🔸وضعیت وحشتناک کرونا در لرستان؛ ۱۶۰ نمونه مثبت در ۲۴ ساعت گذشته
نیکبخت رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان:
🔹 از ۸۴۹ نمونه ارسالی در طی بیست و چهار ساعت گذشته به آزمایشگاه های مرجع استان تعداد ۱۶۰ نفر به آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در لرستان اضافه شد.
🔹طی ۲۴ ساعت گذشته در لرستان یک نفر فوتی به علت کووید ۱۹ در لرستان به مجموع جانباختگان استان اضافه شد.
🔹از ابتدا تا کنون تعداد ۱۶۹ نفر از هم استانی ها به علت کووید ۱۹ جان باخته اند.
🔹تا کنون ۲۹۸۲۳ نمونه ی از بیماران مشکوک به "کووید ۱۹" در استان لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده است که تعداد ۲۶۹۱۰ نمونه پاسخ داده شده که از این عدد ۵۱۶۸ مورد مثبت و تعداد ۲۱۷۴۲ نمونه منفی اعلام شده است
🔹تعداد ۴۰ نفر مبتلا به کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان تحت مراقبت های پزشکی و درمانی هستند.
🔹 از ابتدا تا کنون تعداد ۴۹۵۹نفر که در لرستان مبتلا به کووید ۱۹ بوده اند پس از درمان به بهبودی کامل دست یافته اند
✅نوزدهم خرداد ماه ۹۹
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 #یادگار_شقاقی l مرحوم رمضان عبدالله را بیشتر بشناسیم
◼️ #رهبر جهاد اسلامی فلسطین پس از طی دوره بیماری مشکوک رحلت کرد.
🔹 رمضان عبدالله شَلَح استاد اقتصاد دانشگاه غزه از پایهگذاران جنبش جهاد اسلامی فلسطین بود که دبیر کلی آن را از سال ۱۹۹۵ میلادی (۱۳۷۴) بر عهده داشت.
🔹 او یادگار شهید فتحی شقاقی بود. پس از شهادت فتحی شقاقی در جزیره مالت به دست عوامل موساد، رهبری جهاد اسلامی به اجماع از جانب شورای جهاد اسلامی بر دوش رمضان عبدالله نهاده شد.
🔹 رمضان عبدالله را به شیعه گری متهم کردند اما هیچگاه جهاد را رها نکرد.
🔹 کتاب"امام خمینی راه حل جایگزین"از شهید فتحی شقاقی مانیفست او بود
🔹 در جریان انتفاضه دوم، صهیونیستها او را به عنوان یکی از عاملان عملیاتهای جهادی و یکی از خطرناکترین دشمنان خود معرفی کردند
🔹 در سال ۲۰۰۳م نیز دولت آمریکا رمضان شلح را به اتهام اقدامات تروریستی تحریم کرد و در لیست سیاه خود قرار داد و برای ترور یا دستگیری او جایزه ۵ میلیون دلاری تعیین کرد
🔹 پس از سال ۲۰۱۸ م که رمضان عبدالله به یک بیمار مزمن مبتلا شد، زیاد النخاله دبیرکل این جنبش شد.
🔹 شاید بتوان ادعا کرد که بعد از سلف صالحش شهید فتحی شقاقی، در سراسر فلسطین احدی به اندازه او به ایران و انقلاب و شیعه، نزدیک نبود و علمدار گفتمان انقلاب و مقاومت اسلامی در آن سرزمین مقدس بود.
✅ امید فراوان بود که او نیز در صفوف اقامه کنندگان نماز فتح در مسجدالاقصی باشد اما تقدیر الهی به گونه ای دیگر رقم خورد. خدایش بیامرزد که حق فرزندی را نسبت به سرزمیناش و حق برادری را نسبت به ما ادا کرد.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی مسئول نمایندگی ولیفقیه دربسیج مستضعفین گفتمانسازی امام خامنهای پیرامون محوریت جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام را تبیین میکند
پیشران تشکیل تمدن اسلامی
«امالقری» در لغت به معنای «مادر آبادیها» است و به مرکزیت یکسرزمین در مقایسه با دیگر شهرها و کشورها اشاره دارد. چنانکه درقرآن، آیه ۹۲ سوره انعام و آیه ۳۲ سوره شوری شهر مقدس «مکه» به دلیل امتیازات متعدد «امالقری» نامیده شده است.
در حوزه اندیشه سیاسی نیز جهان اسلام یک امت واحد است و کشوریکه بتواند با تشکیل حکومت اسلامی سطح رهبری خود را از مرزهای سرزمینیاش فراتر برده و به مثابه محور و رهبر دیگر کشورهای اسلامی و امت اسلام مطرح باشد، در موقعیت امالقری جهان اسلام قرارمیگیرد. در این حوزه حضرت امام خمینی(ره) حفظ ایران به منزله امالقری جهان اسلام را برای حفظ مکتب اسلام ضروری میدانستند.
با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران یکی از نظریههای مطرح در صدرانقلاب، موضوع امالقری بودن ایران اسلامی به منزله محور سازماندهیامت اسلامی بود که واکنشهای زیادی را در جهان اسلام برانگیخت.هرچند پیش از امام خمینی (ره) متفکران شیعی و سنی به این موضوع توجه کرده بودند؛ ولی پیروزی انقلاب اسلامی این نظریه را درباره ایران تحققیافته اعلام کرد.
از منظر امام خمینی(ره) امت اسلام، امت واحده به شمار میآیند که همه مسلمانان در همه عرصههای زندگی، از جمله اجتماعی، سیاسی،امنیتی و اقتصادی آن مسئولیت دارند. برای نمونه در زمینه امنیت، امامخمینی(ره) به خطر افتادن امنیت هر بخش از خاک یا مردم مسلمان یاامنیت ملی کشورهای اسلامی از سوی اجانب و غیرمسلمانان را به منزلهخدشهدار شدن امنیت جهان اسلام میدانند. در این راستا، حفظ امنیتملی جمهوری اسلامی ایران به منزله امالقری جهان اسلام و الگوی حکومت و حاکمیت اسلامی در دنیای کنونی از نگاه ایشان اهمیت ویژه و فوقالعادهای دارد و دفاع و حفظ این حکومت بر همه مسلمانان جهانواجب است. همین نگاه در همه عرصههای فرهنگی، سیاسی و اقتصادیدر اندیشه امام خمینی(ره) حاکم بود. پس از رحلت امام خمینی(ره) ورهبری امام خامنهای(مدظلهالعالی) این نظریه به مثابه محور تلاشهاینظام انقلابی ایران قرار گرفت. در حقیقت، پس از رحلت امام(ره) دونظریه در کشور وجود داشت؛ نخست نظریهای که به ختم انقلاب وعادی کردن شرایط در داخل و خارج کشور معتقد بود و دوم نظریهای کهبه استمرار انقلاب و تلاش برای تحقق تمدن نوین اسلامی در جهان اعتقاد داشت.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
امام خامنهای(مدظلهالعالی) در سخنرانیهای گوناگون خود همیشه«گفتمان انقلابیگری» را اصلیترین راهبرد مقابله با آفات و چالشهای نظام اسلامی در داخل و خارج مطرح کرده و بر اهمیت شناسایی دقیق شاخصههای انقلابیگری و ترویج آن به شکل گفتمان فراگیر و جریان پیروز تأکید دارند. ایشان در بیستوهفتمین سالگرد امام خمینی(ره) فرمودند: «انقلاب مال همه است، انقلاب یک شط جاری است و همه میتوانند انقلابی باشند.» معظمله در پاسداری از جریان انقلابی درجهان اسلام شاخصههایی را برای انقلابیگری و انقلابی بودن و انقلابی ماندن در مراسمهای گوناگون مطرح کردهاند که از جمله این شاخصههاپایبندی به مبانی انقلاب از منظر امام خمینی(ره) است و میتوان گفت،نظریه امالقری بودن ایران اسلامی، از جمله این مبانی است. همچنین صدور بیانیه گام دوم انقلاب در آغاز دومین مرحله (خودسازی وجامعهپردازی و تمدنسازی) از طرف امام خامنهای میتواند فصل جدیدانقلاب اسلامی را برای همگان تبیین کند. ایشان در این بیانیه برایانقلاب، شعارهای جهانی سرشته با فطرت را مطرح کرده و انقلاب اسلامی را پدیدهای زنده و با اراده معرفی میکنند و معتقد هستند این گام دوم، انقلاب را به آرمان بزرگشـ که ایجاد تمدن نوین اسلامی وآمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنا فداه) استـ نزدیک خواهد کرد.
بدیهی است، جمهوری اسلامی ایران در این مسیر به عنوان محور حرکت جهان اسلام برای زمینهسازی ظهور حضرت مهدی(ارواحنا فداه) است واین همان امالقری بودن ایران اسلامی در جهان اسلام است.
نکته مهم این است که امالقری بودن و ماندن جمهوری اسلامی به حرکتدر مسیری مشروط است که امام خامنهای در بیانیه گام دوم مطرحکردهاند. معظمله در پایان بیانیه گام دوم هفت توصیه برای انقلابی ونبیان کرده و میگویند همگان، به ویژه نسل جوان ایرانی باید در این مسیر باصلابت، باامید و باانگیزه ایمانی تلاش کنند تا جایگاه ایران اسلامی به منزله محور تمدنساز حفظ شود. این توصیهها عبارتند از: ۱ـ علم و پژوهش؛ آشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور، ۲ـ معنویت واخلاق؛ تبار اصلی جامعه و جهتدهنده همه فعالیتها، ۳ـ اقتصاد قوی؛عامل مهم سلطهناپذیری و نفوذناپذیری، ۴ـ عدالت و مبارزه با فساد؛ درصدر همه هدفهای بعثتهای الهی، ۵ـ استقلال و آزادی؛ عطیههای الهی،۶ـ عزت ملی روابط خارجی و مرزبندی با دشمن بر اساس عزت؛ حکمت و مصلحت، ۷ـ جهاد همهجانبه برای مبارزه با سبک زندگی غربی و تحقق سبک زندگی اسلامی.
با پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ بر اساس اندیشه امامخمینی(ره)، جهان اسلام به مثابه امت واحده در جهان مطرح شد کهمسلمانان در همه عرصههای فرهنگی، امنیتی، سیاسی و اجتماعی نسبت به همدیگر مسئولیت دارند. در این نگاه، مسلمانان امت واحده مطرحمیشوند که باید مرکزیت ساماندهی و رهبری و جهتدهی داشته باشند.در نگاه امام خمینی(ره) و امام خامنهای(مدظلهالعالی) امالقری جهاناسلام، ایران اسلامی است و برای حفظ و حراست از این جایگاه باید به توصیههای امام خامنهای در بیانیه گام دوم در سه مرحله «گفتمانسازی و جریانسازی»، «تلاش برای پیادهسازی» و «مطالبهگری از مسئولان»توجه جدی کرد که جایگاه امالقری بودن نظام جمهوری اسلامی روز بهروز از اقتدار بیشتری برخوردار شود و اگر از این توصیهها غفلت شود،قطعاً به جایگاه امالقری بودن این نظام مقدس خدشه وارد میشود.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71