🔴#تلنگر
#پوستر_مهدوی
👌آیا به فریاد ما نمی رسی؟_۱
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
📿 مهدویت
@hazrate_Gerehgosha
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
💌 #پیام_معنوی | پیشنیازهای زندگی در آخرت
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
📿 مهدویت
@hazrate_Gerehgosha
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
🔴 حضرت خضـر و امام زمان علیه السلام
🔵 خداوند متعال خضر را حجّتی قرار داد تا هر که دربارة طول عمر امام زمان(ع) دچار شکّ و تردید شود، به ایشان بنگرد و ببیند خداوند بندگانی از طایفة انسانها دارد که چند هزار سال عمرشان از امام عصر(ع) بیشتر است. علاوه بر این، او در دورة غیبت و پس از ظهور به سان انیسی مهربان و همراهی دلسوز در خدمت امام عصر(عج) خواهد بود
🌕 امام رضـا علیه السلام : «خضر (ع) از آب حیات نوشید و بنابراین تا روز قیامت زنده خواهد بود، او به نزد ما میآید و بر ما سلام میکند و ما صدای او را میشنویم، گرچه او را نمیبینیم و او در هر جا که یاد شود، حضور مییابد. پس هر کس از شما که او را یاد نمود به او سلام کند. او در هنگام حج در مکّه حضور مییابد و جمیع عبادات و مناسک را به جا میآورد و در عرفه، وقوف میکند و برای مؤمنان دعا مینماید و به زودی خداوند در هنگام ظهور قائم ما وحشت و تنهایی او را، به انس مبدّل میسازد و او در کنار حضرت مهدی(عج) حضور مییابد.»
📚 کمالالدّین و تمامالنّعمه،ج۲، ص ۳۹۰
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
📿 مهدویت
@hazrate_Gerehgosha
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
وظایف منتظران
۲۹: «تسلیم بودن و عجله نکردن»
🔵 افرادی هستند که صبرشان را در موضوع مهدویت از دست می دهند و عجله می کنند. یعنی می خواهند خود را به ظهور برسانند و برای امر ظهور عجول و بی حوصله می شوند.
✅ مقابل این عجله کردن، صبر است. صبر در مقوله ظهور دو نوع است: صبر خوب و صبر بد، که در وظیفه ی بعدی در مورد صبر مفصلا توضیح خواهیم داد.
🔷 اما در موضوع عجله کردن ائمه اطهار (ع) به شدت ما را نهی کرده اند و عواقب تلخی را برای عجله کردن بیان نموده اند.
🔺امام صادق (ع) فرمودند: «وقت گزاران دروغ می گویند و عجله کنندگان هلاک می شوند و تسلیم شدگان نجات پیدا می کنند». امام (ع) واژه هلاکت را راجع به عجله کنندگان به کار برده است. واژه هایی که ائمه به کار می برند واژه های دقیق و صحیحی است. واژه هلاکت یعنی کار تمام است. با فعالیتهای مهدوی که می خواهیم رشد کنیم و خودمان را به امام (عج) برسانیم، اگر عجله کنیم هلاک می شویم.
🔺امام صادق (ع) در روایت دیگر فرموده: «خداوند به جهت عجله بندگان عجله نمی کند». یعنی ما برای ظهور عجله داریم؛ خدا عجله ندارد. البته دلایل متعددی وجود دارد که خداوند عجله نمی کند. مثلاً باید کارها طبق روال خودش پیش برود.
🔺امام باقر (ع) فرمودند: «امر ظهور محقق نمی شود تا اینکه غربال شوید، باید خوبها از بدها جدا شوند.
⭕️ همین انقلاب اسلامی ایران را در نظر بگیرید؛ ۴۲ سال از پیروزی انقلاب می گذرد؛ افرادی بودند که اول کار انقلابی بودند، هر چه جلوتر رفت از قطار انقلاب پیاده شدند. غربالها صورت گرفت و هنوز هم صورت می گیرد. به عجله کنندگان در روایات محاضیر می گویند(اسب بسیار دونده را محاضیر می گویند).
💠 عجله نکردن در امر ظهور دستور قرآنی هم دارد.
آیات آغازین سوره نحل می فرماید: «أَتَىٰ أَمْرُ اللَّهِ فَلَا تَسْتَعْجِلُوهُ» امر خدا خواهد آمد عجله نکنید.
در تفسیر این آیه «امر الله» به معانی مختلفی تفسیر شده از جمله قیامت، اما امام صادق (ع) میفرماید: منظور از امر الله، ظهور امام عصر (عج) است.
یکی از مواردی که بندگی ما را ثابت می کند، تسلیم بودن ماست. در دین و در امر مهدویت باید تسلیم باشیم.
امام سجاد (ع) فرمودند: «همانا دین خدا با عقل های ناقص و آراء باطل درک نمی شود و جز با تسلیم به دست نمی آید. پس هرکس تسلیم شد از هلاکت سالم ماند، هر کس به قیاس رای خود عمل کرد هلاک شد».
✅ تسلیم نشدن باعث هلاکت میشود.
🔰 مضرات و عواقب سوء عجله کردن:
‼️هر چه به ظهور نزدیک می شویم تعداد مدعیان دروغین بیشتر می شود و چه بسا کسی که می خواست امام زمانی شود به خاطر عجله کردن، در دام این مدعیان دروغین افتاد.
‼️ عجله کردن باعث می شود در امر ظهور مأیوس شویم. اگر می گوییم سال ۱۴۰۰ سال ظهور است و برنامه ریزی هم کرده ایم، اگر سال ۱۴۰۰ ظهور اتفاق نیفتاد، مأیوس می شویم.
‼️ یکی دیگر از معایب عجله کردن این است که وقتی عجله می کنیم و به خواسته مان نمی رسیم، نسبت به امام زمان (عج) دچار شک و تردید می شویم که این شک و تردید کار شیطان است.
‼️ افرادی بوده اند که عجله کرده اند و وقتی کار طبق خواسته شان پیش نرفته؛ امام زمان (عج) را هم انکار کردند.
‼️ گاهی اوقات وقتی کار باب میل کسی که عجله کرده پیش نرود، نسبت به خدا و قضا و قدرش معترض می شود، اعتراضی که خشم خدا را در پی دارد و کسی که خدا بر او خشم بگیرد، نتیجه اش هلاکت و تیره بختی است.
‼️ اعتراض به خدا باعث می شود حکمت غیبت را انکار کنی، خدا را ظالم ببینی. عدالت یکی از اصول دین ما است. یعنی عجله کردن باعث می شود یکی از اصول دین را منکر بشویم.
‼️ وقتی عجله کردن های ما با روایات سازگاری ندارد، باعث می شود کل روایات مهدویت را منکر شویم.
‼️ افرادی بودند که علاوه بر روایات مهدوی، سایر روایات دینی ائمه اطهار علیهم السلام را نیز منکر شدند.
‼️ عجله کردن باعث می شود بعضی از روایات ائمه را به میل و خواسته خودمان تفسیر کنیم تا بتوانیم به آن اهداف برسیم.
❗️یکی از شگردهای مدعیان دروغین این است که روایات را بر اساس خواسته خودشان تفسیر می کنند تا به خواسته هایشان برسند و متاسفانه بعضی از افراد هم به دام آنها می افتند.
‼️ گاهی وقت ها فرد تصمیم می گیرد اگر تا فلان وقت ظهور اتفاق نیفتاد، از همان لحظه منکر شود. این از تصمیماتی است که شیطان به دل آدم می اندازد.
‼️باعث می شود سایر منتظران واقعی را به تمسخر بگیری.
‼️ وقتی که عجله می کنیم و می بینیم ظهور اتفاق نیفتاد، باعث می شود هم به وظایفمان عمل نکنیم و هم باعث ترک دعا برای ظهور می شود.
🔺در خصوص صبر ان شاءالله در وظیفه بعدی مفصل توضیح داده می شود.
✨بر چهره دلگشای مهدی عج صلوات✨
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
📿 مهدویت
@hazrate_Gerehgosha
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
📌 وقتِ ظهور
⏰ چرا اهل بیت، زمان ظهور را تعیین نکردند؟ کسی که منتظر شخصی دوستداشتنی است و وقتِ آمدن او را نمیداند،همیشه در انتظار و آمادگی است اما اگر زمان رسیدن او را بداند [و زمان طولانی شود] ممکن است مأیوس شده و به این زودی آماده نشود.
📆 همچنین گاهی مصلحت، در تقدّم یا تأخر ظهور است. مثلاً در داستان حضرت موسی وقتی غیبت ایشان از ۳۰ به ۴۰ روز تبدیل شد و بیشتر طول کشید، عدّهای به انحراف کشیده شدند
⁉️ پس ما نمیدانیم ظهور چه زمانیست تا معلوم شود که آیا با وجود سختیها و انتظار، ثبات قدم و ایمان خود را از دست میدهیم یا نه.
‼️ از طرف دیگر، ظهورِ ناگهانیِ حضرت سبب غافلگیری دشمنان میشود اگر آنها از زمان ظهور مطلّع باشند، با تمام توان آمادگی کسب میکنند(گرچه اکنون هم در دشمنیکردن کم نمیگذارند و برعکس، ما در یاری کردن امام کمکاری میکنیم)
🔸 یادمان نرود ظهور وقتبردار نیست زیرا رفتار ما میتواند موجب تعجیل ظهور شود.
امام آمدنی نیست، آوردنیست. اگر آمدنی بود خودِ ایشان زمانِ ظهور را میگفتند. امام مدّتهاست که آماده است. این ماییم که باید تغییر کنیم.
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
📿 مهدویت
@hazrate_Gerehgosha
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
‼️خمس سنوات
🔷س 5604: آیا حق سنوات خمس دارد؟ در صورت تعلق خمس در صورتی که از مخارج سال زیاد بیاید سر سال خمسی باید پرداخت گردد یا خمس آن به محض وصول لازم است؟
✅ج: حق سنوات که بر اساس قرارداد یا قانون کار از طرف کارفرما، در قبال کار کردن به کارگر داده می شود، درآمد محسوب شده و چنانچه پس از دریافت تا سر سال خمسی صرف در مؤونه نشود، متعلق خمس است.
📕منبع: leader.ir
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
📿 مهدویت
@hazrate_Gerehgosha
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
‼️ناتوانی در ادای کفاره روزه
🔷س 5607: اگر کسی نتواند #کفاره_افطار_عمدی را به جا آورد، چه وظیفه ای دارد؟
✅ج: اگر کسی هيچ يک از سه موردی را که برای کفاره عمد، مخير است، نتواند انجام دهد، بايد به هر تعداد فقير که قادر است، غذا بدهد و احتياط آن است که استغفار هم بکند و اگر به هيچ وجه قادر بر غذا دادن به فقرا نيست، کافی است که استغفار کند، يعنی با دل و زبان بگويد: اَستَغفِرُ اللهَ (از خداوند بخشايش میطلبم).
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄
📿 مهدویت
@hazrate_Gerehgosha
┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═┄┄