🔸لرستان همچنان در مسیر صعود؛ افزایش ۳۹ کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان:
🔹تا کنون ۳۴۱۴ نمونه از بیماران مشکوک به کووید۱۹ در استان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده که پاسخ ۳۱۱۳ مورد داده شده و ۱۰۵۹ مورد مثبت و ۲۰۵۵ نمونه منفی بوده است.
🔹تا امروز ۹۴ مورد فوت قطعی بر اثر کووید۱۹ در استان ثبت شده است.
🔹۸۹ مبتلا در مراکز درمانی استان تحت مراقبتهای پزشکی و درمانی هستند. ۸۸۳ مبتلا نیز پس از درمان به بهبودی کامل دست یافتهاند.
23 فروردین 99
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🗞 صبح صادق را روزانه بخوانید 🗞
📎 شماره 942
✔️ پدر امت در کنار امت (سرمقاله)
✔️کمک مومنانه (صفحه دوم)
✔️باید زحمت بکشی تا خدا راه را نشان دهد(صفحه سوم)
✔️مدرسهِ قرنطینه (صفحه آخر)
💥 روزنامه صبح صادق، هر روز در پیشخوان مجازی شما
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔸 انتخاب الکاظمی شکست یا پیروزی!؟
☑️ بعد از معرفی مصطفی الکاظمی به عنوان نخست وزیر عراق ، این سئوال در ذهن بسیاری از علاقمندان به اخبار منطقه و مقاومت پیش آمد که بالاخره انتخاب الکاظمی برای مقاومت یک شکست بود یا یک پیروزی!؟
برای درک پاسخ این سوأل باید نکات ذیل را مورد توجه قرار داد:
۱- اینکه الکاظمی قبلا با ایران همکاری هایی داشته است دلیل کافی برای انتساب او نیست و خیلی ها در منطقه با ایران همکاری دارند که این همکاریها دلیلی بر هماهنگی و همسوئی کامل نیست.!
۲- پیروزی بزرگ برای مقاومت در عراق انتخاب یک نخست وزیر همراه با مقاومت با گرایشات ضدآمریکایی است، مثلا فردی مثل عادل عبدالمهدی، الفیاض یا دیگران.
۳- انتخاب الکاظمی رضایت به نخست وزیری فردی با حداقل شاخص های مورد نظر مقاومت است و معنای این امر پیروزی نیست!
۴- اگر قدرت طلبی و خودخواهی و عدم درک درست شرایط توسط بخشی از جریانات شیعه نبود، این امکان وجود داشت که یک نخست وزیر دارای حداکثر شرایط مورد نظر مقاومت انتخاب می شد.
۵- عدم واکنش منفی آمریکا و غربی ها به انتخاب الکاظمی، خود نشانگر رضایت آنها از این انتخاب است و معنای این عدم مخالفت روشن است.
۶- جریانات شیعه در عراق با توجه به دراختیار داشتن اکثریت پارلمان می توانستند یک گزینه بسیار قوی تر و همراه تر را برگزیند اما اختلافات اجازه نداد.
۷- این ادعا که انتخاب او یک شکست نسبی برای مقاومت است با توجه به وضعیت کلی پارلمان و اکثریت محکم شیعیان در پارلمان این کشور مطرح شد وگرنه بالاخره این انتخاب قطعا از خلأ سیاسی موجود برای عراق بهتر است.
۸- پذیرش الکاظمی توسط مقاومت به عنوان یک تاکتیک برای دوران گذار، دقیقا نشانگر مشکلات مقاومت در یک انتخاب برتر است وگرنه به احتمال قوی سیاستهای او مقاومت را نیز با چالشهایی روبرو خواهد کرد.
👇نکته مهم
باتوجه به موارد مطرح شده در این نوشته ، باید گفت الکاظمی کف خواسته های مقاومت در عبور عراق از خلأ سیاسی را تأمین خواهد کرد و تاکتیکی برای عبور از این وضعیت در این کشور است نه بیشتر. به این نکته هم باید توجه کرد که در شرایط کنونی همین قدر هم جای خوشحالی است و تلاشهای انجام شده در محور مقاومت برای عبور از بن بست سیاسی موجود و البته توطئه های امریکایی، قابل تقدیر است اما اگر هوشمندی منایل در جریانات سیاسی وجود می داشت ما باید شاهد یک پیروزی بزرگ می بودیم نه یک نرمش قهرمانانه!
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴شناسایی ۱۸۳۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور
دکتر جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت:
🔸از دیروز تا امروز ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۸۳۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد
🔸با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۰۰۲۹ نفر رسید
🔸متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند
🔸تا کنون ۴۳۵۷ نفر از بیماران، جان باخته و دیگر در بین ما نیستند
🔸خوشبختانه روند بهبود یافتگان سرعت بالایی گرفته و تا کنون ۴۱۹۴۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند
🔸 ۳۹۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند
🔸تا کنون ۲۵۱ هزار و ۷۰۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
📷وضعیت ۱۹ نماینده مجلس که به کرونا مبتلا شده اند+جدول
🔹از میان نمایندگان مجلس (طبق آخرین اخبار) ۲۳ نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که میتوانید وضعیت ۱۹ تن از این نمایندگان را در گزارش زیر بخوانید.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
♦️گزارش SWP درباره فعالیتهای ایران در دیرالزور سوریه
🔶 مؤسسه آلمانی امور بینالملل و امنیت در گزارشی با عنوان «راهبرد چندگانه ایران در دیرالزور سوریه؛ از مبارزه با تروریسم تا ایجاد یک منطقه نفوذ»،به فعالیتها و اهداف بلندمدت ژئوپلتیک، اقتصادی، امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی ایران در دیرالزور سوریه پرداخته است.
🔶 نویسنده در این گزارش پس از مقدمهای کوتاه، تلاش کرده در پنج محور «مسیر زمینی»، «ابعاد اقتصادی»، «یک منطقه نفوذ»، «یک لایه اضافی برای بازدارندگی» و «جلوگیری از احیای داعش»، دلایل و زمینههای افزایش نفوذ ایران در دیرالزور سوریه را تبیین کند.
🔶 تأسیس نیروی جدیدی به نام «جیشالقری» شامل حداقل 2 هزار و 500 جنگجوی عرب، ساخت 2 پایگاه نظامی در حاشیه غربی «المیادین» و «البوکمال»، ایجاد مراکز فرهنگی، تأسیس ساختاری مشابه «جهاد سازندگی» برای اجرای پروژههای بازسازی و زیربنایی در دیرالزور سوریه و تلاش تهران برای برقراری ارتباط با قبایلی که جمهوری اسلامی ایران را قابل اعتمادتر از دولت مرکزی سوریه میدانند، بخشی از مواردی است که نویسنده از آنها به عنوان اقدامات ایران در راستای بسط نفوذ خود در دیرالزور نام میبرد که از دیدگاه وی ناشی از یک استراتژی بلندمدت است.
🔶 نویسنده معتقد است درباره اینکه ایران به دنبال راهاندازی یک کریدور از تهران تا بیروت برای تسلیح حزبالله است، بزرگنمایی میشود. زیرا در سالهای اخیر با وجود اشراف اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل در عراق و سوریه و در کشاکش بحران سوریه، جمهوری اسلامی، روابط خود با حزبالله را حفظ کرده است. علاوه بر این، نویسنده معتقد است استفاده از مسیر آشکار و مستقیم زمینی برای ارتباط تهران با حزبالله، ریسک بالایی دارد و ایران، این واقعیت را میداند.
🔶 از دیدگاه نویسنده، تهران با ایجاد یک پایگاه اجتماعی وفادار به خود در دیرالزور سوریه، میتواند برای دو وضعیت احتمالی آینده، بدیلهایی قابل تأمل داشته باشد؛ نخست برقراری فدرالیسم در شرق فرات و دوم تلاش برخی چهرههای سوری نزدیک به روسیه برای کاهش نقش ایران در نظام سیاسی سوریه.
🔶 اهمیت مرزهای القائم-البوکمال برای انتقال نیرو بین عراق و سوریه، جلب نظر چین برای ایجاد یک مسیر زمینی از طریق ایران، عراق، سوریه، لبنان و مدیترانه به اروپا در قالب ابتکار یک کمربند، یک جاده و افزایش قدرت چانهزنی ایران در هرگونه مذاکرات سیاسی درباره سوریه، ازجمله دلایل دیگری است که نویسنده برای افزایش نفوذ ایران در دیرالزور برمیشمرد.
✅ نویسنده در انتها با اشاره به اینکه ایجاد گروههای شبه نظامی در دیرالزور چالشی برای اروپاست، مبارزه ایران با داعش را دارای منافعی برای اروپا میداند و به کشورهای اروپایی ازجمله آلمان توصیه میکند با هدف حل و فصل منازعه سوریه با ایران وارد تعامل دیپلماتیک شوند.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
پیروزی تضمینشده است؛ این را من عرض بکنم به شما پیروزی ملّت ایران و پیروزی بسیج و پیروزی این جریان عظیم انقلابی در ایران، تضمینشده است.
خدای متعال در قرآن میفرماید: اِن یَنصُرکُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَکُم؛اگر خدا شما را یاری کند، هیچ کس بر شما غلبه نمیکند. خب، یاری کردن خدا چه جوری است؟ اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم؛ اگر شما یاری کردید دین خدا را، جهتگیری الهی را، منطق خدایی را، راه خدا را، خدا هم شما را نصرت خواهد کرد و یاری خواهد کرد؛ این همان چیزی است که امروز وجود دارد. این جریان عظیم انقلابی در کشور دارند اهداف الهی را دنبال میکنند، ایجاد جامعهی اسلامی را دارند دنبال میکنند، تحقّق شریعت الهی را در کشور دارند طلب میکنند و دنبال میکنند؛ پس کار خدا است، راه خدا است، نصرت خدا است؛ وقتی نصرت خدا شد، خدای متعال هم نصرت خواهد کرد، و وقتی خدای متعال نصرت کرد، فَلا غالِبَ لَکُم؛هیچ کس بر شما غلبه نخواهد کرد
۶ آذر ۹۸
وعده پیروزی تضمینی جبهه حق
#امام_خامنه_ای
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
⭕️ ده پیشنهاد جهت رزمایش مومنانه کمک به فقرا:
1⃣ حلقه بسازید
با رفقا و همکاران و اهل فامیل و یا هم محله ای حلقه درست کنید و برای رزمایش فکر کنید و ایده دهید. این گام اول را دست کم نگیرد. شروع پربرکتی است.
2⃣ هم عهد شوید
هم عهدی بسازید؛ مثلا در یک قرار فامیلی هزینه مهمانی یا عیدی ها را خرج رزمایش کنید. یا با بچه های هیات شام مجالس شعبان و رمضان را به نیت همان امام همام خرج دیگران کنید. حتا این قرار را با خانواده مان بگذاریم. مثلا یک وعده گوشت در ماه کمتر مصرف کنیم و به نیازمند برسانیم.
3⃣ بانک درست کنید
شناسایی کنید. یکی از مشکلات خیریه ها و گروه های جهادی شناسایی است. بانک اطلاعات دقیق از افراد و نیازمندی های آنها تهیه کنید و در اختیار نهادهای خیریه ای قرار دهید. لیستی هم از افراد خیر و دستگیر تهیه کنید.
4⃣ بدون پول هم می شود
لیست ایده و طرح دستگیری غیر مالی درست کنید. مثلا خرید کردن برای سالمندان یک محل. یا شاد کردن بچه های یک پرورشگاه یا سرزدن به آسایشگاه ها با رعایت نکات بهداشتی. درس دادن به بچه های کار. گروه درست کنید و صاحبان مغازه ها و خانه ها و طلبکارها را راضی کنید مراعات کنند.
5⃣ آبروی تان را خرج کنید
پول ندارید؛ آبرو که دارید. آبروی تان را خرج کنید. هرکس شما را می شناسد و اعتماد دارد و برایش اعتبار دارید سراغش روید. حالا فامیل یا محل کار یا کانال تلگرامی تان.
6⃣ دست در دست گذارید
خیرین را شناسایی کنید و برای شان وعده دیدار فراهم کنید. دستشان را بگیرید و با آنها به نیازمندان سر بزنید. به محله های فقیر نشین اطراف شهر روید.
7⃣ قاشق زنی راه بندازید
برای پول جمع کردن هم ایده درست کنید. به یک پیامک و استوری اکتفا نکنید. یکی از راه های پول جمع کردن دقیق گزارش دادن است. یک تیم رسانه ای قوی بسازید برای گزارش به مردم و خیرین.
8⃣ تکراری نباشید
کمک فقط سبد کالا نیست. مثلا به بقالی و نانوایی محله یا شهر بروید و لیست بدهکاران را پاک کنید. یخچال و کولر و شیر آب دستشویی نیازمند محل را درست کنید. برای دست فروش های خانه نشین مشتری پیدا کنید. نیاز اهل محل را از دست فروش ها تامین کنید.
9⃣ جهادگر شوید
به جمع ها بپیوندید. با گروه های جهادی و خیریه ها و مساجد همکاری کنید. در جمع آوری پول کمک شان کنید وفراخوان آنها را در شبکه اجتماعی دست به دست کنید.
🔟 جلوی پای تان را ببینید
ببینید چه چیز جلوی پایتان قرار می دهند. غفلت نکنید از نسیم و خنکا و جذبه خیررسانی. خیلی وقت ها پیش روی تان ضیافت می چینند تا ببینیم.
الان مهمترین چیزی که جلوی پای تان است همین اصل رزمایش است. تلاش کنید هرکس هرجا بود، بلند شود و گارد رزمایش بگیرد.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 کرونا و غفلت ما از #عراق و منطقه!
🔻 ویروس #کرونا همزمان با اینکه همه جهان را درگیر کرده و ما نیز در داخل ایران به خودمان مشغول شده ایم اما غفلتی هم برای ما پیش آورده و آن غفلت از اتفاقات و تحولات منطقه است.
🔹حملات بیشتر ائتلاف سعودی به یمن، تحرکات آمریکا در عراق و سوریه و افغانستان بخشی از این اتفاقات است. بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حملات گروه های مردمی و مقاومت به پایگاه های آمریکایی در منطقه و عراق شدت گرفت به نوعی که آمریکایی ها چندین پایگاه نظامی خود را خالی کرده و به عین الاسد عقب نشینی کرده اند و سفارت آمریکا در عراق تقریباً به حالت نیمه تعطیل درآمده.
🔸 آمریکایی ها هفته قبل با عملیات روانی گسترده سعی کردند با ایجاد ترس و هراس سیاست خود را در عراق پیاده کند. بطور کلی آمریکا بدنبال یک دولت دست نشانده و هماهنگ با خود در عراق است تا بتواند پایگاه های نظامی و حضور نظامی خودش را ادامه داده و فرآیند غارت نفت و منابع عراق نیز ادامه پیدا کند. آمریکا به فردی از جنس صدام و مطیع نیاز دارد.
🔹 در چندماه گذشته نیز سعی کرده بود با آشوب های داخلی، دولت عبدالمهدی را سرنگون کند اما وقتی نتوانست، تصمیم به ترور فرماندهان جبهه مقاومت گرفت. تا در غیاب فرماندهان جبهه مقاومت بتواند دولتی همسو و مطیع خود را در عراق روی کار آورد.
🔸 حالا دولت ضدآمریکایی عبدالمهدی سقوط کرده و مرحله بعدی یعنی روی کار آوردن یک دولت همسو و مطیع کلید خورده است.
🔹 آرایش سیاسی عراق تا حالا بدین گونه بوده که رئیس جمهوری از کردها باشد، رئیس مجلس از اهل سنت و رئیس وزرا (نخست وزیر) از شیعیان و همیشه از گروه های مقاومت. آمریکا حالا بنا دارد این ترکیب را بهم بزند و نخست وزیری از دست گروه های مقاومت خارج شود.
🔸 یکی از گزینه های مورد حمایت آمریکا در این شرایط مصطفی عبدالطیف مشتت معروف به مصطفی الکاظمی رئیس پیشین اطلاعات عراق است. الکاظمی یک آمریکایی دوست وغربگراست. به گزارش سران حشدالشعبی وی از متهمین اصلی ترور فرماندهان مقاومت است و طی سالهای گذشته همکاری های مشترکی را با آمریکایی داشته. او با شرکت های نفتی آمریکایی همکاری ویژه ای نیز داشته است.
🔹 اما همراهی دولت غربگرای ایران با این سیاست آمریکا بدترین اتفاقی بود که افتاده! که به احتمال با وعده رفع تحریم ها این همراهی صورت گرفته! متأسفانه باید عرض کنیم بعد از شهادت حاج قاسم، دولت تدبیر و امید راه را باز دیده تا برجام منطقه ای را در پیش بگیرد.
گروه های مقاومت عراقی نظیر کتائب، سرایا و نجبا علیه مصطفی الکاظمی بیانیه داده اند اما در کمال ناباوری علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ایران با نظر حسن روحانی به عراق می رود و با الکاظمی نیز دیدار می کند و حمایت ایران را از وی اعلام می کند!
🔸 ایجاد دوگانگی در سیاست خارجه و جبهه مقاومت توسط دولت تدبیر که سیاست های داخلی و خارجی اش طی 7 سال اخیر به بن بست رسیده، خطرناک ترین کار حسن روحانی است که نیاز است نهادهای مسئول و مربوطه با این رویه مقابله نمایند.
⭕️ اصحاب رسانه و فعالان سیاسی باید در این مسئله حساسیت بیشتری به خرج داده و مسئله کرونا باعث غفت آنها نشود. چنانچه رهبری در ایام اخیر نیز فرموده اند: «ما وقتی که راجع به این قضیّه[کرونا] فکر میکنیم از بقیّهی حوادث مهمّی که در دنیا همواره وجود داشته نبایستی غفلت بکنیم و بدانیم که همین حالا هم میلیونها انسان زیر فشار ظلم و ستم دشمن و دشمنیهای دشمنان و قدرتمندان رنج میبرند؛ مردم در یمن، مردم در فلسطین و در بسیاری از نقاط دیگر جهان زیر فشار هستند. پس مسئلهی کرونا ما را از توطئهی دشمنها غافل نکند، از توطئهی استکبار غافل نکند».
#تحولات_منطقه
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71