.
احنف بن قيس مى گويد:
روزى بـه دربار معاويه رفتم ، وقت نهار آن قدر طعام گرم ، سرد، ترش و شيرين پيش من آوردند كه تعجّب كردم .آنگاه طعام ديگرى آوردند كه آنرا نشناختم پرسيدم : اين چه طعامى است ؟معاويه جواب داد
ايـن طـعـام از روده هـاى مـرغـابى تهيّه شده آنرا با مغز گوسفند آميخته و با روغن پسته سرخ كرده و شكر نِيشكر در آن ريخته اند احنف بن قيس مى گويد:در اينجا بى اختيار گريه ام گرفت و گريستم…
معاويه با شگفتى پرسيد: علّت گريه ات چيست ؟
گفتم : به ياد على بن ابيطالب عليه السّلام افتادم ، روزى در خانه او بودم ، وقت طعام رسيد
فرمود : ميهمان من باش
آنگاه سفره اى مُهر و مُوم شده آوردند.گفتم : در اين سفره چيست ؟فرمود: آرد جو (سويق شعير )گفتم : آيا مى ترسيد از آن بردارند يانمى خواهيد كسى از آن بخورد فـرمـود: نـه ، هـيـچ كدام از اينها نيست ، بلكه مى ترسم حسن وحسين عليهماالسلام بر آن روغنی بريزند…
گفتم : يا اميرالمؤمنين مگر اين كار حرام است اميرالمؤمنين عليه السّلام فرمود:
نه ، بلكه بر امامان حق لازم است در طعام مانند مردمان عاجز و ضعيف باشند تا فقر باعث طغيان فقرا نگردد… هـر وقـت فـقـر بـه آنـها فشار آورد بگويند: بر ما چه باك ، سفره اميرالمؤ منين نيز مانند ماست.
مـعـاويـه گـفـت : اى احـنـف مـردى را يـاد كـردى كـه فضـيـلت او قابل انكار نيست.
منبع : اصل الشّيعه و اصُولُها ص ۶۵
.
خود را در معرض رحمت خداقرار دهيد
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : إنّ لِرَبِّكُم في أيّامِ دَهرِكُم نَفَحاتٍ، فَتَعَرَّضُوا لَهُ لَعَلَّهُ أن يُصِيبَكُم نَفحَةٌ مِنها فلا تَشقَونَ بَعدَها أبدا .
📚[كنز العمّال : 21324 .]
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : همانا از سوى پروردگار شما در طول عمرتان نسيم هايى مى وزد ، پس خود را در معرض آنها قرار دهيد، باشد كه نسيمى از آن نفحات به شما بوزد و زان پس هرگز به شقاوت نيفتيد .
حضرت امام صادق علیه السلام می فرمایند: روز رستاخیر سروشی از درون عرش ندا میدهد رجبی ها کجایند؟! گروهی برمی خیزند که چهره هاشان برای مردم در روز محشر می درخشد بر سرشان تاج پادشاهی آکنده از مروارید و یاقوت است همراه هر یک هزار ملائکه از سمت راست و هزار ملائکه از سمت چپ ایستاده اند به او می گویند ای بنده خدا کرامت خدا بر تو گوارا باد از عرش غرفه هایی از بهشت به شما ارزانی میدارم که از زیر آن نهرهایی جاری است و جاودانه در آن خواهید بود و پاداش عمل کنندگان چه نیکوست شما برای من در ماهی، روزه مستحبی گرفتید که حرمت آن ماه را بزرگ و حق آن را واجب کرده ام! ای فرشتگان من! این بندگان من و کنیزکان مرا به بهشت درآورید امام صادق علیه السلام اضافه فرموده که این جزای کسی است که در ماه رجب روزه بگیرد هرچند یک روز از دهه اول یا دوم یا آخر آن باشدیا اینکه وقتی در حدیث(مفاتیح الجنان؛ اعمال ماه رجب) میفرمایند هرکس در یک شب از ماه رجب دو رکعت نماز بخواند در هر رکعت پنجاه بار توحید خداوند او را در بهشت با صد پیامبر الهی همجوار میسازد، این روایت گویای این واقعیت غیرقابل انکارست که یک عمل محدود در زمان محدود ماه رجب، چه قدرت و ظرفیتی را دارد که اگر محب سالک، انرژی(نورانیت _معنویت) آن را آزاد کنه(خود را در معرض نفحات آن قرار دهد) در سیر و سلوک و صیرورت این قدرت را دارد که با یه نماز دو رکعتی( ۵۰ توحید در هر رکعت در یک شب از ماه رجب شاکله باطنی انسان را در تشبه به صد پیامبرالهی، انشاء نماید(بسازد)، با این نماز او را در معراج تا قرب مقامات معنوی صد پیامبرالهی به اوج برساند!
☘زرنگ باشید هرشب این نماز رو بخوانید هدیه کنید به یکی از امامان و پیامبران اوالعزم و شهدای کربلا و....)
یا اینکه میفرمایند: هرکس در کل ماه رجب استغفار خاصی هست(در ابتدای اعمال ماه رجب) اگر چهارصد بار گفته شود اجر صد شهید را داره! خوب بازهم ذکر شریف استغفار در زمان محدود گفته میشه اما باطن شخص را به اندازه حقیقت وجودی صد شهید تا مقام شهود(آغوش خدا و اهل بیت علیهم السلام) بالا میبرد، گفتنش راحت است اما باطنش خارج از تصور ماست! و از اعمال دیگر اینکه: هرکس در کل ماه رجب، هزاربار ذکر شریف توحیدی لااله الاالله را بگوید برایش اجر صدهزار عمل صالح مقبول و صد شهر در بهشت به او عطاء میکند
از این اعمال عبادی در ماه مبارک رجب زیاد است بخصوص روزه این ماه که روایتش هم بیان شد فرموده اند هرکسی سه روز ماه رجب روزه بگیرد بهشت بر او واجب میشود ودیگر اینکه هرکسی پنج شنبه و جمعه و شنبه ماه حرام(رجب) روزه بگیرد حق تعالی برایش ثواب نهصدسال عبادت مقبول عطاء کند و.......
این اعمال در ایام دیگر هم میتوان انجام داد اما وقتی در ظرف زمانی ماه رجب، انجام میشه، ظرف زمانی رجب همانند رَحِمِ مادر، قدرت و سرعتِ متراکم جهتِ انشاءِ شاکله باطنی ما بصورت انسان کامل(یعنی ساختن بدن برزخی و قیامتی ما)، هزاران هزار برابر همین اعمال در سایرماههاست!
حدیث امام جعفرصادق علیه السلام که در ابتدا از احوالات محبت سالکِ اهل رجب در قیامت و بهشت اشاره شد نشان از این است که محب سالک که خود را زیر قُبّه رجب المعظم قرار داد! وقتی که وارد رَحِمِ رجب المعظم شد و زُلفش با اسم اعظم علی عالی اعلی،صاحب این ماه(شمس الشموس ولایت کلیه مطلقه علویه) گره خورد و بر سر سفره مائده های بهشتیِ ذکر، دعا، مناجات، نماز، استغفار نشست، معراج او متفاوت و خاص خواهد بود به او شان قیامتی ویژه ای داده می شود تا جایی که قابلیت پیدا می کنه برای دریافت جلوه ای خاص از کرامت الهی که فقط ویژه رجبیون است و بس! چرا که شاکله باطنی(بدن قیامتی) قابلیت داره برای دریافت تجلیات باطن رجب المعظم که در دنیا تحت قُبّه و رحم زمانی رجب المعظم، سر سفره امیرالمومنین علیه السلام، وقوف و بیتوته کرده! قیامت جلوه قواعد و سنت های الهی است که انسان در دنیا خود را با آنها تطبیق و هماهنگ کرده است.
🔘 پی نوشت
[۱] - احیاء العلوم، ج ۱، ص، ۱۳۴/كنز العمّال، ح ۲۱۳۲۴
💖 كانال حیات طیبه
🚨آنچه باعث مىشود آدمى با تمامى يافتههايش و با تمامى يقينى كه دارد، به انحراف كشانده شود
🔊 استاد علی صفایی حائری
🔖کاری از گروه نقشاب
#عین_صاد
15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاهی یک منبر کوتاه، میتونه اینقدر عمیق هر کسی رو به فکر وادار کنه...
التماس دعا
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا در بازار شیعیان اینقدر دروغ و تزویر و کم فروشی رواج دارد؟
پاسخ امام صادق علیه السلام را به این سؤال در بیان حجةالاسلام عالی بشنویم.
🌺 #بسم_الله_الرحمن_الرحیم 🌸
💢سلام امام زمانم💚✋
🔹الا مسافر دنیا بیا که منتظریم
یگانه یوسف زهرا بیا که منتظریم...
🔹بهار بی تو صفایی ندارد آقاجان
بیا بهار دل ما بیا که منتظریم...
#بهره_ای_از_کلام_وحی
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم
<< كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ ۗ وَلَوْ آمَنَ أَهْلُ الْكِتَابِ لَكَانَ خَيْرًا لَهُمْ ۚ مِنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَأَكْثَرُهُمُ الْفَاسِقُونَ >>
بله، شما مسلمانانِ وظیفهشناس بهترین گروهی هستید که برای خدمت به مردم آفریده شدهاند؛ چون امربهمعروف و نهیازمنکر میکنید و خدا را باور دارید.
اهلکتاب هم اگر به پیامبر اسلام ایمان میآوردند، برایشان بهتر بود؛ ولی فقط بعضیهایشان مسلمان شدند و بیشترشان منحرف باقی ماندند!
سوره آل عمران آیه ۱۱۰
.
✨﷽✨
✅عامل نورانيت
ابوذر (رضوان الله عليه) از رسول اكرم (صلی الله عليه و آله و سلم) درخواست نصيحت كرد.
آن حضرت فرمودند: تو را به تقوای الهی كه سرآمد همه امور است سفارش مي كنم.ابوذر گفت: بيش از اين مرا نصيحت كنيد. آن حضرت فرمودند: بر تو باد به تلاوت قرآن و كثرت ياد خدا؛ زيرا تلاوت قرآن، عامل ياد تو در ملكوت و مايه نورانی شدن تو در زمين است: «أوصيك بتقوي الله فإنّه رأس الأمر كلّه». قلت: زدنى. قال: «عليك بتلاوة القرآن وذكر الله كثيراً فإنّه ذكر لك فى السماء ونور لك فى الأرض»[۱] . قرآن كه خود ذكر خداست و يكی از القاب آن نيز «ذكر» است پيروان خود را در ملكوت بلندآوازه و در زمين نورانی میکند.
مطلوبيت تلاوت قرآن محدود به پنجاه آيه در روز نيست و آنچه در برخی روايات آمده كه در هر روز پنجاه آيه تلاوت كنيد بيان حدّ نهايی نيست؛ زيرا دست كم قرائت پنجاه آيه پس از نماز صبح مطلوب است؛چنانكه حضرت امام رضا (سلام الله علیه) مي فرمايد: «ينبغى للرجل إذا أصبح أن يقرأ بعد التعقيب خمسين آية»[۲].
[۱]و[۲]جامع احادیث الشیعه ج۱۵ ص۱۹،ص۲۰
📚تسنیم ج۱ ص۲۴۸،۲۴۹
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
.
دارو و دوست💊👩❤️👩
🌺هر دو دردها را تسکین میدهند...
💫با این تفاوت كه «دوست»...
🌺نه قیمت دارد؛
💫نه نياز به بيمهٔ حمايتی ؛
🌺چون خودش حمايت است!
🌺نه مقدار دارد ؛
💫نه تاريخ انقضا ،
🌺بلكه هر چه قديمیتر باشد ،
💫اثرش عميقتر و شفابخشتر است!
🌺هر دارو برای دردی مؤثر است ،
💫و برای يک درد ديگر مُضِر...؛
🌺اما دوست ، بر هر دردی دواست!
🌺💫
🌸🍃