#سلام_یاایهاالعزیز
روياىِ تو را
هميشه بايد در سر داشت
و گوش به زنگ بود
شايد زنگ آمدنت
ناگهانى به صدا در بيايد
مبادا جا بمانم
از کاروان عشقت ...❤
🔸اللهم عجل لوليک الفرج
#صبحتون_مهدوی 🌸🍃
@hedayatefatemiy
امام رضا علیه السلام میفرماید:
إن بَکَیتَ عَلَى الحُسَینِ حَتّى تَصیرَ دُموعُکَ عَلى خدَّیکَ غَفَرَاللّه ُ لَکَ کُلَّ ذَنبٍ أذنَبتَهُ
اگر بر حسین بگریى، چندان که اشک هایت بر گونه ات جارى شود، خداوند تمام گناهانت را مى آمرزد.
(امالی، ج ۴۴، ص ۲۸۶ )
#پویش جهانی
#چهارشنبههای امام رضایی
#ناشرکلام اهل بیت باشیم
➖➖➖➖➖➖🚩🕌
@hedayatefatemiy
📿🍃
🍃
|روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👈سستی و تنبلی نشان ندادن در راه حق، شرط تحقق دولت مردمی و قوی(۱۷)
" وَ كَأَيِّنْ مِنْ نَبِيٍّ قاتَلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثيرٌ فَما
وَهَنُوا لِما أَصابَهُمْ في سَبيلِ اللَّهِ وَ ما ضَعُفُوا
وَ مَا اسْتَكانُوا وَ اللَّهُ يُحِبُّ الصَّابِرينَ
(146/ آل عمران)
چه بسيار رخ داده كه جمعيت زيادى از
پيروان پيغمبرى در جنگ كشته شده و
با اين حال اهل ايمان با سختيهايى كه در
راه خدا به آنها رسيده مقاومت كردند و
هرگز سستی به خرج ندادند و ضعف نشان
ندادند و تسلیم نشدند و راه صبر و ثبات
پيش گرفتند كه خداوند صابران را دوست
میدارد(146).
🌹🌳🌙سیروز، سیگفتار از امام خامنهای
بیست و پنجم: بینش و بایدها ۱۳۹۰/۰۶/۰۴
🔹کسی که مشغول مجاهدت است، حق
ندارد ناامید شود؛ چون یقیناً پیروزی در
انتظار اوست. آن مواردی که پیروزی به
دست نیامده و ناکامی حاصل شده است،
به این خاطر بوده که مجاهدت فی سبیل
اللَّه نبوده است؛ یا اگر مجاهدت بوده،
فی سبیلاللَّه نبوده؛ یا اصلاً مجاهدت نبوده
است. شرط مجاهدت فی سبیلاللَّه چیست؟
این است که انسان به سبیلاللَّه ایمان و باور
و معرفت داشته باشد و آن را بشناسد؛
بنابراین میتواند در راه آن مجاهدت کند.🌺
@hedayatefatemiy
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷ملت و مذهب و کشور دین ماست...
#حاج_قاسم
➖➖➖➖➖➖🚩🕌
@hedayatefatemiy
♨️اربعین و انتظار منتظران
*یکی از مهمترین دغدغههای دولت و مجلس مهیاکردن سفر زائران اربعین و پیگیری برداشته شدن موانع سفر زوار به عراق است، بهطوریکه یکی از محورهای مهم مطرحشده از سوی رئیسجمهور، رئیس مجلس و مسئولین دیگر کشورمان در سفر اخیر نخستوزیر عراق به تهران، موضوع سفر اربعین بود.
👈 گزاره تحلیلی
1️⃣ اربعین امسال با قبل و بعد از کرونا بسیار متفاوت است؛ قبل از کرونا محدودیت سفر و مسیر سفر به اربعین وجود نداشت؛ اما در دو سال اخیر به خاطر ویروس منحوس کرونا سفر زائران بهطور کامل ممنوع شد و اما در سال جاری سقف ورود زائران به عراق و مبادی ورودی را دولت عراق مشخص میکند و ایران با درخواستهای مکرری که دارد در حال تهیه مقدمات این سفر برای زائران و علاقهمندان به پیادهروی اربعین است.
2️⃣ درعینحالی که مردم از تلاشهای دولت برای باز کردن مسیر پیادهروی آگاه هستند؛ انتظار دارند که اطلاعرسانی در مورد اربعین فقط از یک مرکز و یا قرارگاه واحد صورت بگیرد و زیرساختهای ثبتنام مانند سامانه سماح هم در راستای همان سخنان، بیانیهها و اطلاعیهها، پاسخگوی مراجعهکنندگان باشد.
3️⃣ در روزهای گذشته مسئولین عراقی سخنان متفاوت و متعددی به زبان آوردهاند و در داخل کشور نیز با تعدد سخنگو در زمینه اربعین مواجه هستیم که همین تعدد نظر درباره اربعین ممکن است باعث سوءاستفاده جریانهای اختلاف افکن که دولت را در زمینه اعزام مردم به اربعین مقصر میدانند، شده و ضربه جدی به اعتماد عمومی وارد آورد.
4️⃣ مردم، رئیسجمهور را از جنس خود میدانند که میخواهد مشکل زائران را به هر طریقی شده، حل کند؛ اما میبایست بر این نکته نیز واقف باشیم که دولت عراق میزبان است و باید استانداردهای این کشور در سفر اربعین موردتوجه قرار گیرد.
👈 نکته پایانی
سفر اربعین امام حسین (ع) یکی از یادگارهای مهم حاج قاسم است که امنیت را برای عراق و مراسمهای مذهبی در عراق فراهم نمود؛ امیدواریم که سفر اربعین امسال به یاد حاج قاسم عزیز باشکوه و سلامت بیشتر برگزار شود؛ زیرا در سالهای گذشته همزمان با این ایام، بیشترین دغدغه سردار تأمین امنیت عراق، تاراندن داعش از شهرها و استانهای شیعهنشین و ایجاد کمربند امنیتی در اطراف مسیر پیادهروی و درنهایت حضور حداکثری و بدون دغدغه زائران در مراسم اربعین بود. هر زائری که اندک مطالعهای که از زمان ظهور داشته باشد با حضور در اربعین، به یاد زمانه ظهور میافتد و آرزو میکند که آقا و مولایمان زودتر از پرده غیب بیرون آید و طعم شیرین دولت مهدوی را به کام همه تشنهلبان عدالت بچشاند. «یک اربعین برای شما گریه کردهام؛ آقا بیا که روضه ما هم برای توست».
✍️ فرهاد مهدوی
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
@hedayatefatemiy
✅ بسته خبری
1️⃣ رئیس جمهور اصول دوازده گانه حاکم بر نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد اداری و اقتصادی در دولت سیزدهم را ابلاغ کرد.
2️⃣ طرح ساماندهی بازار خودرو در جلسه امروز مجلس مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت به تصویب نمایندگان رسید.
3️⃣ دکتر زالی رییس ستاد مقابله با کرونای تهران: صادرات واکسن از سوی شرکت ایرانی به روسیه اساساً کذب است.
➖➖➖➖➖➖🌱
@hedayatefatemiy
سعی کنید هفته ای یکی دو بار، یک فنجان از پونه کوهی دم کنید و میل نمایید 👇🏻
▫️رفع ســردرد
▫️رفع بیخــوابی
▫️تسکین گلـودرد
▫️بهبـود نفخ شکم
▫️تسکین حالت تهوع
▫️کم کردن تـب خفیف
▫️کاهش دردهای قاعدگی
▫️درمان سرماخوردگی و زکام عالی عمل میکند
#سلامت_وخانواده ❤
@hedayatefatemiy
ھدایت فاطمی
#عللاختلافبینزنومرد 💔 15. وابستگی شدید و تعصب های ناروا؛ گاهی وابستگی شدید دختر به مادر یا پسر
#عللاختلافبینزنومرد 💔
25. تنهایی بیش از حد؛ دختری که به والدین و اقوام خود وابسته است وقتی ازدواج می کند و شوهرش نیز صبح تا غروب سر کار است، تمام روز را در منزل تنهاست؛ در بعضی دختران این تنهایی ضمن ایجاد ناراحتی های روحی، باعث بهانه-جویی و ناسازگاری با شوهر می شود و همین امر به تدریج منشأ نزاع و اختلاف شده و گاهی به طلاق منجر می شود.
26. ثمره ازدواج های اجباری؛ در اسلام روی رضایت دختر و پسر در ازدواج سفارش شده؛ زیرا دختر و پسری که می خواهند سال ها شب و روز در کنار هم باشند باید از جهت سن، معنویت، زیبایی، آداب و رسوم تفاهم داشته باشند و به بیان دیگر هم کفو و هم شأن باشند؛ در غیر این صورت، خورشید همیشه پشت ابر پنهان نمی ماند و روزی آشکار شده، اثر خود را می گذارد.
27. وجود حسادت، تکبر و حرص؛ یکی از بروز اختلافات در بین خانواده ها تنگ نظری و وجود صفت پلید حسادت است. این خصلت باعث می شود که شخص نتواند احدی را برتر از خود ببیند، حتی شوهر و خانواده شوهر را... بر این اساس، حضرت علیعلیه السلام می فرمایند: «حسادت، زندگی را سخت و تیره و تار می کند.» (82) نیز آن حضرت می فرمایند: «کسی که برای مردم تکبر می کند، ذلیل خواهد شد.» (83) در جایی دیگر می فرمایند: «انسان بخیل دوست و رفیقی نخواهد داشت.» (84) و درباره حرص می فرمایند: «کسی که نسبت به دنیا حریص باشد، نابود خواهد شد.» (85)
28. اختلاط زن و مرد در مراکز دولتی و خصوصی؛ اختلاط زن و مرد نامحرم در ادارات و شرکت ها به عنوان همکار و در برخی موقع ساعت ها با یکدیگر حرف زدن و با چهره شاد به دیگری نگریستن، علت دیگر اختلافات خانوادگی است.
29. چشم چرانی و مقایسه؛ یکی از علل اختلاف در خانواده، چشم چرانی مرد یا زن و مقایسه کردن همسر خود با دیگران است و این موضوعی است که باعث دلسردی همسران از یکدیگر می گردد.
30. مخارج سنگین عروسی؛ یکی از علل دیگر اختلاف بین عروس و داماد، مخارج سنگین عروسی و تعداد میهمانان است.
31. توقعات و انتظارات بیش از حدّ؛ برخی از مردان گویا هدف ازدواج و انتخاب همسر را گرفتن کُلفَت و خدمتکار می دانند و همسر را به عنوان یک مستخدم شبانه-روزی محسوب می کنند و... که خود موجب ناسازگاری و اختلاف در خانواده خواهد شد.
32. کم حرفی و بی نشاطی؛ کم حرفی برخی از زنان و مردان در منزل و سکوت بیش از حد، زندگی را برای طرف مقابل از حالت عادی خارج می کند و نشاط و سرور و روابط صمیمی را کم رنگ می سازد؛ زیرا زن و مرد غیر از نیازهای جنسی، از نظر عاطفی هم به یکدیگر نیاز دارند.
33. عصبانیت و بد اخلاقی؛ عصبانیت و تندخویی یکی از علل بروز اختلاف بین زن و مرد است به طوری که گاهی فضای خانواده را متشنّج کرده و طرف مقابل حوصله اش تمام شده و جر و بحث شروع می شود.
34. سخت گیری و عدم اعتدال؛ برخی خانواده ها و زوج های جوان به قول خودشان بسیار با هم راحتند و بین زن و مرد نامحرم موازین شرعی رعایت نمی شود. در نقطه مقابل، بعضی خانواده ها بسیار سخت گیرند، به طوری که رفت و آمد و صله رحم و نشاط و شادابی را از همسر و فرزندان خود سلب کرده اند و... در هیچ کدام از این دو گروه، خانواده جایگاه حقیقی خود را پیدا نکرده
#همسرداریاسلامی 💞
@hedayatefatemiy