⁉️جالبه بدونید #رنگهای_پرچم_کشورها هر کدوم نماد خاص خودشو داره
🟡 #زرد: نمادی از بخشندگی
⚪️ #سفید: نمادی از صلح و صداقت
🔴 #قرمز: نمادی از سرسختی، شجاعت، قدرت و دلیری
🔵 #آبی: نمادی از هوشیاری، صداقت و وفاداری، پشتکار و عدالت
🟢 #سبز: نمادی از امید، سرخوشی و عشق و در بسیاری از فرهنگها بسیار مقدس
⚫️ #سیاه: نمادی از عزم و اراده و اغلب بازتابی از میراث قومی یک ملت
◼️ ┄┅─✵🍃🌺🍃✵─┅┄
هدایت شده از سلامتکده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥پاسخ جالب و قاطع یک روحانی به جواد خیابانی و برنامه مهلا در شبکه ی افق !
مراقب ردپاهای انجمن حجتیه باشید
هدایت شده از دیده بان انقلابی🇵🇸
※مجموعه داستان #همه_نمیرسند ۹
| ماجرای کسانی که به عاشورا نرسیدند، شاید شبیه ما |
روز نهم | عبیدالله بن حر
※ در تاریخ نقل شده است که روز عاشورا چند تن از بزرگان کوفه بر روی تپه ای نشسته بودند و گریه می کردند و دست به دعا شده بودند که: خدایا، یاری ات را نصیب حسین علیه السلام کن!
یکی از آن بزرگان عبیدالله بن حر بود.
و اما عبیدالله ؛
قبل از ورود امام به کوفه، ✘از ترس اینکه با امام مواجه نشود✘ از شهر خارج شد. اما در منزلگاه بنی مقاتل با کاروان امام برخورد کرد.
امام حجاج را به خیمه او فرستاد تا او را به اردوگاه خود دعوت کند، اما او نپذیرفت. چندی بعد امام خود به خیمه او رفت و فرمود: "ای مرد، در گذشته خطا بسیار کردی و خداوند تو را به اعمالت مؤاخذه میکند، آیا نمیخواهی در این ساعت سوی او بازگردی و مرا یاری کنی تا جد من روز قیامت نزد خدا شفیع تو باشد؟"
عبیدالله به حر گفت: "یابن رسول الله، اگر به یاری تو بیایم، همان اول کار، پیش روی تو کشته میشوم، و ✘نفس من به مرگ راضی نیست✘. این اسب مرا بگیر، به خدا قسم تاکنون هیچ سواری با آن در طلب چیزی نرفته مگر اینکه به آن رسیده و هیچکس در طلب من نیامده مگر اینکه از او سبقت گرفته و نجات یافته....
امام در حالی که از اون روی برگرداند به او فرمود: "نه حاجت به تو دارم و نه به اسب تو" و سپس این آیه از سوره کهف را تلاوت کرد:
وَمَا كُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّينَ عَضُدًاخ
✘ ما #گمراهان را به یاری خود نمیطلبیم.✘
ــــــــــــــــــــــــ پ . ن :
※ #گمراه / گُم کرده راه / کسی که در میانهراه مقصد و مسیر صحیح را گم میکند.
تعلّقهای ما علّتهای گمراهی مایند!
چشممان گیر میکند به چیزی!
قلبمان گیر میکند به چیزی!
دیگر آخر راه نمیبینیم، همان نهایتِ جایی که باید برسیم.
دل خوش میکنیم به آنچه داریم،
به آنچه هستیم!
• یکی دل خوش میکند به مالش، یکی به شغلش، یکی به شهرتش، یکی به فرزندانش، یکی هم مثل عبیدالله به جانش ... گویی هرگز نخواهد مُرد.
اسبش را میدهد چون اسبش تعلّقش نیست!
و امام اسبش را نمیخواهد، همان چیزی را میخواهد که او را به زمین بند کرده...
امام تعلّقش را میخواهد تا بندنافش به زمین را قطع کند و بدوزد به آسمان.
• بند ناف ما را چه چیزی به زمین دوخته؟
همان نخواهد گذاشت به امام برسیم، حتی اگر او را به چشم سر ببینیم.
✘ امام نه حاجت به ما دارد، نه به اسبهای ما!
امام قلب ما را میخواهد تا برساند به اوج! همین
رسانه رسمی #استاد_محمد_شجاعی
هدایت شده از دیده بان انقلابی🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای اهل حرم میر و علمدار نیامد
علمدار نیامد
سقای حسین سید و سالار نیامد
هدایت شده از دیده بان انقلابی🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤
تاسوعا می بالد به خود
به خاطر نازنینی که او را
در این روز یاد می کنند
تاسوعا فخر می فروشد به ایام
برای هم نشینی اش با نام عباس(ع)
#محرم 🖤
هدایت شده از دیده بان انقلابی🇵🇸
AUD-20210815-WA0014.mp3
7.41M
هدایت شده از دیده بان انقلابی🇵🇸
33.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
علمدار من...
تا اخر کنار حسینم بمون
▪️
هدایت شده از دیده بان انقلابی🇵🇸
4_5827851711036787293.mp3
14.65M
◾️روضه شب نهم #محرم
اربا ارباتر از اکبرم
پاشو نگذار پاشیده تر شه این لشکرم
🎙حاج مهدی رسولی
هدایت شده از دیده بان انقلابی🇵🇸
Panahian - roze.mp3
6.14M
🏴 روضۀ تاسوعا | یا عباس! با حسین(ع) چه کردی ...
#محرم
▪️
هدایت شده از دیده بان انقلابی🇵🇸
23.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایت رهبر انقلاب از ماجرای شهادت حضرت عباس(علیهالسلام)
☝️ هر روز یک ماجرا از کربلا در بیانات رهبر انقلاب
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
💻
هدایت شده از دیده بان انقلابی🇵🇸
حضرت عباس مصداق بارز أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ رُحَماءُ بَينَهُم!
روز تاسوعا، روز حضرت عباس است، عباس بن علی بن ابیطالب مشهور به حضرت ابوالفضل پنجمین پسر امام علی(ع) و اولین فرزند خانم امالبنین است.
معنای لغوی عباس
عباس صیغه مبالغه از «عبس» به معنای پر هیبت، چهره در هم کشیده و عبوس در مقابل دشمنان است.
برخی نقل کردهاند که در شب عاشورا، زهیر بن قین بعد از اطلاع از اماننامه شمر به عباس(ع) گفت: ای پسر امیرالمؤمنین، زمانی که پدرت خواست ازدواج کند به عمویت عقیل گفت که برایش زنی از تبار دلاوران اختیار کند تا برای او فرزندی دلیر و شجاع به دنیا بیاورد، فرزندی که یاور حسین(ع) در کربلا باشد.
علت انتصاب روز تاسوعا به قمر بنی هاشم به دو دلیل است، اول نپذیرفتن امان نامه دشمن و دوم گرفتن مهلت تعویق جنگ به مدت یک روز
اماننامه شمر ذیالجوشن
شب نهم محرم، شمر مقابل اصحاب حسین(ع) ایستاد و گفت: پسران خواهرم کجایند؟!حضرت عباس، جعفر و عثمان از خیمه بیرون آمده و گفتند: چه میخواهی؟ شمر گفت: شما در امان هستید. آنها گفتند: اگر تو دایی ما هستی خدا تو و اماننامهات را لعنت کند. تنها برای ما اماننامه آوردی و پسر پیامبر را رها کردی؟!
قرآن در مورد پیروان واقعی پیامبر اعظم در سوره مبارکه فتح می فرمايد: مُحَمَّدٌ رَسولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذينَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ رُحَماءُ بَينَهُم (آیه ۲۹) یکی از ضربههایی که جوامع بشری میخورند، از ناحیهی نفوذ دشمنانشان است، که این در آیهی «اَشِدّاءُ عَلَى الکُفّار» وجود دارد. «اَشِدّاء» به معنای شدّت عمل نیست. «اَشِدّاء» به این معنا که ما در فارسی به آن شدّت عمل می گوییم، نیست؛ «اَشِدّاء» یعنی سخت بودن، محکم بودن، غیر قابل نفوذ بودن؛ این معنای «اَشِدّاء» است و حضرت عباس یکی از کامل ترین مصادیق عملی این آیه است!
صفت شدید بودن و غیر قابل نفوذ بودن که خود نتیجه داشتن سجایای اخلاقی فروان است، آنچنان اهمیت دارد که إمام علي عليه السلام در دعای خود از خداوند میخواهد: يارَبِّ، يارَبِّ! قَوِّ عَلى خِدمَتِكَ جَوارِحي وَاشدُد عَلَى العَزيمَةِ جَوانِحي.
پروردگارا ، پروردگارا! اندام مرا بر خدمت گزارى ات نيرومند ساز و درونم را در تصميم گيرى قوى دار.
اهمیت این دعا آنجایی مشخص تر می شود که در قرآن مجید می خوانیم ابلیس در اوج کینه خطاب به خداوند متعال گفت: قَالَ فَبِعِزَّتِكَ لَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ [شيطان] گفت پس به عزت تو سوگند كه همگى را جدا از راه به در مى برم إِلَّا عِبَادَكَ مِنْهُمُ الْمُخْلَصِينَ مگر آن بندگان پاكدل تو را
تلاش ابلیس برای نفوذ به شیخ انصاری
یکی از شاگردان شیخ انصاری می گوید زمانی که در نجف اشرف و نزد شیخ انصاری به تحصیل مشغول بودم، شبی شیطان را در خواب دیدم که طنابهای متعددی در دست داشت، پرسیدم: این بندها برای چیست؟ پاسخ داد اینها را به گردن مردم می اندازم و آنها را به سمت خویش می کشم و به دام می اندازم، هرکدام از این طنابها برای یک شخص است زنجیری را دیدم که کلفت بود شیطان گفت: روز گذشته این زنجیر را به گردن شیخ مرتضی انصاری انداختم و او را از اتاقش تا وسط کوچه کشیدم، ولی علی رغم زحمات زیادم، شیخ از قید رها شد و برگشت.
تلاش ابلیس برای نفوذ در حضرت عباس
ابلیس برای نفوذ به قلب مطمئنه حضرت عباس با دست ابن مرجانه برای او و براورانش دو امان نامه فرستاد و هر دو بار تیرش به سنگ خورد.
مهلت گرفتن روز تاسوعا
با هجوم دشمن در عصر تاسوعا، امام حسین با فرستادن حضرت عباس از آنها مهلت طلبید تا شب را با نماز و تلاوت قرآن به صبح برسانند.
از سوی دیگر تصور کنید اگر لشکر ۲۲ هزار نفری دشمن در عصر تاسوعا جنگ را آغاز می کردند و جنگ به شب می رسید، همه خانواده امام حسین زیر دست و پای اسب ها یا آتش خیمه کشته می شدند!
آب نخوردن حضرت عباس
به گفته مورخین از روز هفتم محرم که آب بر روی امام حسین و یارانش بسته شد، حضرت عباس با نفوذ به شریعه سه بار آب آورده بود و در روز عاشورا، وقتی وارد شریعه فرات شد، دستانش را پر از آب کرد تا بنوشد، اما وقتی آن را به صورت نزدیک کرد به یاد تشنگی حسین افتاد و آب را رها کرد و با لب تشنه به همراه مشکی پر از آب از فرات بیرون آمد، اما به نظرم از دیدگاه فقهی حیوانات اهلی ۳۴ حق بر صاحبان خود دارند و یکی از آنها سیراب کردن حیوان است، عرب، اسب را فرس می نامد چرا که اسب عرب زیرک ترین نژاد اسب در جهان است، بویژه اسب هایی که برای جنگ تربیت می شدند، بنابراین اسبِ حضرت عباس که خود را در موقعیت جنگی می دید استرس داشت و آب نمی نوشید، با این اقدام، حضرت، اسب را آرام کرده تا آب بنوشد و گرنه حتی تصور این که حضرت عباس در آن لحظه اندیشیده باشد که آب بنوشد و بعد با یادآوری تشنگی امام حسین از این کار پشیمان شده باشد از مقام بلند حضرت عباس بسیار بعید است.
✍ علی ارجمند عین الدین
💠 احادیث و دعاهایی که در برنامه حجت الاسلام والمسلمین نظافت با موضوع " فواید و آسیبهای عزاداری حضرت سیدالشهدا علیهالسلام " خوانده شد.
🔸 قرب الإسناد عن الإمام الصّادق عليه السلام ـ لِفُضَيلٍ ـ : تَجلِسونَ و تُحَدِّثونَ ؟ قالَ : نَعَم جُعِلتُ فِداكَ . قالَ : إنَّ تلكَ المَجالِسَ اُحِبُّها ، فأحْيوا أمْرَنا يا فُضيلُ ، فَرَحِمَ اللّه ُ مَن أحْيا أمْرَنا. يا فُضَيلُ ، مَن ذَكَرَنا أو ذُكِرْنا عندَهُ فَخرَجَ مِن عَينِهِ مِثلُ جَناحِ الذُّبابِ غفَرَ اللّه ُ له ذُنوبَهُ و لَو كانَ أكثرَ مِن زَبَدِ البحرِ .
🔹 قرب الإسناد :امام صادق عليه السلام ـ به فضيل ـ فرمود : آيا با هم مىنشينيد و گفتگو مىكنيد؟ عرض كرد : آرى ، فدايت شوم. فرمود: من اين مجالس را دوست دارم. اى فضيل ! راه ما را زنده نگه داريد. رحمت خدا بر آن كه امر ما را زنده بدارد. اى فضيل! هر كس ذكر ما بگويد يا در حضور او ذكر ما شود و از چشمش به اندازه پر مگسى اشك درآيد خداوند گناهان او را مىبخشد اگر چه فزونتر از كف دريا باشد.
----------------
🔸 عبدُ السَّلامِ بنُ صالِحٍ الهَرَوِيُّ : سَمِعتُ أبَا الحَسَنِ الرِّضا عليه السلاميَقولُ : رَحِمَ اللّه ُ عَبدًا أحيا أمرَنا . فَقُلتُ لَهُ : وكَيفَ يُحِيي أمرَكُم ؟ قالَ : يَتَعَلَّمُ عُلومَنا ويُعَلِّمُهَا النّاسَ ، فَإِنَّ النّاس لَو عَلِموا مَحاسِنَ كَلامِنا لاَتَّبَعونا
🔹 عبدالسلام بن صالح هروى: از ابوالحسن الرضا عليه السلام شنيدم كه مىفرمايد: رحمت خدا بر آن بنده اى كه قضيه ما را زنده گرداند. عرض كردم: چگونه قضيه شما را زنده مىكند؟ فرمود: تعاليم ما را فرا مىگيرد و آنها را به مردم مىآموزد؛ زيرا مردم اگر زيباييهاى سخن ما را بدانند، بى گمان از ما پيروى مىكنند.
----------------
🔸 حضرت امام رضا (عليه السلام) فرمودند :
« مَن جَلسَ مَجلسا يُحيا فيهِ أمرُنا لَم يَمُتْ قلبُهُ يَومَ تَموتُ القلوبُ »
🔹 هر كس در مجلسى كه ياد و نام ما در آن زنده نگه داشته مىشود بنشيند، در آن روزى كه دلها مىميرند، دل او نمىميرد.
----------------
🔸 حضرت امام جواد (عليه السلام) فرمودند :
« مَن أصغی إلی ناطِقٍ فقَد عَبَدَهُ، فإن کانَ النّاطِقُ یُؤَدّی عَنِ اللّه عَزَّوجلَّ فقَد عَبَدَ اللّه، و إن کانَ النّاطِقُ یُؤَدّی عنِ الشَّیطانِ فقَد عَبَدَ الشَّیطانَ »
🔹 هرکه به گوینده ای گوش سپارد، او را بندگی کرده است؛ اگر آن گوینده از خداوند عزوجل بگوید، شنونده خدا را عبادت کرده و اگر از طرف شیطان بگوید شیطان را عبادت کرده باشد.
----------------
🔸 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) فرمودند :
« زكوة العلم نشره »
🔹 زکات دانش، نشر آن است.
----------------
🔸 دعايى را كه حضرت رسول (صلى اللّه عليه و آله و سلم) در شب نیمه شعبان میخواندند:
▫️ اللَّهُمَّ اقْسِمْ لَنَا مِنْ خَشْيَتِكَ مَا يَحُولُ بَيْنَنَا وَ بَيْنَ مَعْصِيَتِكَ وَ مِنْ طَاعَتِكَ مَا تُبَلِّغُنَا بِهِ رِضْوَانَكَ وَ مِنَ الْيَقِينِ مَا يَهُونُ عَلَيْنَا بِهِ مُصِيبَاتُ الدُّنْيَا
▫️ اللَّهُمَّ أَمْتِعْنَا بِأَسْمَاعِنَا وَ أَبْصَارِنَا وَ قُوَّتِنَا مَا أَحْيَيْتَنَا وَ اجْعَلْهُ الْوَارِثَ مِنَّا وَ اجْعَلْ ثَارَنَا عَلَى مَنْ ظَلَمَنَا وَ انْصُرْنَا عَلَى مَنْ عَادَانَا وَ لا تَجْعَلْ مُصِيبَتَنَا فِي دِينِنَا
▫️ و لا تَجْعَلِ الدُّنْيَا أَكْبَرَ هَمِّنَا وَ لا مَبْلَغَ عِلْمِنَا وَ لا تُسَلِّطْ عَلَيْنَا مَنْ لا يَرْحَمُنَا بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
🔹 خدايا از خشيتت چنان نصيب ما كن كه بين ما و نافرمانى تو حايل شود، و از طاعتت آنچه كه ما را به خشنودى ات برساند، و از يقين به قدرى كه گرفتاریهاى دنيا را بر ما آسان سازد، خدايا مار را به گوشهايمان و ديدگانمان و نيروهايمان تا گاهى كه ما را زنده میدارى بهره مند گردان، و آن را وارث ما قرار بده، و انتقام ما را بر عهده كسى قرار ده كه بر ما ستم روا داشته، و ما را بر كسی كه با ما دشمنى ورزيده يارى ده، و مصيبت ما را در دين ما قرار نده، و دنيا را بزرگترين انديشه و نهايت دانش ما قرار مده، و آن را كه به ما رحم نمىكند بر ما چيره مكن، به مهربانى ات اى مهربانترين مهربانان.
----------------
🔸 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) فرمودند :
« أَنْصِفِ اللهَ وَ أَنْصِفِ النَّاسَ مِنْ نَفْسِکَ، وَ مِنْ خَاصَّةِ أَهْلِکَ، وَ مَنْ لَکَ فِيهِ هَوًى مِنْ رَعِيَّتِکَ، فَإِنَّکَ إِلاَّ تَفْعَلْ تَظْلِمْ؛ وَ مَنْ ظَلَمَ عِبَادَ اللهِ کَانَ اللهُ خَصْمَهُ دُونَ عِبَادِهِ، وَ مَنْ خَاصَمَهُ اللهُ أَدْحَضَ حُجَّتَهُ، وَ کَانَ لِلَّهِ حَرْباً حَتَّى يَنْزِعَ أَوْ يَتُوبَ. وَ لَيْسَ شَيْءٌ أَدْعَى إِلَى تَغْيِيرِ نِعْمَةِ اللهِ وَ تَعْجِيلِ نِقْمَتِهِ مِنْ إِقَامَة عَلَى ظُلْم، فَإِنَّ اللهَ سَمِيعٌ دَعْوَةَ الْمُضْطَهَدِينَ وَ هُوَ لِلظَّالِمِينَ بِالْمِرْصَادِ. »
🔹 با خدا و با مردم، و با خويشاوندان نزديك، و با افرادى از رعيّت خود كه آنان را دوست دارى، انصاف را رعايت كن، كه اگر چنين نكنى ستم روا داشتى، و كسى كه به بندگان خدا ستم روا دارد خدا به جاى بندگانش دشمن او خواهد بود، و آن را كه خدا دشمن شود، دليل او را نپذيرد، كه با خدا سر جنگ دارد، تا آنگاه كه باز گردد، يا توبه كند، و چيزى چون ستمكارى نعمت خدا را دگرگون نمىكند، و كيفر او را نزديك نمىسازد، كه خدا دعاى ستمديدگان را مىشنود و در كمين ستمكاران است.
📚 بخشی از نامه ۵۳ نهج البلاغه (عهدنامه مالک اشتر)
----------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« يا أباذرٍّ ، هُمَّ بالحَسَنَةِ وإن لم تَعمَلْها ؛ لِكيلا تُكتَبَ مِن الغافِلينَ »
🔹 اى اباذر! آهنگ كار نيك كن، هر چند آن را به كار نبندى تا در زمره غافلان نوشته نشوى.
----------------
🔸 حضرت امام حسن عسکری (عليه السلام) فرمودند :
« ما تَرَكَ الْحَقَّ عَزيزٌ إِلاّ ذَلَّ وَ لا أَخَذَ بِهِ ذ ليلٌ إِلاّ عَزَّ »
هيچ عزيزى حق را ترك نكرد، مگر اين كه ذليل شد و هيچ ذليلى به حق عمل نكرد مگر اين كه عزيز شد.
----------------
🔸 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) فرمودند :
« إنّ الحقَّ لا يُعرَفُ بالرِّجالِ، اعْرِفِ الحقَّ تَعرِفْ أهلَهُ »
🔹 حقّ به شخصيتها شناخته نمىشود ؛ خودِ حقّ را بشناس تا پيروان آن را بشناسى.
----------------
🔸 الإمامُ عليٌّ عليه السلام ـ مِن كِتابِهِ إلى مُعاويَةَ ـ : كانَ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله إذا احمَرَّ البأسُ و أحجَمَ النّاسُ قَدَّمَ أهلَ بَيتِهِ ، فَوَقى بِهِم أصحابَهُ حَرَّ السُّيوفِ و الأسِنَّةِ ، فقُتِلَ عُبَيدَةُ بنُ الحارِثِ يَومَ بَدرٍ ، و قُتِلَ حَمزَةُ يَومَ اُحُدٍ ، و قُتِلَ جَعفرٌ يَومَ مُؤتَةَ .
🔹 امام على عليه السلام ـ در نامه خود به معاويه ـ نوشت : هرگاه جنگ بالا مىگرفت و مردم از ترس وا پس مىرفتند، رسول خدا صلى الله عليه و آله اعضاى خاندانش را پيش مىانداخت و به وسيله آنها، ياران خود را از سوزش شمشيرها و نيزه ها حفظ مىكرد. از همين رو بود كه عبيدة بن حارث در جنگ بدر كشته شد و حمزه در جنگ احد و جعفر در جنگ موته.
----------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« حُسينٌ مِنّي و أنا مِن حسينٍ ، أحَبَّ اللّه ُ مَن أحبَّ حسينا ، حسينٌ سِبْطٌ مِن الأسْباطِ »
🔹 حسين از من است و من از حسينم. هر كه حسين را دوست بدارد خداوند دوستش بدارد. حسين سبطى از اسباط است.
#احادیث
#برنامه
.: ایتا | سروش | روبیکا | بله :.
📩 #سخن_نوشت | عزت امام حسین علیهالسلام
🔺️ #حجت_الاسلام_عاملی
.:
سلام و عرض ادب خدمت صارکایی های عزیز عزاداری هاتون قبول
در حد چند جمله کمی با هم صحبت کنیم...؟!
الحمدلله عمر ما باقی بود و به محرم ۱۴۴۵ رسیدیم!
یه فرصت دیگه، یه فرصت با ارزش، یه فرصت که به اسم آقا امام حسین علیه السلامِ
رجب، شعبان، رمضان، محرم...
همه میان و میرن تو این ایام که در گذره ما باید به خودمون نگاه کنیم!
نگاه کنیم که آیا این همه فرصت خوب داریم استفاده می کنیم؟!
یا نه صرفا محرم رو تو یه سری چیزا خلاصه کردیم؟!
منِ بچه شیعه تو این ماه محرم تو این ایام که آقا سیدالشهدا برای احیای دین اسلام قیام کرد، آیا ما هم برای احیای خودمون قیام کردیم؟!
تصمیم گرفتیم بهتر بشیم؟!
قشنگ تر بشیم؟!
تصمیم گرفتیم دو سه تا بدیمونو کنار بذاریم؟!
تصمیم گرفتیم دور چند تا گناه خط بکشیم؟!
تصمیم گرفتیم فضیلت کسب کنیم؟!
آخه امام حسین علیه السلام که فقط سینه زنی نیست
امام حسین عشقه...
عاملِ حیاته...
قلب و جون و دنیا و آخرت امام حسینِ...
امید و روشنایی دو عالمه...!!
به قول آقا مصطفی صدرزاده:
کسی که توی هیئت فقط سینه می زنه خیلی کار بزرگی نمی کنه، کسی که سینه می زنه فقط یه سینه زنه شیعه مرتضی علی باید با رفتارش عشقش رو ثابت کنه!
پس باید با رفتارمون، عملمون و با احیای خودمون عشقمون رو ثابت کنیم!
از همین حالا شروع کنیم یکی دو تا گناهمونم کنار بذاریم خیلی خوبه
بعد کمکم میریم سراغ بقیه اش...
دستامونو ببریم بالا با هر زبونی که دوست داریم از آقا بخواییم که کمکمون کنه!
خیلی التماس دعا داریم این شبا و روزها خادمین کانال رو فراموش نکنین برای عاقبت به خیریمون دعا کنین
قدر خودتون رو خیلی بدونین...
#یاعلی