eitaa logo
حیـّان🇵🇸
859 دنبال‌کننده
689 عکس
129 ویدیو
10 فایل
حیّان: زنده؛ نام شهیدی در کربلا.. بهره‌ی هر کدام شما از زمین، به اندازه‌ ی طول و عرض قامت شماست.. - امیرالمومنین علی(ع)، خطبه‌ی۸۳ نهج‌البلاغه. ناشناس: https://daigo.ir/secret/81278163 پاسخ پیام‌هایتان: @hayyeragheb
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ایتا توییت
خوشم میاد رهبر ما اینطور نیست هرسال فراخوان بده! یه فراخوان داده ۴۴سال قبل تا همین امروز فراخوانش میلیونها نفر را در ۹۰۰شهر به خیابونها می‌کشونه!😊 ➺ @Twitter_eita [عضویت]
شیراز امسال واقعا شلوغ بود، الحمدالله! کوری چشم برانداز‌های پوشالی، کاش حداقل ببینن انقلاب چجوریه.
منکران گفتند با یک گل نمی‌گردد بهار لیک ما دیدیم، یک گل صد بهار آورده بود.. 🌱.. - در وصف امام خمینی (ره)..
آن کس که شتاب دارد، عاشق نیست. تشنه‌یی ست که معشوق راچشمه‌ی آب شیرین تصور کرده است. وقتی دوید و رسید و نوشید و ورم کرد، رها میکند و می‌رود.. 🌱..
احتمالا داستانِ مکالمه‌ی حضرت موسی با خداوند رو شنیدین... اینکه روزی حضرت موسی در کوه سینا به عبادت می پردازن و از خداوند درخواست می کنن که خودشون رو به حضرت موسی نشون بدن؛ با عبارتِ «اَرِنی» یعنی «خودت را به من نشان بده»... ولی خداوند در جواب می فرمایند که: لَن تَرٰنی»... یعنی«هرگز مرا نخواهی دید»... سه شاعر بزرگ یعنی حافظ، سعدی و مولانا هم درباره‌ی این مکالمه‌ی حضرت موسی با خداوند، اشعاری سرودند که بسیار قابل تأمل و جالب هستن... سعدی (علیه الرحمه) : چو رسی به کوه سینا، اَرِنی مگو و بگذر! که نیارزد این تمنا به جوابِ لَن ترٰنی حافظ (رحمت الله علیه) : چو رسی به کوه سینا اَرِنی بگو و مگذر! تو صدایِ دوست بشنو! نه جوابِ لن ترنی اما حضرت مولانا حق مطلب رو به خوبی ادا کرده‌ و فرموده‌اند: اَرِنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه، چه تَریٰ چه لَنْ تَرٰنی با بررسی این سه بیت، متوجه سه دیدگاه مختلفِ این شاعران بزرگ میشیم و اون سه دیدگاه، اینان: _ سعدی از منظر عقل به داستان نگاه میکنه و چون به نتیجه واقفه و میدونه که خداوند هیچ گاه خودش رو در نظر ها آشکار نمی‌کنه، از تمنایِ ارنی هم امتناع می‌ورزه... _ حافظ از منظر عشق به قضیه نگاه می کنه... اینکه حتی اگر حضرت موسی جواب لن ترنی هم بشنوه، باز هم ارزش داره که این مکالمه رو با خدا انجام بده و صدای حضرت یار رو بشنوه... _ اما حضرت مولانا از نگاهِ عرفان به این ماجرا نگاه کردن و شاید بشه گفت که این نگاه، مافوق دیدگاه های قبلی هستش و ایشون انسان رو همیشه در محضر الهی می بینن و قایل به اینن که انسانِ عارف همیشه خدا رو در همه چیز می بینه و نیازی به درخواستِ ارنی هم نداره...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- «خدایا همه شواهد نشون می‌ده من آدم عقل‌مندی نیستم... لطفا خدایا یه کاری کنید من معنی کارامو قبل اینکه انجامشون بدم بفهمم... اون مغز و این مخ ریشه‌های بدبختیا و بیچارگیامو بفهمم. بالاخره خدایا ما هم بنده‌تیم، دوست داریم بفهمیم...» - وضعیت سفید؛ از کانال توابین🌱.
تا بحث انقلاب و سالگرد و تکبیر شب ۲۱ مطرحه، این رو هم بگم خدمتتون که ایشون، مادر شهیدی هستن که بنای الله اکبر گفتن‌های دیشب رو گذاشتن.. توصیه می‌کنم زندگی‌نامه‌اشون رو بخونید، این زن حقیقتا عجیبه!
یادم به حرف آقای رحیم‌پور ازغدی افتاد. نقل به مضمون می‌کنم، می‌فرمودن ۴۴ سالِ که مسئولین دارن تلاش می‌کنن نظام نمونه، مردم نمی‌ذارن..
دل عالمی بسوزی چو عذار برفروزی تو از این چه سود داری که نمی‌کنی مدارا..
ملامتگویِ عاشق را چه گوید مَردمِ دانا که حالِ غَرقِه در دریا نداند خفته بر ساحل.. 🌱..
چه فرقـی می‌کند نشستن روی نیمکت مدرسه در کنـار همکلاسی‌ها یا نشستن روی صنـدلی اتوبـوس در کنار همسنگران؟ مهـم این اسـت که «من‌ المهد الی‌اللحد» از گهواره تا گور، انسان در جاده‌ی مبارزه حرکت کند و این نشستن‌ها اگر در این صراط و مسیر باشد عین تحـرک و پویایی و شدن است. 🌱..