برنامه امتحانات تابستانی و تجدیدی پایان سال.pdf
67.4K
🔷برنامه #امتحانات_تابستانی_و_تجدیدی سال 1399 جهت اطلاع و برنامه ریزی آمادگی لازم طلاب عزیز
@hbronsi
🔷برنامه امتحانات تابستانی، تجدیدی و غیبت مجوه سال 1399 جهت اطلاع طلاب عزیز
@hbronsi
#انگیزشی
طلبه یعنی....
📕 پایان تقریرات دروس الصلوة مرحوم میرزای شیرازی
🌀 احوال مُقرّر درس میرزا، جای تأمل داره!
حالم به شدت مضطرب است. ذهنم درگیر است گرفتاری های زیادی دارم و غمها بر سرم آوار شده و به شدت تنگدستم و طلبکاران هر روز بهمنمراجعه میکنند.
درد شدید مفاصل دارم و زانوهایم ورمکرده و شش ماه است خانهنشین و زمینگیر شدم و نمیتوانم به دکتر مراجعه کنم....
غرض از بیان این احوالات این است که اگر در تقریر دروسم نقصی هست به خاطر این احوالات است لطفا شما خودتان به دیده انصاف اصلاح کنید
ما کجاییم در این بحر تفکر تو کجا...
@hbronsi
عقايد+مقدماتي (1).pdf
65.6K
🔷پاسخ نامه امتحان #عقایدمقدماتی پایان سال جهت استفاده و تطبیق با سؤالات
@hbronsi
📗#معرفی_کتاب📗
جلال آل احمد در ایران بیش از همه با کتاب #غرب _زدگی در سال 1341 معروف شد و این کتاب از جمله کتاب های بحث برانگیز در چند دهه اخیر شد.
نگاه جلال به غرب در کتاب عموما آسیب شناختی است و از منظـر ورود غرب به ایران و آسیبهای آن، به تحلیل این مسأله میپردازد. جلال عموما غرب را در این کتاب از منظـر اقتصادی معرفی میکند. یعنی شامل همه ممالکی که قادرند به کمک ماشین مواد خام را به صورت پیچیده تری درآورند و همچون کالایی به بازار عرضه کنند. او بر این اساس دنیا را به دو دسته سازنده و مصرف کننده ماشین تقسیم میکند. میتوان گفت نگاه آل احمد به غرب بیش از آنکه از مبادی هستی شناختی، معرفت شناختی و ارزش شناختی غرب باشد از دریچه توجه به تبعات غرب است. به تعبیر دیگر جلال بیشتر متوجه مدرنیزاسیون است تا مدرنیته. از همین جاست که مفهوم غربزدگی شکل میگیرد: غرب پیشرفته مدرن، سازنده ماشین است و شرق عقبمانده سنتی مصرف کننده ماشین، اما ماشین تنها یک وسیله صرف نیست بلکه از خود اقتضائاتی دارد. حرف اصلی جلال این است که ما نتوانستیم شخصیت فرهنگی تاریخی خودمان را در قبال ماشین و هجوم جبری اش حفظ کنیم؛ و ما در مقابل غرب مضمحل شده ایم. در مجموع میتوان گفت آل احمد غرب ستیز نیست بلکه غربزده ستیز است. به نظر او غربزدگی عارضه ای است که از بیرون آمده و در محیطی آماده برای بیماری رشد کرده است.
@hbronsi
هدایت شده از طلبگی تا اجتهاد
چرا صمدیه بخوانیم؟
جلسه بسیار مفید استاد روح الله راسل که در آن به اهمیت کتاب شریف صمدیه و همچنین اهمیت کار گروهی و استفاده بهینه از زمان و شیوه مطالعه و ... پرداخته شده است.
دانلود صوت جلسه+جزوه+کلیپ
http://tt-ej.ir/post/674
طلبگی تا اجتهاد
@talabegitaejtehad
با سلام و تبریک ایام فرخنده دهه کرامت
به استحضار می رساند جشنواره فروش آثار بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی در دهه کرامت(سوم تا یازدهم تیر)، با 35 درصد تخفیف آغاز شده است
طلاب عزیز میتوانند به بست شیخ طبرسی ساختمان بنیاد پژوهش ها قسمت فروش کتاب مراجعه نمایند
💠حضرت آیت الله سیدمصباح عاملی با صدور پیامی، از طلاب جوان حوزه علمیه خراسان بابت شرکت فعال و مسئولانه در کلاسها و برنامه های آموزشی مجازی قدردانی کردند.
📌متن پیام به این شرح است:
بسمه تعالی
فرزندان عزیز و ارجمندم
حضور مسئولانه و فعّال شما در کلاسها و برنامههای آموزش مجازی حقیقتاً مایه مباهات و افتخار شده است. شما ثابت کردید که در عرصه علم و دانش نیز همانند دیگر عرصهها، اهل کار جهادی و انقلابی هستید. این روحیه و این همت والای شما نویدبخش ظهور نسلی فاضل، کارآمد و جریان ساز در حوزه علمیه خراسان است.
اینجانب از یکایک شما طلاب جوان صمیمانه تشکّر کرده و از ایزد منّان، ثبات قدم در سربازی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نائب برحقش امام خامنه ای ( مد ظله العالی ) توأم با توفیق، تندرستی و سربلندی را برای شما مسئلت مینمایم.
سید مصباح عاملی
یکم ذی القعده 1441
💠 @hbronsi
🇮🇷طرح نظام اندیشه ولی🇮🇷
🔹 تبیین نظاممند مبانی فکری انقلاب اسلامی از نگاه رهبری از معرفت دینی تا عمل تشکیلاتی مبتنی بر هفت کتاب محوری انتشارات صهبا
✳️ سطح عمومی: ویژه نوجوانان و عموم دغدغه مندان
*️⃣ سطح تخصصی: ویژه طلاب، دانشجویان و فعالین اجتماعی
🕔 شروع دوره ۲۱ تیرماه و مهلت ثبت نام تا ۱۹ تیرماه
💠 @hbronsi
احكام+عملي (1).pdf
65.3K
🔷پاسخ نامه امتحان #احکام_عملی پایان سال جهت استفاده و تطبیق با سؤالات
@hbronsi
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "علی (علیه السلام) و شهر بی آرمان" متن چهار جلسه گفت و گو با “حسن #رحیم_پور_ازغدی است، که در ماه رمضان ۱۳۷۹ در صدا و سیما صورت گرفته است، مباحث مطرح شده در این گفت و گو ها پارهای از مسائل سیاسی، عقیدتی، اقتصادی و نظایر آن است که مجموعا این موضوعات را شامل میشود: «حکومت آرمانی، حکومت شکستخورده نیست»؛ «اقتصاد اسلامی ، اقتصاد انسانی»؛«انقلاب در حکومت، بازگشت به اصول» و «آزادی قرائتها، خودی و غیر خودی».
رحیم پور در این گفتگوها، صریح و روشن از سیره حکومتی امام اوّل شیعیان بحث می کند و گفته های خود را با استناد به آیات و روایات مستند می سازد. تحلیل های او این امتیاز را دارد که فقط "تاریخنگاری" و "تاریخ روایی" نیست، بلکه بازخوانی ایده ها و سخنان امیرالمؤمنین(ع) است که پرسش روز و درد دینداران معاصر ماست و نشان می دهد اندیشه های تشیع همواره پویا و تازه است.این اثر با زبانی ساده و قابل فهم برای عموم مردم تدوین شده و متن گفت و گوها بدون هیچ دخل و تصرفی به نگارش درآمده است. رحیم پور در این سخنان با نگاهی تحلیلی سعی کرده مباحث مهم و کلیدی در رابطه با سیره امام علی(ع) را به مخاطبان عرضه کند.
@hbronsi
#جلسهتوجیهی
#ورودیجدید
📍جلسه توجیهی متقاضیان ورود به مدرسه علمیه شهید برونسی جهت سال تحصیلی ۱۳۹۹_۱۴۰۰
📆شنبه ساعت ۱۰ ، مدرسه علمیه شهید برونسی
😷استفاده از ماسک الزامیست.
@hbronsi
#توصیههایبهداشتی
😷توصیه هایی بهداشتی جهت شرکت در دوره تابستانه:
1⃣همیشه از ماسک استفاده کنید.
2⃣در زمان ورود دستهای خود را ضد عفونی کنید.
3⃣فاصله اجتماعی را در همه زمان حضور در مدرسه مراعات کنید.
4⃣از نشستن در جاهایی که ممنوع اعلام شده خودداری کنید.
5⃣ حتما جهت آب خوردن و صرف غذا لیوان و ظرف شخصی به همراه داشته باشید.
📆شروع دوره شنبه ۱۴ تیر ساعت ۷:۳۰
@hbronsi