فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷خواندن این دعا در آخرالزمان 👆
🎤آیتالله ناصری دولت آبادی
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
🌷اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
🔺 ظهور بسیار نزدیک است
درب منزل آیتالله ناصری همیشه به روی مردم باز بود
🔹قاسمزاده،شهردار اصفهان: مردم همیشه از صبح اول وقت پشت درب منزل ایشان میآمدند و هم حاجات مادی و هم حاجات معنوی را درخواست میکردند و شخصاً شاهد بودم که تا واپسین روزهای حیات خود، درب منزلشان به روی مردم باز بود.
🔹ویژگی شاخص دیگر ایشان، تقرب روحی و کلامیشان به حضرت حجت (عج) و دائم ذکر و توجه به ایشان بود؛ این توجه به خورشید و قطب عالم امکان جالب بود زیرا ایشان هم توجه مردم به خود را مانند یک آینه به حضرت ولی عصر (عج) بازتاب میدادند و اجازه نمیدادند که این توجهها در خودشان باقی بماند.
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸موشن گرافیک
فرزند امروز ، آتیه فردا (قسمت اول )
بنظر میرسد که ...
دهه شصتی هاپس از بازنشستگی نتوانند حقوقی را دریافت کنند .
#جمعیت
🇮🇷
📝#گزارش_تحلیلی | ایران عجلهای برای احیای #برجام ندارد
🍃🌹🍃
🔻 «کیهان» اظهارات وزیر نفت مبنی بر اینکه اگر منتظر برجام میماندیم در زمستان دوباره قطعی گاز و برق داشتیم را تیتر یک کرده و عکس یک امروزش را نیز به رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش اختصاص داده است.
🔹 این روزنامه در گزارش دیگری با عنوان «ایران عجلهای برای احیای برجام ندارد» نوشته: «مواضع مقامات دیپلماسی کشورمان مبنی بر ضرورت اطمینان حاصل کردن از رعایت خطوط قرمز و از سوی دیگر تحولات جهانی و بحران انرژی در آمریکا و اروپا مدلول این واقعیت است که ایران عجلهای برای احیای برجام ندارد و آنان که بیش از همه به توافق نیاز دارند طرفهای غربی هستند.»
🔺در این گزارش به تحولات و آثار جنگ اوکراین اشاره شده و آمده است: «آمریکاییها که یار همیشگی اروپاییها هستند میدانند راهی جز عقبنشینی از مواضع قبلی خود ندارند و برای حل بحرانی کهگریبانگیر آنان است بایستی به شروط و مطالبات ایران در مذاکرات هستهای احترام بگذارند. آنها باید بپذیرند که بدون حل مسائل پادمانی، ایران در جهت انجام تعهدات هستهای برجامیاش اقدامی نخواهد کرد.»
#روشنگری | #ثامن | #محرم