🔴🔴حقایقی ناب و شگرف درباره «یأجوج» و «مأجوج» که از خواندنش حیرت زده خواهید شد:
⭕️«یأجوج» و «مأجوج» به چه معناست؟
⭕️از نژاد جن هستند یا انسان؟ یا مخلوقاتی دیگر؟
⭕️آیا «یأجوج» و «مأجوج» همان مردم چین و مغولانند؟
⭕️شکل ظاهری، اندازه و هیبت آنان چگونه است؟
⭕️مکان سد و محل زندگی آنان کجاست؟
⭕️حضرت ذوالقرنین(ع) پیامبر بود یا پادشاه ؟
⭕️آیا کوروش (پادشاه پارسی) همان جناب ذوالقرنین است؟
⭕️شکسته شدن سد و خروج «یأجوج» و «مأجوج» از نشانه های قیامت است یا آخرالزمان(ظهور)؟
⭕️ارتباطِ میان عبارت «ان شاءالله» و شکسته شدن سد در چیست؟
⭕️ماجرای «اَبر عنان» و «تیرهای خون آلود» چیست؟
⭕️آیا میدانستید «یأجوج» و «مأجوج» سودای کشتن خداوند را نیز دارند؟(العیاذبالله)
⭕️چه رابطهای بین حضرت مسیح(ع)، دجال،یأجوج و مأجوج و طلوع خورشید از مغرب وجود دارد؟
⭕️سرانجام «یأجوج» و «مأجوج» توسط چه کسی نابود میشوند؟
⭕️ارتباط میانِ «شکسته شدن سد» و «تقیه» در چیست؟
یڪ حسین(ع)زنده داریم نامش مهدی(عج)
راه یـارے🔚 1. ترڪ گناه 2. دعا فرج🥀
@HE_WILL_COME313
🔴همه داستان یأجوج و مأجوج را بارها در قرآن خواندهاید: آیاتی از سوره کهف (۹۲تا۹۸) و دیگر آیه ۹۶ در سوره انبیا.
قوم یا اقوامی وحشی و خونخوار که در قرآن و هم متون دینی یهودیان و مسیحیان به سبب فساد ، آزار و اذیت و غارت اموال مردم، گروهی ظالم معرفی شدهاند. که جناب ذوالقرنین به سفارش ساکنان مناطقی که مورد آزار و اذیت یأجوج و مأجوج قرار میگرفتند سدی را برای مقابله با نفوذ آنان احداث کرد که به سد ذوالقرنین یا سد یأجوج و مأجوج مشهور است.
طبق آیات قرآن مردمانی از گروه یاجوج و ماجوج به ذوالقرنین شکایت کردن و از وی خواهش کردند تا بین آنها و گروه یاجوج و ماجوج سد و مانعی را قرار دهد.:
«قَالُوا یَا ذَا الْقَرْنَیْنِ إِنَّ یَأْجُوجَ وَمَأْجُوجَ مُفْسِدُونَ فِی الْأَرْضِ فَهَلْ نَجْعَلُ لَکَ خَرْجًا عَلَى أَن تَجْعَلَ بَیْنَنَا وَبَیْنَهُمْ سَدًّا»
«گفتند اى ذوالقرنین یاجوج و ماجوج سخت در زمین فساد مىکنند آیا ممکن است مالى در اختیار تو قرار دهیم تا میان ما و آنان سدى قرار دهی»
ذوالقرنین به آنان گفت من احتیاجی به کمک مالی ندارم وفقط به نیروی انسانی شما برای ساختن این سد نیازمندم.
پذیرفت و با کمک خودشان، سدی برایشان ساخت. سدی که بر اساس آموزه های قرآنی از آهن بود و پوشش آن هم فلز (مس) مذاب بود.
در پایان ذوالقرنین به آنها گفت هر گاه این سد شکسته شود، آنگاه در صور دمیده خواهد شد و وعده الهی تحقق می یابد:
«...وَنُفِخَ فِی الصُّورِ فَجَمَعْنَاهُمْ جَمْعًا وَعَرَضْنَا جَهَنَّمَ یَوْمَئِذٍ لِّلْکَافِرِینَ عَرْضًا»
یڪ حسین(ع)زنده داریم نامش مهدی(عج)
راه یـارے🔚 1. ترڪ گناه 2. دعا فرج🥀
@HE_WILL_COME313
🔴«یأجوج» و «مأجوج» به چه معناست؟
واژه یأجوج و مأجوج در ادبیات عامیانه و فارسی به معنای عجیب و غریب، نامأنوس و نامفهوم به کار رفته.
به عنوان مثال درباره گروهی که ظاهری عجیب و غریب دارند میگویند: «چه ریخت یأجوج و مأجوجی دارند.» یا درباره ترجمهای که نامفهوم است میگویند: «کتاب به زبان یأجوج و مأجوج ترجمه شده است.»
در تورات، در کتاب حزقیل (فصل ۳۸و۳۹) و در کتاب رؤیای یوحنا (فصل ۲۰) از آنها به گوگ و ماگوگ یاد شده است که معرب آن یاجوج و ماجوج است.
📗عهد عتیق، کتاب حزقیال نبی، باب ۳۸، فقره ۲ و ۳
📕عهد جدید، مکاشفه یوحنا، باب ۲۰ فقره ۷-۹
یڪ حسین(ع)زنده داریم نامش مهدی(عج)
راه یـارے🔚 1. ترڪ گناه 2. دعا فرج🥀
@HE_WILL_COME313
🔴نوع آفرینش و نژاد «یاجوج» و «ماجوج»...
🌕حضرت علی علیه سلام گروه یاجوج و ماجوج را از فرزندان آدم ندانسته و میفرماید:
ابن عبّاس (- سُئِلَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ (عَنِ الْخَلْقِ فَقَالَ خَلَقَ اللَّهُ أَلْفاً وَ مِائَتَیْنِ فِی الْبَرِّ وَ أَلْفاً وَ مِائَتَیْنِ فِی الْبَحْرِ وَ أَجْنَاسُ بَنِی آدَمَ سَبْعُونَ جِنْساً وَ النَّاسُ وُلْدُ آدَمَ مَا خَلَا یَأْجُوجَ وَ مَأْجُوجَ.
ابنعبّاس (رحمة الله علیه)- از امیر المؤمنین (علیه السلام) دربارهی آفرینش پرسیده شد، فرمود: «خدا هزار و دویست در خشکی آفریده و هزار و دویست در دریا و هفتاد جنس از بنیآدم، و همهی مردم به جز یأجوج و مأجوج فرزندان آدم (علیه السلام) هستند».
📕تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۶۱۰
📗الکافی، ج۸، ص۲۲۰/ البرهان/ نورالثقلین
⭕️الملح الشدید الملوحة، أج الماء یؤج: اشتدت ملوحته و حرارته، و قوله تعالى:. وَ هذا مِلْحٌ أُجاجٌ. تأکید لشدة ملوحته، و أجیج النار لشدة حرارتها، و منه یأجوج و مأجوج شبّهوا بالنار المضطرمة
🌕در معجم مصلحات و الاظ فقهیه تعبیر جالبی از این دوقوم می آید که از دو آیه قرآنی گرفته شده است.(سوره فاطر، آیه ۱۲ و سورة فرقان آیه ۵۳).
در این کتاب آمده است که در قول خدا «وَ هذا مِلْحٌ أُجاجٌ» : اجاج تاکید بر شدت نمکین بودن و أجیج تاکید بر شدت حرارت است.
و بدین طریق است معنای یاجوج و ماجوج چرا که ایشان به آتش مشتعل شباهت دارند.
📗 معجم المصطلحات و الألفاظ الفقهیة، ج۱، ص: ۶۰،
یڪ حسین(ع)زنده داریم نامش مهدی(عج)
راه یـارے🔚 1. ترڪ گناه 2. دعا فرج🥀
@HE_WILL_COME313
🔴جزری، نسناس را همان یاجوج و ماجوج خوانده است و می گوید:
«النسناس قیل: هم یأجوج و مأجوج، و قیل: خلق على صورة الناس أشبهوهم فی شیء، و خالفوهم فی شیء و لیسوا من بنی آدم و قیل هم من بنی آدم، و منه الحدیث” إن حیا من عاد عصوا رسولهم فمسخهم الله نسناسا، لکل رجل منهم ید و رجل من شق واحد ینقرون کما ینقر الطائر، و یرعون کما ترعى البهائم»
📗مرآة العقول فی شرح أخبار آل الرسول، ج۲۶، ص ۲۱۰
«نسناس: گفته شده که آنها یاجوج و ماجوج هستند و همچنین گفته شده: آنها به شکل انسان آفریده شدن و در چیزی شبیه انسان هستند و در چیزی مخالف انسان، و از بنی آدم نیستند و برخی هم گفته اند از بنی آدم هستند.
و از آن گفته شده ها حدیثی هست که آنها پیامبرشان را سرپیچی کردند و خداوند مسخشان کرد و تبدیل به نسناس شدند. برای هر یکی از آنها یک دست، و یک پا وجود دارد و مانند پرندگان تخم گذار هستند و مانند چهارپایان میچرند...
✅علامه مجلسی این حدیث را نقل قول کرده است و خودش نیز این حدیث را قبول کرده و در تألیف خود آورده است.پس حدیث صحیح هست!،
یڪ حسین(ع)زنده داریم نامش مهدی(عج)
راه یـارے🔚 1. ترڪ گناه 2. دعا فرج🥀
@HE_WILL_COME313
🔴بیشترین مخلوقات بعداز فرشتگان
🌕الصّادق (- عَنْ أَبِیبَصِیرٍ عَنْ أَبِیعَبْدِاللَّهِ (قَالَ: لَیْسَ مِنْهُمْ رَجُلٌ یَمُوتُ حَتَّی یُولَدَ لَهُ مِنْ صُلْبِهِ أَلْفُ ذَکَرٍ ثُمَّ قَالَ هُمْ أَکْثَرُ خَلْقٍ خُلِقُوا بَعْدَ الْمَلَائِکَهًِْ.
🌕امام صادق (علیه السلام)- ابوبصیر نقل میکند: امام صادق (علیه السلام) فرمود: «هرکس از آنان (قوم ذوالقرنین) از دنیا میرفت، هزار پسر از نسل او زاده میشد». سپس فرمود: «آنها پس از فرشتگان، بیشترین جمعیّت مخلوقات را داشتند».
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۶۱۰
📕بحارالأنوار، ج۱۲، ص۱۷۸/ نورالثقلین
یڪ حسین(ع)زنده داریم نامش مهدی(عج)
راه یـارے🔚 1. ترڪ گناه 2. دعا فرج🥀
@HE_WILL_COME313
🔴آیا یاجوج و ماجوج همان مردم چین یا مغولانند؟
«العسکری (- عَنْ عَبْدِ الْعَظِیمِ الْحَسَنِیِّ قَالَ سَمِعْتُ عَلِیَّ بْنَ مُحَمَّدٍ الْعَسْکَرِیَّ (یَقُولُ عَاشَ نُوحٌ (أَلْفَیْنِ وَ خَمْسَمِائَهًِْ سَنَهًٍْ وَ کَانَ یَوْماً فِی السَّفِینَهًِْ نَائِماً فَهَبَّتْ رِیحٌ فَکَشَفَتْ عَوْرَتَهُ فَضَحِکَ حَامٌ وَ یَافِثُ فَزَجَرَهُمَا سَامٌ وَ نَهَاهُمَا عَنِ الضَّحِکِ وَ کَانَ کُلَّمَا غَطَّی سَامٌ شَیْئاً تَکْشِفُهُ الرِّیحُ کَشَفَهُ حَامٌ وَ یَافِثُ فَانْتَبَهَ نُوحٌ (فَرَآهُمْ وَ هُمْ یَضْحَکُونَ فَقَالَ مَا هَذَا فَأَخْبَرَهُ سَامٌ بِمَا کَانَ فَرَفَعَ نُوحٌ (یَدَهُ إِلَی السَّمَاءِ یَدْعُو وَ یَقُولُ اللَّهُمَّ غَیِّرْ مَاءَ صُلْبِ حَامٍ حَتَّی لَا یُولَدَ لَهُ إِلَّا السُّودَانُ اللَّهُمَّ غَیِّرْ مَاءَ صُلْبِ یَافِثَ فَغَیَّرَ اللَّهُ مَاءَ صُلْبَیْهِمَا فَجَمِیعُ السُّودَانِ حَیْثُ کَانُوا مِنْ حَامٍ وَ جَمِیعُ التُّرْکِ وَ الصَّقَالِبَهًِْ وَ یَأْجُوجَ وَ مَأْجُوجَ وَ الصِّینِ مِنْ یَافِثَ حَیْثُ کَانُوا وَ جَمِیعُ الْبِیضِ سِوَاهُمْ مِنْ سَامٍ وَ قَالَ نُوحٌ لِحَامٍ وَ یَافِثَ جُعِلَ ذُرِّیَّتُکُمَا خَوَلًا لِذُرِّیَهًِْ سَامٍ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَهًِْ لِأَنَّهُ بَرَّ بِی وَ عَقَقْتُمَانِی فَلَا زَالَتْ سِمَهًُْ عُقُوقِکُمَا لِی فِی ذُرِّیَّتِکُمَا ظَاهِرَهًًْ وَ سِمَهًُْ الْبِرِّ بِی فِی ذُرِّیَّهًِْ سَامٍ ظَاهِرَهًًْ مَا بَقِیَتِ الدُّنْیَا.»
«امام عسکری (علیه السلام)- عبدالعظیم حسنی گوید: شنیدم امام هادی (علیه السلام) فرمود: «نوح (علیه السلام) درهزاروپانصد سال زیست و روزی در کشتی خواب بود و باد وزید و عورتش آشکار شد و حام و یافث خندیدند و سام به آنها تشر زد و از خنده باز داشت، و هرچه را که باد فاش کرده بود، سام میپوشاند اما حام و یافث آن را پدیدار میکردند. نوح (علیه السلام) بیدار شد و دید میخندند، فرمود: «چه شده است»؟ سام آنچه شده بود به ایشان گزارش داد، نوح (علیه السلام) دست به آسمان برداشت و دعا کرد و میگفت: «بار خدایا آب پشت سام را دگرگون ساز تا جز سیاهان فرزند نیاورد، بار خدایا آب پشت یافث را دگرگون ساز». و خدا آب پشت آنها را دگرگون ساخت، و همهی سیاهان هرجا باشند از حامند، و همه ترک و صقالبه و یأجوج و مأجوج و چین هرجا باشند از یافث، و سفیدپوستان همه از سام. نوح (علیه السلام) به حام و یافث فرمود: «نژاد شماها تا قیامت بردگان فرزندان سامند زیرا او به من نیکی کرد و شما ناسپاسی من کردید، و پیوسته نشانهی ناسپاسی شما در نژادتان روشن است، و نشانهی خوشرفتاری در نژاد سام تا دنیا بهجا است روشن است».
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۶۱۰
📕 بحارالأنوار، ج۵۹، ص۶۰
یڪ حسین(ع)زنده داریم نامش مهدی(عج)
راه یـارے🔚 1. ترڪ گناه 2. دعا فرج🥀
@HE_WILL_COME313
🔴آیا مراد از «یأجوج» و «مأجوج» مردم چین و مغولانانند؟
«حَدَّثَنَا أَبِي رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ قَالَ حَدَّثَنَا سَعْدُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنْ أَبِي يَحْيَى الْوَاسِطِيِّ بِإِسْنَادِهِ رَفَعَهُ إِلَى الصَّادِقِ ع قَالَ: الدُّنْيَا سَبْعَةُ أَقَالِيمَ يأْجُوجُ وَ مَأْجُوجُ وَ الرُّومُ وَ الصِّينُ وَ الزَّنْجُ وَ قَوْمٌ مُوسَى وَ أَقَالِيمُ بَابِلَ»
«ابو يحيى واسطى با سند خود از امام صادق (ع) نقل مىكند كه فرمود: دنيا هفت اقليم است: يأجوج و مأجوج و روم و چين و زنج و قوم موسى و سرزمينهاى بابل»
📗الخصال ،ج۲، ص ۳۵۷/ الدنيا سبعة أقاليم ../ ترجمه جعفرى ؛ ج۲، ص۳۱
📕تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۶۱۰
📗بحارالأنوار، ج۵۷، ص۱۱۸/ نورالثقلین
🌕و از ابن عبّاس نیز روایت شده است:
زمین هفت بخش است، شش جزء آن را «یأجوج» و «مأجوج» تشکیل می دهند و یک جزء دیگر را سایر مردم.
📕الفتن، ص 356
یڪ حسین(ع)زنده داریم نامش مهدی(عج)
راه یـارے🔚 1. ترڪ گناه 2. دعا فرج🥀
@HE_WILL_COME313
🔴عن رسول الله صلى الله عليه و آله :
🔷🔹يَخرُجُ في آخرِ اُمّتي المَهديُّ ، يَسْقيهِ اللّه ُ الغَيْثَ، و تُخرِجُ الأرضُ نَباتَها ، و يُعطَى المالُ صِحاحا ، و تَكْثُرُ الماشِيَةُ ، و تَعْظُمُ الاُمّةُ .
🌻پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
🔶🔸در ميان واپسين امّتم، مهدى ظهور مى كند. خداوند به او باران عطا مى كند، زمين گياهش را برمى روياند، مال به يكسان و بى كم و كاست عطا مى شود، دامها و چارپايان زياد مى شوند، و امّت سربلند و بزرگ مى گردد.
📚پي نوشت:
ميزان الحكمه ج1 ص355
#بعد_از_ظهور
➖➖➖➖➖➖➖➖
یڪ حسین(ع)زنده داریم نامش مهدی(عج)
راه یـارے🔚 1. ترڪ گناه 2. دعا فرج🥀
@HE_WILL_COME313
‼امیرالمومنین (علیه السلام):
دروغگو با دروغگويى خود سه چيز بدست مى آورد:
خشم خدا را نسبت به خود،
نگاه تحقيرآميز مردم را نسبت به خود
و دشمنى فرشتگان را نسبت به خود.
📗تحف العقول:۲۷۸
یڪ حسین(ع)زنده داریم نامش مهدی(عج)
راه یـارے🔚 1. ترڪ گناه 2. دعا فرج🥀
@HE_WILL_COME313
✨عَالِمُ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ الْكَبِيرُ الْمُتَعَالِ ﴿۹﴾
✨داناى نهان و آشكار و بزرگ بلندمرتبه است (۹)
📚سوره مبارکه الرعد
✍آیه ۹
یڪ حسین(ع)زنده داریم نامش مهدی(عج)
راه یـارے🔚 1. ترڪ گناه 2. دعا فرج🥀
@HE_WILL_COME313