🔴 #نکته_تحلیلی| امکان دارد بایدن بیشتر رای بیاورد، ولی ترامپ رئیس جمهور آمریکا شود‼️
🔻 #در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مهم نیست که چه فردی در کل کشور بیشتر رای می آورد. به عنوان مثال در انتخابات قبلی هیلاری کلینتون حدود ۳ میلیون رای بیشتر آورد، ولی ترامپ برنده انتخابات شد.
🔹 دلیل این پدیده عجیب این است که ایالت ها به صورت مستقل رای گیری می کنند. به عبارت دیگر در آمریکا همزمان ۵۰ انتخابات به صورت موازی انجام میشود، که برآیند آن ها رییس جمهور را مشخص خواهد کرد.
🔹 پس مهم نیست که شما در کل کشور چه تعداد رای آورده اید، بلکه مهم این است که در کدام ایالت ها برنده شده اید و امتیاز آنها را کسب کرده اید. اینکه شما یک ایالت را با اختلاف ۱% یا ۲۰ % برنده شوید در امتیاز شما فرقی ندارد.
🔹 از طرفی وزن ایالت ها یکسان نیست. ایالت های بزرگ تر به اصطلاح رای الکتورال بیشتری دارند. مثلا کالیفرنیا ۵۵ امتیاز دارد ولی آلاسکا فقط ۳ امتیاز دارد. روی هم رفته ۵۳۸ امتیاز وجود دارد پس هر فردی ۲۷۰ امتیاز کسب کند برنده انتخابات خواهد شد؛ حتی اگر در ایالت های دیگر با اختلاف زیاد ببازد و در کل کشور رای کمتری کسب کند.
🔻 #مثال_ساده:
🔹 فرض کنید در یک مدرسه پنج کلاس داریم که قرار است با رای خود مدیر مدرسه را انتخاب کنند. ولی این طور نیست که همه در حیاط مدرسه جمع شوند و با هم رای بدهند. بلکه هر کلاس جداگانه در داخل خودش رای خواهد داد، و مبصر هر کلاس برآیند کلاس را به صورت یک امتیاز اعلام می کند. حالا ممکن است یک کاندیدا در ۳ کلاس به صورت بسیار ناپلئونی برنده شود و در ۲ کلاس شکست مفتضحانه ای داشته باشد. در چنین حالتی این فرد مدیر مدرسه خواهد شد، در صورتی که اگر همه رای ها را یک جا شمارش می کردیم، بازنده انتخابات می بود
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 ترامپ: در انتخابات پیروز شوم، ایران سریع با ما توافق میکند‼️
🔹نگاه کنید ببینید این اتفاق با چه سرعتی رخ خواهد داد. آنها تشنه توافق هستند ولی میخواهند صبر کنند.
🔹آنها فقط منتظر انتخاباتند چون کشورشان دارد فرومیپاشد. میگویند بگذارید دو ماه صبر کنیم شاید شانسمان زد و جو تنبل رأی آورد.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴یادداشت/
✅دریغ از یک جو احساس مسئولیت!
✍ در حالیکه مردم نگران وضعیت اقتصادی و تلاطم بازار ارز و خودرو و مسکن و کم توجهی برخی مسئولان به این مشکلات هستند، و در حالیکه دشمنان هجمه همه جانبه سیاسی، اقتصادی و روانی علیه ملت ایران را دنبال می کنند، مشتی بی خیال از دغدغههای مردم در یک جناح پرمدعای سیاسی که حامی دولت فعلی بودند، در رسانه های خود به مطالبی میپردازند که نشان از بی توجهی آنها به مشکلات اولویت دار مردم است.
🔻 به نگرانی های آنها که در قالب برخی تیترهای رسانه ای آمده توجه کنید:
🔹 نگرانی از توسعه انحصار صدا و سیما در شبکه نمایش خانگی
🔹نگرانی از مشورت نگرفتن از آنها در اصلاح قانون انتخابات
🔹فضای کشور نیاز به گشایش سیاسی دارد
🔹 برجسته کردن عکس و تیتر یکی از وعاظ تهران و مباحث پیرامون خانه مسکونی وی
🔹 جو بایدن، دموکرات و ایران؛ بیمها و امیدها
و ...
🔺 این جماعت هر گاه با بی اقبالی مردم مواجه میشوند، به توهمات و حاشیهسازی های خود پناه می برند و منتظر واکنش طیف مقابل می شوند تا ضمن استمرار حاشیه پردازی ها و چالش های بی حاصل، با سوژه یابی های جدید، از پاسخگویی نسبت به سهم خود در پیدایش مشکلات فعلی طفره روند.
🔸 بهترین واکنش مقابل تحرکات این جماعت، طبق مثل حکمای قدیم که سکوت را مقابل جماعتی توصیه میکردند، ابتدا سکوت است و در مرحله بعد مطالبه پذیرش مسئولیت آنها در ایجاد مشکلات کنونی که اگر غیر از این باشد در دام آنها گرفتار می شویم.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 جزئیاتی از بازگشت دست خالی «آبه» از تهران/ وقتی ایران پیشنهاد نفت در برابر غذای آمریکا را رد کرد
💢 وبسایت ایندیپندنت فارسی: منابع دولتی میگویند، شینزو آبه، نخستوزیر مستعفی ژاپن در تلاش برای کاهش تنشها بین ایران و ایالاتمتحده، به طور مخفیانه پیشنهاد معامله نفت ایران در برابر غله آمریکایی از طریق ژاپن را مطرح کرده بود که به شکست انجامید.
💢 این طرح تابستان سال گذشته در جریان سفر آبه به تهران مطرح شد.
به گفته منابع مطلع، آبه این طرح چند میلیارد دلاری را به طور رسمی با روحانی مطرح کرد و نخست با واکنش مثبت تهران و واشینگتن مواجه شد. به موجب این طرح، ژاپن پس از کسب مجوز از آمریکا، محصول ذرت و دانه سویای ایالاتمتحده را با نفت ایران معامله میکرد.
💢براساس این گزارش، از آنجایی که در این طرح، پولی جابهجا نمیشود، ناقض تحریمهای آمریکا نبود. از سوی دیگر ایران نمیتوانست از این معامله کالا با کالا منابع مالی به دست آورد که به اعتقاد ایالاتمتحده «صرف اهداف نظامی» میشود.
💢 اما این طرح در نهایت شکست خورد، چرا که ژاپن نتوانست تهران را راضی کند، از پیششرط لغو تحریمها قبل از شروع مذاکره با آمریکا صرفنظر کند.
💢 این پیشنهاد آمریکایی ها در حالی مطرح شده بود که در آن زمان آمریکا در میانه جنگ تجاری با چین بود و به دنبال مشتری برای ذرت و سویای تولیدی خود بود. کشاورزان بخش بزرگی از سبد رای ترامپ را تشکیل می دادند که نارضایتی آنها به دلیل عدم خرید ذرت و سویا از سوی چین، می توانست ضربه بزرگی به پایگاه رای ترامپ وارد کند.
💢به گزارش کیودو (خبرگزاری رسمی ژاپن) مذاکرات محرمانه بر سر طرح پیشنهادی ژاپن در تابستان گذشته ادامه پیدا کرد و ایران خواستار آن شد که دارو و تجهیزات نیز به بسته پیشنهادی توکیو اضافه شود. این مذاکرات تا پاییز گذشته و در جریان سفر رئیسجمهور ایران به توکیو نیز ادامه داشت. اما در نهایت آبه متوجه شد که نمیتواند بر اختلافات عمیق بین تهران و واشنگتن غلبه کند.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
✅ یادداشت: رکورد کمنظیر
🔴 در پی تکمیل و تحویل فازهای دوم و سوم پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه اهواز و سرعت بالای اجرای این پروژه و رفع مشکل آب این منطقه، سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با قدردانی از اهتمام جهادی و انقلابی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا(ص) در این عرصه گفت: «خدای بزرگ را شاکریم به فرزندان ملت ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قرارگاه حضرت خاتمالانبیا(ص) توفیق داد در لبیک به مطالبه رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی، با سرعتی مثالزدنی، کاری که باید طی چندین ماه صورت میپذیرفت، در یک مدت کوتاه و ۲۵ روزه، دغدغه مردم خونگرم، مؤمن، مقاوم، مجاهد و فهیم خوزستان، با اجرای پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه اهواز، مرتفع و یک رکورد کمنظیر در اجرای پروژههای آبرسانی رقم زده شود.»
❇️نکات تحلیلی: بهترین روش برای رضایتمندی مردم که ولینعمتان نظام اسلامی هستند، توسعه و تعمیق خدمترسانی دلسوزانه توسط دستگاههای اجرایی و نهادی، آنهم با سرعت و دقت بالا است که باید سرلوحه متولیان امر قرار گیرد. 2- همافزایی، تعامل گسترده بین قرارگاه خاتمالانبیا(ص) و بنیاد مستضعفان و سایر مجموعههای استانی در اجرای فازهای دوم و سوم این پروژه که شامل ۳۰ کیلومتر خط انتقال لوله پلیاتیلن بود، نشاندهنده این نکته کلیدی است که بسیاری از پروژههای نیمهتمام را میتوان با همین شیوه تعاملی، همراه با روحیه جهادی و در وقت کم به سرانجام رساند. 3- مسئولین و متولیان امر با اقدامات پیشدستانه، نباید بگذارند که تقاضاها و مطالبات واقعی مردم تبدیل به اعتراض و انتقاد شود و پس از امنیتی شدن فضا و جریحهدار شدن افکار عمومی، در فکر علاج و چاره کار بیفتند.
🔵نکات راهبردی: نزدیک به دو دهه در کشور ما بحران آب به مسئلهای مهم برای مردم و سیاستمداران تبدیل شده است. کشور ما به دلیل قرارگیری در کمربند خشک و نیمهخشک، منابع آبی کم و کاهش نزولات جوّی از یکسو و رشد جمعیت و توسعه کشاورزی و صنعت از سوی دیگر، سبب شده اگر سیاستگذاری مناسبی در جهت مدیریت آب انجام نگیرد تنشهای آبی گسترش مییابد. در این وضعیت حل بحران آب بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی کشور باید موردتوجه کافی و جدی قرار گیرد. سیاستهای منسجم و مشخص در زمینه درک بحران آب و چارهجویی اصولی همراه با برنامههای مدون و قابل عملیاتی شدن باعث خواهد شد تا وضعیت منابع آبی کشور بهتر و تبعات آن کاهش یابد.
☑️(نویسنده: علی قاسمی)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71