🍃🌹🇮🇷🌹🍃
بسمه تعالی
با توجه به استقبال عظیم زائرین حسینی به سفر پر برکت اربعین و به تبع مشکلات تابعه در ازدحام و گرمای هوا، مشکلات موجود در مرزعراق و....
این ختم مبارک صلوات را
به نیت رفع تمام مشکلات و توفیق زیارت تمام عاشقان مسیر عشق و معرفت، هدیه میکنیم به ساحت نورانی امام عصر عج الله تعالی فرجه الشریف.
لطفا روی لینک زیر زده و تعداد صلوات مورد نظر خود را ثبت نمایید.
https://EitaaBot.ir/counter/rae6mg
مجموعه مجازی ثامن اصفهان
#اربعین
#مرز_مهران
#مرز_شلمچه
*﷽؛*
*🟣وضعیت کشور های منطقه قبل و بعد حضور نظامی #آمریکا در داخل خاک سرزمین شان...*
*#استعمار_بدون_روتوش*
┈┈••❀🍃💠🍃❀••┈┈
*﷽؛*
*#خبر_خوب*
*🟣 دانش فنی تولید دستگاه دیالیز قابلحمل، بومی شد‼️*
🔸رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران از ساخت دستگاه دیالیزی خبر داد که بیماران بتوانند به صورت کوله پشتی از آن استفاده کنند.
*#ایران_قوی*
┈┈••❀🍃💠🍃❀••┈┈
*﷽؛*
*#خبر_خوب*
*🟣وزیر صنعت: وضعیت صادرات بسیار مطلوب شده/ فقط ۳.۵میلیارد دلار دیگر تا تأمین ارز بدون نفت فاصله داریم.*
*♦️در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹ حدود ۳۸ درصد افزایش صادرات غیرنفتی داشتهایم که رقم آن به جایی رسیده است که فقط ۳.۵ میلیارد دلار دیگر فاصله داریم که بگوییم نفت دیگر در تأمین ارزی کشور اثری ندارد که این دستاوردها توسط فعالان اقتصادی حاصل شده است و جای تقدیر و تشکر دارد و لازم است اطلاع دهیم اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است.*
┈┈••❀🍃💠🍃❀••┈┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هموطن دلاور تو پیادهروی اربعین رفته دم موکب شیرازیها داره بهشون تسلیت میگه😂
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | نقش اربعین در بی اثر کردن جریان سازی دشمن در جنگ ادراکی شناختی
🍃🌹🍃
🔻 اولین نقشی که به وسیله مغناطیس اربعین تمام جریان سازی های رسانهای دشمن در جنگ ادراکی شناختی را باطل میکند، ایجاد باور قوی در مردم، تحت عنوان حرکتهای خدامحورانه و آخرالزمانی است.
🔸 بیش از دویست سال است که خواسته دشمن بر انسان محوری و حذف خدا و روح معنویت در زندگی بشر است اما کنگره عظیم انسانی اربعین باعث شده است که علی رغم تمام تبلیغات دشمن، جریانی که حول محور معنویت با رویکرد آخرالزمانی بدون هیچ گونه هزینه تبلیغاتی خاص یا وابستگی به بنگاه های عظیم رسانه دنیا شکل گرفته است که به قول حضرت امام رحمت الله اینطور حرکتهای مردمی که همگی آنها یک هدف و یک حرف مشترک را دنبال می کنند کار خداست. (يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ ﴿۸،صف﴾)
🔹 دومین کارکرد بزرگ و غیرقابل انکار اربعین در روزگاری که دشمن غدار با شایعه سازی و شبهه افکنی دنبال ریزش در جبهه آخرالزمانی قیام حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف است کادرسازی برای آن امام همام و انقلاب ایشان است و بر هیچ کس پوشیده نیست جز اربعین هیچ جریانی یارای مقابله با پروپاگاندای عظیم و همه جانبه دشمن را ندارد.
🔸موضوع آخر علی رغم داشتن هزاران نعمت و کارکرد مهم که می شود برای اربعین برشمرد در جنگ شناختی و ادراکی دشمن دنبال ایجاد جنگ مذهبی ساختگی آنچه که ۴۰۰ سال پیش بین ارتودوکس و کاتولیک به راه انداخت تا پس از سی سال جنگ مردم کلاً از دین بری و بیزار شوند، بین شیعه و سنی بود و حتی بین سایر ادیان که با شرکت مذاهب سلیقه ها و گفتمان های مختلف و ادیان مختلف این نقشه شوم و خطرناک دشمن را نقش بر آب کرد.
🔹در این بین وظیفه ما ایجاد بسترهای لازم و تولید فکر، گفتمان و داشتن تئوری و روش صحیح که منتج به عملکردی قابل ارزیابی در جهت نیل به هدف اصلی که زمینه سازی ایجاد جبهه جهانی حضرت مهدی عجل الله و بستر سازی برای حکومت ایشان باشد اقدام کنیم.
🔺 انشاءالله نتیجه این حرکت تشکیل جبهه جهانی ظهور و برپایی حکومت حضرت قائم(عج) می باشد. (وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ ﴿۵،قصص﴾)
✍ حامد شیرخدا
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
🔹 #شایعه
⛔ حاج اسماعیل کلاهدوزان در مسیر پیاده روی اربعین عمود ۶۰۰ برای استراحت روی صندلی نشست و چه راحت به خواب ابدی رفت پدر سه شهید مهدی. علي و جواد کلاهدوزان .
🔹 #خبر_درست
✅ حاج حسین کلاهدوزان پدر شهیدان سرافراز "مهدی، علیرضا و امیرجواد کلاهدوزان" در سال ۱۳۹۷ و در داخل کشور به سوی معبود خود شتافت و عکس ادعا شده متعلق به این ابوالشهدا نیست.
✅بصیرت