تلقّی می شد
گریه ی هر شب ما برکت "روح الله" است...
#محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
📸 بصیرت اباالفضل العبّاس
رهبر معظم انقلاب:
🔹 «بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟ در روز تاسوعا، به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان برخورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود. گفت: من از حسین جدا شوم؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما. ۷۹/۱/۲۶
#محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
┄┅═✧❁🏴یااباعبدالله🏴❁✧═┅┄
حیات طیبه👇
https://eitaa.com/hayate313
❁یا عبـاس (ع)... ❁
اضطراب حرم از #تشنگے_مشڪ_تو نیست
بے علمدار شدن، #رنگ_پریدن_دارد...😭
•••✾🖤 🖤✾•••