#سردار_دلها
🌷 همیشه لبخندت مرا به یاد این بیت می انداخت که:
☀️ خنده میبینی ولی از گریه دل غافلی...
☀️ خانهء ما اندرون ابر است و بیرون آفتاب...
♻️ امیرالمومنین علیه السلام در توصيف مومن فرمود:
🔸 شادی مومن در چهره او و اندوه وی در دلش پنهان است، سينه اش از هر چيزی فراخ تر، و نفس او از هر چيزی خوارتر است، برتری جویی را زشت، و رياكاری را دشمن می شمارد، اندوه او طولانی، و همت او بلند است، سكوتش فراوان، و وقت او با كار پر است، شكرگزار و شكيبا و ژرف انديش است، از كسی درخواست ندارد و نرم خو و فروتن است، نفس او از سنگ خارا سخت تر اما در دينداری از بنده خوارتر است.
📒 نهج البلاغه، حکمت ۳۳۳
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
╭┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╮
🆔 @hazratkhadijeh1
╰┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╯
🌀تفاوت ایشاالله ، انشاالله و ان شاءالله درکجاست؟؟👌
↻ ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم (نعوذبالله) (استغفرالله)
↻ انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم (نعوذبالله) (استغفرالله)
↻ ان شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود (به خواست خدا)
انتشار دهیم تا اشتباه نکنیم🙏
╭┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╮
🆔 @hazratkhadijeh1
╰┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╯
صالحین حوزه حضرت خدیجه(س) جاجرم🇵🇸
🔴 #اخلاقی 🔰 راه تحصیل تقوا 7⃣ ♻️ امتحانات خدا؛ مقدمه رشد انسان 🎤 آیت الله #خوشوقت 🍁 آیهی «وَ إِ
🔴 #اخلاقی
🔰 راه تحصیل تقوا 8⃣
♻️ امتحانات خدا؛ مقدمه رشد انسان
🎤 آیت الله #خوشوقت
🍁 آیهی «وَ إِذِ ابْتَلى إِبْراهِیمَ رَبُّهُ بِکَلِماتٍ فَأَتَمَّهُن» را خدای متعال به عنوان سرّ عنایت خودش و تعظیم و تجلیل از ابراهیم علیه السلام نازل فرموده است؛ یا رسول الله صل الله علیه وآله بیاد آور زمانی را که خدا ابراهیم علیه السلام را با کلماتی آزمایش کرد و ابراهیم علیه السلام هم آن کلمات را انجام داد و به جا آورد. آن کلماتی که خدا به ابراهیم علیه السلام گفت، چه بود؟
👈 کلمهی دوم
🍁 ابراهیم علیه السلام در حدود نود چهار سال سن داشت، هنوز خدا بچّهای به او نداده بود، زن ابراهیم علیه السلام بچّهدار نشده بود؛ عقیم بود. او یک کنیزی به نام هاجر علیه السلام داشت؛ دید حالا که بچّهدار نمیشود طوری نیست این کنیز را به ابراهیم علیه السلام بدهیم، خدمت کند.
🍁 اتّفاقاً خدا یک پسری به نام اسماعیل علیه السلام به این هاجر علیه السلام داد. این زن نتوانست این مسأله را ببیند؛ شیطان در جلدش رفت و گفت: این کنیز و بچّه را باید ببری یک جایی بگذاری که نه انسان باشد نه روزی و آب و…؛ یعنی بمیرد دیگر. یکچنین حالتی برای بیچاره پیدا شد.
🍁 خدا هم به ابراهیم علیه السلام دستور داد هر چه این زن میگوید عمل کن. او این مادر و پسر علیه السلام را برداشت و آورد مکّه گذاشت. آنجا هیچچیز نبود؛ نه آب داشت، نه نان داشت، نه انسان داشت؛ هیچچیز نبود. کوه خالی، گذاشتشان آنجا و گفت: خدا گفته است دیگر. نگفت: آخر انسان را که اینجا نمیگذارند. این همه جاهای خوب هست؛ انسان دارد، نان دارد، آب دارد. این حرفها را نزد چون خدا ایمان زیاد به او داده بود.
🍁 این حرفها در انسانی که دارای ایمان زیاد است نمیزند امّا کسی که ایمانش ضعیف است؛ میزند و میگوید انسان عاقل میآید اینجا زندگی کند؟ این معنایش مردن است دیگر؛ نه آب دارد، نه نان دارد، نه چیزی. خدا به او گفت: آنها را بگذار و برگرد؛ حق نداری بمانی. ابراهیم علیه السلام هم آنها را گذاشت و برگشت.
🍁 همهی اینها را به عنوان امتحان انجام میداد. امّا سخت بود؛ مگر میشود پدر در نود و چهار سالگی خدا یک پسر به او بدهد، حالا او را بیاورد وسط بیابان بگذارد تا گرگها بخورند؟!
🍁 هیچکس این کار را نمیکند امّا ابراهیم علیه السلام میگفت: کسی که گفته اینها را ببر آنجا بگذار، فکرهایش را کرده است. گذاشت آنجا و برگشت، امّا آنها را به خدا سپرد.
🍁 در مدت کوتاهی آب آنها تمام شد مادر چند مرتبه بین دو کوه صفا و مروه رفت و آمد کرد تا ببیند آبی، چیزی میبیند برای این بچّه بیاورد، امّا گیر نیاورد. آخر سر آمد دید این بچّه پایش را در اثر عطش به زمین مالیده و از زمین دارد آب در میآید. اطراف آب را سنگچین کرد و حوض درست شد، آبها جمع شد، عدّهای بودند اطراف مکّه زندگی میکردند دیدند اینجا لاشخورها و عقابها دارند دور میزنند و میپرند، احساس کردند چیزی باید اینجا باشد که اینها میچرخند. آمدند دیدند بله؛ یک مادر و بچّه و حوض آبی هست. آن موقع آب خیلی قیمت داشت. پیشنهاد کردند اجازه بده ما هم بیاییم اینجا چادر بزنیم؛ تا با شما زندگی کنیم و از این آب استفاده کنیم.
🍁 آنها هم از خدا میخواستند؛ لذا اجازه دادند، آنها هم اینجا آمدند. نفری یک بز، یک گوسفند هم به اسماعیل علیه السلام دادند. اینها هم زندگیشان کم کم راه افتاد، این هم یکی از امتحانات سنگین ابراهیم خلیل علیه السلام بود که کاملاً آنگونه که خدا میخواست انجام داد.
👈 ادامه دارد...
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
╭┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╮
🆔 @hazratkhadijeh1
╰┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╯
🚫 #ولاتجسسوا
🔸حضرت محمد (ص):
💠عيبهاى مؤمنان را جستجو نكنيد؛ زيرا هر كه دنبال عيبهاى مؤمنان بگردد خداوند عيبهاى او را دنبال كند و هر كه خداوند متعال عيوبش را جستجو كند، او را رسوا سازد گر چه درون خانه اش باشد. ☝️
📚ثواب الأعمال : 288/1
╭┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╮
🆔 @hazratkhadijeh1
╰┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╯
🌀 ســیب زمینی آب پــز شده را بیش از یکی دو روز نگـــه نــدارید
بیــشتر از ۲روز دارای میکروبی به نام باســیلوس پـــروتوس میشود که میتواند سبب مرگ شود
╭┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╮
🆔 @hazratkhadijeh1
╰┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╯
بنده بارها گفتم زندگی #ائمه را که ۲۵۰ سال طول کشیده، زندگی یک انسان به حساب بیاوریم، یک #انسان_۲۵۰_ساله؛ از هم جدا نیستند "کُلُّهم نورُ واحد".
تمام کارهای #ائمه در طول این #۲۵۰ سال کار یک انسان با یک هدف، با یک نیت و با تاکتیک های مختلف است.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص ۱۹
╭┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╮
🆔 @hazratkhadijeh1
╰┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╯
🔴منافقان حزب شيطان اند
#نهج_البلاغه
💥من خطبه له يصف فيها المنافقين: هم لُمة الشيطان، و حُمة النيران؛ اولئك حزب الشيطان، الا ان حزب الشيطان هم الخاسرون.
💠آنان(منافقان) گروه شيطان و شعله آتش جهنم هستند. آنان دار و دسته شيطان اند و بدانيد كه پيروان شيطان بازنده و زيانكارند.
📚#خطبه_194
╭┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╮
🆔 @hazratkhadijeh1
╰┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╯
📚 وقت نماز عشا
💠 سؤال: آخر #وقت_نماز_عشا تا چه زمانی است؟ اگر کسی آنرا تا پس از نیمه شب به تأخیر بیندازد به چه نیتی باید نماز عشا بخواند؟
✅ جواب: وقت #نماز_عشا از هنگامی است که به مقدار خواندن نماز مغرب از اول وقت گذشته باشد تا هنگام نیمه شب شرعی ؛ و تأخیر انداختن نماز مغرب و عشا از #نیمه_شب_شرعی جایز نیست. اما در صورتی که نماز مغرب و عشا به دلیل به وجود آمدن عذری و یا از روی معصیت تا پس از نیمه شب به تأخیر بیفتد بنابر احتیاط باید آن را تا اذان صبح بدون #نیت_ادا و قضا (به نیت #ما_فی_الذمه) بجا آورد.
#احکام_نماز #وقت_نماز_عشا
#احکام_رهبری
╭┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╮
🆔 @hazratkhadijeh1
╰┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╯
✨امام علی علیهالسلام فرمودند:
انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محيط و روزى زياد، دست مىيابد.✨👌
╭┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╮
🆔 @hazratkhadijeh1
╰┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╯
وجود روابط دختر و پسر در جامعه ما واقعیتی غیر قابل انکار است. وظیفه نخبگان و صاحب نظران این است که متناسب با واقعیت های امروزین جامعه ما سبک زندگی صحیح را تبیین کنند. ما امروزه در این حوزه با پرسش های متعددی مانند سوالات زیر مواجهیم :
چگونه روابط مان را در محیط دانشگاه و ... مدیریت کنیم تا در این ارتباطات آسیب نبینیم؟
اگر درگیر روابط نادرستی شده ایم ، اکنون باید چه کنیم؟
چگونه خواستگار واقعی را از خواستگار قلابی تشخیص دهیم؟
آیا الگویی از روابط سالم دختر و پسر در قرآن وجود دارد؟
با وجود وضعیت بد اقتصادی کشور ، چگونه می توانیم ازدواج کنیم؟
برای یافتن پاسخ سوالات فوق و سوالاتی مشابه توصیه میکنیم حتما این صوت را تا آخر گوش کنید.
#معاونت اجتماعی حوزه حضرت خدیجه(س)شهرستان جاجرم
╭┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╮
🆔 @hazratkhadijeh1
╰┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅╯