فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥☝️اهمیت خواندن قرآن بعد از نماز
🎙#استاد_مسعود_عـــالے
#سخنرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱🤍
فرمودند
با امام زمان درد و دل کنید
حتی اگر غرق در گناه هم هستید به سمت حضرت بروید
و از ایشان حلالیت بطلبید و دوباره با حضرت عهد ببندید
مطمئن باشید آقا به شما کمک خواهند کرد
فقط این درد و دلها را ادامه دهید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟 فضیلت تلاوتِ سوره انفطار :
در تفسیر مجمع البیان از پیامبر (ص) نقل شده هر كس سوره انفطار را قرائت كند، خداوند به تعداد همه قبرها و ده برابر قطرههای برف و باران به او حسنه میدهد. همچنین از پیامبر(ص) آمده است هر کس خوش دارد در قیامت به من بنگرد، چنانکه با چشم سر میبیند، سورههای تکویر، انفطار و انشقاق را قرائت کند. شیخ صدوق در روایتی از امام صادق (ع) نقل میکند هر كس سوره انفطار و انشقاق را در نمازهای واجب یا مستحب خود قرائت کند، خداوند حاجتها و خواستههایش را روا میدارد و بین او و خداوند حجابی نخواهد بود و همواره خداوند با نظر عنایت به او مینگرد تا از حسابرسی مردم فارغ گردد.
(طبرسی، مجمع البیان، ۱۳۹۰ش، ج۱۰، ص۲۸۳.
✨✨✨
@ba_khodabash1
✨✨✨
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوح مقدس حضرت سلیمان👆
💥نکته عجیب نوشته لوح، به پنج تن آل عبا(ع) اشاره داردـ
👌چقدر نزد خداوندباکرامت و بزرگوارند.
سبحان الله
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ماجرای کمک کردن امام زمان به شیخ مفید و نجات جان جنین
سخنران شهید کافی
🔴 نزول آیهای در شأن مردم (فراموشکار) دوران غیبت...
«آيا وقت آن نرسيده است كه دلهاى كسانى كه ايمان آوردهاند، در برابر ذكر خدا و آنچه از حق نازل شده است خاشع گردد و مانند كسانى نباشند كه در گذشته به آنها كتاب آسمانى داده شد، سپس زمانى طولانى بر آنها گذشت و قلبهايشان بر اثر فراموشكارى قساوت يافت؛ و بسيارى از آنها گنهكارند؟!» (حدید/۱۶)
🌕 امام صادق علیهالسلام در تفسیر این آیه فرمودند: «نَزَلَتْ هَذِهِ الْآیَهًُْ فِی القائم... وَ فِی أَهْلِ زَمَانِ الْغَیْبَهًِْ....»؛ «این آیه دربارهٔ قائم عجلالله فرجه و مردم زمان غیبت نازل شده است.»
🌕 ایشان در ادامه فرمودند:
«فَتَأْوِیلُ هَذِهِ الْآیَهًِْ جَارَ فِی زَمَانِ الْغَیْبَهًِْ وَ أَیَّامِهَا دُونَ غَیْرِهِمْ وَ الْأَمَدُ أَمَدُ الْغَیْبَهًِْ.»
«پس تاویل این آیه در مورد، اهل زمان غیبت است؛ و مراد از «أمد» مدت زمان و نهایت غیبت است»؛ گویا خداوند میخواهد بفرماید: «ای امّت محمد صلیالله علیه و آله! و ای شیعیان! همانند اهل کتاب نباشید که زمان غیبت و انتظار، بر آنان طولانی آمد و دلهایشان سخت گردید و بسیاری از آنها فاسق بودند...»
✍ پس تأویل و مصداق این آیه، مردم و اهل زمان غیبت هستند نه سایر مردم در زمانهای دیگر؛ چرا که اولا در اثر گذشت زمان، و طولانی شدن غیبت، دلها زنگار قساوت خواهد گرفت! ثانیا خداوند شیعیان را نهی کرده است از شک در وجود حجت الهی یا اینکه گمان برند که خدای عزوجل زمین را خالی از حجت گذاشته باشد ولو به اندازهٔ چشم برهم زدنی!!!
این آیه برای ما نازل گشته و از ما میخواهد که همچنان در انتظار پایان این مدت بمانیم و بدانیم که هدف بلند و آرمان دینیمان روزی تحقق خواهد یافت و غیبت به نهایت میرسد و ظهور تحقق مییابد و در این جهت هیچ شکی به خود راه ندهیم که موجب تزلزل پای بندی ما به حق و قساوت قلب میگردد.
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۱۵،ص۵۷۴
📗تفسير نورالثقلين ج ۵، ص۲۴۲
📗تفسير الصافي، ج ۵، ص ۱۳۵
📗تأویل الآیات الظاهرهًْ، ص۶۳۷
📗بحارالأنوار، ج۵۱، ص۵۴
📗کمال الدین، ج۲، ص۶۶۸
📗الغیبه (للنعمانی)، ص۲۴