موافقت دولت با تشکیل وزارت بازرگانی
🔹سخنگوی دولت: دولت امروز با طرح تشکیل وزارت بازرگانی موافقت کرد. از جمله دلایل اعلام موافقت تقویت و تجمیع ابزارهای نظارتی دولت بر بازار، کنترل مؤثرتر قیمتها، تسهیل تجارت و رونق تجارت خارجی، سیاستگذاری واحد و چابکی در امور بازرگانی و حمایت جدیتر از مصرفکننده بود.
@Farsna
ردپای مزدوران ترکیه در حمله به شرکت اماراتی در عراق
🔸بعد از ۳ حمله راکتی به شرکت داناگاز امارات در شمال عراق، سخنگوی حزبالله عراق گفته که مزدوران ترکیه عامل حمله به داناگاز هستند. اتحادیه میهنی کردستان عراق هم از تشکیل یک کمیته برای بررسی نقش ترکیه در حملات خبر داده است.
🔹الفتلاوی، یکی از نمایندگان پارلمان عراق گفته: مزدوران ترکیه با انتساب حمله به داناگاز، میخواهند اوضاع عراق را برهم بزنند. گروههای مقاوت نمیخواهند باعث قطعی روابط منطقه کردستان و دولت مرکزی عراق شوند.
@Farsna
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۲۷۰ قرآن کریم ( آیات ۲۷ تا ۳۴ سوره مبارکه نحل )
🍃🌹🍃
🌺 در وصیت پیامبر (ص) به امام علی (ع) آمده است: «وَعَلَیکَ بِتِلاوَةِالقُرآنِ عَلی کُلِّ حالٍ» یاعلی! برتو باد که در همه حال قرآن تلاوت کنی. (اصول کافی ۷/۷۹)
🎙 استاد پرهیزگار
#ثامن | #روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb