دعای درد پاشنه پا
#دعا_درمانی
ترجمه عوذه:
به نام خدا و به یاری از خدا و سلام بر رسول خدا صلوات بر او و بر خاندانش باد. و خدا را آنچنان كه بايد به بزرگى نشناختهاند و روز قيامت زمين يكسره در قبضه [قدرت] اوست و آسمانها در پيچيده به دست اوست او منزه است و برتر است از آنچه [با وى] شريك مىگردانند.
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
💠این کلیپ را از دست ندهید عاااااالیه 😍
✔️ پدیده شوم " دیرخوابی"
توصیههای مفید و ساده
دکتر احمد سوزنچی،
در باره مضرات پدیده شوم "دیرخوابی"
و "نقش کبد در بدن انسان"
🌸حقیقت حجاب زن در کلام
استاد صمدی آملی حفظه الله
🔰کل عالم و مقام عصمت عالم اگر به صورت يک شکل و يک بافت و صورتي در بيايد، قهراً به بافت انسان در مي آيد .
همانطور که قوه خيال، حقايق آنسويي را مطابق با مناسباتي که بينشان است، با اشکال اين سويي براي انسان پياده مي کند، قوه خيال عالم، عصمت نظام عالم را در نشئهی طبيعت، به صورت انسان شکل ميدهد و چون عصمت بيشتر با اسم شريف "الباطن" سازگار است، لذا به صورت زن شکل مي دهد، نه صورت مرد؛
چون مرد بيشتر با اسم "الظاهر" و زن بيشتر با اسم شريف "الباطن"در ارتباط است . لذا همان مقام اسم شريف "الباطن " آمده در شريعت و براي زن به صورت حجاب مطرح شده است.
نه اين که دين اگر به زن مي گويد:"تو حجاب را نگه داشته باش ،اين- العياذ بالله- جسارت به زن است اين در حقيقت يک احترامي به زن است .
به او مي گويد :"چون تو مطابق اسم شريف الباطن الهي پياده شدهاي، ما نمي خواهيم که تو در معرض ديد هر کسي قرار بگيري، لذا محجوب باش. بگذار اگر ديگران مي خواهند تو را ببينند از پشت حجابها ببينند.
اين حجاب برگرفته از حجاب حق است، لذا حجاب دژ زن است. چه اينکه براي خداوند دژ است. فرمود هر چه کوشش کنيد نمي توانيد حقيقت غيبيه ذات مرا ببينيد، آنقدر محجوبم، آنقدر در حجابم، هر چه کوشش کنيد و حجابها را خرق کنيد و پاره کنيد باز هم همچنان مرا در پشت حجاب بايد ببينيد. هرگز من کشف تام نمي کنم، حتي در قرآن هم کشف تام ذاتي نکرد.
قرآن هم اگر چه خدا را به ما معرفي کرد، اما يا با الفاظ يا با معاني يا با صور. هم الفاظ حجابند و هم معاني و هم صور حجابند. از پشت حجابها، خدا خود را معرفي کرد و الا حق آنطوري که حق است، براي خلق جلوه نميکند، که اگر بخواهد بکند لازمه جلوهگري حق براي خلق، بساط خلق را جمع کردن است .
زن تا موقعي که در حجاب است، حق است؛ موقعي که از حجاب در آمده است، وجههي خلقي پيدا مي کند.
وقتي وجهه ي خلقي پيدا کرد، ديگر توانايياش شکسته مي شود.
اين است که حجاب براي زن يک احترام است که زن بيشتر شبيه به خداوند شود. و اگر مي خواهند "عصمت اعظم " را به صورت شکل زني در بياورد، ظاهراً به بهترين شکل در مي آورد که بهتر و زيباتر از اين چهره در نظام هستي پيدا نمي شود.
💚لذا مشابه چهره حضرت "صديقه طاهره" در عالم هرگز زني پيدا نمي شود، چه اينکه مشابه چهره پيغمبر و اميرالمؤمنين هرگز در عالم پيدا نمي شود .
#استادصمدی_آملی
🌴 طبع رنگ ها و آثار آنها 🌴
🌱 قرمز: گرم
(نیروبخش و هیجان انگیز، اشتها آور، تقویت کننده سیستم ایمنی، تقویت میل جنسی، افزایش فشار خون )
🌱 آبی: معتدل
(آرام بخش، تسکین دهنده بخصوص برای درد های عصبی، تب بر، رفع کم خوابی، کاهش فشارخون)
🌱زرد: گرم
(نشاط آور، جذبه روحانی و فلسفی، تحریک کننده، آرام بخش اعصاب)
🌱سبز: معتدل مایل به گرمی
(بهبود ناراحتی های روحی،تعدیل کننده اعصاب، آرام بخش، رفع و جلوگیری از خستگی، ایجاد صبر و شکیبایی، امید بخش، خواب اور و موثر در رفع بی خوابی، تسکین دهنده و درمانگر بعضی بیماری ها مثل میگرن)
🌱بنفش: سرد
(تقویت قلب و ریه، تحریک رگ های خونی، تقویت جنسی زنان، موثر در مقاومت بدن)
🌱نارنجی: گرم
(کمک به سیستم گوارش، هیجان آور و تحریک کننده، تقویت نبض، شادی آور، کمک به هضم غذا)
🌱لعل کبود: مایل به گرم
(هم اثر تحریک کنندگی رنگ قرمز و هم اثر تقویتی رنگ آبی)
🌱خرمایی: مایل به سرد
(آرام کننده افعال، احساس امنیت، اعتماد به نفس)
🌱خاکستری: سرد
(آرام بخشی به افعال، حساس کننده و لطافت بخش)
🌱سیاه: سرد و خشک
(افسرده کننده، ایجاد بی میلی و بی رغبتی، سخت و خشن کننده)
🌱سفید: سرد
(لطافت بخش، ایجاد میل و رغبت، پاک کننده اعصاب و روان، ایجاد روحیه صدق و صفا)
✨ نکته: در زنان استفاده از رنگ های گرم و استثنائا رنگ سفید، برای غیر محارم و حضور در اجتماعات باعث سوء استفاده و میل به ایشان هست که از آن نهی شده است.
📛 محجّبههای متبرّج یا #حجاب_استایلرها؛
🔥 دمیدن بر آتش چشمچرانی، قلبهای مریض و زنای ذهنی!!
⭕️ پدیده زنان محجبه بدپوشش که به وسیله آرایش کردن، و یا سوءاستفاده از ملزومات حجاب همچون ساق دست، گیره روسری، سربندهای تزئین شده و… در فضای مجازی و حقیقی مشغول جلوهگری هستند، پدیدهای بسیار تأسف برانگیز است که با مفسدههایی زیادی ریشه در #اسلام_آمریکایی افراد و #لسه_فر (هرچه میخواهی، انجام بده) دارد.
🔻 در این مطلب دو آسیب مهمی که از ناحیه #محجبه_های_متبرج به جامعه و فرهنگ کشور وارد میشود، مورد بررسی قرار گرفته است:
⚠️ #حیازدایی به سبک چادریهای متبرّج!
⭕️ #تبرج از ریشه بَرَجَ در لغت به معنای «قصر» و «برجستهسازی» است و در اصطلاح به یکی از خصلتهای زنان در زمان جاهلیت اشاره دارد که در آن زنان با برجستهسازی زیباییهای جنسی و غیرجنسی خود برای مردان (غیر از همسر) زمینه تحریک و نگاه شهوت آلود آنها را فراهم میکردند.
📌 از آنجا که #فلسفه_حجاب برای زنان مسلمان ایجاد زمینه حضور اجتماعی و امکان فعالیت سالم علمی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و… آنها در جامعه است، هرگونه پوششی که جاذبههای ایشان را عیان کند و بر وجه «انسانیت» شان غلبه دهد، برهم زننده تعادل و سلامت اجتماع خواهد شد.
🔻 یکی از آسیبهای وجود صفحههای اینستاگرامی که در آنها بانویی محجبه ولی بدپوشش و متبرج به #خودنمائی و فخرفروشی زندگی لوکس خود مشغول است، #حیازدایی_از_جامعه است. قطعا با کم شدن حیا و ترویج جلوهگری اولین و مهمترین آسیب، متوجه #بنیان_خانواده میشود.
📍البته شاید بتوان ادعا کرد عدم برخورد با این رفتارها و مشروع جلوه دادن آن، عامل مهمتری در گسترش آسیب آن به خانواده و جامعه محسوب میشود. زیرا با مشروعیت بخشی به این رفتار و گسترش آن، #فرهنگ_عفاف_و_حیا در بخشی از معتقدان به حجاب کمرنگ میشود یا مفهوم عفاف، با یک تلقّی غلط و ناقص به نسل آینده منتقل میشود!
⚠️🚨 محجبههای متبرج، نسخهی عربستانی و ترکیهایِ حجاب
🔻 یکی دیگر از آسیبهای منتج از رفتار محجبههای متبرج در فضای مجازی عمیقتر شدن شکاف اجتماعی و فاصله طبقاتی است. این رفتارها که مروّج زندگیهای اشرافی، فخرفروشی، مصرفگرایی و برند بازی است، موجب سرخوردگی و احساس ناکامی در بخشی از زنان جوان و به ویژه #دختران_نوجوان اقشار ضعیف میشود.
🔻 حتی این حس محرومیت از «خوشتیپ» بودن به دلیل عدم توانایی خانواده در تهیه البسه و وسایل تبلیغ شده صفحات اینستاگرامی، ممکن است در زندگی دختران اقشار متوسط هم بحران ایجاد کند و البته وجود این حس محرومیت و داشتن فاصله طبقاتی با #شاخ_های_محجبه_متبرج در اینستاگرام قطعا در طول زمان باعث آسیبهای فرهنگی بسیار جدی میشود.
🔻 پدیدهی محجبههای متبرج که یک فرهنگ وارداتی غلط و کپی از #اسلام_آمریکایی مدل ترکیه و عربستان سعودی است، در پوششِ جذب دختران و زنان به حجاب، تبرّج و بیحیایی و بیغیرتی را دنبال میکند و مدلی است که فمینیستها از آن حمایت میکنند! به قلب مریض چشمچرانها دامن میزنند و بر آتش #گناه_زنای_ذهنی در جامعه میدمند!
📌 در آخر باید توجه کرد که ساده انگاری تبعات فعالیت محجبههای متبرّج در اینستاگرام و عدم موضعگیری علیه رفتارهای غیرشرعی و ضدفرهنگی آنها، هم از سوی اصحاب رسانه و هم از سوی متولیان فضای مجازی موجب ادامه شیوه غلط آنها میشود.
📛 اتفاق نامبارکی که مسؤولین و اصحاب رسانه میتوانند با اقدام مؤثر از پیامدهای آن یعنی #حیازدایی از بخشی زنان و دختران جوان و نوجوان مذهبی جامعه و همچنین عمیقتر شدن شکاف اجتماعی و فاصله طبقاتی بکاهند.
✍️ نگارش انوشه میر مرعشی با اندکی دخل و تصرف
#تمدن_نکبت
#آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجاب در ادیان دیگر از زبان استاد رحیم پور ازغدی
⭕️ رفیق ؛خودم میام میگیرمت!!!
⏪ ترویج ابتذال در بستر های بومی فضای مجازی به همجنس بازی دخترانه رسید!
سریال براندازی فرهنگی در برخی پلتفرم های بومی کشور مانند روبیکا در بستر همراه اول به مرحله باور نکردنی ترویج همجنسگرایی رسیده است.
ظاهرش هم باشی یا رفیق بازی یا همجنس گرایی است اما واقعیتش تلاش برای ذائقه سازی و سوق دادن جامعه به سمت همجنس بازی است . در چندسال اخیر دشمنان داخلی و خارجی تلاش زیادی کردند که همجنس بازی را در ایرانیان خصوصا جامعه زنان ترویج دهند . گاهی حتی رگه هایی از به رسمیت شناختن یا ترویج همجنس بازی توسط برخی زنان شناخته شده مانند مولاوردی معاون سابق رئیسجمهور یا برخی سلبریتی دیده میشود
⭕️ اول به بهانه آزادی، لباس و روسری را میگیرند زنان را بی حیا و مردان را چشم چران میکنند و دوستی و رابطه جنسی دختر و پسر را امری عادی جلوه میدهند
سپس همجنسبازی، رابطه با محارم، سگ، گربه و چند شوهری از راه میرسند و هر روز پیروان شیطان، انسان را بیشتر در باتلاق فساد و شهوت غرق میکنند
بسترهای بومی فضای مجازی و شبکه نفوذ برانداز فرهنگی رخنه کرده در ساختارهای حساس نظام را دریابید....
#تمدن_نکبت
#آخرالزمان
#لطافت_زنانه_لوندی
بانو
🔴 فکر می کنید شوهرتان از شما چه می خواهد؟
غذاهای خوشمزه؟
بچه های با ادب؟
لذت عاطفی و جنسی؟
خانه و زندگی تمیز؟
آرامش؟
شاید باور نکنید ولی اولین چیزی که هر مردی از همسرش می خواهد چیزی است خیلی ساده تر از همه این ها؛ آنقدر ساده که گاهی فراموش می شود.
👈 روی صحبتم با شما است خانم جان! آیا آنقدر که برای حرص خوردن های جور و واجور وقت صرف می کنی، برای خلوت کردن با #خودت وقت می گذاری؟ شمایی که صبح تا شبت را با خدمت کردن به خانواده پر می کنی؛
خانه را تمیز می کنی، از بی نظمی بچه ها حرص می خوری، برای یک قِران را دو زار کردن، فقط از مرکز تره بار خرید می کنی و صد ها متر بار سنگین میوه و سبزی را به دوش می کشی،
سعی می کنی با کمترین امکانات مقوی ترین و خوشمزه ترین غذاها را درست کنی،
از هزار تا چیز می زنی تا بلکه مبلغی ولو ناچیز از خرجی خانه را برای روز مبادای زندگی تان پس انداز کنی،
غصه ی قسط های عقب افتاده و عقب نیفتاده تان را می خوری،
از نگرانیِ فردای خانواده ات شب ها تا دیر وقت در رختخواب غلت می زنی،
و خلاصه همه ی حواست را جمع می کنی تا زندگی ات را بچرخانی و همسرت را از این شراکت مادام العمر راضی نگه داری!
در کنار همه این ها که به جای خود خوب و در زمانه ی فعلی برای خیلی از خانواده ها ناگزیر هستند،
چقدر حواست به خودت است؟